-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
اشکالی نداره شهریار جان ... زیاد عجله نکن .. حالا تو درگیر پروژه ای .. ما امتحان داریم !
میخوایم تا بشه بعد از امتحانات کار رو انجام بدیم ... من خودم تا آخر همین ماه امتحاناتم تموم میشه.
کدوم شنبه تموم میشه امتحانات؟:قهقهه:
یعنی چی عجله نکن؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
کدوم شنبه تموم میشه امتحانات؟:قهقهه:
یعنی چی عجله نکن؟
من گفتم شنبه ؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
من گفتم شنبه ؟!!!!
نقل قول:
میخوایم تا بشه بعد از امتحانات کار رو انجام بدیم ... من خودم تا آخر همین ماه امتحاناتم تموم میشه.
احتمالا بشه رو شنبه دیده.
بچه ها اینقدر اسپم ندین لطفا:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmod2000
به نظرم نهاد یه سایت در مورد Yii هم راه بندازه بد نیست
که پشتیبانی باشه مثلا و یک جای مشخص باشه برای موارد مربوط به Yii
یکی از دوستان دامنه yiifa.ir رو گرفتن که بنا به پیشنهاد خودشون و با هماهنگی و همکاری که قراره داشته باشیم، برای اینکار کنار گذاشته شده.
-
بهتره انقدر دامنه نداشته باشیم تو فروم خود نهاد تخصصی یک بخش و اختصاص بدیم به yii چون قرار نیست صد تا دامنه از نهاد و ما تبلیغ کنیم و همیشه آپ نگه داریم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
بهتره انقدر دامنه نداشته باشیم تو فروم خود نهاد تخصصی یک بخش و اختصاص بدیم به yii چون قرار نیست صد تا دامنه از نهاد و ما تبلیغ کنیم و همیشه آپ نگه داریم
منم موافقم می تونیم یک سایت داشته باشیم و بخش هایی مختلف که می خواییم رو تو سایت تعریف کنیم.
-
اگر فقط با همون دامنه نهاد همه کارها رو انجام بدیم توی ذهن عموم نام نهاد بهتر جای داره تا اینکه چندتا سرویس مختلف با نام های مختلف داشته باشیم.
ماشاالله انقدر سرویس هایی که نهاد قرار انجام بده زیادن که اگر بخوایم برای هر کدومش یک دامنه بگیریم زیاد جالب نیست. ولی اگر با یک دامنه iNahad همه این سرویس ها رو انجام بدیم هم قدرت نهاد بیشتر توی چشم میاد هم سریع روی زبون ها میفته.
در کل منظورم اینه که نهاد یک سایت قوی داشته باشه خیلی بهتره از اینه که 1000 سایت داشته باشه ولی خوب سرویس نده.
-
در کل بنظر من هم اگه همه کارهای وابسته به نهاد، توی یک سایت (inahad.ir) انجام بشه و برای هر بخش یک SubDomain بگذاریم، بهتره ولی این مورد (Yiifa.ir) که گفتم، بخاطر این بود که دوستان مرتب دامین پیشنهاد میدادن و حتی یکی دو مورد دیدم رفتن دامین خریداری کردن. این بود که گفتم دامنه مناسب در اختیارمون هست. ضمناً کاری که روی اون دامنه (Yiifa.ir) قراره انجام بشه، ارتباطی به نهاد نداره و مستقله. نهاد هم طبیعتاً میتونه توی این زمینه فعالیت کنه ولی فکر میکنم یک دامین کاملاً مستقل از این جهت که میشه کارهای مختلف مثل آموزش متنی و تصویری و تولید اکستنشنهای مختلف (فارسی) و... رو روش با دردسر کمتری انجام داد، بهتر باشه.
-
می تونیم Yiifa رو بکنیم مرجع رسمی Yii در ایران و یه جورایی بومی سازیش کنیم ... مثلا Documentaion اش رو به فارسی ترجمه کنیم .. البته اگه تا حالا ترجمش نکردن!
کارایی از این دست ... این خودش یه تبلیغ میشه برا نهاد ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tarhebartar
ما ایرانی ها بی فرهنگ ترین مردمان جهان هستیم !
با راه اندازی این کارها جز ضرر و تمسخر چیزی کاسب نمیشید...
به نظر من الکی وقت صرف این کارها نکنید
موفق باشید
خودتون رو با ایرانی ها اشتباه گرفتید ..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tarhebartar
موفق باشید
اولن خودتون رو با بقيه جمع نزنيد...
اگه به فرهنگ باشه ايراني ها با فرهنگ ترين مردم دنيا هستند.
بعد تا وقتي افرادي مثل شما هستند كه به خودشون توهين مي كنند ..... معلومه ديگه :ناراحت:
-
-
منطقش رو کاری ندارم ولی از لحاظ فرهنگی که کاملا حق با ماست.
-
باز رسیدیم به سر خونه ی میشه نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
باز رسیدیم به سر خونه ی میشه نمیشه.
این یکی فرق داره!
این یکی از سر دلسوزی و اینجور چیزا نیست! از بیکاریه.
اگه دقت کنین یه چند روزی هست که تو بخش php از اینجور حرفا زیاد شده.
تو تاپیک امین جوادی، اینجا و ...
-
سلام .
با اینکه خودم از php سر رشته ای ندارم ولی خیلی مشتاقم php رو یاد بگیرم و بعد خدمتم حتما این کار رو پیگیر می شم .
بنده رو یکی از دوستان این انجمن ( آقا حسین زاده ( مهرداد )) معرفی کردن و می تونم این تشکل رو از نظر سرور های داخل کشور و خارج کشور تأمین کنم .
-
به باورهاتون شک نکیند !
از کنارش بگذرید...
حتی واسه تمیز کردن یک جوی کثیف هم از زلالی آب استفاده میشه ! اونم با فشار خیلی زیاد....
به هدفتون ایمان داشته باشید بگذارید هرکسی هرچیزی میخواد بگه ! شما مسئول اهداف و خواسته های خودتون هستید همین و بس !
به هرچیزی واکنش نشون ندید ! ضعف خودتون رو به بقیه نشون میدید با این کار !
ما دیگه پاسخگو به بقیه نیستیم ما پاسخگو به اهداف خودمونیم و همچین به آرزوها خودمون
ادامه بدید...
-
آقای رضا صالحی از افراد پر سابقه و حرفه ای این کشور هستند
که تو کار سرور هستند سرور ایران و خارج
که با توجه به علاقه ایشون به PHP و حس وظیفه برای خدمت به دوستانشون میخوان ایران نها دو از نظر سرور تامین کنند تا تو مخارج کمکی به ما کرده باشند
اهل اصفهان هستند و نام و نشان درخشانی هم دارند
ممنون از ایشون برای حمایتشون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tarhebartar
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط
tarhebartar
من دیگه دلیلی نمیبینم توضیح بدم یا بیشتر برای شما مسئله رو باز کنم !
انشاءالله بعد از یک مدت که نتیجه کارتون رو دیدیم معلوم میشه کی منطقی تر بوده ... :چشمک:
دوست عزیز، چند پست اخیر شما رو بررسی کردم و بجز فاز منفی و دست کم گرفتن سایرین، مطلبی که دارای بار علمی باشه ندیدم. لطفاً به قوانین احترام بگذارین و اگه موضوع یک تاپیک برای شما جذاب نیست و نمیخواین مشارکت داشته باشین، خیلی ساده از کنارش بگذرین. هیچکس اینجا مجبور به پست گذاشتن نیست. درصورت تکرار، پستهای فاقد بار علمی حذف و مطابق قوانین برخورد خواهد شد. موفق باشید.
-
از دوستان و اعضای محترم ایران نهاد هم خواهش میکنم دنبال جواب دادن به اینجور مباحث نباشین. تا وقتی بادهای خلاف جهت حرکتمون وجود نداشته باشه، نسیم خنک حرکت کردن به سمت جلو رو حس نخواهیم کرد. تو این مدت به اندازه کافی حرف زدیم. وقتشه که دیگه با فعالیتمون، خودمون و نهاد رو به دیگران اثبات کنیم.
-
یک پروژه جدید گرفتم میخوام در اختیار نهاد بزارم
دوستان اعلام امادگی کنند
http://xip.ir/
مثل این با جزیات بیشتر
بخش php
-
از اعضای محترم ایران نهاد، افرادی که شرایط زیر رو دارین، لطفاً یک روز و ساعت رو توی همین هفته مشخص کنید که دوباره توی RaidCall آنلاین بشیم برای مشخص شدن دقیق روند طراحی و امکانات سایت و...
بنظرم هنوز دپارتمانها نتونستن به هماهنگی لازم برسن و تا وقتی هم که سیستم Notice بازنویسی نشده، سیستم فعلی فاقد مکانیزمهای لازم برای ارتباط بین دپارتمانی هست.
1- دپارتمان PHP : کسانی که به Yii تسلط کافی دارن و میتونن با Yii یک سایت تولید کنن
2- دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت : کسانی که به اصول Responsive Design و مباحث Retina Ready و تبدیل PSD به HTML Template و یکی از Template Engineهای Smarty یا RainTPL تسلط کافی دارن
3- دپارتمان طراحی گرافیک : همه اعضا
4- دپارتمان اتاق فکر : همه اعضا
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
آقای رضا صالحی از افراد پر سابقه و حرفه ای این کشور هستند
که تو کار سرور هستند سرور ایران و خارج
که با توجه به علاقه ایشون به PHP و حس وظیفه برای خدمت به دوستانشون میخوان ایران نها دو از نظر سرور تامین کنند تا تو مخارج کمکی به ما کرده باشند
اهل اصفهان هستند و نام و نشان درخشانی هم دارند
ممنون از ایشون برای حمایتشون
باریکلا ایشون !
پرچم اصفهانیا بالاست همه جا ! http://www.freesmile.ir/smiles/198221_LaieA_026.gif
-
به نظرم کارهای عملی رو بزارید بعد از اتمام امتحانات
-
به نظرم علت اصلی ناهماهنگی امتحانات هستش. اگه بعد از امتحانات باشه بهتره.
-
اره منم الان شدید درگیر امتحانام هستم ... بعد از امتحانات یه فاصله ای بوجود میاد و چند هفته ای اکثر دوستان دغدغه ی درسی ندارن .. می تونیم روی پروژه کار کنیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
یک پروژه جدید گرفتم میخوام در اختیار نهاد بزارم
دوستان اعلام امادگی کنند
http://xip.ir/
مثل این با جزیات بیشتر
بخش php
سلام مهردادخان
چطوری؟
پروژه ی جالبیه
از چه نظر؟
از این نظر که 2 روزه یه همچین پروژه ای رو برای خودم شروع کردم و تا الان پیشرفت خیلی خوبی برای یادگیری PHP از نظر خودم داشتم
فعلاً تو بخش پسورد گذاری برای مشاهده لینک های کوتاه شده هستم
از فردا میخوام روی یه قسمت کار کنم که بتونم برای هر لینک آمار بازدید هم داشته باشم
-
یاشار؟ همون یاشار خودمونی شما ؟ خان گفتی تعجب کردم
-
کسی بعد از پایان بهمن هم امتحان داره؟
-
امتحانات من 12 بهمن تموم میشن.
-
تا اینجا آخرین امتحان 12 بهمنه. هر کسی بعد از این تاریخ هم امتحان داره، بگه.
-
ببخشید خبری از فیلم های نشست تو you tube نشد ؟
-
فعلاً فیلمهای کارگاه Yii رو دارم آپلود میکنم. برای راحتی دوستان، فیلمها توی پارتهای 10 مگابایتی توی MediaFire آپلود میشن. با این سرعت! اینترنت گفته 10 ساعت دیگه تموم میشه (حدود 850 مگابایته). به محض تمام شدن آپلود، لینک پوشه MF رو برای اعضای نهاد پیامک میکنم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
یاشار؟ همون یاشار خودمونی شما ؟ خان گفتی تعجب کردم
یاشار خودمون کدومه ؟:دی
آیدی یاهوم اینه : amirabedin89
دیگه نمیدونم یاشار خودتونم یا یاشار اونا :دی
مهرداد خالی بگم خوبه؟ :دی
راستی این آموزش yii برای من که مبتدی هستم بدرد میخوره یا هنوز زوده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Yashar1989
یاشار خودمون کدومه ؟:دی
آیدی یاهوم اینه : amirabedin89
دیگه نمیدونم یاشار خودتونم یا یاشار اونا :دی
مهرداد خالی بگم خوبه؟ :دی
راستی این آموزش yii برای من که مبتدی هستم بدرد میخوره یا هنوز زوده؟
بهتر mvc رو خوب بلد باشی البته لزومی نداره ها ولی مبحث oop رو خوب باید بلد باشی.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
farazsahebdel
بهتر mvc رو خوب بلد باشی البته لزومی نداره ها ولی مبحث oop رو خوب باید بلد باشی.
برای mvc و oop مقاله ای که خوب و روان توضیح داده باشه هست؟
-
برای MVC : لینک
برای OOP : لینک (جلسه 10 آموزش به بعد)
-
راستش فعلاً چون فعالیتمون زیاد نبوده، YouTube نمیگذاره فیلمهای بیشتر از 15 دقیقه آپلود کنیم. بخاطر همین توی MediaFire دارم میگذارم.
-
الان سوالی که پیش میاد تا 12 بهمن نهاد استوپ میخوره و کلی ایده جمع میشه تا اون موقع؟
اینم از شانس ما.تا نهاد خواست شروع کنه خورد به تعطیلات:لبخند: تازه تو تعطیلات عیدیم هنوز سه ماه تعطیلی مونده:لبخند:
اینا که شوخیه.ولی در کل این اصلا برنامه ی درستی نیست.سرعتمونم که حلزونیه.
نهاد باید فکر این برنامه ها هم باشه.مدیر دپارتمان طراحی امتحان داره کل حرکت نهاد متوقف میشه.نهاد yii کار متخصص کم داره کل نهاد استوپ میخوره.
الان شدیم مثله پشت کنکوریهایی که درس نمی خونیم چون میز نداریم.میز میگیریم باز درس نمیخونیم چون کتاب تست نداریم.تا بخوایم یکی یکی اینارو برطرف کنیم کلی زمان میبره.
من الان خودمم برنامه ی کلی رو نمیدونم.چه کاری تو اولویته چه کارهایی در کنارش انجام میشه؟حق عضویتا زمانش کی ه؟و .....
خوب برادر من شما که امتحان داشتی نمیتونستی تو همون شیراز بگی من امتحان دارم بعد امتحانا شرو کنیم تا بشه چاره ای پیدا کرد؟؟؟اونجا حرف نمیزنین اینجا یادتون میاد؟(منظورم فرد خاصی نیست)
بعد آقای شهرکی میگه من سایت نهادو شروع میکنم یهو از خواب بیدار میشین ناراحت میشین که کار باید تیمی انجام بشه اینجوری که نمیشه؟وقتی کار میخواد دیگه اجرا بشه تازه همه چی یادتون میفته؟
الان برنامه چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
الان سوالی که پیش میاد تا 12 بهمن نهاد استوپ میخوره و کلی ایده جمع میشه تا اون موقع؟
اینم از شانس ما.تا نهاد خواست شروع کنه خورد به تعطیلات:لبخند: تازه تو تعطیلات عیدیم هنوز سه ماه تعطیلی مونده:لبخند:
اینا که شوخیه.ولی در کل این اصلا برنامه ی درستی نیست.سرعتمونم که حلزونیه.
نهاد باید فکر این برنامه ها هم باشه.مدیر دپارتمان طراحی امتحان داره کل حرکت نهاد متوقف میشه.نهاد yii کار متخصص کم داره کل نهاد استوپ میخوره.
الان شدیم مثله پشت کنکوریهایی که درس نمی خونیم چون میز نداریم.میز میگیریم باز درس نمیخونیم چون کتاب تست نداریم.تا بخوایم یکی یکی اینارو برطرف کنیم کلی زمان میبره.
من الان خودمم برنامه ی کلی رو نمیدونم.چه کاری تو اولویته چه کارهایی در کنارش انجام میشه؟حق عضویتا زمانش کی ه؟و .....
خوب برادر من شما که امتحان داشتی نمیتونستی تو همون شیراز بگی من امتحان دارم بعد امتحانا شرو کنیم تا بشه چاره ای پیدا کرد؟؟؟اونجا حرف نمیزنین اینجا یادتون میاد؟(منظورم فرد خاصی نیست)
بعد آقای شهرکی میگه من سایت نهادو شروع میکنم یهو از خواب بیدار میشین ناراحت میشین که کار باید تیمی انجام بشه اینجوری که نمیشه؟وقتی کار میخواد دیگه اجرا بشه تازه همه چی یادتون میفته؟
الان برنامه چیه؟
آقا من بدجوری موافقم!
توی نشست هم هی گفتیم که بالاخره بعد از نشست یه اتفاقی بیفته یه حرکتی چیزی.
بقول Bidak عزیز که توی نشست صحبت میکردیم بعد از یک سال بحث و حرف و حدیث فعلا همه چیز در حد یه حرف و ادعاست