نه باید به مدیران درخواست بدین.
Printable View
نه باید به مدیران درخواست بدین.
اقای شهرکی اگه یادتون باشه من بهمراه سفارش پکیج برای ثبت نام در ایران نهاد هم اقدام کردم الان فکر کنم 1 ماه شده ولی هنوز مشخصاتم ثبت نشده ...
ممنون میشم پیگیری کنید
سلام جناب شهرکی، بنده خواستم عضو نهاد بشم، اما نشد.
هم از طریق ارسال پیامک و هم از طریق ایمیل اطلاعتمو فرستادم اما پاسخی دریافت نکردم.
لطفا راهنمایی کنید
تمام درخواستهای جدید برای عضویت تا زمان مشخص شدن تغییرات سایت اصلی به حال تعلیق در اومدن. به زودی این مشکلات رفع میشه و میتونید ازطریق خود سایت ثبت نام کنید.
خیر چون بعد از ثبت نام، کد فعالسازی به ایمیل فرد ارسال میشه و باید با موبایلش برای نهاد پیامک کنه تا موبایل و ایمیل تأیید بشه. بقیه موارد هم توسط کسانی که کارشون تأیید مدارک هست بررسی میشن و درصورت تأیید نهایی، وضعیت شناسه کاربری فرد بصورت فعال در میاد و ازطریق پیامک و ایمیل مطلع میشه.
با عرض درود به اقای شهرکی و دوستان همکاران نهاد ایران اقا من یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه ایا نمیشه کلاس های انلاین برای اعضای ایران نهاد برگزار کنید کلاسهای کاملا انلاین و حتی میتونید از کلاسها فیلم بگرید و بفروشید حتی میتوانید از خود اعضا هم پولی برای ثبت نام بگرید اینطوری فکر کنم بهتر از پکیج جواب بده هااا
با سلام من الان پسوردم رو گم کردن بخش فراموشی رمز عبور ایران نهادم که کار نمیکنه تکلیف چیه
دوبارم ایمیل زدم کسی جواب گو نبود اینطوری که نمیشه :| عجبااااااااا !
لطفاً کمی صبر کنید. سایت درحال تغییره. اگه میبینید حرفی نمیزنیم بخاطر اینه که نمیخوایم وقتمون با سؤال و جواب گرفته بشه. به زودی اتفاقات خوبی میفته.
سلام آقای شهرکی
من هم نام کاربری و رمز عبور سایت ایران نهاد یادم رفته(قسمت بازیابی رمز عبور کار نمیکنه)
و هم اینکه یه پروژه قبول کردم(تبلیغ محصولات شرکت با قابلیت هایی مثل ارتباط با ما و ارسال نظرات و.. داره) ولی ازم نمونه کار خواسته.اگر امکانش هست لطف کنید یه چندتا معرفی کنید که دستم خالی نباشه..ممنون
نمونه کار خودتون رو میخوان. من چی معرفی کنم؟
بهتره این مسائل رو توی تاپیک جداگانه دنبال کنید.
لینک تاپیک مربوطه
ممنون
همه امکانات شما رو ندارن جناب ربانی. خیلیها اینترنت خونه شون هنوز با موبایل ایرانسله. خیلیها ADSL از مخابرات ندارن و از شرکتهای واسط میگیرن که بین 8 تا یوزر به اشتراک گذاشته شده. اونم سرعت 128 و ازطرفی همه نمیتونن توی این دوره ها شرکت کنن چون وقتش رو ندارن ولی پکیج نصف شبم میشه نگاهش کرد.
البته پاسخ شما منطقی هست ولی منظورم از اینترنت مخابرات ، داغون ترین ADSL و ارزون ترینش هست نه بهترین! سرعتش هم همین 128 فکر کنم باشه و فکر کنم بین 8 تا کاربر به اشتراک می گذارن. که به گفته ی خود مخابرات اگه خلوت باشه تا 512 و 1 هم می ره!!!!!
با سلام
آقای شهرکی ما همچنان منتظر خبر های خوب از جانب نهاد هستیم ها...
ظرف همین چند روزه یک جلسه آنلاین دیگه با اعضا میگذاریم و خبرها رو میگیم. به احتمال زیاد توی همین هفته که میاد.
سلام...
حدود 10 روز پیش واسه عضویت ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم...
میخواستم بدونم ثبت نام چند روزه انجام میشه ؟
ممنون
ما کماکان منتظریم.هنوز خبری نشده.کی جلسه میذارین؟
امید داشته باشیم به خبرای خوب؟ http://comments.persianblog.ir/images/I/105.gif
جلسه به احتمال زیاد شنبه هفته بعد ساعت 21 خواهد بود.
آدرس سایت خرید پکیجها از epay.itadmins.ir به epay.i-nahad.ir تغییر کرد. لطفاً دوستانی که لینک قبلی رو توی امضاشون گذاشته بودن، اصلاحش کنن. تصاویر کوچکتر امضا رو هم میتونید توی امضای من ببینید و استفاده کنید.
وضعیت پکیج آموزش پیشرفته php به کجا رسیده ؟ http://epay.i-nahad.ir/box/6
دارم ضبط میکنم جلسات رو.
برای اینکه همه اعضا بتونن باشن جلسه رو به شنبه هفته آینده ساعت 9 موکول کردیم. اطلاعات بیشتر برای اعضا پیامک میشه.
پیامک برای کسی نرفته. علتش اینه که تصمیم گرفتیم یکسری جلسات بین مدیران بگذاریم تا هماهنگی کامل در تصمیمات و برنامه ها بدست بیاد و بعد اعضا رو در جریان قرار بدیم. به امید خدا با راه اندازی کامل سرور ایران نهاد در همین هفته، جلسه آنلاینی با اعضا در هفته آینده خواهیم داشت که ازطریق پیامک بهتون اطلاع میدیم.
ی بک اپ از این تاپیک بگیرید، ی وقت چیزیش نشه.
چه روزایی داشتیم.
دعوا، کل کل، جرو بحث و.... :بامزه: یادش بخیر! چقدر انرژی داشتیماااا هر روز کل کل!! اگه رو در رو کل کل میکردیم، کشته هم میدادیم
سلام
من دو روز پیش به ایمیلی که تو پست اول فرمودین،اطلاعاتم رو فرستادم
اما هنوز جوابی نیومده!
لطفا جواب بدید
ممنون
عضویتها فعلاً تا تثبیت تغییرات سایت بحال تعلیق در اومده. کمی صبر کنید. اگه برای خرید پکیج و بحث تخفیف و... اقدام به عضویت کردین، درصورتی که اطلاعات ارسالی شما کامل و بدون مشکل هست، نیازی نیست منتظر تأیید بمونید و میتونید پکیجها رو به قیمت اعضای نهاد خریداری کنید. فقط حواستون به شرایط و قوانین فعالیت که توی سایت i-nahad.ir اعلام شده باشه (حق عضویت ماهانه و... که اعضا باید پرداخت کنن).
سلام
چه خبر از نهاد؟
جلسه آنلاین کی هستش؟
سلام من از طریق سایت ایران نهاد ثبت نام کردم.
میخواستم بدونم عضویتم کی تایید میشه؟
آیا لازمه از روشی که آقای شهرکی در پست اول اشاره کرد مجددا ثبت نام کنم؟
خیر ثبت نام مجدد لازم نیست. تأیید عضویتها کمی طول میکشه. اگه اطلاعات عضویت کامله میتونید خریدها رو به قیمت اعضای نهاد انجام بدین و نیاز نیست منتظر تأیید باشین.
ممنون من سفارش دادم
امیدوارم هر چه زودتر به دستم برسه
تشکر فراوان
سلام آقای شهرکی
چه خبر از جلسه آنلاین؟
کی برگزار می شه؟
وبلاگ نهاد از این به بعد میتونه مرجعه پیکیری اخبار و سایست های نهاد باشه
www.blog.i-nahad.ir
و بیشتر فعالیت ها باید سیستمی انجام بشه. درخواست همکاری.تخصصی پروژه و خرید ها . و غیره
و در نظر باید داشت که کمتر مثل سالیانه دور تا الان بیایم بنویسیم و بقیه بخونند.
سیستم باید محور اون خود سیستم باشه . تا کمترین وقفه و سو استفاده و دخیل شدن عوامل و به همراه داشته باشه.
تو خبر نامه عضو بشید حتما تا از اخرین خبره ا جا نمونید
و اگه دوستان وردپرسی هستند که تخصص لازم تو ماژول نویسی یا تغغیر در هسته وردپرس و دارند اطلاع بدند به بنده تا
خود به خود بعد از عضویت در نهاد سیستم بتونه اونو به خبرنامه هم عضو کنه که دیگه کاربر تو چند فرم متفاوت عضو نشه .
دوستانی که با فروم ساز mybb کار کردند به من ایمیل بزنند
mail.hosseinzadeh@gmail.com
دوستانی که تخصص در زمینه وردپرس دارند به ایمیل بنده پیغام همکاری بدند ( ایمیل من : mail.hosseinzadeh@gmail.com )
1.ویرایش پلاگین خبر نامه جهت درج خودکار ایمیل اعضای جدید به خبر نامه
2.تغغیر در هسته اصلی جهت لاگین خودکار با سشن سایت اصلی نهاد
3.نوشتن آمارگیر اختصاصی
http://forum.i-nahad.ir/index.php
خدمت اعضای محترم :
انجمن ایران نهاد و نصب و در حال تکمیل بخش های اون هستم با اهداف زیر :
اعضا در یک محیط اختصای تر تبادل نظر کنند
بخش های منظم تری داشته باشه مثل : پکیج ، ایده ها ، اعلانات و قوانین و غیره
ثبت نام و از سیستم غیر فعال کردم و اگه امکانش باشه ( mybb forum generator ) ثبت نام به همراه تایید توسط مدیر باشه ( فعلا که کلا غیر فعال هست ) ، به این خاطر که اعضا فقط فعالیت کنند و مزاحمت خاصی نباشه از بیرون .
هدف اینه که کلا سیستم ها یکپارچه باشه :
عضو نهاد تو سایت اصلی ثبت نام کنه و توسط وب سرویس هایی که تهیه میشه تو بخش های دیگه هم ورود کنه :
در تالار گفتمان هم به همین صورته که آقای جوادی قبول زحمت کردند و خوشحال میشم بقیه هم اعلام امادگی کنند . بعد از عضویت مشخصات عضویت در نهاد در سیستم هم درج میشه ( تالار ) و اعضا قبلی هم خود به خود افزوده میشند .
در مورد تقاضای همکاری در تکمیل بخش ها و ایده های وبلاگ هم هدف از این قرار بوده که : یک پایگاه مرجع داشته باشیم و خبر نامه هم کمک بسیار زیادی خواهد کرد تو رسیدن اخبار به دست اعضا.
بخش مالی ایران نهاد هم انشا الله با کمک اعضا و تیم اصلی پشتیبانی که در حالچیگیری اون هستم تکمیل میشه به قراره زیره تا به این لحظه :
اعضا یک حساب ریالی و یک حساب i-money دارند.
که هر دو این ها با توجه به شرایط مختلف به یکدیگر قابل تبدیل هستند ( از پول واقعی به پول مجازی و بر عکس )
برای افزایش پول واقعی تنها یک روش داره و اون هم افزایش اعتبار در سایت اصلی نهاد ( i-nahad.ir )
برای i-money هم سیستم های : پرداخت واسط و فروشگاه دانلود و سیستم بازاریابی در فروش در نظر گرفته شده.
پرداخت واسط : epay.i-nahad.ir ، اعضا میتونند درخواست بدند ( فعلا با ایمیل ) و یک پین کد اختصاصی برای وب سایت خودشون از نهاد تحویل بگیرند تا بتونند با کمک وب سرویس از این پس محصولات خودشون و از طریق سایتشون بفروشند و درگاه بانکی ایران نهاد واسط این خرید بشه .
در مورد فروشگاه دانلود : از ابتد در نظر داشتم که به یکباره عادات و وابستگی های کل اعضا و تغییر اساسی ندم. یعنی به کمک هم روندی و در پیش بگیریم که کل کسب و کار قدیممون و نگذاریم کنار تا به روش های جدید برسیم ( چون وقفه در کار باعث آسیب های مالی میشه ) ، به همین منظور فروشگاه دانلود در حد معمولی میتونه بخشی از اونها و جبران کنه .
مثل درج فایل و اسکریپت های با ارزش که نتایج سالها تلاش شماست ، حتی کوچکترین فایل قابل دانلود میتونه برای شما کسب درامد کنه . مخصوا دوستانمون در بخش های گرافیک میتونند کارهای با ارزششون و اینجا بفروشند .
درامد حاصله از فروش محصولاتشون هم به i-money اونها افزوده میشه .
در واقع یک عدد داریم که تو سیستم های مختلف به اون افزوده میشه و البته فکر هایی هم برای خرج کردن i-money هم داریم. که اگه تا حدی تونستیم پیش ببریم و هماهنگی ها و انجام بدیم خدمتتون عرض خواهیم کرد.
بازار یابی هم که میتونه تو زمینه فروش پکیج ها باشه و ثبت پروژه از مشتری ( معرفی پروژه )
اعلام آمادگی مجدد میکنم و دوستان میتونند در ارتباط باشند
کسی هم کار تجربه کار با web api های دایرکت ادمین و داره و یا ایده ای برای ساخت اتوماتیک ایمیل تو سرور نهاد داره در میان بگذاره از طریق ایمیل با بنده ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )
انش الله بتونیم به اعضا یک ایمیل رسمی از ایران نهاد تقدیم کنیم.
دوستانی هم که توانایی یا شناختی نسبی با نوشتن Extenssion و Add one مررگر های کروم و موزیلا و دارند هم به ایمیل من اعلام امادگی کنند ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )
در حد توان جبران ریالی برای زحمتشون در نظر گرفته میشه .