-
نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...
من, شما, و هر کی که میخواد یه برنامه بنویسه, (تیمی) باید تموم اعضاش کدی که توسط بقیه نوشته میشه رو داشته باشن
در ضمن ماها اگه تا حالا کد مینوشتیم, الآن فکر کنم 10 تا ورژن داده بودیم دست مردم.
البته من خودمم میگما!
منم واسه این آنتی ویروس یه خط کد ننوشتم ولی باید بگم من یا هر کس دیگه تا کد دستش نباشه, نمیتونه بنویسه
شما به برنامه نویسای موزیلا, برنامه نویسای شرکتای تجاری نگاه کن, تموم برنامه نویساش کدو تو کامپیوتر کارشون دارن
شاید تو یه شرکت تجاری برنامه نویس حق برداشتن کدو نداشته باشه, ولی کد دست تموم برنامه نویسا هست
بعدم این پروژه اوپن سورسه
من که یکی از برنامه نویسای این پروژم هنوز اون کدی که یکی دیگه نوشته رو ندارم!
-
بنظر من آقای عباس نقدی از این میترسن که کدهای برنامه رو که براش زحمت کشیدن یکی دیگه برداره بزنه به اسم خودش البته حق هم دارن.
خوب چرا از Microsoft Team Fundaction استفاده نمیکنید؟مگه این برنامه برای کارهای تیمی ساخته نشده؟
مام که هنو منتظر یه ریلیز بتا هستیم
-
سال 1399 : من با فتوشاپ ي آيكون قشنگ براي آنتي ويروس ايراننننننننننني درست كردم
-
ایران 1404 :
دوستان در حال همت کردن...
-
البته شاید اون موقع یه چیز نیومده باشه رو دست فوتوشاپ
بعید میدونم ایرانیا همت کنن خودشون پا شن برن آب بخورن
چه برسه بیان دو خط کد بزنن یه hello world بنویسن.
-
نقل قول:
بنظر من آقای عباس نقدی از این میترسن که کدهای برنامه رو که براش زحمت کشیدن یکی دیگه برداره بزنه به اسم خودش البته حق هم دارن.
یک ساله خودمو کشتم که اینو بگم ... !
چرا همه چشمشون به منه !
میشه دلیلشو بدونم ؟
بخدا من در حد خودم کد نویسی بلدم ... من نه کد نویسی سطح پایین بلدم و نه ...
از اول نظرم این بود که هر کس در حد تخصصش رو این پروژه کار کنه ... !
چرا همه از من کد میخان :)
فکر کنید این پروژه اصلا کد نداره ... :)
خب شما یه کد بنویسید تا من روش کار کنم !
یه کد بنویسید که ورودیش یه فایل اجرایی باشه و خروجیش آطلاعات آنالیز شده ی فایل هست ... خب بنویسید دیگه ... !
-
خب شما که الان کد نویسی سطح پایین بلد نیستی من خیلی دوست دارم بدونم هدفت از زدن این تاپیک چی بوده !؟
-
آقایون!
آروم باشید!
حالا زده میخواد عیدشو پیاده کنه دیگه
تک تک برنامه نویسای آنتی ویروس باید حتما با کدای سطح پایین آشنا باشین
حد عقل تا جایی که بشه چندتا چیزو بخونه
مثل اطلاعات فایل
من یه نفری نمیتونم یه نفری رو کدای سطح پایین کار کنم.
حد عقلش اون جوری که من حساب کردم یه آنالیزور کوچولو بیشتر از 300 خط کد میگیره
اسمبلی بیچاره میکنه
من چشمم به هیچ کس نیست.
من میگم باید کدی که برا آنالیزور مینویسیم, باید وابسته به اون کدی باشه که abbas naghdi نوشته
اینجوری سرعتش میره بالاتر
فرض کنید من میخوام یه کتاب بنویسم.
حالا برا نوشتن این کتاب به یه سری چیز احتیاج دارم: اطلاعات راجع به اون موضوع, و کلا چیزای دیگه: مثل ورق و چمیدونم جوهر پرینتر
حالا اگه من بیام حجم کتابو کمتر کنم: با استفاده از اطلاعات قبلی, بیام یه جوری اون کتابو خلاصه کنم هم تو منابع صرفه جویی کردم, هم وقتمو کمتر هدر دادم
من بلفرض بیام کد آنالیزو بنویسم.
شما: abbas naghdi عزیز باید با کد سطح پایین آشنا باشی که بتونی مرطبتش کنی به پروژه؟
البته این آنالیزو میشه بدون اسمبلی با همون ++C جموجورش کرد.
-
نقل قول:
خب شما که الان کد نویسی سطح پایین بلد نیستی من خیلی دوست دارم بدونم هدفت از زدن این تاپیک چی بوده !؟
ببخشید IQ اگه قرار بود من همه ی تخصص ساخت آنتی ویروس رو داشته باشم که اینجا تایپیک نمیزدم !
اصلا ایران نمیموندم ... میرفتم مریخ :)
از اول نظرم این بود که هر کسی بخشی از پروزه رو بگیره ... و اون بخش به اسم خودش تموم بشه ... !
ببینید نمیدونم چطوری میگم که هیچ کس درک نمیکنه ... :)
برنامه های متن باز رو دیدین ... شما میتونید این نرم افزار ها رو دانلود کنید و به دلخواه تغییر بدین ... حالا این تا اینجا ...یه موزیک پلیر متن باز رو تصور کنید که آقای x ساخته ....
حالا یه ویدئو پلیر رو تصور کنید که آقای y ساخته ... حالا این موزیک پلیر و ویدئو پلیر میتونن تشکیل یه برنامه ی واحد رو بدن به اسم پلیر که قابلیت پخش موزیک و ویدئو رو داره .... که با نام آقایان x,y ثبت میشه ...
خب آنتی ویروس متن باز هم همینطوره ... یکی آنالیزورشو مینویسه ... یکی نگهبانشو ... یکی کار با پایگاه دادشو ... یکی فایروالشو ... حالااین ها با هم تشکیل آنتی ویروس میدن ...
آنتی ویروس متن باز از نظر من یعنی همین ... اینطوری حقوق نویسنده محفوظ میشه و حتی یک خط کد برای کسی نمینویسه و همه ی کد ها به اسم خودش تموم میشه ...
اینطوری هم حق و حقوق محفوظ میشه و هم تنوع نرم افزار زیاد میشه و هم هر نوع سلیقه ای در برنامه داخل میشه و سرعت برنامه هم بالا میره چون برنامه به بخش های کوچک تر تبدیل شده ...
برای پیوند بخش ها هم همه ی نویسندگان باید با هم همکاری کنن تا یه بخش واحد در بیاد ...
یک سری بخش ها هم داره که باید بخش های دیگه بر اساس اون ها کار بشه ...
میدونید اساسا مشکل از چیه ... مشکل اینه که حرف گوش کن نیستیم ... البته این حقه چون به هر حال یه پروژه ی متن بازه و مدیریت پروژه قدرت کامل رو نداره مثل مدیر یه شرکت یا رئیس یک شرکت یا ...
این در مورد برنامه های متن باز دیگه صدق نمیکنه چون در نهایت اون ها رو یه نفری میشه نوشت ... البته منفی برنامه های بزرگ مثل php ... که اون ها هم نهاد مشترک دارن و ... مثل ما بی در و پیکر نیستن
از اون اول هرکسی میاد درخواست کد میده وعدش اعلام همکاری میکنه و بعدشم بعد از مدتی سروکلش پیدا نمیشه ! اینو من نمیگم برای اثباتش همه ی پست ها رو بخونید از اول تا اینجا ...
تازه این نیست .... بیش از 200 ایمیل تا الان داشتم مبنی بر همکاری ... هر هفته یکی دو نفر اعلام هم کاری میکنن ... هرکس میاد این تایپیک رو میبینه به خواطر اسم آنتی ویروس و نه بر اساس تخصص بالا و انگیزه ی درست اعلام همکاری میکنه ...
تازه این نیست ... خیلی ها دخالت در پروژه میکنن ... از الان هیچ چیز معلوم نیست جنابان پر ادعا دارن گیر میدن که چرا پروژه ادامه پیدا نمیکنه و چرا گرافیکش ظعیفه و ...
جالبش اینجاست که ایمیل به من میزنن و میگن از این آنتی ویروس اسفاده نمیکنن .... منم که خندم میگیره ... انگار دعوت نامه براشون فرستادم ... جالبه ... تو این چند ماه یه تحلیلات روانشناسی از خودمون ایرانی ها کردم بر اساس پیام هایی که به دستم رسیده ... من موندم چطور بهترین دانشمندان دنیا ایرانی ها هستند :)
من فکر میکنم اگه پروژه 100 سال دیگه هم ادامه پیدا کنه همینطوری باشه ...
آقای صالحی که اگه پروژه رو دوباره متوقف کنم فکر میکنم میاد و منو داخل خونم ظربه فنی میکنه ... البته اگه کمربند قرمزی چیزی داشته باشه ...
تنها کسی که منو در این راه بدون توقع ... بدون ظره ای شک ... بدون بی اطلاعی و ... همراهی کردن آقای بهروز عباسی هستند ...
من این پروژه رو خیلی وقت از این ها میتونستم به یه سرانجامی برسونم ... مشکل داشتم ... آقای عباسی میدونن ...
حالا اگه دوستان منو متحم نمیکنن که سرکارشون گذاشتم حتما متحم میکنن که دارم کلابرداری میکنم ... این از اوایل این تایپیک و ایمیل هایی که برام زدن واقعا مشخصه ...
دیگه عادت کردم ... هرکس از در میاد تو و یه نظری میده و میره ... جالبشم اینجاست اصلا نمیدونن مشکلات چیه ... فقط خروجی میخان
یه مدت که مخفیانه بدون اینکه پستی بزارم و اطلاع رسانی کنم روی پروژه کار میکردم ... اونطوری بهتر بود ... دیگه کسی نبود که فکرمو مشغول کنه :)
اینو قبول کنید هر کسی در زندگیش مشکلاتی داره ... منم مشکلاتی دارم ... همیشه باید هفت خان رستم رو در زندگیم رد کنم ... درواقع اونطوری وقت کد نویسی ندارم ... بیشتر روی تخصص های پایه یه برنامه نویسی تمرکز کردم مثل الگوریتم و ... در نهایت دارم روی پروژه کار میکنم
حالا خلاصه بگم دیگه ...
شاید این پروژه تا سال 3000 هم همینطوری باقی بمونه شاید وسطای پروژه رها بشه و شایدم پایان داشته باشه ...
من ضامن هر کسی نیستم فقط ظامن وقت و ... خودم هستم و بس
اگه پایه این خودتون شروع کنید بودن من ... منم شروع میکنم بدون شما و بعد با هم تمومش میکنیم
اگر که نه خب یا علی ... منم از صحبت با شما خوش حالم ... و البته یه خواهش دارم اینه که لطفا به من ایمیل ندین هرچی هست پ.خ کنید ... دیگه کم مونده داخل ایمیل هام فوش داشته باشم !
-
حرف حقیقتو میگی!
من شروع میکنم اگه وقت داشته باشم رو AI کار میکنم.
با اینکه کار سختیه! و کار هر کس نیست!
ولی خوب دیگه
سعی خودمو میکنم.
من باهاتم
هر کی از راه میرسه دمو میخواد.
هی میگن نسخه بتا
آقای abbas naghdi اگه قصدت اینه که هر کی خودش یه چیزو بنویسه, خیل خوب!
بعد از اینکه خودمون نوشتیم و اولین ورژنو دادیم بیرون اون وقت همگی رو تموم پروژه کار میکنیم.
اینجوری کپی رایتشم محافظت میشه
من از همین الآن رو کدزنی AI کار میکنم.
ولی باور کن دو سه نفری نمیشه این پروژه به این گندگی رو تموم کرد.
چون همکاری نمیکنن
فقط پست میزنن تاپیکو شلوغ میکنن
باور کنید چشمم درد گرفت این همرو خوندم!
فکر ما کمبیناهارم بکنید!
بهترین کارو کردی که بدون اطلاعرسانی رو پروژه کار کردی
از الآن منم کمکت میکنم: یه static library میسازم که پورتش کنی بعدش باهاش کار کنی
از الآنم از آقایون خواهش میکنم اینجا بیخودی پست نزنید!
بابا فقط تاپیک سنگین میشه!
این همه میگید دمو دمو چرا تا حالا خودتون نجمبیدین!
با اینکه خودمم قبول دارم اینجا بیخودی پست زدم
ولی من راستش دارم دنبال یه سری الگوریتم میگردم که باهاش رو هوش مصنوعی کار کنم.
فقط آقای abbas naghdi اون ایمیلای چرت و پرت اونارو پاک کن هر کسم بهت ایمیل زد, اسپم کن.
منم سعی میکنم هر طوری که شده, رو اون هوش مصنوعی کار کنم.
من با پ.خ با شما در ارتباطم
اگه چیزی نوشتم از طریق همون پ.خ به دستت میرسونم.
فعلا
-
نقل قول:
ببخشید IQ اگه قرار بود من همه ی تخصص ساخت آنتی ویروس رو داشته باشم که اینجا تایپیک نمیزدم !
اصلا ایران نمیموندم ... میرفتم مریخ :)
کسی نمی گه همه ی تخصصا حداقل یک سری پیش زمینه میخواد که !
نقل قول:
دونید اساسا مشکل از چیه ... مشکل اینه که حرف گوش کن نیستیم ... البته این حقه چون به هر حال یه پروژه ی متن بازه و مدیریت پروژه قدرت کامل رو نداره مثل مدیر یه شرکت یا رئیس یک شرکت یا ...
هی میگین متن باز متن باز ما که سورس کدی نمیبینیم که قرار باشه بهش بگیم متن باز :)
بعد این که الان شما به حساب خودت مدیر پروژه ای ؟! کسی مدیر پروژه میشه که بقیه قبولش داشته باشن شما که 4 خط اسمبلی بلد نیستی بنویسی من نمی فهمم چجوری می خوای آنتی ویروسو مدیریت کنی !
البته مدیرای ایرانی اکثرا همین مدلین واسه همینه که اوضاع ایران الان این قدر خوبه !!
نقل قول:
جالبش اینجاست که ایمیل به من میزنن و میگن از این آنتی ویروس اسفاده نمیکنن .... منم که خندم میگیره ... انگار دعوت نامه براشون فرستادم ... جالبه ... تو این چند ماه یه تحلیلات روانشناسی از خودمون ایرانی ها کردم بر اساس پیام هایی که به دستم رسیده ... من موندم چطور بهترین دانشمندان دنیا ایرانی ها هستند :)
اتفاقا منم از وقتی که این تاپیکو دیدم همین سوال واسم پیش امده !
البته بازم تخیلاتت گل کرده 4 نفر حالا مثلا تو گوگل وناسا کار می کنن شدن بهترین دانشمند دنیا !! من موندم اگر مثلا یک بار یک ایرانی جایزه نوبل بگیره دیگه چکار می کنین !!
نقل قول:
من از همین الآن رو کدزنی AI کار میکنم.
عزیزم شما اول برو این چیزا رو یاد بگیر بعد شروع کن به AI نوشتن .. الکی که نیست همین جوری رو هوا یک کدی بنویسی ویروس تشخیص بده:لبخند:
heuristic technique, data mining, agent technique, artificial immune, artificial neural network
که برای فهمیدن اینا کلی درس مربوط به ریاضی هم لازمه یاد بگیری !
تازه موارد مربوط به امنیت و خیلی چیزای دیگه هم هست !!
من خودم چیزایی که روشون کار می کنم به این چیزا مربوط میشن ولی نه برای امنیت و انتی ویروس برای computer vision !
اگر حتی 1% هم فکر می کردم این پروژه یک فایده ای داره حاضر بودم کمک کنم...
-
نقل قول:
اینو خودتون گفتید یا کسی کمکتون کرد :)
نقل قول:
هی میگین متن باز متن باز ما که سورس کدی نمیبینیم که قرار باشه بهش بگیم متن باز :)
یعنی عملا نیم ساعت هونگ کوبیدم و مطلب نوشتم :(
نقل قول:
بعد این که الان شما به حساب خودت مدیر پروژه ای ؟! کسی مدیر پروژه میشه که بقیه قبولش داشته باشن شما که 4 خط اسمبلی بلد نیستی بنویسی من نمی فهمم چجوری می خوای آنتی ویروسو مدیریت کنی !
البته مدیرای ایرانی اکثرا همین مدلین واسه همینه که اوضاع ایران الان این قدر خوبه !!
میخوای شما مدیر پروژه باش ... ها چطوره ؟ ... نه اینکه من الان دارم دولپی از این مدیر پروژه ای میخورم ... حیفه :)
بلد نیستم که نیستم اگه اسمبلی رو دوست داشتم یادش میگرفتم ... بعدشم آنتی وروس رو نمیخوام مدیریت کنم ... تخصصمو میخام مدیریت کنم ... الان خوب جا افتاد ؟ :)
میشه بگین چرای اوضاع ایران اینقدر خوبه ... ؟ ... چرا اونقدر خوب نیست ... پس چرا اینقدر خوبه :))))
نقل قول:
البته بازم تخیلاتت گل کرده 4 نفر حالا مثلا تو گوگل وناسا کار می کنن شدن بهترین دانشمند دنیا !! من موندم اگر مثلا یک بار یک ایرانی جایزه نوبل بگیره دیگه چکار می کنین !!
نه خیر شما درست متوجه نشدیت ... منظور من دانشمندایی مثل شما بودن :)
خب چیکار کنیم خوبه ؟
نقل قول:
عزیزم شما اول برو این چیزا رو یاد بگیر بعد شروع کن به AI نوشتن .. الکی که نیست همین جوری رو هوا یک کدی بنویسی ویروس تشخیص بده
heuristic technique, data mining, agent technique, artificial immune, artificial neural network
من خودم چیزایی که روشون کار می کنم به این چیزا مربوط میشن ولی نه برای امنیت و انتی ویروس برای computer vision !
با بخشی از پاراگراف بالایی موافقم چون کد نویسی همینطوری یعنی راه رفتن با چشم بسته ... !
باید اول زیرساخت ها مورد بحث قرار بگیرن و بعد ...
نوشتن هوش مصنوعی هم یک نفری و همینطوری کار به جایی نمیرسونه ...
جالبه brightening-eyes عزیز ما در همین اول پروژه گیر کردیم ... حالا شما رفتین سراق آخر پروژه ... این دیگه آخرشه :)
-
هرچند وقت ی سر به این تاپیک می زنم کلی می خندم .
جالبیش اینه که بعضی ها هنو نمی دونن ی انتی ویروس چیه و باید چی کار کنه :قهقه فجیح:
-
نقل قول:
بلد نیستم که نیستم اگه اسمبلی رو دوست داشتم یادش میگرفتم ... بعدشم آنتی وروس رو نمیخوام مدیریت کنم ... تخصصمو میخام مدیریت کنم ... الان خوب جا افتاد ؟ :)
آره این خوبه به نظر منم همین کارو بکن . نه که خیلی متخصصی مدیریت کردن تخصصت واقعا کار سختیه :))))
-
شما الان برای شروع باید ی برنامه بنویسی که مشکوک بودن ی فایل رو تشخیص بده . البته از نوع خیلی ساده .
خب الان چطور می خوای این کارو کنی ؟
اول از همه باید با ساختار فایل های exe اشنا باشی . کلا باید دل و رودشو بریزی بیرون.
اول باید ببینی با چی کامپایل شده و از چه کتاب خونه ها و توابعی استفاده کرده .
مثلا وقتی یه کیلاگر ساده با GetKeyboardState بنویسی خود Nod32 اصلا اخطار میده . به این صورت که میاد بررسی می کنه می بینه این تابع داخل ی حلقه استفاده شده و نتیجه هم هر دفعه ی جا ذخیره میشه
خب این ینی اینکه ی کیلاگر از نوع ایرانی هست . ازینا که بچه ها می نویسن.
شما فعلا این کارا رو بکنید ببینید می تونید:
تشخیص کامپایلری که استفاده شده . تشخیص 32 بیتی و 64 بیتی بودن . فهمیدن dependencies ها و ..
هاش و Thread رو من نمی دونم واس چی می خواین شما که هنوز باید رو مرحله تست باشین . وقتی موتور رو ننوشتین که فایل رو بررسی کنه واس چی می خواین از کل فایل ها و .. هاش بگیرید:قهقهه:
Thread می خواین چی کار:قهقهه:
ی نفر باید کارو مدیریت کنه . کد ها رو بزارید تو گیت هاب و کارتونو انجام بدین دیگه . این گدا بازی ها چیه مگه کدای شما چی هست . از لینوکس و .. هم پیشرفته تره؟:قهقهه:
شما اصلا تخصصت چیه سی++ بلدی ؟
می تونی بگی این ینی چی
new ((void*)ptr) MyClass;
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidshaman
عزیزم شما اول برو این چیزا رو یاد بگیر بعد شروع کن به AI نوشتن .. الکی که نیست همین جوری رو هوا یک کدی بنویسی ویروس تشخیص بده:لبخند:
خیلی قشنگو زیبا!
از کدوم کتاب اینارو درآوردی؟
خودت نوشتی یا یکی بهت تقلب رسوند؟
قرار نیست شما به من درس بدی که چیو یاد بگیرم یا نه.
بعدشم! کسی مجبورت نکرد بیای رو پروژه کار کنی!
میدونید, هیچ وقت آروم نمیشینید!
از هم طلبکارید.
انگاری ارث باباتونو خوردن
هرسم داره در میاد.
اصلا فرض که اوپن سورس نباشه!
شما که نمیخوای گسترش بدی چرا انتظار داری اوپن سورس باشه؟
همینطور که نوشته بودم و خواهش کرده بودم, تو این تاپیک بیخودی پست ندید!
تاپیک بیخودی سنگین میشه
حد عقل فکر چشم من نیستید فکر سایت باشید که باید یه ساعت جون بکنه که لود بشه!
نمیدونم باید کد بنویسیم یا چرت و پرتای شماهارو بخونیم!
بابا به خدا چشام کور شد!
میدونی چرا ماها مدیریت درست نداریم؟
چون یکی مثل شما میاد هی میکبتمون
میشید کاسه داغتر از آش
تا یکی میخواد ازتون انتقاد کنه عیباتونو بگه, درجا حکم اعدامشو صادر میکنید.
دو دیقه نمیرید سرچ کنید
بعدشم میاد هر چی دلتون میخواد مینویسید فقط اینجارو سنگین میکنید.
خوبه میگید چی رو یاد بگیرم!
ولی اگه پاش بیفته نمیتونید یه خط کد راجع به همون چیزی که میگید یاد بگیرم بنویسید.
هی حرف میزنن و تاپیکو شلوغ میکنن
اون وقت که کسی ازشون کد میخواد جونشون درمیاد یه خط واسه رضای خدام که شده بنویسن.
دو دیقه آروم نمیشینن که یکی که میخواد کد بزنه مثل آدم کارشو بکنه
راجع به AI که آخر پروژه میاد میدونم
الآن یه سری کتابخونه خوب گیرم کرده که به abbas naghdi عزیز دادمشون
الآن میخوام رو یه آنالیزور کار کنم.
بیان ایمیل بدن بگن ما استفاده نمیکنیم!
به ... که استففاده نمیکنید!
کسی نگفته حتما استفاده کنید!
فقط احساب آدمو میریزن به هم!
فرض که کدو بگیرید!
میخواید باهاش چی کار کنید؟
شماها که نمیخواید گسترش بدید!
میخواید بزارید بگید ما هم از این سورس فایلا داریم؟
خودتون یه عیده داشته باشید یکی عین خودتون باهاتون حرف بزنه چی کار میکنید؟
نه خداوکیلی به حق حرف بزنید!
-
-
ادامه بدید ولی خواهشا چرت و پرت ننویسید!
-
کلا به من مربوط نیستا ولی اون ایده هست نه عیده :چشمک:
-
من کلا از ابتدایی گند میزدم با املام!
همش 1, 2, 7 و اینجور میگرفتم.
الآنم همینجوریم
نمیدونم قطارو الآن مثلا درست نوشتم یا اشتباه!
حالا درست نوشتم یا نه؟
-
تاپیک خوبیه فقط حیف دوستان ادامه نمیدن.
-
-
دوستان جون من ادامه بدید این بار علمی بسیار غنی شما داره منو متزلزل می کنه ما همه منتظریم . هر وقت میام اینجا روحم تا آسمون 7 میره و لذت می برم و احساس برتری و یه حس عجیبی می کنم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
brightening-eyes
من کلا از ابتدایی گند میزدم با املام!
همش 1, 2, 7 و اینجور میگرفتم.
الآنم همینجوریم
نمیدونم قطارو الآن مثلا درست نوشتم یا اشتباه!
حالا درست نوشتم یا نه؟
جون من بیشتر نگو من دارم از شدت بار علمی که شماها به من منتقل کردید از حال میرم راستی الان در بیمارستان بستریم و دکترها گفتن تا مدتی نباید بیای به این تاپیک سر بزنی چون ممکنه از شوق علم روحت از بدنت در بیاد.
-
@ A_2006
چیزی نگو دیگه! خوبه بیان تاپیک رو پاک کنن؟ من و جمعی از دوستان، بسیار دلبسته این تاپیک هستیم.
با تشکر از دوستانی که قصد تولید آنتی ویروس ملی، دارن... خواهش میکنم بعد از این پروژه سیستم عامل ملی، زبان برنامه نویسی ملی و جهان سایبری ملی رو هم در زوند تولید خودشون قرار بدن.
با سپاس فراوان
-
مسخره میکنید یا جدی میگید؟
-
جالبه ... اینجا شده محل اخذ دیپلم دلقکی ... :)
مبارک باشه :)
-
-
چیه مسخره!!!!!!! نه بابا چرا مسخره کنم.
دوستان به خودشون هم شک دارن.
-
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان این تاپیک را امروز دیدم همه تاپیک را خوندم به نظرم میتونه پیشرفت داشته باشه .
حالا که همه مشتاق هستند بار علمیشون بالا بره به نظر من یه پروژه اوپن سورس را بزارید تا کد هاش رو تحلیل کنیم و از نکات مثبت اون استفاده کنیم
و هر جای اون را هم که تونستیم بهتر کنیم اگه زندگی نامه ادیسون را هم بخونید می بینید که ادیسون اول سعی میکرد ببینه یک اختراع چطور کار می کنه
و وقتی میتونست نمونه اون را بسازه بعد از اون مشکلات اون را بر طرف می کرد و نمونه جدید تر اون را می ساخت .
یا اصلا در ابتدا برای این که ایده بگیریم بیاین روش کار انتی ویروس های معروف را تحلیل کنیم و با هم مقایسه کنیم و برای بهتر کردن کار انها نظر بدیم
و به نظر من فعلا برای کد نویسی زود هست و در ابتدای کار باید الگوریتم کار نرم افزار نوشته بشه .
نظرتون را بگین لطفا .
-
نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان این تاپیک را امروز دیدم همه تاپیک را خوندم به نظرم میتونه پیشرفت داشته باشه .
حالا که همه مشتاق هستند بار علمیشون بالا بره به نظر من یه پروژه اوپن سورس را بزارید تا کد هاش رو تحلیل کنیم و از نکات مثبت اون استفاده کنیم
و هر جای اون را هم که تونستیم بهتر کنیم اگه زندگی نامه ادیسون را هم بخونید می بینید که ادیسون اول سعی میکرد ببینه یک اختراع چطور کار می کنه
و وقتی میتونست نمونه اون را بسازه بعد از اون مشکلات اون را بر طرف می کرد و نمونه جدید تر اون را می ساخت .
یا اصلا در ابتدا برای این که ایده بگیریم بیاین روش کار انتی ویروس های معروف را تحلیل کنیم و با هم مقایسه کنیم و برای بهتر کردن کار انها نظر بدیم
و به نظر من فعلا برای کد نویسی زود هست و در ابتدای کار باید الگوریتم کار نرم افزار نوشته بشه .
نظرتون را بگین لطفا .
بیا .. اینم نمونه مثال برای اثبات گفته های پست 207 ... مال من !
hadiroosta عزیز خوش اومدی ... فقط کی میری ؟ :)
دیگه ناراحت نمیشم ... دارم حال میکنم از این همه ...
جالبه ... عجب چترومی شده ... حال میده برای ترکوندن دنیا :)
و البته جدیدا با دیپلم دلقکی یارانه ی خوشمزگی میدن ... اینو گفتم صرفا جهت اطلاع رسانی ...
دیگه چی دارین بگین ... از اطلاعاتتون استفاده کنیم ...
صرفا جهت اطلاع ... :
به چند دلقک با خوشمزگی بالا با سابقه کار 5 سال نیاز مندیم ... ترجیحا هر چی میخاد باشه ...
روش کار ... خنداندن بنده برای عملکرد بهتر در کد نویسی ... لطفا رزومه یه خودتونو حواله کنید ...
با تشکر شرکت لوازم برنامه نویسی تمیز ممیز سافت ... :)
-
بله تاپیکی که استارترش هیچی بارش نباشه ، انتی ویروس ملی باشه و اول رو GUI کار کن و ... همین میشه .
شما حتی نمی دونی چطور باید گروهی کد بنویسی . یه خط کد رو هم می ترسی بزاری .
به شما کتاب سی++ برا کودن ها رو پیشنهاد می کنم . کتاب خوبیه . حتما مطالعه کن.:تشویق:
-
به نظر من که تازه به گروه پیوستم اول باید مطالب را از قسمت های دیگه جمع اوری کنیم تا دوباره کاری نشه .
و خودم هم این کار رو شروع می کنم .
شما نظر بدین یا اگه میتونین کمک کنین .
-
یک ویروس در ساده ترین حالت چیست؟
یک ویروس در ساده ترین حالت برنامه ایست که خود را به روش های مختلف در سیستمهای مجزا یا شبکه تکثیر میکند.
توجه کنید که اثر مخرب یک نرم افزار را در دسته بدافزارها قرار میدهد نه ویروسها. ساخت یک بدافزار بسیار ساده است و نه تنها ارزشی ندارد بلکه خلاف ارزش های اخلاقی و قانون است. همینطور دسته های دیگری از بدافزارها(مثل اسبهای تروجان، جاسوسافزارها و …) هستند که با وجودی سطح دانش و تخصص بیشتری نسبت به نرم افزار های مخرب نیاز دارند اما چون از همان روشهای استفاده شده در یک ویروس نمونه برای انتقال خود استفاده می کنند همچنان در دسته ویروسها قرار میگیرند.
یک آنتی ویروس در ساده ترین حالت چیست؟
در ساده ترین حالت یک آنتی ویروس نرم افزاری شامل یک پایگاه داده از امضای ویروس ها و یک موتور برای جست و جوی امضاهای موجود پایگاه داده در فایلهای مورد جست و جوست. و در نهایت فرایند پاکسازی را با خارج کردن ویروسها از حافظه سیستم عامل، فایلها، و آثار آن(مثلاً در ریجستری) به اتمام می رساند.
آیا ساخت یک آنتی ویروس ممکن است؟
بله، ما با هم در طول مقالات بعدی که در این سایت منتشر خواهد شد اقدام به توسعه یک آنتی ویروس ساده با قابلیتی زیر میکنیم:
- استفاده از پایگاه داده امضای ویروس
- مدیریت پروسس ها و استار آپ
- اسکن ریجستری ویندوز
- تشخیص هوشمند نرم افزارهای مشکوک با قابلیت متوقف کردن یا بستن اتوماتیک آن
- رسدگر(monitor) و محافظ سیستم(System Guard)
-
آیا ساخت یک آنتی ویروس تجاری ممکن است؟
به منظور تجاری نه. از نظر دانش فنی ساخت یک نرم افزار امنیتی قدرتمند در محدوده جغرافیایی ایران با توجه به نیروی انسانی قوی کشور کاملاً ممکن است. اما ساخت یک آنتی ویروس تجاری و قابل رقابت با نمونه های قدرتمند خارجی در طول یک مدت کوتاه کاملاً غیر ممکن است و این به علت عدم وجود تکنولوژی های جدید در زمینه های مختلف است. البته با شرایط راکد توسعه نرم افزار های استراتژیک در کشور با گذشت زمان تنها فاصله ما برای رقابت در بازار این محصولات کمتر و نیروی انسانی ما به علت عدم وجود تکنولوژی های نو غیر قابل بهربرداری خواهند شد.
البته در دو سنارویوی مختلف این ایده کاملاً ممکن و سودآور خواهد بود.
سناریوی اول: حمایت همه جانبه
یکی با حمایت قاطع دولت و شرکت های قدرتمند داخلی در ضمینه تولید نرافزار و جوم آوری تمام متخصصان این حوضه بر روی یک پروژه ملی است. با توجه عدم مدیریت صحیح و تفکر دوره ای مسئولان حوضه صنعت نرم افزار و ریسک بالای مالی برای یک یا مجموعه محدود چند شرکت این حالت از نظر من کاملاً دور از دهن است.
سناریوی دوم: عزم متخصصان داخلی برای توسعه نرم افزار منبع باز
ایجاد یک بنیاد نرم افزاری برای توسعه آنتی ویرس ایرانی تنها در صورت مشارکت عمومی و اوپن سورس بودن پروژه به موفقیت خواهد رسید. در صورت موفقیت و اطلاع رسانی صحیح امکان مشارکت اعضای مختلف جامعه در گشترش این نرم افزار ممکن است. مخصوصاً ایجاد یک پابگاه داده گسترده از نرم افزار های مخرب فعال در ایران با مشارکت اعضای غیر متخصص کاملاً عملی و مفید است.
-
آقای hadiroosta واقعا از شما ممنونم که دست بکار شدید .
-
جناب یه درخواست.
من الان میشم یک ویروس شما چگونه الان می خواید منو بکشید ایده شما برای نابودی من چیه؟
-
خواهش می کنم اگه مقدوره همه کمک کنید .
-
نحوه تشخیص ویروس
به طور عمومی از دو روش برای تشخیص ویروس ها استفاده میشود. یکی استفاده از امضای ویروس و دیگری استفاده از هوش مصنوعی(Heuristic) است. امضای ویروس نیاز به یک دیتابیس دارد تا لیستی از چکیده منحصر به فرد را برای مقایسه هر فایل برای کشف رد ویروس دارد. درست مثل بررسی یک اثر انگشت کشف شده در صحنه قتل با پایگاه داده اثر انگشت های ثبت شده از محکومین. پایگاه داده امضای ویروس همان بخشی است که برای شناسایی ویروس های جدید باید بروزرسانی شود.
آنتی ویروس های معروف در کنار استفاده از امضای ویروس از روش هوش مصنوعی آماری یا هیرواستیک هم استفاده میکنند تا دقت اسکن خود را بالا ببرند و در مقابل تحدید ناشناخته واکنش بهتری نشان دهند. الگریتم هوش مصنوعی استفاده شده در آنتی ویروس ها جزو تکنلوژی های پیشرفته و انحصاری شرکت های امنیتی بزرگ است.
کشف امضای ویروس
روش های مختلفی برای کشف امضای ویروس وجود دارد. بعضی از این روش ها جزو اسرار شدیداً مراقبت شده شرکت های سازنده آنتی ویروس ها هستند. چون آنها باید در کنار دقت بالا سرعت و کارایی بالایی هم داشته باشند. در کل برای کشف آمضای ویروس از دو روش استخراج هَش(Hash) فایل و روش تجزیه کد اجرایی استفاده میشود.
روش اول استخراج هَش امضای فایل به ما این امکان را میدهد که با یک کلید چند بایتی از بین چندین میلیارد فایل یک فایل بخصوص را پیدا کنیم. اما در صورتی که ویروس بخشی از ساختار فایل خود را تغییر دهد امضای ویروس هم تغییر میکند و برای آنتی ویروس قابل شناسایی نخواهد بود. برای همین آنتیویروس های جدید با استخراج هَش فرامین اجرایی داخل فایل(کد deAssemble شده) از ساختار اجرایی آن یک الگو تهیه کنند و از آن به عنوان امضای ویروس استفاده کنند. تولید ویروس های چند شکلی(Polymorphic) جدید با تکنیک های جدید این روش تهیه امضای ویروس را به یکی از رو به رشد ترین تکنولوژی های هدف در آنتی ویروس ها تبدیل کرده.
ما در اینجا وارد مباحث پیچیده ساختار باینری فایل های اجرایی نمی شویم و از روش اول برای کشف امضای ویروس استفاده میکنیم.
الگریتم استخراج امضای ویروس
شما میتوانید از روش های معروف استخراج هش مثل MD5، CRC و … برای استخراج امضای ویروس استفاده کنید. مسئله مهم در قدم اول داشتن تابعی است خروجی آن برای هر فایل متفاوت باشد. برای اینکه اکثر کسانی که دارای تحصیلات آکادمیک یا تخصصی در ضمینه شبکه آشنایی بیشتری با CRC دارند من در این نمونه از ۳۲CRC استفاده میکنم. این الگریتم در اصل برای اطمینان از ارسال صحیح بسته ها در شبکه ایجاد شده.
-
از همگی ممنونم!
ولی:
فکر کنم من اینارو یه جایی دیده باشم!
شما سرچ کردی؟
کار خوبی کردی: بازم ممنون