https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=12
Printable View
سلام، مشکل من حل شد، و واقعا از بچه های گل این فروم ممنونم.
من Web.config فایلی رو که توش paste میکردم رو پاک کردم و اینکه دوباره روت سایت رو اصلاح کردم یعنی ~ را به آدرسش اضافه کردم. امیدوارم مشکل بقیه بچه هام حل شه. این فایل رو هم که آقا پیمان گذاشتن خیلی به درد میخوره.
باز هم از همتون ممنونم.
ممنونم از لطف شما . موفق باشین
ميشه لينكشو واسه دانلود بزارين نسخه اي كه من دانلود كردم dll نداشت به همين خاطر نتونستم نصب كنم
من این 17 صفحه رو دوبار خوندم ... و موبه مو تمامی نکاتی که گفته شده رو انجام دادم .
ادیتورم کار می کنه حتی قسمتی که آدرس عکس رو از اینترنت میگیرم هم کار میکنه ، فقط قسمت آپلود عکس به صورت لوکال کار نمی کنه ، یعنی زمانی که می خوام از سیستم خودم عکس آپلود کنم !
برای اینکه بدونید دقیقا چه کارهایی انجام دادم :
- هر دوتا فایل مربوط به ادیتور رو دانلود کردم و قسمتهای مربوط به bin و Refrence و Choose Item رو هم انجام دادم (خلاصه گفتم دیگه )
- فولدر fckeditor رو در روت وبسایتم کپی کردم .
- توی webconfig هم این سه خط رو اضافه کردم :
<addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
<addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="~/UserFiles/" />
<addkey="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL"value="1" />- ضمن اینکه فولدر UserFiles رو خودم توی روت وبسایت ایجاد کردم و در قسمت security به همه user ها fullpermission دادم
- توی سورس صفحه ای که ادیتور رو گذاشتم هم این خاصیت رو اضافه کردم :ValidateRequest="false"
- از طرفی در فایل config.aspx هم که در مسیر fckeditor>editor>filemanager>connectors>aspx قرار داره تغییرات زیر رو اعمال کردم
1.مقداری که تابع CheckAuthentication() بر می گردونه رو تبدیل به true کردم
2.UserFilesPath = "~/UserFiles/";
- و در فایل fckconfig.js هم اون دو موردی که باید php تبدیل به aspx میشد رو انجام دادم .
اینها تمام کارهایی بود که انجام دادم . حالا مشکلم اینه که وقتی روی گزینه افزودن تصویر کلیک می کنم و می رم به tab سوم که "انتقال به سرور" نام داره وقتی عکس رو browse می کنم و کلید "به سرور بفرست" رو می زنم صفحه به حالت انتظار می ره انگار که می خواد عکس رو آپلود کنه ولی هیچ کاری انجام نمی ده و تا صبح همینطوری می مونه .
من دیگه واقعا گیج شدم ، چند روزه دارم باهاش ور می رم .تمام تاپیکهای fckeditor رو هم خوندم و سعی کردم تمام راهها رو هم امتحان کنم اما جواب نگرفتم . مثل اینکه یکی گفته بود که فولدرهای fckeditor و userfiles باید در مسیر wwwroot قرار بگیره و یا کارهای دیگه .
کسی می تونه کمک کنه ؟