تغییر رنک یک ردیف
دوستان من با کد زیر نمی تونم رنگ یک ردیف از گرید رو عوض کنم
می شه منو راهنمایی کنید
Grid.CurrentRow.RowStyle.BackColor = Color.AntiqueWhite
Printable View
تغییر رنک یک ردیف
دوستان من با کد زیر نمی تونم رنگ یک ردیف از گرید رو عوض کنم
می شه منو راهنمایی کنید
Grid.CurrentRow.RowStyle.BackColor = Color.AntiqueWhite
توسط کد زسیر می تونی تغیر رنگ بدی
Private Sub gridEX1_FormattingRow(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.RowLoadEventArgs) Handles GridEX1.FormattingRow
Try
If e.Row.RowType = Janus.Windows.GridEX.RowType.Record Then
Dim rowCol As New Janus.Windows.GridEX.GridEXFormatStyle
'rowCol.BackColor = Color.Gray
rowCol.ForeColor = Color.Red
e.Row.RowStyle = rowCol
End If
Catch : End Try
End Sub
دوستان من در گرید جانوس یک سوال دارم
وقتی کاربر در یکی از ستونها کد کالا که وارد بشه و اینتر بزنه مشخصات کالا در ردیف جاری نمایش داده می شود
حالا چطوری می تونم بگم روی یک ستون خاص (تعداد) فوکوس کنه و بره تو مد edit
من می خواهم بدون استفاده از TableAdapter گرید جانوس رو که Child داره پر کنم در Table پدر مشکلی ندارم به وسیله ی SP که در بانک نوشتم و Set کردن Datasource گرید اون پر می شه ولی ChildTable رو نمی دونم چی کار کنم Sp مربوط به اون رو اجرا میکنم و داخل یک Dataset می ریزم ولی DataMember ، فرزند رو نمی دونم چی باید بگذارم
من مشکلی با جانوس دارم که روی ویندوز 7 و ویستا بدون مشکل کار میکنه
ولی وقتی با فایلهای و حتی setup و کل مخلفاتش روی سیستمی که XP داره میبرم
P9 : system.invalidoperationexception
میده
XP Service pack 3 و Dotnetframework 3.5 Sp1 روش نصب هست.
روی بقیه ویندوز های XP دیگه هم همین مشکل رو بر خوردم اگر کسی کمکی راهنمایی می تونه بکنه ممنون میشم.
در ضمن این نکته رو هم بگم اگز فولدر Demo Janus رو کپی کنم روی همون سیستم
منهای 50 تا اینکه ok باید بزنم برای هر Component که دمو هست
بدون هیچ مشکلی اونها run میشن:عصبانی++:
خلاصه کمک که روانی کرد منو این Janus
نسخه ای که من دارم 3.5.0.40 هستش
با عرض سلام خدمت دوستان
من وقتي يك جدول گروه بندي ميكنم (يعني يكي از ستون ها رو در قسمت مخصوص ميندازم ) وقتي مي خوام چاپ بگيرم بصورت ريز و بدون گروهبندي چاپ ميگيره چطوري مشه به صورت گروهبندي شده چاپ يا اكسپورت گرفت؟؟ لطفا كمك كنيد؟؟ :ناراحت:
منم موافقم فقط یک ایرادی هست که جفت کامپوننت ها دارند اینه که RightToLeftLayout رو نداره و اگر امکانش هست منو راهنمایی کنید برای RightToLeftLayout کردن کنترل هایی مثل گرید و تب چکار باید بکنم ؟ این خصوصیت رو کنترل های خود ویژال دارند... RightToLeft فقط نوشته ها را راست چین میکنه ولی خود گرید رو بر نمیگردونه یک عکس ضمیمه میکنم راهنمایی بفرمایید.
ممنون
منو راهنمایی کنید برای RightToLeftLayout کردن کنترل هایی مثل گرید و تب چکار باید بکنم ؟ این خصوصیت رو کنترل های خود ویژال دارند... RightToLeft فقط نوشته ها را راست چین میکنه ولی خود گرید رو بر نمیگردونه ?!!!
ostovarit@yahoo.com
با سلام خدمت اساتید
من با استفاده از selfrefrencingsetting یک ساختار اداری شرکت را داخل gridex جانوس ریختم وساختار درختی رادرست نشون میده ولی مشکلم اینه که اگر یک پرسنل خاص را ساختارش رابصورت باز شده بخوام ببینم چکارکنم یعنی جستجوی یک مقدارخاص داخل درختواره Grid به چه صورت است
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
در مورد فيلتر اطلاعات در كنترل Janus Grid سوالي داشتم.
يه گريد داريم با چند ستون . من اومدم خاصيت فيلترينگ رو براش گذاشتم و خيلي
عالي اطلاعات بر اساس مقادير وارد شده فيلتر ميشه.
حالا سوالم اينجاست:
يكي از ستون ها حاوي مبلغ هست كه سه رقم سه رقم با كاما از هم جدا شدند.
ميخوام كاري كنم كه كاربر توي بخش فيلتر فقط عدد رو بنويسه تا پيدا كنه و لازم
نباشه كاراكترهاي كاماي مبالغ رو هم وارد كنه مثلا به جاي اينكه بنويسه
45,125,100 بنويسه 45125100 . آيا چنين كاري رو ميشه انجام داد؟
سلام به همگی!
چرا به جای جانوس از DevExpress استفاده نمی کنید؟ به نظر من جانوس خیلی بی خود هست! همش دردسر می سازه! البته شاید دلیل مناسبی دارید! اگر آره ما را هم بی خبر نگذارید!
یا علی
سلام
یکی توضیح کلی بده که جانوس چی هست البته کنترل هاشو دیدم اما چه فرقی با کنترلهای خود برنامه داره
اصلا مزایاش چیه کد نویسی کم میشه ؟
سلام خب این جانوس بدون کرکش که به درد نمی خوره
سلام رو ماه گلت!
بابا این جانوس یک سری ابزار دات نت هست که باهاشون میشه برنامه های بهتری نوشت(مثلا):لبخند:. اما به نظر من در مقابل محصولات DevExpress باید لنگ بندازه. من یک روز افتخار آشنایی با جانوس را داشتم ( بعد از کار با DevExpress ) اما فکر نکنم حتی یه روزی به خودم اجازه بدم جانوس را نصب هم بکنم! از دوستان هم پرسیدم چرا جانوس؟ اما کو جواب؟
موفق باشید!
how stretch image in janus gridex?
با سلام
دوستان کسی می دونه چطوری میشه یک عکس رو در یک ستون gridex کشید تا تمام سلول رو پر کنه
با تشکر
آیا گرید DevExpress < می تونه RTO L رو ساپورت کنه ما هر کاری کردیم نشد اگه ممکنه روش این کار رو یاد بدین ممنون می شه ازتون
البته سابقه کار با جانوس رو ندارم اما بعد از کمی پرس و جو برای یک برنامه دیکشنری ، عرض کردند که گرید جانوس امکان جستجو رو داره. حالا سوال من اینه چطور عمل جستجو و بایند کردن سی هزار لغت رو روی اون انجام بدم؟
از دوستاني که با جانوس کار کردند ميخواستم يک سوال بپرسم
ميشه بگيد چطور ميشه مثلا د وتا ستون يک رديف رو انتخاب کرد
مثل اکثر گريدهاي ديگه
من تا ورژن 3.5 کار کردم ولي اين قابليت رو توش نديدم (شايدم بلد نيستم) ولي خيلي لازم دارم که اين کار رو بکنم اگه ميشه يک توضيحي بدين
ممنون
يكي از دوستان درباره مزايا و معايب janus , DevComponents توضييح بده من الان با DevComponents كار مي كنم اگه janus بهتره بريم لطفا توضيح بديد براي چي
در ضمن يك برنامه درست ودرمون من در اينجا نديم
dev با فارسی مشکل داره اکثر کامپوننت هاش RTL نمیشن ! چجوری کار می کنید باهاش ؟ خیلی ضایع است LTR برای برنامه های فارسی ! ولی جانوس کاملا RTL میشه و مشکلی نداره
http://www.telerik.com/
http://www.devexpress.com/
http://www.janusys.com/controls/
همه رو می تونی dl کنی نسخه ی مدت دارشو
سلام.
من از گریدایکس برای نمایش اطلاعات استفاده کردم و حالا میخوام ازش پرینت بگیریم ولی میخوام صفحه به صورت عمودی باشه.
چجوری میتونیم خاصیت Landscape و Portrait پرینت رو فعال کنیم؟
از کنترل printpreviewDialog استفاده کردم و با دستور show اطلاعات رو پرینت میگیرم ولی میخوام صفحه بجای حالت افقی به صورت عمودی پرینت گرفته بشه وقتی برنامه اجرا میشه و صفحه printpreview باز میشه دکمه landscape,portraint رو نداره چجوری فعالش کنم؟
ممنون از راهنمایی همیشگیتون
بسمه تعالی
با سلام
دوستان حرفه ای این سوال چندبار مطرح شده ولی کسی جواب نداده
من از کنترل های جانوس استفاده کردم
حالا در کامپیوترمن اجرا می شه ولی در کامپیوتر های دیگه با خطا روبرو می شه
این خطا در کامپیوتر من با حذف dll جانوس از شاخه پروژه ایجاد ی شه ولی من در کامپیوتر دیگه هم dll ها رو کپی می کنم
چکار باید کرد تا این مشکل رو حل کرد؟
با تشکر
سلام
منم همين اشكال را دارم اگه جوابشا با سيشارپ پيدا كرديد به من هم بگيد
S_MOKHTARI64@YAHOO.COM
با تشكر
بسمه تعالی
با سلام
جانوس TreeView نداره یک TreeView خوب که RightToleft به درستی بشه کسی سراغ نداره
با تشکر
ار تلریک استفاده کن من نصب کردم و راست به چپ رو هم پشتیبانی میکنه
جانوس و اکسپرینس دو تا کامپوننتی هستند که اصولا با زبان فارسی و راست و چپ مشکل دارند.
بهترین کار اینه که کامپوننت هات رو خودت بسازی تا واسه تغییرات کامپوننت راحت باشی، مشکل لایسنس هم نداری، مطابق سلیقت هم خواهد بود، برنامتم سنگین نمیشه.
استیمول رپورت تو ابزاراش tree هم داره فکر کنم
بسمه تعالی
با سلام
من برای انتخاب مجموعه از کنترل multicolumncombo جانوس استفاده کردم که ولی با انتخاب یک چک بکس کمبو بسته می شود چطور می شه بدون بسته شدن کمبو چند تا چک باکس انتخاب کرد.
دوستان عزيز خواهشا يكي كمك كنه
من مي خوام از كامپونتت filtereditorاستفاده كنم ولي هيچ مثالي پيدا نكردم
schedule هم همين طور.
در ضمن لينك دانلود janus scheduleرو هم پيدا نكردم
دوستان کسي با حالت ChildTable اين گريد کار کرده
من ميخوام با کد نويسي اين چيلد رو بسازم
يعني ميشه ؟؟؟