-
نقل قول: ترک کردن کافه بازار و مارکتی جدید
خیلی از توقعاتی که دوستان از یه مارکت دارن نادرست هست و ناشی عدم بررسی همچین سیستمی در این سطح از گستردگی هست.
به هرحال گفتن این موضوع میشه تکرار مکررات چرا که هم خودم قبلاً اینها رو گفتم و هم دوستان در این تاپیک اشاره کردن بهش. پس اگر قرار هست نیاز دوستان به نتیجه ای برسه بجای تکرار اینها، راه حلی که فکر می کنم معقول تر هست رو ارائه می کنم. (لزوماً موافق نظر دوستان در مورد بازار نیستم، اما اگر قرار هست جامعه ی توسعه دهندگان خودش مارکتی رو ایجاد کنه، این راه حل من هست)
مسلماً این امکان وجود نداره که یک مارکت خاص با هزینه ی زیادی ایجاد بشه، چند ده برابر هزینه ی ساخت، صرف تبلیغات بشه تا اینکه به حدی برسه که توسعه دهنگان از میزان فروش و دانلود برنامه ها راضی باشن، و درصدی در حد ۵ یا ۲۰ درصد بگیره.
ضمن اینکه چون اینکار یک تجارت محسوب میشه، روش اداره ش نمیتونه به شکل جمعی باشه، بالاخره باید گروهی محدود قدرت تصمیم گیری داشته باشن و مختار در این تصمیم گیری ها باشن. نهایتش این هست که مسیر پیشرفت رو گروهی بزرگتر (که باز هم تمام توسعه دهندگان رو شامل نمیشه) تعیین کنن و تیم مدیریتی با برنامه ریزی عملیش کنن.
تنها راه حلی که به ذهن من میرسه که بیشتر خواسته های دوستان رو پوشش بده، ایجاد مارکتی هست که بصورت نامتمرکز باشه. (شاید چیزی مثل aptoide)
بعنوان مثال این سیستم بجای اینکه تمام برنامه ها رو هاست کنه (که نیازمند این هست که ترافیک بالایی از درخواست ها رو پاسخ بده و تبادل اطلاعاتی عظیمی داشته باشه)، بصورتی تهیه بشه که امکان اتصال به مخازن (یا Repository) ها رو داشته باشه.
درواقع این مارکت شامل یک اپ هست که کلاینت هست و کاربر نهایی برای دانلود برنامه ها و آپدیت اونها ازش استفاده می کنه، کاربر نهایی اطلاعی نداره که داده ها از کدوم سرور دریافت میشن و نباید درگیر این مسائل بشه، تجربه ی کاری باید مثل مارکتی مثل بازار یا Google Play بشه.
هر توسعه دهنده برای خودش سروری تهیه می کنه و سیستمی که از قبل آماده شده رو روی سرورش برقرار می کنه تا بتونه با مارکت اصلی ارتباط برقرار کنه و برنامه های خودش رو روی سرور خودش هاست می کنه و سرور خود توسعه دهنده باید پاسخگوی درخواست های دانلود باشه.
سرور اصلی این اجازه رو میده که هر توسعه دهنده مخزن خودش رو معرفی کنه و پس از اون وقتی کاربر خواست برنامه ی X رو دانلود کنه، سروری (یا مخزنی) که فایل در اون قرار داره رو پیدا می کنه و کلاینت فایل رو از مخزن توسعه دهنده دانلود می کنه. همچنین سرور اصلی وظیفه ی این رو داره که وضعیت بروز بودن برنامه ها رو از مخازن مختلف چک کنه تا به کاربر این امکان رو بده که بتونه برنامه هاش رو آپدیت کنه.
با اینکار فشار از روی یک سرور برداشته میشه و در نتیجه هزینه ی این حجم بالای درخواست ها به خود توسعه دهندگان منتقل میشه (که اگر فکر می کنید هزینه ی زیادی نیست، نباید مشکلی باشه)
در مورد پرداخت ها وضعیت کمی پیچیده تر هست، چون این امکان وجود نداره که به ازای هر توسعه دهنده درگاه بانکی وجود داشته باشه تا پول مستقیماً به حساب برنامه نویس بره. نهایت کاری که میشه انجام داد این هست که روند تسویه حساب خیلی سریعتر صورت بگیره (مدتی هست که از بانک های که باهاشون همکاری داریم مشاوره میگیرم تا بررسی بشه آیا امکان داره روند تسویه حساب بصورت اتوماتیک انجام بشه و اینکه لازمه ی این امر چی هست، هنوز پاسخی دریافت نکردم. اگر اطلاعات بیشتری داشتن منتشر می کنم)
چون در این سیستم هر توسعه دهنده هزینه ی انتشار برنامه (از لحاظ پهنای باند) رو خودش متقبل میشه، پس باید این مارکت درصد بسیار کمتری از درآمد توسعه دهنده ها رو برداره. اما باز هم باید یکسری هزینه ها مثل سرور (یا سرورهای) اصلی، هزینه ی توسعه و نگهداری سیستم، پشتیبانی کاربران و امور مالی تامین بشه که این هزینه باید از محل درصدی که از فروش برنامه ها هست تامین بشه. پس این درصد باید بصورت دقیق محاسبه بشه. ضمن اینکه در ابتدای امر احتمالاً سیستم نمیتونه هزینه ی خودش رو در بیاره چون میزان فروش برنامه ها به حدی نیست که بتونه این هزینه رو تامین کنه، اما هزینه هایی که ذکر شد وجود دارن، پس در ابتدا باید این هزینه ها رو خود توسعه دهنده ها پرداخت کنن.
در مورد مسائل مالیاتی باید اطلاعات دقیق بدست بیاد و مشاوره گرفته بشه. چون بهرحال وقتی درآمدی هست باید مالیاتش هم پرداخت بشه. مثلاً مالیات ارزش ارزش افزوده باید از مشتری نهایی دریافت بشه. میزان این مالیات ثابت نیست و بنا به تصمیم دولت مبلغش میتونه افزایش پیدا کنه (امسال افزایش پیدا کرده).
من با قوانین ثبت شرکت ها و وضعیت مالیات در ایران زیاد آشنا نیستم، اما در بعضی کشور ها NPO ها (Non-profit Organization) معاف از مالیات هستند.
و مسلماً خود توسعه دهنده ها باید با هم همکاری داشته باشن تا تبلیغات این مارکت جدید رو انجام بدن
به هرعنوان از دید من این ممکن نیست که یه مارکت جدید راه اندازی بشه که همه ی برنامه ها رو هاست کنه، هزینه ی زیاد سرورها رو داشته باشه و مهمتر از اون نگهداری و توسعه ی سیستم، به اندازه ای کاربر داشته باشه که بازار رو رها کنید، پرداخت ها رو زود به زود انجام بده و درصد کمی بگیره. شاید اگر این مارکت به بخش های خیلی کوچک تقسیم بشه و هزینه ها هم به همون شکل تقسیم بشه، به چیزی که میخواید نزدیک بشید.
همه ی چیزهایی که لازم دارین فراهم هست. میتونید از روش Crowdfunding برای تامین هزینه ی ساخت و توسعه ی مارکت استفاده کنید. سایت هایی مثل fundly و 2nate برای این منظور وجود دارن. (مثلاً پروژه ی ساخت فونت فارسی یا مجله ی سلام دنیا از این روش استفاده کرد و موفق بود). اگر واقعاً این نیاز رو میبینید این کار رو شروع کنید، چیزی از دست نمیدید. اگر چند هزار نفر هرکدوم 20-30 هزار تومن بدن، میشه این پروژه رو به سرانجام رسوند. به اندازه ی کافی در این تاپیک صحبت شده.
-
دوست من مطالبتو خوندم و در مورد صحبت هاتون میتونم به نکات زیر اشاره کنم
در مورد صحبتتون راجع به هزینه های راه اندازی همچین مارکتی : هزینه تبلیغات اصلا نیاز نداره به چند دلیل : اول اینکه وقتی خود جامعه توسعه دهندگان همچین چیزیو راه اندازی کنند کمتر از 1 روز کل توسعه دهندگان فعال ایران متوجه میشن و کمتر از 1 هفته بقیشون هم متوجه میشن و به 1 ماه نمیرسه اونهائیم که اصلا فعال نیستن تو انجمن ها و سیستم های چت و فیس و تویت و وایبر و sms با دوستان توسعه دهنده دیگر , بفهمند و مهمترین چیز فهمیدن توسعه دهنده هاست که کم کم کوچ کنند به اون مارک و وقتی یک مارکت مرکزیت همه توسعه دهنده ها شد کم کم همه چیز های خوب و مهمشونو بخاطر رقابت فقط تو این مارکت میگذارن چون از سمت جامعه و صنف خودشونه و حقوقشونو پای مال نمیکنه , وقتی این اتفاق بیفته 1 سال نمیکشه که مصرف کنندگان به شدت سمت این مارکت معتبرتر و بزرگ تر با اپ های بیشتر و مهمتر کشیده میشن
در مورد ساخت خود سیستم هم یک تیم تشکیل میدیم هسته اولیشو توسعه میدیم و در ادامه توسط اون هیئت دموکراتی که در پست قبل عرض کردم و تحت قوانین نوشته شده ای فعالیت میکنند از دوستان توسعه دهنده دیگر مثل این انجمن که اینهمه پرسونل دارن میچرخوننش و مجانی , برای اینکه سیستم خودشون قوی شه دعوت میشه تا از تحت کانال منظمی کار توسعه ادامه پیدا کنه , تا همیشه سیستم صنف خودشون که مدافع حقوقشونه و نمیخاد حقوقشون پای مال شه همیشه تک بمونه
پس فقط میمونه هزینه 1 سرور که اینم بیش از هزینه یک هاست که اینم بیشتر از هزینه ای که سایت های دانلود دارند نمیشه چون حجم دانلود از این هاست قطعا کمتر از حجم دانلود از سایت های دانلود فیلم و برنامه موجود فعلی است که کم هم نیستن , این هم بگم که سیستم که یه خورده راه بیافته خیلی از همین هاستی ها هستن که میزبانیه یک سیستم مهم و پر بازدید را مجانی انجام میدن , پول هم لازم باشه خرج هاست شه در یک حدی که فقط هزینه هاست و هزینه های جاری باقی مانده اجباری اندک دربیاد درصدی از اپ ها گرفته میشه که مطمئنا بیش از 10 درصد نمیشه
البته این سیستمی هم که گفتین یکمم شبیه تورنت بود هم چیز جالبیه و قابل تامل اگر روش کار کردین بسم الله , چرا ما متخصص ها خودمون برا خودمون هیچ وقت کار نمیکنیم ؟!
در مورد مالیات هم راه هائی هست که مالیات پرداخت نشه و انشالا انجام میدیم فقط من بدونم واقعا هم صنفی هام پایه هستن و میان این کارو خودمون برا خودمون برا هممون انجام بدیم بعدش هرچی بتونیم میذاریم وسط
تازه این ها میتونه یک شروع باشه تا یک اتحادیه قوی تو صنف خودمون ایجاد کنیم که از سمت خود واقعیمون جلو بره و واقعا از پای مال شدن حقوقمون جلوگیری کنه چون الان یک همچین اتحادیه های اسمی هستن که تماما به نفع کارفرما و دلالان حوزه آی تی و عوامل دست اندر کار اینجور سیستم هاست
-
این نکترم لازم به ذکر میبینم که مارکتهائی که ذاتشون از صنف متخصص نیست فقط به فکر جیب خودشه
دلیل های بسیاری داره یکیش درصد بسیار بالاشون در حدود 40%
دلیل بسیار مهمترش : الان مارکت کافه بازار اومده بازی های آنلاین خارجیو آورده و با پرداخت درون برنامه ایش توسط کارت بانکی عملا روی متخصص داخلی شمشیرو از رو کشیده و عملا عرض کشور برای متخصص خارجی خرج شه در صورتی که داخل هم تخصص های بسیار قوی هم در این زمینه هم زمینه های بسیار دیگری وجود داره و اینکار داره یک شرکت بزرگ خارجیو با ما طرف میکنه تا قوی , قوی تر شه و نیروی داخلی که با این همه مشکلات کشور و بدون هیچ پشتیبانی به جایگاه های بسیار خوبی حتی برای شروع یک رقابت در سطح بیشتر از مرزهای کشور پیدا کرده با اینجور سیستم هائی ضعیف و ضعیف تر شه
-
با سلام
من برای مارکت های نو پا یا کم درامد برای جذب کاربر واقعی(خریدار نه صرفاً بازدید کننده) یک ایده دارم!
مارکت جدید خیلی هم خودشو بالا بکشه (مشکل نداشته باشه و امکانات و ظاهر شبیه دیگر مارکت هارو داشته باشه) به ته لیست مارکت ها اضافه میشه
مهمترین مشکل یک مارکت جدید جذب کاربره
یک اصل وجود داره که میگه سود کمتر فروش بیشتر... در نهایت سود بیشتر
مارکت جدید بیاد همون 30% رو از برنامه نویس بگیره (برنامه نویسان با 30% سود مارکت مشکل ندارند درصد جهانیه ) اما %66 از 30% یعنی 20% از کل مبلغ رو به خریدار تخفیف بده
به عبارت ساده:
سود مارکت 10% از قیمت برنامه
تخفیف مارکت 20% از قیمت برنامه
مجموع کسر از مبلغ برنامه نویس 30%
به این خاطر درصد هارو پیچیده گفتم که اگر سایر مارکت ها به اختلاف قیمت ایراد بگیرن، برنامه نویس میگه مارکت خودش تخفیف میده قیمت ثابته!!!
یعنی برنامه ای که توی مارکت ها 1000 تومان قیمت داره توی این مارکت 800 تومان
2500 تومان >>>> 1999
5000 تومان >>>> 3999
و در مارکت، قیمت در سایر مارکت ها نیز درج بشه، اگر کاربری از شرایط 20% تخفیف یک مارکت مطلع بشه بنظر شما همچنان از مارکت قبلی خرید میکنه؟!
البته درصد ها فرضی هستند، درصدها باید بگونه ای باشند که هم روی کاربر تاثیر گذار باشه و هم مارکت سود خودشو داشته باشه اما باید به دو نکته توجه داشت:
- این کار در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده است
- در عوض تخفیف، تعداد فروش بیشتر میشه که میزان سود جبران میشه
حالا اگر مارکت جدید بتونه با همراه اول تبلیغ کنه و خرید رو با کسر از شارژ سیم کارت و یا پرداخت قبوض ماهیانه انجام بده و اگه بتونه در هزینه اینترنت حجم دانلود شده از مارکت تخفیف بده علاوه بر جذب کاربر و... تعداد مشترکین همراه اول هم بیشتر میشه.
-
در تکمیل تاپیک قبلی..
بین مارکت جدید و توسعه دهندگان می بایست روابطی بهتر از سایر مارکت ها وجود داشته باشه در واقع مارکت جدید دست نشانده توسعه دهندگان باشه و اگر سایر مارکت ها هم از روش تخفیف جهت نگه داشتن یا بالا بردن کاربران خود استفاده کردند
تکنیک دو
توسعه دهندگان قیمت تمام برنامه های خود در تمام مارکت هارو 10٪ بالا ببرند و مارکت جدید هم میزان تخفیف رو ده درصد بالا ببره(که البته این ده درصد همون ده درصد افزایش قیمت برنامه ست) در واقع نه کاربر نه مارکت و نه توسعه دهنده ضرر میکنه و اما مارکت رقیب هم باید این تخفیف رو اعمال کنه که میزان سودش کم میشه و اگه با توجه به میزان سرمایه خود قصد رقابت داشت این 10 درصد افزایش قیمت و 10 درصد افزایش تخفیف رو توی لوپ میذاریم تا...
البته میشه صرفاً از روش دوم استفاده کرد فقط بستگی به این داره که مارکت جدید چه امتیازاتی رو به توسعه دهندگان بده..
-
مطمئنا روشهای خیلی خوبیو میشه تجزیه تحلیل کرد و پیاده کرد , بهتر از برنامه نویس کسی نمیتونه تجزیه تحلیل کنه و الگوریتم بده پس به خودتون باور داشته باشید و نگذارید دلال ها با تخصصتون از خودتون بیشتر نفع ببرند
حالا موقع عمله , هرکس پایه شروع این پروژس بیاد تا یک گروه در telegram ایجاد کنیم و انشالا کارو جدی تر پیگیری کنیم
-
همه همکاری کنیم یک گروه کامل توی تلگرام درست کنیم.
-
همراه اول هم مارکت زده امروز پیامش اومد , به شدت مارکتی که از سمت سیستم های دولتی مخصوصا همراه اول میاد تحریم کنید چون این سیستم ها بالاترین سواستفاده از متخصصین میکنند و قوانین 100% دست و پاگیر ایجاد میکنند و میخان امپراطوری خودشونو تو این سیستم ها ایجاد کنند , امنیت هم تو این سیستم ها به شدت پائینه و برای جنبه های دیگه ای این سیستم ها ایجاد میشن , لطفا اطلاع رسانی کنید ..
-
لطفا یکی شمارشو بزاره ما pm بدیم addمون کنه
-
در تلگرام منتظر تمام دوستان هستیم
-
تاحالا چند نفر عضو شدن منتظر بقیه دوستان هستیم ...
-
Nevercom عزیز ایده تفکیک بار روی هاست توسعه دهنده بسیار عالی بود.
-
خب با ایجاد گروه در تلگرام موافقم (مخصوصا تلگرام به خواطر امنیتش)
یا همرو یکی اد کنه و یا شماره هاتونو خصوصی کنید ادتون کنم . این بحث باید به صورت هم زمان و به صورت رو در رو باشه کسنجر ها بهترن .
شماره من : ---
شماره هاتونو خصوصی کنید لطفا تا ادتون کنم .
-
گروه را قبلا تشکیل دادیم الان شماهم اضافه شدین
-
بچه ها همراه اول انگار مارکت زده : لینک
85% برنامه نویس میگیره و 15% خودشون
تبرییک میگم:قلب:
-
امنیتش مطمئنا پاینه و برای اهداف دیگه ای ایجاد شده , چیزای دولتی تو این چیزا معمولا اینجورین تو دنیا هم نمونه هاش زیاد اتفاق میافته ..
-
نقل قول:
تنها راه حلی که به ذهن من میرسه که بیشتر خواسته های دوستان رو پوشش بده، ایجاد مارکتی هست که بصورت نامتمرکز باشه. (شاید چیزی مثل aptoide)
بعنوان مثال این سیستم بجای اینکه تمام برنامه ها رو هاست کنه (که نیازمند این هست که ترافیک بالایی از درخواست ها رو پاسخ بده و تبادل اطلاعاتی عظیمی داشته باشه)، بصورتی تهیه بشه که امکان اتصال به مخازن (یا Repository) ها رو داشته باشه.
درواقع این مارکت شامل یک اپ هست که کلاینت هست و کاربر نهایی برای دانلود برنامه ها و آپدیت اونها ازش استفاده می کنه، کاربر نهایی اطلاعی نداره که داده ها از کدوم سرور دریافت میشن و نباید درگیر این مسائل بشه، تجربه ی کاری باید مثل مارکتی مثل بازار یا Google Play بشه.
هر توسعه دهنده برای خودش سروری تهیه می کنه و سیستمی که از قبل آماده شده رو روی سرورش برقرار می کنه تا بتونه با مارکت اصلی ارتباط برقرار کنه و برنامه های خودش رو روی سرور خودش هاست می کنه و سرور خود توسعه دهنده باید پاسخگوی درخواست های دانلود باشه.
سرور اصلی این اجازه رو میده که هر توسعه دهنده مخزن خودش رو معرفی کنه و پس از اون وقتی کاربر خواست برنامه ی X رو دانلود کنه، سروری (یا مخزنی) که فایل در اون قرار داره رو پیدا می کنه و کلاینت فایل رو از مخزن توسعه دهنده دانلود می کنه. همچنین سرور اصلی وظیفه ی این رو داره که وضعیت بروز بودن برنامه ها رو از مخازن مختلف چک کنه تا به کاربر این امکان رو بده که بتونه برنامه هاش رو آپدیت کنه.
با اینکار فشار از روی یک سرور برداشته میشه و در نتیجه هزینه ی این حجم بالای درخواست ها به خود توسعه دهندگان منتقل میشه (که اگر فکر می کنید هزینه ی زیادی نیست، نباید مشکلی باشه)
دوست من میفهمی چی داری میگی ... خود مخطاری توسعه دهنده یعنی اینکه آبروی مارکت و کنترل مشتری دست توسعه دهنده باشه .
اگر برنامه نویس به جای برنامه ویروس بده کاربرا چی ؟
اصلا وجود یک سیستم امنیتی و نظارتی رو فراموش کردین .
اگر توسعه دهنده به برنامه سکسی رو بده چی ؟
این مسخره ترین و چرت ترین سیستمی بود که من تا الان شنیدم .
در مورد هزینه ها هم من میگم پرداخت درون برنامه ای همون درگاه بانک باشه ... با این کار هم آنی واریز میشه و هم مالیات نداره
درامد مارکت هم کا شامل پول سرور میشه و ... هم اینطوری محاسبه میشه که ماهیانه توعه دهنده ها به مارکت پول میدن مثلا ماهی ده هزار تومن .
یکی پیدا بشه بگه من اشتباه میکنم !
-
اشتباه میکنی دوست من , پرداخت درون برنامه ای همیشه همون درگاه بانکی بوده اما درگاه بانکی برای یک حساب تعریف میشه و نمیشه به n تعداد توسعه دهنده درگاه بانکی از بانک گرفت , پس پول میاد در یک حساب و از آنجا به حساب های بقیه پخش میشه البته در مورد مالیات میشه کارهائی کرد ..
درآمد مارکت باید تماما صرف موندن مارکت شه و اکثر توسعه سیستم باید به شکل اپن سورسی توسط جامعه توسعه دهنده پیش بره که نظارتی بر این روند باید انجام شه
حالا زیاد عجله نکنید آروم آروم پیش بریم انشالا به نتایج خوبی برسیم که برای همه خوب باشه ...
-
فک کنم تو تگرام یه خبرایی باشه ..
09118049649
فقط خواهشن اگه بحثای برنامه نویسی و اینجور چیزا میشه ادد کنین .. تا الان توی چهار تا گروه برنامه نویسی اددم کردن چپ و راست جوک می فرستن :گیج:
-
لطفا من رو هم ادد کنید:
30****09370
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
intel_amd
اشتباه میکنی دوست من , پرداخت درون برنامه ای همیشه همون درگاه بانکی بوده اما درگاه بانکی برای یک حساب تعریف میشه و نمیشه به n تعداد توسعه دهنده درگاه بانکی از بانک گرفت , پس پول میاد در یک حساب و از آنجا به حساب های بقیه پخش میشه البته در مورد مالیات میشه کارهائی کرد ..
درآمد مارکت باید تماما صرف موندن مارکت شه و اکثر توسعه سیستم باید به شکل اپن سورسی توسط جامعه توسعه دهنده پیش بره که نظارتی بر این روند باید انجام شه
حالا زیاد عجله نکنید آروم آروم پیش بریم انشالا به نتایج خوبی برسیم که برای همه خوب باشه ...
عزیز دلم میگم هر توسعه دهنده درگاه پرداخت بانکی خودشو داشته باشه به دلخواه پولشم مستقیم به حساب خودش واریز بشه . مثل خرید از سایت ها یا شارژ یا ...
-
نمیشه که دوست من , بانک به یک مرکز فروش اینترنتی یک درگاه با یک شماره حساب اختصاص میده , نمیشه به یک مارکت هر روز یک درگاه با یک شماره حساب جدید اختصاص داد
حتی اگر هم میشد همه چیز از دست خارج میشد و هزینه سرور هم حتی نمیشد کسر کرد و هرکس فروشنده خودش میشد و نمیشد نظارتی داشت که مطالب مشکل دار وارد نشه و دو روزه مارکت بسته نشه
-
-
کافه بازار پست جدید در وبلاگش گذاشته در رابطه با همین موضوع مالیات و ارزش افزوده
حتما بخونید http://developersblog.cafebazaar.ir/
-
یکی از وب سایت هایی هم که با اول مارکت کار میکنه و اپلیکیشن های موبایل رو معرفی میکنه اپ وی اس هستش که نقد های منصفانه ای در مورد اپلیکیشن های موبایلی انجام میده
appvs.ir
اول مارکت میتونه با همکاری با دیگر سایتا خودش رو بیشتر معرفه کنه تا برنامه نویسا به این سمت برن .
-
دوستان من یه پیشنهاد دارم ولی نمیدونم در شرایط حاضر عملی هست یا نه
اگر پیشنهاد من غیر معقول بود به بزرگی خودتون ببخشید (به علت تازه وارد بودنم من نمیتونم به خودم در حضور اساتید نام توسعه دهنده اندروید بزارم حرفه اصلی من طراحی وبسایت هست و جدیدا با اندروید اقدام به برنامه نویسی میکنم برنامه هم که چه عرض کنم یه تعداد کارای سطحی)
چرا اقدام به تاسیس یک سندیکا یا یک اتاقی نکنیم که بشه از طریقش به مارکتها ( بخصوص به مارکتهای جدیدتری مثل مارکت همراه اول یا مارکتی که تیم ما در حال توسعه اش هست) حرفمون رو بگیم در صورت لزوم تحریمش کنیم و یا تبلیغ براش انجام بدیم (البته این نکته رو هم لازم هس بگم که بشتر اپ ها که در مارکتهای ایرانی عرضه میشن ناشرش شرکتها و افراد خارجی هستن و نمیدونم اگر چنین سندیکایی باشه چقدر میتونه اعمال نفوذ کنه)
اول مارکت رو من نگاه کردم سایت رو با asp.net نوشته شده و خیلی هول هولکی هم درستش کردن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
فقط میخان سی درصد خودشون رو توجیح کنن واگرنه دلشون برای توسعه دهنده نمیسوزه به جای این حرفا چرا سهم خودشو کم نمیکنه زیاد هم نه درحد 10 درصد به جای 30 درصد 20 درصد برداره (بوووووووووووووق) (بووووق)
یه متن هم در بلاگشون رفتن (تازههای برگزیده) بر اساس چه معیار کدام شاخص ها میخان اینا رو بسنجن یه مستنداتی درباره شاخصهای سنجش کیفیت ارایه دادن (یا میخان بدن) یا نه همینطوری دل بخواهی هر چی عشقون بکشه یا هر کی پول تبلیغات بیشتر بده میره تو لیست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMID484
سلام دوستان
بنظرم یکی از دلایل اینکه بازار تونسته برای من نسبت به بقیه مارکت ها جذاب باشه , جدای از تعداد مخاطبان و طراحی زیبا و سرعت بالای نرم افزارش , نحوه پشتیبانی بازار هست. درسته که شاید بعضی جاها گیر الکی بده اما چیزی که من تجربه کردم این بوده که حداقل جواب آدمو میده!
من نرم افزارم رو به ایران اپس , پارس پال و کندو هم فرستادم.
وقتی از این مارکت ها سوالی میکردم خدا میدونست دیگه کی جوابمو میدن. اما وقتی از بازار سوالی میپرسم ظرف یکی دو روز بهم جواب میده.
تا جایی هم که خوندم تقریبا بقیه مارکتها هم مثل بازار , درصد برمیدارن و ازین بابت مزیت خاصی ندارن و فقط در مورد تصفیه حساب بهتر از بازار عمل میکنند
میخواستم با مایکت کار کنم اما پرداخت درون برنامه ایش برام مشکل داشت و اصلا درست جواب نمیدادن.پارس پال که اصلا افتضاحه .
وقتی بازار مخاطب های بیشتری داره . برنامه ش کاربرپسند تره و برام بیشتر مشتری جذب میکنه راضی ام که بیشتر هم درصد بگیره
بیرون از دنیای مجازی وقتی شما بخوای نرم افزاری بیرون بدی باید اول بری تایید فنی و بعد شناسه نرم افزار بگیری که خودش چند ماه طول میکشه بعد باید کار تهیه پکیج و بسته بندی و طراحی جلد رو انجام بدی و یک پخش نرم افزار پیدا کنی که برنامه ت رو پخش کنه (چون خودت اجازه این کار رو نداری) بعد از تمام این داستان ها خیلی شانس داشته باشی 50 درصد از قیمت پشت جلد رو بهت میدن.ینی برنامه رو بنویس بعدش چند ماه وقت بزار مجوز هم بگیر, سی دی کپی کن. تو جعبه بزار بده به دلال آخرش 50 درصد تازه با چک های چندماهه و هزار دوز و کلک , گیرت میاد
بخاطر این دلایل من نتونستم نرم افزار تحت ویندوزم رو تو بازار پخش کنم و از طریق سایتم اقدام به فروش کردم که اصلا راضی کننده نیست اما خوب دردسرش کمتره و با کسی طرف حساب نیستم
حالا همون نرم افزار رو تحت اندروید نوشتم و فرستادم بازار , ایران اپس , کندو و پارس پال
واقعا تو بازار تونستم خیلی بیشتر برنامم رو بفروشم و حتی تبلیغ نسخه ویندوزی رو هم بکنم
اما مارکت های دیگه اصلا برام مفید نبود و دیگه قید بقیه مارکت ها رو زدم.
وقتی بهتر از بازار نداریم چرا من برنامه ام رو تو بازار نباید بفرستم!
اگه برنامه م رو بازار نفرستم و به بقیه مارکت ها بدم. مثل بازار درآمد کسب نمیکنم. و فقط بخاطر تنبیه کردن بازار , فروشم اومده پایین که مطمئنا این وسط من ضرر کردم نه بازار
شرایطی رو هم که بازار ایجاد کرده برای برنامه نویس ها به این دلیل هست که بی رقیبه.
منم بودم شاید مثل اونها عمل میکردم. وقتی بی رقیب باشی چرا بیشتر سود نکنی!؟
وقتی مارکت های دیگه هم مثل بازار درصد بر میدارن چرا من نرم سمت بازار؟
شرایط و نحوه تسویه حساب ایران اپس:
ایران اپس مبلغ 30% از فروش برنامه های غیر رایگان را برای خود محفوظ می داند و 70% مابقی با کسر 6 درصد مالیات ارزش افزوده و 3 درصد مالیات مستقیم به توسعه دهنده تعلق خواهد داد.
فاصله تسویه حساب ها در هر بازه زمانی امکان پذیر است ( این بازه زمانی می بایست حداقل یک ماه از تسویه حساب قبلی صورت پذیرد تا به آن ترتیب اثر داده شود )
توسعه دهنده هیچ گونه محدودیتی در میزان مبلغ تسویه حساب نخواهد داشت به این شرط که حداقل موجودی حساب ایران اپس او مبلغ 100,000 تومان باشد.
شرایط پلازا
ماده 1 - 30 درصد مبلغ حاصل از فروش هر برنامه به عنوان کارمزد مارکت کسر میگردد.
ماده 2 - توسعه دهنده می تواند به فاصله حداقل یک ماه از تاریخ درخواست تصویه حساب قبلی نسبت به ارسال درخواست تصویه حساب مجدد اقدام نماید.
ماده 3 - هیچگونه محدودیتی در میزان مبلغ تسویه حساب وجود ندارد.
ماده 4 - پرداخت تنها از طریق سامانه های بانکی عضو شتاب انجام می پذیرد.
شرایط مایکت
برای برنامه های پولی و تمامی محصولاتی که در آنها پرداخت درون برنامه وجود دارد، 8 درصد از نرخ مورد نظر بابت مالیات بر ارزش افزوده کسر خواهد شد، از مبلغ باقی مانده 30 درصد متعلق به مایکت و 70 درصد باقی مانده متعلق به توسعه دهنده خواهد بود که 3 درصد مالیات تکلیفی از سهم توسعه دهنده کسر خواهد شد.
همشون سی درصد برمیدارن حالا بازار بیاد 40 درصد برداره. من یک نفر راضی ام. چون بازار بیشتر برام میفروشه!
حداقل اگه مارکت های دیگه درصدشون رو پایین تر میاوردن , من برنامم رو ارزون تر میدادم به اون مارکت ها و کاربرا هم وقتی بفهمن فلان مارکت از بقیه ارزون تر میده قطعا میرن سمت اون.
با سلام خدمت دوست و همکار گرامی
من نظراتت رو بالا مطالعه کردم، تا حدود زیادی حق با شماست و من هم شاید اگر فقط یک توسعه دهنده بودم مانند شما حرف میزدم و فقط به فکر سود بیشتر می بودم، اما خوب الان در جایگاه مدیر محصول ندورید مارکت پارس هاب قرار دارم و بسیاری از موارد رو با دیدگاهی متفاوت تر نگاه میکنم و مواردی بیش از فقط سود بیشتر رو در نظر میبینم، در خصوص پشتیبانی اصلا با شما موافق نیستم که پارس هاب به قول شما افتضاحه!!! چون امکان نداره ما حتی کوچیکترین سوالات و دغدغه های توسعه دهنده هارو در نظر نگیریم، چون شرکت ژوبین قبل از اینکه اقدام به ساخت و تولید و بسط اندروید مارکت بکنه خودش توسعه دهنده بوده و بسیاری از مشکلات شما همکاران عزیز رو درک می کنه و چه بسا با بسیاری از اون ها زمانی درگیر هم بوده، و در حال حاضر هدف ما حمایت از توسعه دهنده ایرانیست و سعی کردیم که در این راه قدم های بسیاری برداریم و البته برداشتیم اما متاسفانه تعدادی از توسعه دهندگان ایرانی جساراتا با دیدگاه های کوتاه خودشون که فقط سعی در کوبیدن دارند حاضر به همکاری ها و تعاملات لازم نیستند.
ما در این مجموعه سعی کرده ایم با تمامی توسعه دهندگان در تعامل و همکاری و هم افزایی باشیم و نمونه اش همین که من با توجه به مشغله زیادم اینجا هستم تا بتونم با توسعه دهندگان عزیز خارج از شیوه رسمی و اداری در محطی صمیمی در ارتباط باشم.
از تمامی دوستان و همکاران برنامه نویسم خواهشمندم بجای توهین و کوبیدن با انتقاد کردن های خوب و دوستانه و اظهار نظرهای علمی به همدیگر کمک کنیم.
در تاپیک زیر بیشتر میتوانیم در ارتباط باشیم:
سپاس
حامد غنمی
مدیر محصول پارس هاب
-
آمروز که از خواب پاشدم با این پیام جدید روبرو شدم ؟! درحالی که میانگین ستاره های برنامه ی من 4 ستاره بود خخخ
سلام.با توجه به شکایتهای دریافت شده و نارضایتی کاربران، امکان ادامهی انتشار برنامهی شما وجود ندارد.
با احترام،
بازار
-
-
همین امروز یکی از برنامه های من رو کافه بازار بعد از اینکه سه ماهه منتشر شده و موردی هم نداشت بدون اطلاع رسانی قبلی پاک کرده و جوابگو هم نیستند
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
godofphp
با تشکر از
حامد غنمی عزیز بابت پست به این تاپیک
جدا ما قصذ مهاجرت به جای خوبی رو داریم جایی که مدیریت خوبی داشته باشه
کافه بازار داستانش تموم شد
با سلام
ممنون از لطف جنابعالی، مجموعه پارس هاب سعی داره که بتونه بهترین بستر رو در وهله اول برای توسعه دهندگان و بعد کاربران فراهم کنه تا بتونن از این طریق با هم در ارتباط باشن و از خدمات استفاده نمایند،امیدوارم که بتونیم پاسخ گوی نیاز شما همکاران گرامی باشیم.
سپاس
حامد غنمی
مدیر محصول پارس هاب
-
چرا تو پارسهاب ننوشته چند تا دانلود شده ؟ یا نوشته من نمیبینم ؟
-
بازار همین چند روز پیش یه برنامه من رو به دلایلی مضحک رد کرده من بهشون ایمیل زدم هنوز جواب ندادن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
intel_amd
گروه را قبلا تشکیل دادیم الان شماهم اضافه شدین
منو هم ادد کنید 09134554164
-
سلام
لطفا بنده رو هم اد کنید
09210272908
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
orache
چرا تو پارسهاب ننوشته چند تا دانلود شده ؟ یا نوشته من نمیبینم ؟
منظورتونو درست متوجه نشدم اما خدمتتون عرض کنم که اگر منظورتون برنامه هاتون به عنوان توسعه دهنده است که در پنل کلیه اطلاعات را از قبیل فروش و تعداد دانلود می توانید مشاهده نمایید اگر هم منظورتون در برنامه پارس هاب و به عنوان کاربر هست که پارس هاب با توجه به سیاستش در اطلاع رسانی دقیق به کاربران و نیز عدم گمراهی آنان این گزینه را غیر فعال کرده است، چون تعداد دانلود نمایش داده شده در مارکت ها می تواند غیر حقیقی و متفاوت با تعداد فروش باشد و می توان از آن ها سوء استفاده نمود.
سپاس
-
خوب اصلا نرم افزار همینه که ادم بدونه چند نفر خریدن یا دانلودش کردن .... تو تمامی مارکت ها چه داخلی چه خارجی نوشته که مثلا بالای 50 یا بالای 100 و... که خوب درست هم هست ! بعضی مارکت ها هم دقیق تر نوشتن مثلا بالای 10 یا بالای 20 و... که همون اولی بهتره
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
orache
خوب اصلا نرم افزار همینه که ادم بدونه چند نفر خریدن یا دانلودش کردن .... تو تمامی مارکت ها چه داخلی چه خارجی نوشته که مثلا بالای 50 یا بالای 100 و... که خوب درست هم هست ! بعضی مارکت ها هم دقیق تر نوشتن مثلا بالای 10 یا بالای 20 و... که همون اولی بهتره
ممنون
صحبت من اختلاف بین تعداد دانلود و تعداد فروش هست، همانطور که میدانید تعداد نصب حقیقی نیست یک نفر میتواند یک بار آنرا خریداری کند و چندین بار نصب مجدد و یا بروز رسانی کندکه این تعداد میشود تعداد نصب و می تواند راهیی برای عوام فریبی باشد...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ParsHub
صحبت من اختلاف بین تعداد دانلود و تعداد فروش هست، همانطور که میدانید تعداد نصب حقیقی نیست یک نفر میتواند یک بار آنرا خریداری کند و چندین بار نصب مجدد و یا بروز رسانی کندکه این تعداد میشود تعداد نصب و می تواند راهیی برای عوام فریبی باشد...
تعداد نصب کاملاً حقیقی است. یک نفر برنامه را خریده، پس مشخص است که یک خرید انجام شده. تمام. این خیلی موضوع پیچیدهای نیست. نمایش تعداد نصب ارتباط مستقیم با اعتماد کاربران نسبت به برنامه مورد نظر دارد. این هم موضوع سادهای است. شما برنامهای که یک بار خرید شده را ترجیح میدهید یا برنامهای که 100,000 خرید داشته؟! طبیعی است که حق کاربر است که بداند برنامه چند دریافت داشته. در هر صورت هرچند شاید نتوان در مورد برنامههای رایگان به تعداد دقیقی رسید اما صد در صد با در نظر گرفتن یک مصالحه میتوان به عددی معقول رسید.
دوستانی که میفرمایند بازار فلان، بازار یهمان... بنده بیش از یک سال است که با بازار ارتباط دارم و چندین درخواست پشتیبانی، پرسش و پیشنهاد برای آنها داشتهام، که در تمام موارد حداکثر ظرف دو روز کاری پاسخ خود را در نهایت احترام دریافت کردهام. ای کاش دوستان بفرمایند چه به برنامهای از بازار حذف شده؟ چون برنامههای بیکیفیت بسیاری در مارکتها وجود دارد که همین که بازار آنها را تأیید کرده مؤید بیطرفی بازار است. با مارکت کندو هم موقت فعالیت داشتم و ظرف کمتر از یک ماه با آنها قطع ارتباط کردم، هر نسخۀ جدید برنامه سه چهار رو طول میکشید منتشر شود و کسی هم جوابگو نبود تا این که درخواست لغو انتشار برنامههایم را دادم. هنوز هم هر دوسه ماه یک بار ایمیل میرنند: توسعه دهندۀ گرامی، bla bla bla bla... برنامه فلان را در مارکت کندو هم قرار دهید...
و اما بعد: واقعاً به نظر شما سود 30 درصد بازار زیاد است؟! این همه تبلیغات، این همه کاربر. نام کاملاً شناخته شده. کجا تا به حال شنیدهاید کسی بگوید فلان برنامه را از کندو دانلود کردم؟ فلان برنامه را از مایکت دانلود کردم؟ مطمئناً تکرار یک ایده به جایی نخواهد رسید، مگر این که در آن ایده انقلابی ایجاد کند، که فکر نکنم در هیچ یک از مارکتهایی که در حال ظهور هستند چنین چیزی مشاهده شود. اختلاف سود 5 درصد فقط یک بازی بچهگانه است.
any way...... پیش از آن که در پی یک مارکت جدید باشید، قدر بازار را بدانید. در همین راستا مطالعۀ کتاب معروف قلعۀ حیوانات جورچ اورول را به شما توصیه میکنم.
----------------------------------------------------------
یک نکتۀ جدید در مورد عدم نمایش تعداد دانلود: آیا به این دلیل نیست که به دلیل نوپا بودن مارکت کاربران متوجه تعداد پایین دانلود نشوند؟!