-
نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان
دوست عزیز برای اجرای پروژه باید ای جکس روی سیستم شما نصب یاشه بعدشم فایلهای پروژه دانلود کردی همش بریز توی یه پوشه و از طریق منوی فایل گزینهOpen WebSite پوشه که ساختی انتخاب کن حالا فقط کافیه CTRL+F5 بزنی تا سایت اجرا شه اگه به مشکلی برخوردی همین جا مطرح کن اما واسه اینکه به مشکلی بر نخوری بهتون پیشنهاد میکنم که این تاپیک کامل مطالعه کنی تا ببینی دوستان چه مشکلی داشتن و چطور حلش کردن
موفق باشی
-
وقتي من پروژه را اجرا مي كنم اين ژيغام را مي دهد لطفا در رفع ان مرا ياري كنيد.Error 101 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. D:\Documents and Settings\khosrow\Desktop\Final Forum Project\final forum project\web.config 26
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام
دوست من اگه اشتباه نکنم شما با ویژوال استودیو پروژه ات باز کردی اما پوشه سایت یه لول بالاتر باز کردی یعنی باید بیای آخرین پوشه که داری(پوشه هات تو در توه باید بیای پوشه ای باز کنی که کل محتویات سایت توشه اما شما پوشه ای باز کردی که فقط یه پوشه توشه) باز کنی تا مشکلت حل شه امیدوارم منظورم رسونده باشم
موفق باشی
-
با سلام
ممنون از اینکه این سایت را در اختیارهمه قرار دادید من می خواستم از پروژه شما استفاده کنم ولی چون قسمت login برایpassword محدودیت داره میخواهم این قسمت تغییر بدهم
و از کد استفاده کنم اگر لطف کنید من راهنمایی کنید ممنون می شوم
با تشکر
-
دوست من منظورتونو از محدودیت نمی فهمم اگه منظورتون طول و نوع کاراکترهای کلمه عبوره که می تونین اونو از توی Web.Config تغییر بدین
-
منظور من از محدودیت همین مورد که password باید حداقل یک کارکتر غیر حرفی مثل @,/,.......داشته باشد .اگر امکان داره که از طریق web.configاین محدودیت برداشت.ممنون می شوم بگید چطوری باید اون تغییر بدم چون من مبتدی هستم و نمی دونم چطوری این کار بکنم در ضمن اگر لطف کنید و داکیومنت های فصل 5 را هم برام میل کنید ممنون می شوم
mm_mirzaei@yahoo.com
با تشکر
-
سلام
من فایل ASPAJAXExtSetup.msi و همچنین کنترل هایAjaxControlToolkit رو روی کامپیوترم نصب کردم و همه به داخل toolbox ام اومدند و.پروژه هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی هنگامی که به قسمت source صفحات مراجعه میکنم می بینم که تمامی قسمت های مربوط به updatepanel و محتویات مربوط به اون زیر خط دار شده و میگه که کنترل ها رو نمیشناسه . با اینکه تمام کنترل های الان در داخل toolbox ام وجود دارن
لطفا من رو راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
maryam4
سلام
من فایل ASPAJAXExtSetup.msi و همچنین کنترل هایAjaxControlToolkit رو روی کامپیوترم نصب کردم و همه به داخل toolbox ام اومدند و.پروژه هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی هنگامی که به قسمت source صفحات مراجعه میکنم می بینم که تمامی قسمت های مربوط به updatepanel و محتویات مربوط به اون زیر خط دار شده و میگه که کنترل ها رو نمیشناسه . با اینکه تمام کنترل های الان در داخل toolbox ام وجود دارن
لطفا من رو راهنمایی کنید
دوست من مشكلي نداره اين مشكلي هم كه مي گي چيز خاصي نيست اين اديتور كه كمي گير ميده اما خطا نيست اگه پروژه Build كني كار ميكنه و ايرادي نداره
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
مرضيه ميرزايي
منظور من از محدودیت همین مورد که password باید حداقل یک کارکتر غیر حرفی مثل @,/,.......داشته باشد .اگر امکان داره که از طریق web.configاین محدودیت برداشت.ممنون می شوم بگید چطوری باید اون تغییر بدم چون من مبتدی هستم و نمی دونم چطوری این کار بکنم در ضمن اگر لطف کنید و داکیومنت های فصل 5 را هم برام میل کنید ممنون می شوم
mm_mirzaei@yahoo.com
با تشکر
سلام دوست من
برو توي وب كانفيگ قسمت زير ژيدا كن اونارو تغيير بده هر تغييري كه دلت مي خواد
براي تغيير چيزي هم كه مي خواي بصورت رنگي قرار دادم
<membership>
<providers>
<clear />
<add connectionStringName="LocalSqlServer" requiresQuestionAndAnswer="false"
requiresUniqueEmail="false" passwordFormat="Hashed" minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
minRequiredPasswordLength="4" name="AspNetSqlMembershipProvider"
</providers>
</membership>
به اين لينك هم يه سر بزن
موفق باشيد
-
سلام
کسی فایل ورد فصل 5 نداره؟میشه فایلوشو up کنید؟
با تشکر
-
سلام اقا صابر عزیز:
غرض از نوشتن این بود که یه لطف بزرگ ممکن به من بکنید و یه سایت خیلی خیلی ساده با (Asp.net ya Asp) برام بفرستی چون میخوام یه جایی به عنوان پروزه بدم.....
البته خودم داشتم ولی باور می کنی سی دی شو گم کردم.
واقعا اگه این کارو بکنی نمیدونم چطور ازت تشکر کنم.
راستی اگه امکان داره توضیحات هم داشته باشه که بهتر درکش کنم.....
از صمیم قلب ازتون ممنونم....
(چون دیدم شما اطلاعات خوبی به کاربران می دید این درخواست رو کردم)واقعا گیرم!!!!!!!!!!
((navid2563@yahoo.com))
---BYE---
-
سلام
دوست من کاش اول یه جستجو می کردی
با عرض شرمندگی وقت انجام پروژه ندارم اما یه سر به این لینک بزن لیست پروژه های اوپن سورس سایته بعضی هاش داکیومنت هم داره بهت پیشنهاد می کنم فروشگاه موبایل دانملود کنی هم سادست و هم داکیومنت داره
موفق باشی
بازم شرمنده ام
لیست پروژه های اون سورس سایت برنامه نویس
-
با سلام خدمت شما
دوست عزيز به خدا ديگه خستم شده به هر دري زدم نتونستم پروژم رو درست كنم اميدوارم شما ديگه كمكم كنيد
بايد با برنامه asp.net 2 به زبان C# فرمي رو طراحي كنم
مثل شبكه هاي خبري bbc مشابه همچين سايت هاي كه هر كاري تو اين سايت مي كنه من هم مشابش رو بسازم
تو رو خدا شما بياين ي لطفي به من بكنيد اگر داريد يا مي تونيد برام درست كنيد امتحاناتم رو اصلا نخوندم باور كنيد
خدا خيرتون بده
-
خيلي مردي دستت درد نكنه:کف:
-
-
مشکل در اجرای سایت
با سلام و خسته نباشید خدمت شما طراح حرفه ای
تو رو خدا به من کمک کنید من باید یه پروژه تحویل بدم تا فردا . من تمام پوشه های گفته شده رو دانلود کرده و در پوشه اصلی قرار دادم و اون برنامه آژاکس رو هم دانلود کردم بازم وقتی سایت رو در ویژال باز میکنم و اجرا میکنم خطا میده
در ضمن من بلد نیستم ابزار های آژاکس رو به تولبارم اضافه کنم.
لطفا منو راهنمایی کنید.
متشکرم...
-
Error 102 The type or namespace name 'Script' does not exist in the namespace 'System.Web' (are you missing an assembly reference?) C:\Documents and Settings\Omid\Desktop\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Code\SearchWebService.cs 13 13 C:\...\Final Forum Project\
این error از چی میتونه باشه .
-
با سلام
ممنونم از برنامه ي خوبتون
چرا هر كاري ميكنم در سايت عضو بشم ثبت نام نميكنه
خطاي پسورد عدد غير تكراري غير از 1 ميگيره و ثبت نام نميكنه
-
سلام دوست عزیز
من اینو دانلود کردم دست شما درد نکنه . عالی بود
فقط با عرض پوزش اگه ممکنه یه بار دیگه نام کاربری و کلمه عبور مدیریت رو اینجا بگید
آخه من یه بار تو یکی از تاپیکها دیدم و برق رفت و دیگه نتونستم اونو پیدا کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hobab-theme
سلام دوست عزیز
من اینو دانلود کردم دست شما درد نکنه . عالی بود
فقط با عرض پوزش اگه ممکنه یه بار دیگه نام کاربری و کلمه عبور مدیریت رو اینجا بگید
آخه من یه بار تو یکی از تاپیکها دیدم و برق رفت و دیگه نتونستم اونو پیدا کنم
ممنون
User: Admin
Pass: 1234567@
-
سلام آقا صابر عزیز
میشه لطفاً بگید من چطور میتونم از ادیتورتون توی سایتم استفاده کنم
البته من ادیتور دارم ولی وقتی کنترل TextBox رو طرف سرور میکنم و صفت runat=server رو به اون اضافه میکنم دیگه ادیتور کار نمیکنه.
البته من فکر میکنم که این مشکل بخاطر استفاده از صفحات ارشد توی سایت باشه؟؟!!
نمیدونم مطمئن نیستم . اگه امکان داره در این مورد منو راهنمایی کنید
البته میدونم که این موضوع رو نباید اینجا مطرح میکردم
ولی لطفاً منو راهنمایی کنید:چشمک:
ممنون
-
دوست من اسم این ادیتور FCK هست توی این سایتم یه تاپیک قشنگ کامل با زیرو بم این ادیتور کار شده اساتید آموزش دادن یه جستجو کن نتایج بهتری می گیری
البته ببین توی پروژه من چیکار کردم توام همون کارارو بکن
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Saber_Fatholahi
دوست من اسم این ادیتور FCK هست توی این سایتم یه تاپیک قشنگ کامل با زیرو بم این ادیتور کار شده اساتید آموزش دادن یه جستجو کن نتایج بهتری می گیری
البته ببین توی پروژه من چیکار کردم توام همون کارارو بکن
موفق باشی
ممنون از جوایتون
ولی نظرتون راجع به مشکل زیر چیه؟
نقل قول:
وقتی کنترل TextBox رو طرف سرور میکنم و صفت runat=server رو به اون اضافه میکنم دیگه ادیتور کار نمیکنه
اشکال از کجاست؟
-
سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم چرا با وجوداستفاده از scriptmanager در مستر درصفحات برنامه خطای زیر ظاهرمیشود
The control with ID 'HoverMenuExtender_ShowNews' requires a ScriptManager on the page. The ScriptManager must appear before any controls that need it.
.
وهمچنین برای کنترل های updatepanelanimationextender
نقل قول:
- در صفحه مستر بیرون از PlaceHolder یک کنترل ScriptManager قرار دهید
2- در صفحات محتوا باید یک کنترل بیرون از holder یک کنترل ScriptManagerProxy قرار دهید تا مشکل شما حل شود
من منظورشما را ازقسمت دوم نفهمیدم
-
سلام دوست من
ببین صفحات مستر و محتوا رو مگه نمی دونی چیه؟
توی صفحه مستر یک اسکریپت منیجر بذار
توی صفحات محتوا یه اسکریپت منیجر پروکسی بذار توی هر دو تا حتما کنترل بیرون بذار از
ّContentPlaceHolder
-
با سلام خدمت آقا صابر عزیز
ابتدا از کار قشنگی که کردید تشکر می کنم مطمئننا می تونه کمک بزرگی به ما بکنه
من سایت شما را دانلود کردم و Document رو هم خوندم راستش هنگامی که می خواستم برنامه رو اجرا کنم خطایی مبنی بر نبود farhaniPersianDate.dll و دیگر dll ها میداد و همچنین کنترلهای موجود در صفحه اصلی رو هم نمی شناخت که متوجه شدم وقتی که پوشه Bin رو Extract می کنیم فایلهای dll درون یک زیر پوشه Bin دیگر قرار می گیرند(Bin/Bin/فایل.dll) اگر فایلهای dll را به پوشه Bin منتقل کنیم این مشکلات آن حل می شود.
من قبلا چندین سایت طراحی کردم اما حالا میخوام با ایجکس کار کنم می خوام بدونم اگه از کنترلهای AjaxToolkit استفاده کنم کافیه یا لازم هست خودم کد بنویسم البته همه تاپیکهای درباره این مبحث رو به همراه یک کتاب کاملا مطالعه کردم اما الان گیج شده ام
-
سلام با تشکر از آقای Saber_Fatholahi 1- چرا همه Page ها خطای ScriptManager میگیرن؟ 2-دوستان از همون لینک rapidshare دانلود میشه مگه اینکه مشکل از browser باشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Saber_Fatholahi
سلام دوست من
ببین صفحات مستر و محتوا رو مگه نمی دونی چیه؟
توی صفحه مستر یک اسکریپت منیجر بذار
توی صفحات محتوا یه اسکریپت منیجر پروکسی بذار توی هر دو تا حتما کنترل بیرون بذار از
ّContentPlaceHolder
درسته من هم همین کاررامی خوام انجام بدم ولی درصفحات محتوانمیشه بیرون ازcontentplaceholder کنترلی قرارداد
-
با سلام
چند تا سوال درباره پروژه فروم
1- منظور از صفت ValidationGroup که در بعضی از تگها اومده و هر بار هم مقدار خاصی داره چیست ؟ مثلا
ValidationGroup="4564"
یا
ValidationGroup="11"
2- هدف از تگ __designer:dtid="16888498602639397"چیست؟
یا
__designer:wfdid="w331"
3- من قبلا فکر می کردم که تگ triggers فقط مربوط به کنترل Fileupload است که نیاز به Postback کامل داره.می شه توضیح بدید که کلا این تگ برای چه نوع کنترلهایی استفاده میشه؟
4-میشه توضیح بدید که چه موقع باید از رویداد GridView_DataBound و چه موقع از رویداد GridView_RowDataBound استفاده کنیم؟
5- یه مشکل :
فرض کنید یک کاربر به سایت وارد میشه و خودش رو تو لیست کاربران آنلاین میبینه (چراغش روشنه) ولی اگه به چند صفحه دیگه بره و برگرده می بینه که دیگه چراغش روشن نیست.
توضیح اینکه کد مربوط به تست آنلاین بودن بیشترمواقع دررویداد RowDataBound نوشته شده. راهی هست این مشکل برطرف شه؟
با تشکر
-
اقای فتح الهی من باvs2008 کارمیکنم وهرکاری میکنم درصفحات محتواخارج ازcontentplaceholder چیزی نمیتونم قراردهم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
maryam4
1- منظور از صفت ValidationGroup که در بعضی از تگها اومده و هر بار هم مقدار خاصی داره چیست ؟ مثلا
ValidationGroup="4564"
یا
ValidationGroup="11"
سلام . برای اعتبار سنجی گروه خاصی از اشیاء روی فرم از گروه بندی استفاده میشه . فرض کنید یک دکمه روی فرم داریم که باید نسبت به مقادیر ورودی 3 تا تکست باکس حساس باشند . برای این منظور ValidationGroup اون سه دکمه را با یک نام به این دکمه اختصاص میدیم .
نقل قول:
نوشته شده توسط
maryam4
2- هدف از تگ __designer:dtid="16888498602639397"چیست؟
یا
__designer:wfdid="w331"
بنظر میاد کد صفحه یا شکل صفحه در یک نرم افزار دیگه مثل DreamViewer آماده شده و به دات نت انتقال داده شده و این کدها مربوط به همون نرم افزار هستند و اینجا ارزشی ندارند .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fereshte22
اقای فتح الهی من باvs2008 کارمیکنم وهرکاری میکنم درصفحات محتواخارج ازcontentplaceholder چیزی نمیتونم قراردهم
فکر نمیکنم خارج از contentplaceholder بشه از کنترلهای دات نت استفاده کرد:متفکر:
چون این کنترلها باید توی تگ Form جانب سرور باشن و کدی که خارج از contentplaceholder میاد عملاً خارج از تگ فرم محسوب میشه
پس بنظر بعید میاد که بشه همچین کاری کرد
البته با تگهای Html مشکلی نداره این کار
-
خیلی خیلی عالی بود خیلی از لطفتون ممنونم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hobab-theme
فکر نمیکنم خارج از contentplaceholder بشه از کنترلهای دات نت استفاده کرد:متفکر:
چون این کنترلها باید توی تگ Form جانب سرور باشن و کدی که خارج از contentplaceholder میاد عملاً خارج از تگ فرم محسوب میشه
پس بنظر بعید میاد که بشه همچین کاری کرد
البته با تگهای Html مشکلی نداره این کار
پس برای حل مشکل من دراجرای این پروژه چی کاربایدکرد بقیه چنین مشکلی ندارند
-
سلام
منم از کار خوبتون تشکر می کنم
من یه مشکلی با این کد دارم:
Function Links_LinksList() As String
con.Open()
Dim Command As SqlCommand = New SqlCommand("GetLinks", con)
Command.CommandType = CommandType.StoredProcedure
Dim RecordSet As SqlDataReader
Dim Marquee As String = "", Name, Address
RecordSet = Command.ExecuteReader()
Marquee = "<marquee onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start() direction=up scrolldelay=1 scrollamount=1 style=Width:100%;Height:100%;padding:3px>"
If RecordSet.HasRows = True Then
While RecordSet.Read()
Address = RecordSet("Address").ToString()
Name = RecordSet("Name").ToString()
Marquee += String.Format("<p align=\center\><a href=\{0}\ target=\_blank\ >{1}</a></p>", Address, Name)
End While
Else
Marquee += "<p align=\center\ > تاکنون لینکی در سایت ثبت نشده است </p>"
End If
Marquee += "</marquee>"
con.Close()
RecordSet.Close()
Return Marquee
End Function
و اونم اینه که من نمی تونم توش عکس هم بزارم
فقط می خوام کنار هر گزینه یه ایکون کوچیک هم شکل
باشه همین
ممنون
-
سلام به آقا صابر گل
میشه لطفاً یکم توضیح بدید که چطور رمز عبور رو به صورت کدشده تو دیتابیس میفرستید؟
آره میدونم چندتا توضیح هم تو سایت هست ولی با اونا به نتیجه نرسیدم
اگه امکان داره شما یا یکی از دوستان یه کد کوچیک رو برا بنده اینجا یا با پیغام خصوصی بفرستن ممنون میشم
بازم ممنون
موفق باشید
-
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (txt1.Text.Length > 0)
{
string strHashedPassword = FormsAuthentication.HashPasswordForStoringInConfig File(txt1.Text, "sha1");
Label1.Text = strHashedPassword;
}
}
http://www.csharpfriends.com/Article...?articleID=344
و
http://www.codeproject.com/KB/recipe...Passwords.aspx
-
ميشه يك مثال ساده درباره ريختن اطلاعات بانك در تگ marquee برام بزنيد
اونقدر پيچ در پيچ كه نميفهم چيكار كرديد
با تشكر
-
دوست من چیز سختی نیست توی SDKClass کدش هست مراحل کار اینه که اول یه تگ Marqqqqqqqq گذاشتم توی یه متغیر رشته ای و آخر سر هم تگ بستم
اما توی یه حلقه اطلاعات دیتابیس خوندم و تک تک به اون رشته اضافه کردم
در انتهای متد هم این رشته رو بازگشت دادم
موفق باشید
-
سلام... و با تشکر از پروژه خوبتون...
من وقتی این پروژه رو load می کنم، به این error برخورد می کنم، لطفا راهنماییم کنید:
Unknown server tag 'Ajax: UpdatePanelAdminationExtender
با تشکر از شما...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
goodlife
سلام... و با تشکر از پروژه خوبتون...
من وقتی این پروژه رو load می کنم، به این error برخورد می کنم، لطفا راهنماییم کنید:
Unknown server tag 'Ajax: UpdatePanelAdminationExtender
با تشکر از شما...
احتمالا Ajax.Net در VS شما نصب نیست اگر از VS2005 استفاده میکنید.
-
سلام خسته نباشید
قسمتی که مربوط به ویرایش یوزراست کارنمی کند(edituser
مثلا من یه کاربردارم که نقش اون user است و می خواهم اون را به admin تغییربدهم ولی این تغییرات اعمال نمی شه؟؟کاربرانی که درسایت ثبت نام کرده اند نه درانجمن
-
سلام
آقای Saber_Fatholahi چرا لینکی که گذاشتین دانلود نمی شه ؟
وقتی کلیک می کنی فقط صفحه html رو دانلود می کنه فایل زیپ شده رو نمی گیره ؟
چرااااااااااااااااااااااا ااااا ؟
-
دوست من راپید شر همین جوره
چند لحظه صبر کنید تا صفحه کامل لود بشه بعد روی تصویر ( دقیقاً یادم نیست روش چی نوشته ولی تصویری که مثل آمپر هست و سمت چپ ) کلیک کنید
یه شمارشگر معکوس شروع به کار میکنه بعد از اتمامش لینک دانلود برای شما نمایش داده مبشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Saber_Fatholahi
سلام به اساتید گرامی
احتراما من یه سایت طراحی کردم که یه پروژه ساده است با امکانات زیر
نوع بانک اس کیو ال 2005
تکنولوژی آجاکس
زبان برنامه نویسی C#.net 2005
,...
اگه ممکنه عين همين پروژه به زبان وي بي دات نت هم بذاريد من از سي شارپ سر در نميآرم
ممنون از زحمات شما
-
دوست عزیز چندان سخت نیست داکیومنت داره یه زحمت بکش توی سایتهایی Convert تبدیل کن به وی بی من الان خیلی سرم شلوغه معذرت
موفق باشی بازم سرمنده ام
-
سلام آقا صابر
متاسفانه من تا دیروز وقت نکردم پروژتون رو تست کنم
ولی وقتی که اونو تو روت گذاشتم این خطا رو از اسمبلی میگیره
<add assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
مشکل کجاست
در ضمن من تمام ملحقات پروژه رو دارم
-
سلام
شما پروژه را با 2008 باز می کنید؟
اگر با 2008 باز می کنید این خطا از وب کانفیگ است
http://www.30sharp.com/Contents/123/Error2.png
ولی در ASP.NET 3.5 از نسخه 3.5.0.0 آژاکس استفاده می شود و شما باید قطعه کد بالا را به
http://www.30sharp.com/Contents/123/Error6.png
این مقدار تغییر بدی من پروژه را با 2008 باز کردم هیچ مشکلی نداشت اگر باز گیر کردی بگو
سایت 30sharp.com
-
سلام
من پروژه شما رو دانلود کردم ولی چند تا از کنترل ها(که ماله آجاکسه) رو نشناخته مثل textboxwatermarkextender .چیکار باید بکنم؟
ممنون
-
سلام چناب اقای فتح الهی
ضمن عرض خسته نباشی میخواستم سوال بکنم فایل DLL مربوط به کدام نسخه از آژاکس میباشه