بین بچه ها نشست اول با بچه ها نشست دوم خیلی باید فرق باشه ان و همیشه یادتون باشه و الا ادامه نمیدیم کارو چون ما نظمی میخوایم که با یک روز کار برنامه نویسی شاید 3 روز کارمون جلو بره نه برعکسش
Printable View
بین بچه ها نشست اول با بچه ها نشست دوم خیلی باید فرق باشه ان و همیشه یادتون باشه و الا ادامه نمیدیم کارو چون ما نظمی میخوایم که با یک روز کار برنامه نویسی شاید 3 روز کارمون جلو بره نه برعکسش
بحث بعدی هم که در موردش نظر بدید " بیمه " برنامه نویس هست...
به قول رضا انلاین برنامه نویسی که بیمه نباشه برنامه نویس نیست
بیاین کلا بیمه و تعریف کنید....بعدش بگین چرا بیمه ؟ چرا برنامه نویس بیمه بشه ؟ فایده و ضررات
الان دیگه توی هر شغلی که باشی بیمه ضرورت داره .مزایای بیمه هم که مشخصه همه دوستان واقف اند.:لبخندساده:
اگه این ارگانها میخواستن حمایت کنن، تا حالا اینکار رو انجام داده بودن و اوضاع بازار برنامه نویسی اینقدر آشفته نبود.
اون موارد که گفتم برای عضویت در هیئت مدیره و مؤسس هست نه عضویت عادی. البته برای سایر اعضا هم فتوکپی کارت ملی و شناسنامه بنظرم لازمه چون نهاد باید دقیقاً اعضای خودش رو بشناسه. قرار نیست مثل پونیشا و پارس کدرز و... هرکی از راه رسید عضو نهاد بشه و اعتبارش رو خراب کنه و دستمون هم به هیچ جا بند نباشه. عضویت در نهاد بصورت یک قرارداد رسمی ثبت میشه و یکسری اطلاعات از اعضا گرفته میشه که در مباحث آماری و کنترل پروژه و... هم بدرد میخوره. کسی که اینقدر به نهاد اعتماد نداره که اطلاعات شناسنامه ای خودش رو در اختیارش بگذاره، همون بهتر که عضو نهاد نشه (منظورم شما نیستین، کلی میگم). ببینید، بحث منت و... نیست ولی واقعیت اینه که نهاد داره به اعضای خودش لطف میکنه و از این اوضاع بلاتکلیفی و گرفتن پروژه به هر قیمتی و راکد موندن و پیشرفت نکردن اونها رو در میاره. پس این حق برای نهاد باید محفوظ باشه که بگه چه اطلاعاتی از اعضای خودش رو لازم داره. هیچکس هم مجبور به عضویت در نهاد نیست.
واقعاً مطمئن هستین رزومه اعضای سایت برنامه نویس مشخصه؟ با چند تا پست و احیاناً اطلاعاتی که توی پروفایل کاربری هست که نمیشه بگیم طرف رو میشناسیم. قرار نیست نهاد تحت پوشش برند هیچ ارگان یا گروهی قرار بگیره. یک نهاد مستقل، دامنه و سایت و اعضا و مکانیزم فعالیت مستقلی هم میخواد. البته به احتمال زیاد برای صحبتهای اینترنتی از همین محیط انجمن برنامه نویس استفاده میکنیم چون بیشتر دیده میشه و بقیه هم جذبش میشن (تبلیغات بدون هزینه) و بالأخره شروع کارمون هم از اینجا بوده و انصاف نیست بخوایم رقیبش بشیم. هرچی باشه ایده نهاد توی این سایت شکل گرفته.
من هم موافق بیمه هستم ولی باید دقت کنید که نهادی که قصدش سودرسانی هست، دیگه لااقل خودش نباید ضرر بده. بنابراین فکر میکنم بهتره اعضای خودش رو در چهارچوب بیمه خود اشتغالی (البته نه دقیقاً به اون شکل) بیمه کنه. منظورم اینه که همه اعضا بیمه میشن ولی طبق قراردادی که با نهاد میبندن، مبلغ بیمه هر ماهشون (که خیلی زیاد هم نمیشه) از دستمزد اولین پروژه ای که در همون ماه دریافت میکنن کسر میشه. اگه توی یک ماه خاص هم احیاناً پروژه ای بهشون نرسید، نهاد بعنوان جریمه خودش (که نتونسته طبق قولش، اعضا رو دائماً مشغول نگه داره)، بیمه اون ماه شخص رو پرداخت میکنه.
من موافقم...نقل قول:
من هم موافق بیمه هستم ولی باید دقت کنید که نهادی که قصدش سودرسانی هست، دیگه لااقل خودش نباید ضرر بده. بنابراین فکر میکنم بهتره اعضای خودش رو در چهارچوب بیمه خود اشتغالی (البته نه دقیقاً به اون شکل) بیمه کنه. منظورم اینه که همه اعضا بیمه میشن ولی طبق قراردادی که با نهاد میبندن، مبلغ بیمه هر ماهشون (که خیلی زیاد هم نمیشه) از دستمزد اولین پروژه ای که در همون ماه دریافت میکنن کسر میشه. اگه توی یک ماه خاص هم احیاناً پروژه ای بهشون نرسید، نهاد بعنوان جریمه خودش (که نتونسته طبق قولش، اعضا رو دائماً مشغول نگه داره)، بیمه اون ماه شخص رو پرداخت میکنه.
منم مدارکم رو جهت عضویت به آقا مهرداد ایمیل کردم
دوستان ایمیل من اینه : mail.hosseinzadeh@gmail.com
خواهشا به ایمیل ایدی یاه م ن نفرستید من اصلا چک نمیکنم !
ایمیل رسیمی و تنها ایمیل من اینه
فعلا داره رزومه های خوبی اراوه میشه
طبق اون فایل ورد که دادم بفرستید بازم ادامه بدید نظراتونو بگید
درمرد بیمه حرف اقا شهرکی تا اینجا کامل و به صرفه هست برای همه اگه نقدی هست بکنید + پیشنهاد بهبود
یه بخشی هم میشه توی نهاد گذاشت که روی پروژه های خارج از نهاد قیمت گذاری بشه. مثلا من برنامه نویس هستم و یه پروژه بهم پیشنهاد میشه اما تجربه کافی برای قیمت گذاری ندارم که به مشتری بدم و سردرگم میشم. میتونم بیام تو نهاد استعلام قیمت کنم و از تجربه کارشناس های نهاد استفاده کنم. اینجوری علاوه بر اینکه از برنامه نویس های داخل نهاد حمایت میشه و اونها دیگه پروژه با قیمت 200هزارتومان نمیگیرند، توی بازار نرم افزار هم میتونه یه توازن ایجاد کنه و به مرور زمان تبدیل به یک مرجع بشه که خیلی ها قبولش دارند.
من یه پیشنهاد ساده دادم . چیزی بود که به ذهنم رسید . رزومه افراد و باید گرفت دقیقا مثل همین کاری که شما دارین انجام میدین تازه به نظر من باید تضمین هم بگیریدنقل قول:
واقعاً مطمئن هستین رزومه اعضای سایت برنامه نویس مشخصه؟ با چند تا پست و احیاناً اطلاعاتی که توی پروفایل کاربری هست که نمیشه بگیم طرف رو میشناسیم. قرار نیست نهاد تحت پوشش برند هیچ ارگان یا گروهی قرار بگیره. یک نهاد مستقل، دامنه و سایت و اعضا و مکانیزم فعالیت مستقلی هم میخواد. البته به احتمال زیاد برای صحبتهای اینترنتی از همین محیط انجمن برنامه نویس استفاده میکنیم چون بیشتر دیده میشه و بقیه هم جذبش میشن (تبلیغات بدون هزینه) و بالأخره شروع کارمون هم از اینجا بوده و انصاف نیست بخوایم رقیبش بشیم. هرچی باشه ایده نهاد توی این سایت شکل گرفته.
آدم آگهی میده رزومه میفرستن تو رزومه افراد بعضی وقت ها اسم یک سایت هست یعنی 2-3 نفر یک سایت و مشترکا انجام دادن یا یکیشون داره رزومه دروغ میفرسته.
بعضی وقت ها برنامه نویس ها میدونن فلان سایت و کی زده و مطمئن هستن که اون شخص نمیاد اینجا دنبال پروژه بگرده اسم اون سایت و هم به رزومشون اضافه میکنن , واقعا نمیدونم شما چطوری میخواید اعتماد کنید پروژه بدید این شکلی به افراد !!
اگر 2-3 تا پروژه با شکست مواجه بشه وجهه نهاد میره زیر سئوال
این رزومه ای که مهرداد گفته اصلا ربطی به گزینش افراد نداره.فقط واسه آمار اعضاس.همونطور که آقای شهرکی گفتن تایید اعضا برای گرفتن پروژه باید فرد چک بشه حالا یا حضوری یا به طریق دیگه.و تا زمانی که اعضا به حد مطلوب نرسیدن پروژه هایی داخل نهاد واسشون مطرح میشه واسه خودشونه که به حد مطلوب برسن و تجربه ای کسب کنن نه واسه مشتری.هیچی خارج از نظم انجام نمیشه و حتما گزینشی هست و هر کدوم از اعضا توو مسیر خودش قدم ور میداره.و رزومه ی اصلی که توسط نهاد تکمیل میشه این رزومه ای که داریم میدیم نیست.
منم رزومه رو فرستادم.
در نظر دارم یک سیستمی راه بندزیم کا با بیس بر ftp همه رو یک پروژه کار کنند
اونوقت هست که همه یک تابع اضافه میکنند تو سیستم و دخل و تصرف برای خدا نکرده شیطنتشون در حد همون تابع هست
دوستان من یه نظری دارم در مورد بیمه ( طبق گفته جناب شهرکی در نشست ) میدونیم که بیمه خود اشتغالی حدود 40 تا 50 تومن ماهانه خرج داره ، چرا این کارو نکنیم برای شروع هرچه بیشتر به مسائل کوچیک گیر بدیم خیلی مشکل میشه یه جمله ای مغازه دار ها میگن " باید 1 سال گشنگی بخوری " یا همون " 1 سال باید از جیبم خرج کنی "
يا سلام هرچند يه يه عضو خيلي كوچك و در حد آماتور در اين صنعت هستم از اين رو لازم مي دانم اينو بگم كه يه همچين نهادي واقعاً مفيد است .
برنامه نويسي صنعت خيلي خوبي است ولي در حال حاضر بشدت داره خراب ميشه جوري كه اگه يه فكر خوبي به حالش نكنيم عوض اينكه در اين صنعت پيشرفت كنيم پس رفت خواهيم كرد . نمونش الان شما ببينيد به قول دوستمون يه سيستم سنگين دارن با كمترين هزينه مي نويسن پيداست كه كسي كه با اين قيمت يه همچين سيستمي مي نويسي حرفه اي هست اما به دليل عدم ساماندهي خوب طرف مجبور با كمترين هزينه و كمترين كيفيت سيستم تحويل بده به قول خودمون يه جوري ماست مالي كنه كه فقط بالا بياد همين پس بايد با هم متحد بشيم براي پيشرفت خودمون
آقا من تا حالا هيچكاري نكردم؟
يعني رزومه ي من اين ميشه:
php -> بلدم
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه::ق قهه::قهقهه::قهقهه:
اين نهاد يه خوبي ديگه اي هم داره اينكه براي مثال فردا خواستي خودت يه چيزي بنويسي(مثلا بازي آنلاين) 4 تا آَنا رو ميشناسي كه بهشون اعتماد كني و باهاشون كار كني.
سلام توی رزومه ایی که باید بفرستیم چه گزینه هایی وجود داره؟آیا فرمت خاصی داره یانه؟ بچه هایی مثل من که تازه کار هستند و هنوز کاری را روی اینترنت ندارند یا کامل نشده چی؟چه کاری باید انجام بدهند؟
سلام.رزومه ی MehRdad رو ادیتش کن.
همون چیزهایی که بلدیو بزار حالا چه ضعیف چه قوی چه هیچی.حداقلش اطلاعات نام و نام خانوادگی و تخصیلات و یه سری اطلاعات پایه میفرستی.که فقط آمار داشته باشن.
راجب کد پستی هم پرسیدند
دوستان بعضی از ایتم های رزومه من خیلی جاه ها به درد میخوره
لطفا همکاری کنید ! نگید حالا کد پستی و میخواید چیکار؟؟؟ اغا کد پستی شما و نمی خورم که ! یک اماره بچه ها :افسرده: بیا ردا روزی خواستیم یک محصول فیزیکی مخصوص اعضا به خونهاشون بفرستیم
و پروفایل درست کنیم ( اکانت ) این اطلاعات و میدیم که یک موقع تغییرات هم داشت همونجا ادیت کنید !
اطلاعاتمون هرچی درست تر بهتر / بیا یک روزی برسه یک سازمانی از ما اطلاعات فعالیت یک کاربری و بخواد میتونیم بگیم از روز عضویت این بوده و این موارد تا به الان اضافه شده،اینا لیست پروژه هاش بوده ،لیست کسب درامد هاش لیست تشویق هاش دوره های برگزار شده توسط این کاربر و و و و و هر سازمانی و نهادی درون خودش یک نهاد اطلاعاتی داره که اطلاعات اعضاشو سازماندهی میکنه
لطفا همکاری کنید
یاد سال 40 - 48 افتادم که برای درست کردن یک اتحاد (avesta) و جمع کردن اعضا در بازی تراوین چه کارهایی که نمی کردم :لبخند:
آقا هر کاری می کنید ما هم هستیم
سلام
ببخشید آقای حسین زاده گذاشتن عکس برای خانم ها توی رزومه اجباریه؟من تمام اطلاعات شناسنامه ای ام را میذارم +کد پستی +کد ملی +اطلاعات دانشگاهی وتحصیلم اما عکس و عکس اسکن شده صفحات شناسنامه و کارت ملی را نه ؟اشکال نداره؟دلیلم اینه که توی کشور ما شرایط خانم ها با آقایون کاملا فرق میکنه ومناسبات فرهنگی ،و... چنین اجازه ایی را به خانمها نمیده ولی به آقایون میده.قبول ندارید.:متفکر: درصورتی که توی کشورهای دیگه اینطوری نیست .
فکر نمیکنم صرفاً ارسال عکس و اسکن شناسنامه و... مشکل خاصی ایجاد کنه. خیلی جاها هست که عکس و مدارک شناسایی و... از خانمها میگیرن (حتی برای مواردی مثل ثبت نام اولیه در آزمون ورودی و بعد توی مصاحبه رد میکنن). اطلاعات نهاد باید دقیق باشه. خود شما اگه مدیر یک شرکت باشین، حاضر هستین با کسی که تابحال نه دیدینش و نه اطلاعات شناسنامه ای که برای شما فرستاده تأیید شده (فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و...) کار کنید؟ بهرحال اگه قراره کار جدی انجام بدیم و مثل کشورهای دیگه، نهادی داشته باشیم برای قیمتگذاری استاندارد، عضویتش هم باید به شکل استاندارد باشه و بهتره از کلیشه هایی که در کشور ما رایجه کمی فاصله بگیریم. البته این نظر منه و ممکنه بقیه موافق نباشن. باید دید نظر جمع چیه.
دوستان بحث عدم اعتماد نیست خودمن مخصوصا نسبت به جناب شهرکی ارادت ویژه دارم ولی باور کنید تابه حال دو بار گیر اخاذ ها افتادم دفعه آخری که به نیرو انتظامی مراجعه کردم گفت چرا اطلاعاتتون در اختیار دیگران میگذارید گفتم من به کسی اطلاعات ندادم .
باورتون نمیشه من مشهدم از چند خط مختلف چندین بار از تهران تماس میگرفتند واطلاعات دقیقی حتی از لحظه خرید خودرو ام هم داشتند و یک منشی خانم کاملا مسلط (البته بعدا فهمیدیم که اون خانم هم نمیدونست یک شرکت کلاهبرداریه) بعدا معلوم شد با پرداخت مبلغ هنگفتی اطلاعات از شرکت بیمه خودرو سرقت شده بود
خواهشا مواظب باشید حداقل اطلاعات ما رو ازتون سرقت نکنند.
پیشنهاد من اینکه در مرحله اول یکسری از اطلاعات رو که امکان سوئ استفاده داره حذف کنید پس از اینکه خواستید بین افراد انتخاب کنید که کدام پروژه را به چه کسی بدهید اون اطلاعات رو با امنیت بیشتر ی دریافت کنید
من متوجه نمیشم چه سوء استفاده ای ممکنه از مشخصات کسی بشه. وکالتنامه که نمیدید که! یه اسم و مشخصاته همین. به نظر من بدون گرفتن مدارک و تایید اونها نباید کسی رو عضو نهاد کرد. اگه به آدرس پستی که میدن یه قرارداد هم ارسال بشه برای امضاء برنامه نویس که خیلی خوب میشه هم قراردادی هست بین نهاد و برنامه نویس و هم اینکه معلوم میشه اطلاعات پستی اشتباه نیست.
بعدشم دوستان عزیز اینو در نظر بگیرید که گام اول هرکاری اعتماده(در اینجا فقط در حد ارسال مشخصاتتون).
یک اینکه ما نمیخوایم با فرهنگ های حاظر دست و پنجه کنیم ...هرجا مشکل داشت فرهنگ سازی میکنیم !
دو اینکه اطلاعات شما به دست من امانت هست شما تو سایت جامعه متخصصین ایران http://nofa.ir/ و یا http://www.irexpert.ir/ برید کل اطلاعات متخصصین انحام شده و یک راه عالی برای حمایت هست
حالا سایت های فیسبوک و http://www.linkedin.com/ بماند
پروفایل شما قراره بعدند یک صفحه شخصی داشته باشه + یعنی روزی انقدر اهمیت داره که شما تو کارت ویزیتتون لینکش میکنید یا میگید تو نهاد برنامه نویسان شماره پرسنلی من اینه...عکس نباشه ؟ اطلاعات کامل نباشه ؟
خوب کی اعتماد کنه ؟ کی بشناسه شما و ؟ همایشی باشه مجله ای باشه + یا بخوایم از شما مطلبی و منتشر کنیم ؟ جای عکس و خالی بزاریم ؟ یا تو همایش ها عکس دست جمعی نباشه لابد ؟
سه اینکه این نهاد مجازی نیست دوستان ! یک شرکت رسمی قراره بشه ! هروقت تونستید به یک شرکت رسمی بگید مدارک و عکس ندم؟؟اینا هم مطرح کنید !
هنوز فک میکنم جدییت کار جا نیوفتاده
ما یک خانم فکر کنم فعلا داریم تو انجمن !
من تو تابستان 40 50 نفر از خانم های همکار و دانشجو و به جمع اضافه میکنم !
من تو یک نشریه دانشگاهی گلی ای از خانم ها کردم : خانم ها ای که نصف جمعیت دانشجو ها نرم افزار که نه ! 70 درصد هم تشکیل میدن ! خروجی و میبرند بالا ! به همون نسبت کار و هم کم میکنند ! تعداد کمی از اونها هم علاقه به رشته خودشون دارند !
چرا؟؟؟
پس شما همکاری کنید خانم محترم که اسمتونم نمیدونم ( فامیلی تون )
از دوستاتون بخواید + اصلا بیاید به ما بگید یک خانم برنامه نویس یا کلا یک دختر تحصیل کرده تو کامپیوتر چه کمکی میتونه کنه به نهاد ما؟شاید واقعا من پسر که علاقم کسب درامد هست و روحیاتم با یک خانم متفاوت هست نتونم درک کنم یک خانم و و واسه همین راحت میگم علاقه ندارند...شما بیاید دفاع کنید تا خانم های بیشتری بپیوندند.
طراحی که ذوق بالاتری دارند حتما نسبت به مردا ! کارهای بازاریابی هم که حتما صبر و حوصله بیشتری دارند و خیلی قابلیت های دیگه
یاد این مشریه بخیر که سر دبیرش بودم :
ضمیمه 104329
اینم بگم اولین برنامه نویس دنیا یک زن بوده اونم با اکتفا بر دانش ریاضیاتش
خانم ایدا ( آیدا ما ایرانی ها ) و همون زبان برنامه نویسی ایدا ! aida
اینم ایدا خانم http://en.wikipedia.org/wiki/Ada_Lovelace
خوب این نهاد اعضا ای داره که اعضاش یک تیم مجرب تشکی میده و تو مناقضات شرکت میکنه و پروژ] میگیره و تحلیل میکنه و تقسیم کار
شاید این خانم تو جواب به من بگه من نمیتونم دنبال یک پروژه باشم یا خیلی بیرون این و اونو توسط بگیرم تا یک پروژ] انجام بدم یا کارهای اداری در توانم نیست یا تو جامعه فیزیکی نمیتونم مقل یک مرد تو کارم موفق باشم !
خوب درست...این نهاد پس واسه خانم ها خیلی میتونه مفید باشه که ! شما تو خونه خودتون میتونید فعالیت کنید !
دیگه کسب درامد برای من برنامه ونویس نباید جوری بشه که مثل خودم به درو دیوار بزنم که اشنا پیدا کنم که برم تو فلان ارگان دولتی پشت میز بشینم و شاید بیشترین کارم تایپ نامه باشه ! و ماهانه بخور نمیر گیرم بیاد !
اونم خوبه ها ! خوبه ثابته !
اما میتونیم جا و مکان و حذف کنیم + جنسیت ها و حذف کنیم + پارتی بازی ها و حذف کنیم و سالم رقابت منیم و پول در بیاریم ! یعنی یک روزی بگیم می ارزید من اون همه سال پشت سیستمم عمرم و گذروندم...
سلام
تا کی وقت برای ارسال رزومه هست؟
آخه تازه رفتم شناسنامه ام رو عکس دار کنم.
وقت هنوز هست تصویر پرسنلی جدید بفرستید بعضی از رزومه ها بدون تصویر هست
محدودیتی برای زمان ارسال رزومه بطور کلی نیست ولی برای ارسال رزومه برای عضویت در هیئت مؤسس و هیئت مدیره نهایتاً تا نشست بعدی وقت هست. منظورم اینه که هر کسی که میخواد عضو نهاد باشه، باید رزومه و اطلاعات کاملش رو بفرسته، حتی اگه عضو هیئت مدیره یا مؤسس نباشه.
شرط های بعدی و گفتم
لطفا تو رزومه ننویسین تسلط کامل !! واسه خودتون میگم
رزومه من هم استاندارد کامل نیست اما از وارد کردند متن جلوگیری شده...و لیست خوب عالی متوسط هست...
بارها گفتم اونو پر کنید اما انگار نه انگار...
عکس یا نیست ازتون یا اگه هست عکس 4 سالگی هست فک کنم :دی برای من نه برای خودتون ارزش قائل بشید 1 ساعت تایم بدید به خودتون قشنگ پر کنید....عکس جدید بزارید
رسمیت بدید به نوشتهاتون و متن رزومه من و ناقض کپی نکنید....چهارتا متن ساده نوشتن زیاد وقت نمیگیره...قصد اذیت کردن نیست فقط اینکه یاد بگیریم رو استاندارد کار کنیم... همین
من هم رزومه خودم رو طبق قالبی که آقا مهرداد گذاشته بودن، تکمیل کردم و گذشتم. سعی کردم بعضی جاها هم یکم بهینه سازی کنم. امیدوارم در کنار رزومه خود آقا مهرداد، مرجع خوبی برای نحوه تکمیل باشه. لینک
سلام دوستان
منم خیلی دوست دارم عضو این نهاد باشم.
فقط یک سوال داشتم
برای اینکه در این نهاد باشیم نباید جای دیگه ای الان مشغول باشیم ؟
ممنون
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه ي دوستان
من همه ي مطالب رو از اول مطالعه كردم :گیج: و نظراتمو با اجازتون بگم: :خجالت:
اول اين كه واقعا كار مفيد و به جائيه چون طبق صحبت هايي كه شده افراد مبتدي مثل من هم ميتونن در اين نهاد شركت داشته باشن و بهشون بها داده بشه كه خودشون رو نشون بدن.
دوم اين كه قبل از هر چيز بحث آموزش به ميون مياد كه بايد درباره ي بستري كه ميخواد آموزشها ارائه بشه بحث و گفت و گو بشه كه اين آموزشها چطور صورت ميگيره؟ يا جلساتي كه ميخواد برگذار بشه كجا برگذار ميشه و...
بحث بعدي نحوه ي ارزيابي هر يك از اعضا هست چطور صورت ميگيره؟
درباره ي بيمه هم يه چيزهايي گفته شد ولي حتي مشخص نشد كه بيمه اجرايي هست يا نه چون اگه بخوايم نهاد جذب نيرو داشته باشه يكي از شرايطش بيمه هست بيمه داشتن به نوعي رسمي تر بودن يك نهاد سازمان يا ارگان رو ميرسونه و افراد راحت تر اعتماد ميكنن؟
درباره ي ارسال اطلاعات شخصي فقط براي مديران بحث شده لطفا درباره ي زير مجموعه ها هم توضيح بديد.
اين كه اعضاي نهاد در شهر هاي مختلف هستند يك واقعيته و بايد يه فكر اساسي درباره ي ارتباط بين مديران با گروهها و اعضا ي گروهها بشه.
اسم نهاد هم خوبه ولي ميشه بيشتر روش فكر كرد.چون رايانه يه خورده زيادي عموميه واسه ي هدفي كا داريم مثلا آرياوب يا چميدونم هرچيزي غير از اين. اگه بعدا يه نظر سنجي هم ئاسه اسم بذاريد نتيجه ي بهتري ميگيريم.
دوست عزیز، قبلاً صحبت کردیم که قرار نیست نهاد تا آخر محدود به فعالیت در عرصه وب بمونه و به مرور برنامه نویسان بقیه فیلدها هم جذب نهاد خواهند شد. بنابراین محدودکردن اسم به وب فکر نمیکنم ایده مناسبی باشه. نظرسنجی هم واسه اسم گذاشتیم ولی همه همدیگه رو نگاه کردن. اگه تاریخ ارسال مطالب رو هم بررسی کنید، متوجه میشین که بحث اسم مدتی جریان داشت و هیچکس پیشنهاد نداد. الآن هم اگه پیشنهاد بهتری دارین، مطرح کنید. هیچ چیز هنوز قطعی نشده. درمورد بحث بیمه هم باید بگم که بله بیمه اجرایی هست و حتماً اعضا بیمه میشن. منتها کسانی که جای دیگه بیمه نشده باشن. منظورتون رو هم از زیرمجموعه متوجه نشدم. قرار نیست نهاد بصورت هرمی فعالیت کنه. توی شهرهای مختلف نمایندگی خواهیم داشت که با آموزشهایی که میبینن، بصورت مستقل توی شهر و منطقه خودشون فعالیت میکنن و مرجع فعالیت نهاد در اون ناحیه میشن و دفتر مرکزی نهاد فقط روی کار اونها نظارت (نه دخالت) داره و اگه احیاناً دید راه رو دارن اشتباه میرن، با برگزاری یکسری جلسات داخلی، مسیرشون رو اصلاح میکنه. ضمناً به مرور نرم افزار اختصاصی برای ارتباط تصویری اعضا بصورت ویدئو کنفرانس خواهیم نوشت.
خيلي هم عالي من كه كاملا ديگ قانع شدم اسمش هم خوبه بيمه هم كه اجرائيه و....
ممنون از پاسختون جناب MMSHFE
رفتم شناسنامه رو عکس دار کنم گفت 2 ماه طول می کشه همین جوری بزارمش؟
بله همینجوری هم کفایت میکنه. بعداً رزومه اصلاح خواهد شد.
اینم رزومه من از روی رزومه جناب شهرکی درستش کردم Resume
کار بسیار عالی انجام میدهید امیدوارم زودتر به نتیجه برسه و ثمراتش را ببینیم.
ما اگه php کار نیستیم میتونیم عضو بشیم اخه گفته بودید فعلا php ها
عضو بشید مانعی نداره اما فعلا برای اینکه رو همین یک بعد زبان PHP کار کنیم و خودمون و تقویت کنیم شما میتونید همراه با اموزشهای نهاد همکاری خودتون و با نهاد افزایش بدید
رزومه ارسال کنید
اسمش باحاله
"""ژوگل"""
من خوشم اومد
دیزاینش باید پیشرفته تر شه...مهندس جوری برنامه ریزیش کن که ما مبتدی ها هم این وسط بتونیم فعالیت کنیم..."(منظورم تو پروژه گیریه)"
به امید آینده ای روشن برای ژوگل...
مثل اين كه شما پست ها رو نصفه نيمه خونديد اسم نهاييش آريارايانه تصويب شده. دوستان عزيز در ضمن اسم مهم نيست اهداف و برنامه ريزي براي رسيدن به اونها مهمه.
البته اسم نهایی «آریا رایان» شد (تا این لحظه).
آره مثله اين كه من هم يادم رفته بود.
اینم خوبه ولی ژیگول سر زبان تراز "آریا رایان" هستش
به قول مهندس :
خیلی نزدیک به واژه گوگل هست و این خودش به خاطر سپردنش رو راحت تر میکنه..
"برنامه سرا" یا "طراحان نوین" هم میتونم پیشنهاد بدم..:خجالت:
اين اسم ها ميتونه واسه يه شركت كوچيك باشه ولي واسه ي نهاد ... .
اریا رایان اسم خوبی هست وانتخاب خوبی کرده اید ممنون دستتون درد نکنه .