منکه همچنان در خدمتون هستم:بامزه:
از بقیه دوستان دیگه هم میخوام که صحنه رو خالی نکنند
Printable View
منکه همچنان در خدمتون هستم:بامزه:
از بقیه دوستان دیگه هم میخوام که صحنه رو خالی نکنند
http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22
از این به بعد درخواست های همکاری در تکمیل سیستم های نهاد تو این قسمت وارد میشه.
و اننشا الله تا چند ساعت دیگه یوزر های اعضای ایران نهاد در تالار هم ساخته میشه و پیامک ارسال میشه براتون.
دوستانی که از اعتماد و تقسیم کار گله داشتند الان انشا الله کارهایی که به ذرات خیلی کوچیک تقسیم شده و قبول زحمت کنند تا کارهای نهاد انجام بگیره.
برای تشکر از کارها هم i-money در نظر گرفته میشه. چقدر و چگونگی پرداخت اون اصلا هنوز مشخص نیست. اما قصد بر این هست که از زحمت شما تشکر بشه حتما !
امید هست که به خاطر دریافت هزینه این کارو نکنید.به خاطر اون دلیلی کار کنید که 2 سال به امید اون تو نهاد عضو هستید
سلام
روی صحبتم با کسانی هست که می گن 2 ساله نهاد هیچ کاری نکرده و از اون طرف خودشون حاضر نبودن 1 ثانیه وقتشون رو برای نهاد بزارن.(کسانی مثل خود من تا امروز صبح)
والا شما که اعتراض می کنید تا حالا چند بار خواستید نهاد کمکتون کنه ؟ چند بار خودتون کمک کردید؟
من امروز صبح بیکار بودم و بجای اینکه وقتم رو برای علافی و تو نت چرخیدن بزارم 2 ساعت برای نهاد انجام وظیفه کردم.
اگر همه 140 عضو فقط هر ماه 1 ساعت از وقتشون رو برای نهاد می ذاشتن(خیلی از دوستان گذاشتند.) والا 1سال و نیم پیش ( با عرفاق) نهاد بالا اومده بود و همه داشتیم ازش استفاده می کردیم.
خواهش می کنم از همه دوستان از امروز تصمیم بگیرید ماهی 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون رو به نهاد بدید و نتیجه اش رو ماه دیگه ببینید.
ممنونم.
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=6
درخواست همکاری آپدیت شد و نمونه کد ها تو تالار قرار میگیره.
درخواست تولید برای پکیج هم تو تالار اضافه شد. بدون شک اون پکیج ها هم نیازه هم پر طرفدار
تو وبلاگ هم نزدیک به 10 نفر تو خبر نامه عضو شدند. کار زمان بری نیست. حتما این کارو کنید تا یکی از دوستان متخصص در زمینه وردپرس بیاد و این کار و خودکار کنه ( در قسمت دعوت به همکاری نیاز ها تعریف شده ( تالار گفتمان ایران نهاد ) ) .
http://blog.i-nahad.ir/
وبلاگ آپدیت شد.
کمک شما هرچند کم تاثیر شگفت انگیزی داره تو کوتاه شدن زمان رسیدن به اهداف ایران نهاد.
انشاالله در مورد پکیج هایی که قولش رو دادم خبر های خوبی در راه هستش.
خواهشا" سیستم عضوگیری رو زودتر راه بندازین من عید درخواست عضویت دادم ولی هیج خبری از sms و تایید عضویت نشد ...
ممنون و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضای ایران نهاد :تشویق:
سیستم عضو گری و در نظر دارم به ای شکل کنم که راحتی داشته باشه :
ما یک فایل word با ساختار متعادل از کاربر میگیریم ( پیش نویس )
و اونو هنگام عضویت تو یکی از فیلد ها از کاربر پر شده،تحویل میگیریم.کاربر دپارتمان خودشو انتخاب میکنه.
درخواست عضویت از این به بعد به جای اینگه بره به مدیریت اصلی ،بره به مدیر اون دپارتمانی که عضو جدید انتخاب کرده.
مدیر دپارتمان هم رزومه اونو بخونه.و اگه صلاحیت اونو دید که تو دپارتمانش باشه تاییدش کنه و کلی کارهای اونو اعم از ویرایش عکس و غیره و انجام بده که حجم کار بیاد پایین.
اگه دید نه میتونه اونو به دپارتمان اموزش یا مشاوره انتقال بده.
این سیستم کار خاصی نداره اما انتظار نداشته باشید من یا چند نفر بویسند.ایران نهاد از همکاری هیچ مشکلی نداره ! فقط دوستان باید اعلام آمادگی کنند و تحت بستری که مشخص میکنیم نمونه کد ها و action های مورد نظر و بنویسند تا کار زود پیش بره.
از ابتدا هم هدف ما این بود که بیایم همه با هم برای هم فکری کنیم. نه اینکه یکی فکر کنه و کد بزنه بقیه وقت استفاده سر برسند ( منظور شما نبودید کلی گفتم تا عمق داستان جا بیافته )
در مورد سیستم عضو گیری جدید هم نظر بدید ....
من که عضو نهاد نیستم ولی یه پیشنهاد میدم. به نظرم من شما باید برای نهاد یه رئیس انتخاب کنید. چون اینطوری تکلیف چیزی معلوم نیست. مثلاً مبالغی که رد و بدل میشه. و کارهایی که انجام میشه. باید به عهده ی یکی که نماینده ی همه هست سپرده بشه. میشه مثل رئیس جمهور مملکت که نمایندگان مجلس میتونن روی کارش نظارت کنن و اگه اشتباهی کرد استیضاحش کنن :لبخند:
رئیس داره دیگه به این خوشتیپی:
https://barnamenevis.org/image.php?u=...ine=1408029006
تازه آماده استیضاحم هست.
پروژه ها جدید تعریف شد ( پروژه سنگینی نیستند هیچکدوم و به ماژول یاد کنید بهتره )
ایران نهاد هم اعتماد میکنه هم خوش بینه به اعضا و این پروژه ها.
ترسی هم از لو رفتند ایده ها نیست.
برنده کسی هست که اونو اجرا کنه تو ابعاد بزرگ.
پروژه های اخیر تو لینک http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22 خیلی مفید هست.
و با دو نفر هم میشه اونا و نوشت.
سوداوری زیادی داره :
خیلی ها فکر میکنند وقتی یک سیستم نوشته میشه فقط یک نفر سود میبره و اون هم مدیریت هست ! باید بگم الان تو دنیای جدید اکثر سیستم ها بر منطق web 2 هستند و دیگه مدیر فقط محتوا نمیزاره. و همینکه مدیر فقط نقش نداره یعنی سایرین هم میتونند تولید محتوا کنند و این محتوا هم براشون درامد داشته باشه...
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=10
برای :
ناشرین.نویسنده های وبلاگ.فعالان شبکه های اجتماعی.مدیران سایت های پر پازدید.دارندگان صفحات اینستا گرام با following بالا.مدیران گروه های وایبر . غیره ( دارندگان و تولید کنندگان فظاهای تبلیغ و اطلاع رسانی )
من عضو نهاد نیستم ولی میتونم بیام ایده هام و طرح هایی که توی ذهنم هست رو اینجا مطرح کنم؟ منم ترسی ندارم از مطرح کردنشون. و ناراحتم نمیشم کسی روشون کار کنه.
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=11
مختص به : وب مستر ها و مدیران هاست و دامنه ها .
فک کنم تا اینجا کافی باشه. الان دیگه باید همت دوستان ایارن نهادی و دید که یگن کار چرا پیش نمیره.باید دید از پس این کارهای ساده که الان تفکیک هم شده و هر کسی میتونه با صرف زمان اندک انجامش بده بر میایم یا نه گرایشات هنوز هم به سمت کارهای فردی هست.
انشا الله که انجامش بدیم و بریم تو فاز دوم دعوت به همکاری ها.
راستی یک جوری راوند عزیز میگه من عضو نیستم که ادم یه جوری میشه : از دید خوبش : من که عضو بیماران MS ای نیستم :لبخند:
از دید بدش : حیف من که عضو نیستم ....
در هر دو صورت هر موقع دوست داشتی بیا نظر بده حتما با دیدی که من به تو دارم میدونم مفید واقع میشی.
دوستان راوند یک کتاب هم نوشته !
به این فکر کنید که برای ناشران کتاب ایران نهاد میتونه چه خدمات و سرویس هایی داشته باشه !
چرا که :
ما تو ایارن خیلی کتاب کم میخونیم.و به واسطه این PDF های ناقص هم خیلی از ماها به جای اینکه آموزش درست ببینیم حتی از اون سرفصل آموزش زده هم شدیم ! پس باید دوباره دست به کتاب بشیم و محتوا درست و بخونیم.
میشه رو این قضیه خیلی فکر کرد و به ناشران کتاب هم فرصت کسب درامد داد.
نظر بدید : mail.hosseinzadeh@gmail.com
سلام مهرداد جان
همانطور که در یکی از این جلسه های آنلاین ما را با پتک کوبیدید :)
بنده یک شماتیکی طراحی کردم نمی دونم بدستتون رسید یا نه !
این حرف بنده هست که تا زمانی که شما اقدام به ساخت یک سیستم مدیریتی کامل نکنید در کارهایتان موفق نیستید چرا که شما یک شرکت غیر مستقل هستید و مدیریت را نمیتوانید بدون سیستم های مدیریتی انجام دهید.
این را هم بگم من هم درگیر یک پروژه شخصی هستم و بخاطر این پروژه از کنکور کارشناسی هم گذشتم (البته برنامه نویسی و زبان تخصصی رو خوردم :لبخند:)
و همچنین این وسط دارم برای نوشتن یک کتاب با استاد ام همکاری میکنم.
از این ور کار های شخصی ام یک طرف.
ولی خوب عضو اتاق فکر هستم و میتونم براتون فکر کنم و وظیفه من هم همین هست.
من هم مثل خیلی ها دوست دارم این نهاد شکل بگیره.
http://download.i-nahad.ir/
اینم در راستای حرف راوند و در راستای صحبت محمد صالحی عزیز :
خواستم بگم هر متخصصی تو کارش میتونه فکر کنه و ببینه چی راهی هست واسه همکاری و کسب درامد.
بعد اگه فضا خواست.تبلیغات خواست.بیاد بگه من این ها و میخوام.
ناشران کتاب هم باید حمایت بشند.چرا چون دیگه اون ناشرا فقط ترجمه نمیکنند.نتیجه تجربیات خودشونو میزارند... تا خیلی ها استفاده کنند.
اقای راوند گفتند بع رایگان بگذارید چون سیستم باید ادیت بشه من قیمت 100 تومن و گذاشتم برای تست ! تا فقط بگم میشه این کارها هم تو نهاد کرد...
بفروشند و کسب درامد کنند ( 100 تومن هم برداشت بر مبلغ و بی ارشی بودن کار نشه لطفا ! 100 میتونه به معنی donate باشه ! )
من فکر میکنم نوشتن کتاب به تنهایی سخته . چون خودم خیلی اذیت شدم.
خیلی خوبه چند نفر بیان با هم همکاری کنن. یه نفر که مطلبی نوشت. چند نفر ناظر باشن . چون ممکنه این نویسنده یه اشتباهی توی نوشته هاش داشته باشه. خب بالاخره ما انسان و خطا پذیریم.
بیاید از نوشت های انجمن شروع کنیم. یه فایل pdf از موضوعات و مطالب مهمی که در ماه مطرح میشه جمع اوری کنیم و اسم یا آدرس اون صفحه ی مطلب رو توش بذاریم که نقض کپی رایت هم نشه تا بقیه که نتونستن مطالب جدید رو دنبال کنن توی اون فایل pdf دنبال کنن.
اگه سالی یه بارم منتشر کنیم ارزش داره. اصلا بدیم توی نهاد بفروشن. چطوره؟
راوند عزیز هم خیلی میگه رایگان کار کنم.
خواستم بگم رایگان بودن خوبه اما : خیلی جاها باعث میشه شما تو دست انداز های زندگی بمونی. و خیلی جاهای دیگه هم رایگان بودن کارتو بی ارزش هم میکنه .....
لطفا هر طرح و ایده ای که میدید دقیقا بگید : پول از کجاش در میاد ؟!؟
یه زمانی یکی از دوستام که از دانشگاه انصراف داد و کلی از اون دوست شکایت و گله کردم که چرا اینکارو کردی...
دلایل زیادی اوردم برای توجیح گله کردنم.
اما اون هم دلایلی داشت برای تصمیمش.
گفتم من تو این زمان بهتره که فلان مسیر و دنبال کنم.
و الان هم ادم موفقی شده.
تخصص جای خود.
تحصیلات جای خود.
نمیشه برای همه یک نسخه کامل پیچید.
من یادم نمیاد چجوری شما و کوبوندم اما بعضی اوقات از این اخلاقا دارم یهو قاطی میکنم فک کنم اون جلسه دیگه شانس با شما یاری نکرد :کف::افسرده:
تو ایمیل با من در مورد طرحتون صحبت کنید تا نتایج اونو تو ولاگ منتظر کنیم
mail.hosseinzadeh@gmail.com
سلام. من ميخام عضو ايران نهاد بشم.
ايميل رو فرستادم
اون اس ام اس رو به 5005 فرستادم ولي هر چي ميفرستم فعال نميشه
حالا بايد چيكار كنم؟
یه پیشنهاد.
به نظر من بهتره که شما برای اینکه تبلیغ بکنید دیگران بیان سمت ایران نهاد ، بیاید در اینجا یا در وبلاگ این نهاد اعلام بکنید که در طول مدتی که این نهاد رو راه اندازی کردید چه کارهایی انجام دادید تا اینکه بگید قصد دارید چه کارهایی رو انجام بدید. وقتی ملت دیدن کارهای شما خوب بوده و کارهایی انجام شده. خب احتمال عضویتشون در نهاد بیشتر میشه.
41 عضو با پیش ثبت نام وجود داره که فعلا داریم با کمک چند تا از بچه ها سیستم ها و یکم درست میکنیم.
که بعد از اون این اعضا و هم دپارتمان بندی میکنیم.
شما تو سایت نهاد باید لاگین کنید که فعلا داریم جابجایی سرور انجام میدیم تا رفرش شدن دی ان اس ها هم سایت غیر فعاله
راوند ما تاحالا تبلیغ نکردیم راستشو بخوای همین یه تالار بغلی تو همین سایت هم شاید ندونه ایران نهاد کجاست.
ما تو پست اول روش عضویت و گفتیم همین.
فعلا دارمی دسته بندی میکنیم
فکرم نکنید سر هم اوردن 148 تا عضو با تخصص ها و خواسته ها و دانش های مختلف کار آسونیه.
راضی نگه داشتن اونها سرویس مهیا کردن اونها کار خیلی سختیه
فعلا فرض کنید داریم بهشون uniform میپوشونیم
از دپارتمان بندی کردنشون
تایین مدیرشون
پروفایل دادنشون
نظم در کد نویسی و استفاده از زبان کدینگ مشترک ( مثلا yii )
و خیلی کار های دیگه
تو همین سایت برنامه نویس با 300 هراتومن میشه تبلیغات اون بالای سایت و گرفت.
همینکه چه سرویسی بدیم که هم حمایتی باشه هم جدید باشه هم توجیح پذیر باشه برای دریافت حق عضویت این مسئله کمی نیست.
میتونستیم خیلی کارها کنیم اما معیار های مهمی دو در سر داریم.
من به شخصه تو افکارم کسب درامد زیاد جا نداره. بیشتر شبکه سازی و منظم کردن این اجتماع مد نظر من هست که از دل اون خودش پول در میاد.
سلام. من ميخام عضو ايران نهاد بشم.
ايميل رو فرستادم
اون اس ام اس رو به 5005 فرستادم ولي هر چي ميفرستم فعال نميشه
حالا بايد چيكار كنم؟
كسي نيس جواب منو بده ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:
آدرس فاروم هم عضو شده :
http://iforum.i-nahad.ir/index.php
حل مشکل نه پاک کردن صورت مسئله .
دعوت به همکاری جدید :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=12
مهرداد متوجه منظور من نشدی.
اولین تاپیک این تالار رو آقای شهرکی در تاریخ جمعه 20 اردیبهشت 1392, 10:05 قبل از ظهر زده.
یعنی الان تقریباً یکسال از راه اندازی این نهاد می گذره.
هر کسی که بخواد در این نهاد عضو بشه . اولین سوالی که براش پیش میاد اینه که با گذشت این مدت از راه اندازی نهاد چه کارهایی انجام شده؟ مثلاً فعالیت های اموزشی و کسب و کاری که انجام شده رو برای کاربران بگید. تا کاربران بررسی بکنن و ببینن اگه کارهای خوبی انجام شده به نهاد اطمینان بیشتری داشته باشن و علاقمند به عضویت بشن.
اگه یه کاربر بیاد و ببینه که مثلا شما اینقدر کار کردید و اینقدر توی نهاد فعالیت هست خب واقعاً علاقمند میشه و میاد عضو میشه ولی وقتی فعالیتی نباشه امید زیادی نداره که بخواد بیاد و عضو بشه.
خوب : نهاد وبلاگ و پایگاه اصلی خبر خودش قرار داده.
تو دعوت به همکاری هم از کاربران شبکه های اجتماعی ، تالار های معروف هم خواستم که تاو این مورد همکاری کنند که نشر محتوا داشته باشیم.
کار انجام شده خیلی.من در نظر دارم یک موتور تولید خبر داشته باشیم که یک بار یکی نشر بده،مدیر تایید کنه و خود به خود برای منتشرین ( کاربران فعال شبکه اجتماعی؛صفهان معروف،وایبر و غیره بره و ) و اونو نشر بدند
تو پست های بالا تر و تو تالار اینو گفتم.
باید انسجام داشته باشه کار بعد اون محتوا و نشر بدیم !
و الا میان مسخره میکنند چندین هزارتا پست دادین هیچی معلوم نیست !
منظورم این بد که باید یک بستری باشه واسه نشر دست اخبار و گرفتن فید بک ( کامن نقد انتقاد و غیره ) که یکی فقط مسئول پاسخگویی نباشه
تو فیسبوک مسئول پیج
تو تالار مسئول اون تالار
و نتایج و بیاد به مدیر بالا دستی اعلام کنه.
مدیریت باید بشه رو نتایج اطلاع رسانی و الا گفتن اینکه ما این کار و کردیم و اون میشه اسپم و محتوا و داریم هدر میدیم الکی و بی نتیجه !
یه پیشنهاد :لبخند:
یادمه روزای اولی که بحث نهاد مطرح شد آقای شهرکی به حرف جالبی زدن. اینکه این نهاد باید به جایی برسه که برنامه نویسان بیان قیمت اسکریپت هایی که می نویسن رو توی این نهاد بپرسن.
الانم به نظرم خوبه که توی انجمن ایران نهاد یه بخشی رو برای این موضوع در نظر بگیرید که برنامه نویسان مختلف بیان و سوال کنند که مثلا این برنامه ای که میخوان برای مشتری بسازن چقدر قیمت بدن؟ و البته عضویت در انجمن هم برای عموم برنامه نویسان چه اعضای نهاد چه غیر اون آزاد باشه. که همه بتونن بیان سوال کنن. اگه اینطوری بشه برای نهاد کلی تبلیغ میشه . مثلا من برنامه ای رو قیمت میدم و به مشتری میگم ملاک من قیمتی هست که ایران نهاد میده. همین باعث میشه کلی برای این نهاد تبلیغ بشه.
نهاد در نظر داره همه نمونه کارها و به ثبت برسونه مثل نماد الکترونیک و نمونه کار ها و دسته بندی کنه .
و از اون طریق میانگین قیمت در بیاره !
محصولات مشابه مثل یک فروشگاه !
و سیستم قیمت گذاری هم یک سیستم پیچیده میخواد که فعلا نمیشه وارد اون شد اما در نظر داریمش
خوب گفتم که :
اول سازماندهی اعضا.
اموزش اعضا.
اینکه یک پارچه فکر کنند. با یک زبان کد نویسی واحد کد کنند. تا سختی کار و قیمت گذاری دستشون باشه.
نمون کارهاش ثبت بشه. طرف بیاد قیمت کارشم ثبت کمنه چقدر گرفته. نظر بدن و امتیاز و رنگ بدن به این محصولش.
و بعدش تو نظراتش بتونه یک مرجعی داشته باشیم که ببینیم این ااقیی که این قیمت و پیشنهاد داده : چه نمونه کتارهایی و با چه قیمت هایی انجام داده و تو نظر سنجی چه امتیازی اورده نظرات و قیمت هاش
سلام برنامه نویسی ها فقط با فریم وبک yii باید انجام بشه توی نهاد ؟
سلام رفیق خوبی ؟
هر دپارتمان تصمیم گیرنده این هست که چه سبکی باید بنویسه. اسپاکتی بنویسه ی روش های بهتر یا کلا با منظق یک فریمورک حالا فعلا Yii و انتخاب کردیم که خیلی هم خوبه به نظر خودم و سایر دوستان.
اگه هم سوال شما این بوده که فقط PHP کارها ؟ اینجاست که باید گفت. هر زبانی ویژگی ها خودشو داره و باید دیدی مشتری پی میخواد یا اینکه باید دید پروژ] ای که بعریف میشه براش کدام زبان بهتره.
کار تیمی باید هرچه بیشترر از سلیقه وار بودن دور بمونه تا بشه تقسیم کار کرد و پروژ] قابل تکه تکه کردن باشه ( مثل کنترلر و اکشن ها و مدل ها و غیره ... ) برای همین فریمورک بهتره
خوب به لطف آقای جوادی وب سرویس ساخت اکانت تالار گفتمان آماده شده و آخرین کارهاشم رسیدم.
برای کلیه اعضای ایران نهاد اکانت forum ساخته شد.
در تغغیرات سایت اصلی نهاد هم انشا الله به طور خودکار بعد از عضویت در نهاد اکانت تالار گفتمان هم خودکار از طریق وب سرویس ساخته میشود.
نام کاربری همه عزیزان : Expert22
شروع نام کاربری همه عزیزان با کلمه Expert ( با E بزرگ ) و در ادامه شماره پروفایل آنها در سایت ایران نهاد می باشد.(بعد از باز کردن پروفایل خودتان به لینک بالای مرورگر توجه نمایید و ببینید چه عددی نوشته شده است ، مثل : http://www.i-nahad.ir/i-Experts/22 )
کلمه عبور همه عزیزان هم شماره موبایل آنها در نظر گرفته شده است.که بعد از اولین ورود ان را تغغیر دهند.
تغغیرات آتی :
قرار ما این است که پروفایل ( اسم پروفایل که به طور پیشفرض نام کامل شما در نظر گرفته شده است ) ویرایش نشود ! تا رسمی تر باشیم.
انشاالله تصاویر هم با وب سرویس از پروفایل مشا به تالار آپلود شود.
انشا الله بعد از تغغیر کلمه عبورتان در سایت i-nahad.ir پسسور پروفایل های دیگرتان هم عوض شود ( وبلاگ ، تالار ، دانلود . .... ) تا سیستمی یکپارچه داشته باشیم.
سیستم به صورت آزمایشی راه اندازی شده. در صورت مشاهده مشکل با بنده در ارتباط باشید.
اعضا و همکارای مهترم :
اواتار شما هم با سایت اصلی نهاد تنظیم شده و با تغغیر اون آواتار شما هم تغغیر میکنه.
امضا پروفایل هم یکسان شده تا تو گوگل هم خوب ایندکس بشه.
http://iforum.i-nahad.ir/memberlist.php
اینجا میتونید لیست کل و ببینید .
بنده به شخصه با محدود سازی به جهت جلوگیری از سوع استفاده ها مخالف هستم،و معتقد هستم فرهنگ سازی هزینه بر هست..... اما چه کنیم که خیلی ها هم هستند که مشکل به وجود میارند.
از خانم ها هم معذرت میخوام.و در صورت تمایل خودشون برند تو پروفایل و تصویر خودشون و با تصویر attach شده جایگزین کنند.
ضمیمه 122504
نظر سنجی :
در نظر داریم که به هر عضو ایران نهاد یک ایمیل رسمی از دامنه نهاد تقدیم کنیم.
پیشنهاد خودم اینه :
imail22@i-nahad.ir
i که مشخصه ( ایران نهاد )
mail هم ایمیل
22 هم شماره پروفایل خودمه
بعدا انشا الله با ک تعداد محدود ( 1 ایمیل ) در کنترل پنل خودتون میتونید ایمیل بسازید یا ویرایش کنید.
لطفاً توی این بخش: http://iforum.i-nahad.ir/memberlist.php
فهرست کسانی که وضعیت پروفایلشون در سایت اصلی تأیید نشده است، حذف کنید (من و چند نفر دیگه) چون عضو نهاد نیستیم. ضمناً با واردکردن مستقیم آدرس پروفایلم در سایت (www.i-nahad.ir/i-Experts/1) هنوز هم مشخصاتم قابل مشاهده است که این هم درست نیست و باید پیغام بده کاربر موردنظر یافت نشد یا هر چیز دیگه.
البته بهتره یک سیستم بگذارین که موقع نمایش فهرست کاربران، با وب سرویس یا هر روش دیگه، ببینه توی سایت اصلی یک کاربر همچنان فعال هست یا نه و اگه نبود، اون رو نشون نده و پستهاش رو هم Soft-Delete کنه.