-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
اگه خدا بخواد خودم این هفته دست به کار میشم. حداقل سایت خود نهاد بالا بیاد و قوانین و سیستم فعالیت و... رو بنویسیم که به قول آقای عابدی، کسی که میخواد تازه عضو بشه لازم نباشه حدود 1900 تا پست رو بخونه تا از سیستم کاری نهاد سر در بیاره. با کمک آقا مهرداد بوم آنلاین رو هم راه اندازی میکنیم. تو این فاصله بقیه دوستان هم امتحاناتشون تموم میشه و میتونن سامانه اطلاع رسانی رو بازنویسی کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
برای MVC :
لینک
برای OOP :
لینک (جلسه 10 آموزش به بعد)
mvc رو دانلود کردم فردا مطالعه میکنم
برای oop رو متوجه نشدم چی گفتید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Yashar1989
جلسه ی 10 به بعد آموزشه oop می باشد
-
آقای موحد تنها من نیستم اکثر اعضای نهاد دانشجو هستن و الان هم موقع امتحانات هستش و نمیشه بطور کامل روی نهاد تمرکز کنیم.
از طرفی قرار نیست کارهای نهاد به خاطر من یا یه نفر دیگه توقف بشه چون کار تیمی هستش.
بعد از نشست شیراز قرار بود دوستان فایل در اختیار من قرار بدن که من اون فایل رو تبدیل به کد کنم (من هم تصمیم داشتم در مدت یک هفته این کار رو انجام بدم) ولی متاسفانه دوستان چند تا فایل ناقص در اختیار من قرار دادن.
الان لازم نیست همه کارهای به بعد از امتحانات من موکول بشه بخش گرافیک میتونه کلیه صفحات رو تا اون موقع آماده کنه یا خیلی کارهای دیگه میشه انجام داد اگه من وقت ندارم سایر اعضای دپارتمان میتونن همکاری کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
آقای موحد تنها من نیستم اکثر اعضای نهاد دانشجو هستن و الان هم موقع امتحانات هستش و نمیشه بطور کامل روی نهاد تمرکز کنیم.
از طرفی قرار نیست کارهای نهاد به خاطر من یا یه نفر دیگه توقف بشه چون کار تیمی هستش.
بعد از نشست شیراز قرار بود دوستان فایل در اختیار من قرار بدن که من اون فایل رو تبدیل به کد کنم (من هم تصمیم داشتم در مدت یک هفته این کار رو انجام بدم) ولی متاسفانه دوستان چند تا فایل ناقص در اختیار من قرار دادن.
الان لازم نیست همه کارهای به بعد از امتحانات من موکول بشه بخش گرافیک میتونه کلیه صفحات رو تا اون موقع آماده کنه یا خیلی کارهای دیگه میشه انجام داد اگه من وقت ندارم سایر اعضای دپارتمان میتونن همکاری کنن.
محمدپور جون:لبخند: من اون جمله ی منظورم فرد خاصی نیستو جدی نوشتم واسه مسخره بازی که نبود :دی
کلا این حرفارو دیروز میخواستم بگم ولی گفتم یک روز دیگه هم واستم.واقیتش من یک ساله دارم بخودم میگم یک روز دیگه هم وایسا.شاهد خواستین از سبحان بپرسین:لبخند:
هر سری چیزی شد گفتم یکم دیگه صبر کنیم :دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Yashar1989
لینک آموزش OOP رو اشتباه گذاشته بودم. پست رو اصلاح کردم. جلسه 10 آموزش به بعد به مبحث OOP اختصاص داده شده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
جلسه ی 10 به بعد آموزشه oop می باشد
دوزاریم کج افتاده :دی
لینک همین تایپ رو داده
جلسه هاش کجاست؟
-
می خواستم جواب بدم اما :
نقل قول:
از دوستان و اعضای محترم ایران نهاد هم خواهش میکنم دنبال جواب دادن به اینجور مباحث نباشین. تا وقتی بادهای خلاف جهت حرکتمون وجود نداشته باشه، نسیم خنک حرکت کردن به سمت جلو رو حس نخواهیم کرد. تو این مدت به اندازه کافی حرف زدیم. وقتشه که دیگه با فعالیتمون، خودمون و نهاد رو به دیگران اثبات کنیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Yashar1989
دوزاریم کج افتاده :دی
لینک همین تایپ رو داده
جلسه هاش کجاست؟
دوست عزیز، لینک توی پست اصلی اصلاح شد. لینک
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
محمدپور جون:لبخند: من اون جمله ی منظورم فرد خاصی نیستو جدی نوشتم واسه مسخره بازی که نبود :دی
کلا این حرفارو دیروز میخواستم بگم ولی گفتم یک روز دیگه هم واستم.واقیتش من یک ساله دارم بخودم میگم یک روز دیگه هم وایسا.شاهد خواستین از سبحان بپرسین:لبخند:
هر سری چیزی شد گفتم یکم دیگه صبر کنیم :دی
همش دروغ میگه:لبخند:
گذشته از شوخی،من به علت این میگم بزارید بعد امتحانات،که مثله سیستمه ازمون نشه،که من همش امروز فردا کنم
اگر ی وقت ی کاری به من محول شد،وقت داشته باشم که روش کار کنم، که نه خودم بدقول بشم و نه دوستان ناراحت بشن، که کار چرا عقب افتاد
-
دانلود کارگاه آموزشی Yii (روز اول نشست شیراز)
http://www.mediafire.com/?nhma5zw2j7t9m
رمز برای اعضای ایران نهاد پیامک میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
کاش همون یک فایل بود :لبخند:
-
فایلها باید به صورت تک به تک دانلود شوند یا اینکه میشه به صورت کلی هم دانلود کرد؟
-
استاد زحمت کشیدی
ولی این 85 تا رو کی میخواد دانلود کنه :D
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmod2000
استاد زحمت کشیدی
مجانی پست بشه خوبه یا بازم از پست چی تحویل گرفتن سخته؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmod2000
استاد زحمت کشیدی
دست بجنبون؛که این چیزا گیرت نمیاد !
از اقای شهرکی هم تشکر میکنم :بوس:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
پارت 70 اشتباهی 2 تا شده .
-
سلام,
آقای شهرکی مبتدی هایی مثل ما هم میتونن عضو نهاد بشن ؟ :افسرده:
-
اختیار دارین دوست عزیز. نهاد در اصل برای اینکه دست مبتدیها رو بگیره تا حرفه ای بشن، ایجاد شده وگرنه حرفه ایها که خودشون درآمد دارن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
farazsahebdel
کاش همون یک فایل بود :لبخند:
بخاطر اون دسته از کاربرانی که اینترنتشون سرعت کافی نداره و ممکنه به هر دلیلی نتونن کل فایل رو یکجا دانلود کنن، اینطوری گذاشته شده وگرنه حجمش فرقی نمیکرد و فوقش میشد یک فایل 850 مگابایتی
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahmod2000
استاد زحمت کشیدی
شما دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته شده توسط
SAjjADma
فایلها باید به صورت تک به تک دانلود شوند یا اینکه میشه به صورت کلی هم دانلود کرد؟
میتونید همه رو به لیست دانلود برنامه هایی مثل IDM اضافه کنید و توی تنظیماتش بگین یکی یکی دانلود کنه. همزمان هم باید بشه و من محدودیتی نگذاشتم ولی شاید خود MediaFire نگذاره.
نقل قول:
نوشته شده توسط
farazsahebdel
پارت 70 اشتباهی 2 تا شده .
ممنون. فایل اضافه حذف شد.
-
سلام
نه نمی شه لینک از بین می ره!
تو صف بزاری قبل دانلود باید صفحه رو باز کنی(خود IDM صفحه رو براتون ثبت می کنه) می زنید download شروع می شه.
-
اگه امکانش هست این دانلود نرم افزاری انجام بشه با php اونو انتقال بدید به سرور و یا یک هاست
خیلی دردسر داره 83 تا لینک و کلیک و استارت و دانلود کرد.... کاش قبلش این دردسر ها و لحاظ میکردید
حجمش هر چقدر هست بنده هاست ایران دارم 70 گیگ
یک فکری کنید لطفا تا راحت بشیم
ممنون
-
منم هاست دارم میتونید اونجا اپ کنید لینک مستقیم بدیم
-
مدیافایر که خیلی سرورهای قدرتمند و خوبی داره. مشکل کجاست؟ 84 تا فایل 10 مگابایتیه + 1 فایل 4 مگابایتی که اگه بخواین وقت بگذارین برای دانلود، حداکثر تا 4 ساعت همش دانلود میشه. فکر کنم اگه برنامه دسکتاپ مدیافایر رو دانلود کنید، کل پوشه رو بتونید بگذارین برای دانلود. اگه کسی هم سرور داره، میتونید با wget فایلها رو مستقیماً روی سرور خودتون دانلود کنید.
-
مشکلی که نداره اما گفتم برای راحتی دوستان همشو بزاریم تو یه فایل
-
فایل تکی رو هم دارم آپلود میکنم. تا فردا صبح اگه خدا بخواد تموم میشه و لینکش رو میگذارم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
این الان فقط روز اول بود یعنی 2 روز دیگه هم فیلم هست ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
farazsahebdel
این الان فقط روز اول بود یعنی 2 روز دیگه هم فیلم هست ؟
فقط روز اول کارگاه آموزشی بود!
-
دو روز بعد، همونطور که دوستمون گفتن، کارگاه آموزشی نبود و صحبتهای نهاد بود که اونهم فقط فایل صوتی رو ضبط کردیم.
-
آقا رضا خبری از آزمون نشد؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
استاد برای من پیامک نمیاد
-
توی سامانه اطلاع رسانی، گفتم که چطوری دریافت پیامک رو برای موبایلتون فعال کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فایل تکی رو هم دارم آپلود میکنم. تا فردا صبح اگه خدا بخواد تموم میشه و لینکش رو میگذارم.
فردا نشد ؟ :لبخند:
-
اگه کسی از دوستان کارگاه آموزشی رو دیده بگه چطوره؟ اگه خوبه بگه که ما هم بارگیری کنیم.
-
درود و ...
دوستان عزيز و گرامي لطفا هر كدوم از شما براي سامانه اطلاع رساني نهاد ايده اي داره و آپشني رو پيشنهاد ميكنه لطفا به ايميل بنده ارسال كنه لطفا لطفا تا آخر همين هفته ارسال كنيد داكيومنت رو دارم تمام ميكنم مي خوام چيزي از قلم نيفته پس فقط راجب به سامانه باشه نميدونم ايده من تو پسته شماره فلانه و 2 سال پيش ايدمو بهت گفتمو اينا رو نگين لطفا بعد كسي نياد بگه چرا اين تو آپشنا سامانه نيست. :چشمک:
sh.n.n786@gmail.com
فقط به اين بفرستين
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdirabbani
اگه کسی از دوستان کارگاه آموزشی رو دیده بگه چطوره؟ اگه خوبه بگه که ما هم بارگیری کنیم.
من گرفتم بسیار عالی هست، بیشتر در مورد نکات پروژه ایی هست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
http://comments.persianblog.ir/images/I/24.gif
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
شاید شرطش برقرار نشده
-
آقای شهرکی میشه فیلم کارگاه نشست بابل رو هم برای دانلود قرار بدهید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
آقا رضا خبری از آزمون نشد؟
سلام
آقا صبحان هنوز اسکریپت آزمون رو تکمیل نکرده اند به دلیل امتحاناتشون.
همچنین دوستان هم اکنون امتحان دارند .
اگر لازم میدونید یک نظر سنجی طرح کنید در مورد زمان برگذاری آزمون یا خودم در یک تاپیک جدا مطرح کنم .
ممنون