یک برنامه پیشرفته جهت رسم نمودارهای مختلف - البته سورس :گیج:
فقط کافیه معادله رو بهش بدین
Printable View
یک برنامه پیشرفته جهت رسم نمودارهای مختلف - البته سورس :گیج:
فقط کافیه معادله رو بهش بدین
اینم یک برنامه Mixer کامل جهت تنظیم شدت اصوات مختلف مثل ولوم صدای اصلی، صدای میکروفن و ورودی Line In، بلندگوهای جلو و عقب و ولوم های مربوط به کارتهای تلویزیونی و ... و نیز تنظیم صدا روی باند چپ و راست
یه چیزی مثله بلندگوی کنار ساعت کامپیوتر که روش دوبار کلیک بشه البته بدون Ctrl+S در اون برنامه :خجالت:
دوست دارید بتونید از بعد از اجرای برنامه با ماوس اشیاء داخل فرم رو تغییر اندازه بدید ؟
نمونه مثالش اینجاس
کافیه به جای Text1 نام هر شیء دیگه رو خواستید بدید، البته باید خاصیت hwnd داشته باشه
اگر هم نداشت احتمالا از طریق توابع Api میشه بدست آورد
اکثر اشیاء این خاصیت رو دارند :چشمک:
با این برنامه می تونید اصوات با فرکانس دلخواه خودتون رو پخش کنید
حالا حساب کنید چه کارها که نمیشه کرد
ساخت آژیر خطر های مختلف
نوشتن برنامه ارگ
ایجاد بوق های دلخواه و قشنگ به صورت منقطع و پیوسته به جای دستور ساده Beep
خوبیشم اینه که دیگه نیاز نیست کلی فایل صوتی همراه برنامتون باشه
خلاصه بستگی به سلیقه شما داره
تا حالا شده بخواهید برنامه ای رو از داخل برنامتون اجرا کنید
خب این کار با دستور Shell قابل انجام هست
اما اگه بخواهید بفهمی برنامه ای که اجرا کردید کی بسته شده چی ؟
مثلا می خواهید یه برنامه رو اجرا کنید ولی اگر به هر دلیلی بسته شد یا کاربر اونو بست دوباره اجرا بشه
راه حلش اینجاست
این برنامه می تونه کاری کنه که فقط سطرهای مشخصی از یک TextBox معمولی قابل ویرایش باشه ! :متعجب:
کاملترین سورسها جهت دستیابی به اطلاعات ویندوز :بوس::خجالت::قلب:
با این اکتیوایکس می تونید فایلهای Bmp, Jpg, Gif رو به همدیگه تبدیل کنید
البته با استفاده از یک PictureBox و ثبت تصویر اون می تونید فایلهای Ico, dib, Cur, Png, Wmf, Emf رو هم به Gif, Jpg, Bmp تبدیل کنید
:متفکر:
با این برنامه میشه درایوها رو به صورت معمولی یا quick فرمت کرد
البته تو مثال فقط برای درایو فلاپی نوشته شده اما با تغییر یک پارامتر برای بقیه هم میشه :شیطان:
وقتی این برنامه رو اجرا کنید و با ماوس هرجایی حرکت کنید مشخصات شیئی که زیر ماوس است رو به شما می ده شامل hwnd, size, processid , ...
:شیطان:
برنامه ای جهت ....
نه دیگه اسمش معلومه ! :بوس:
یک Paint به تمام معنا با کلی افکت :kaf:
اینجاهمه چی ایکس پی ای یه :قهقهه::چشمک:
سلام و روز بخیر
دوستان من دنبال یه سرس یا راهنما می گردم که جست و جوی با کلید واژه رو توی database و در یک فیلد خاص بیان کرده باشه ، چیزی شبیه به جست و جو گر نرم افزار Apple Itunes .
===============
یک دنیا ممنون
پوریا
آقای P_Hajibagheri منظور شما جستجو در database است
یک یاد آور ساعتی
با تشکر از دوستان من یک برنامه می خوام که بتونه فایل های ورد رانشون بده و قابلیت ویرایش هم داشته باشه.
از دوستان عزیز خواهشمندم هر کسی اطلاعات یا سورس جالبی دارد معرفی نماید تا بدین ترتیب سطح علمی همه ما بالا رود
اگر من یک فقط مطلب را بلد باشم و شما هم فقط یک مطلب را بدانید هر کدام یک مطلب را بلدیم
اما اگر من دانسته خود را به شما و شما دانسته خود را به من بگویید حالا هر کدام از ما دو مطلب را بلدیم
شما می تونید با استفاده از OLE فایلهای Word رو در دل برنامتون باز کنید و از امکانات نرم افزار Word استفاده کنید و اعمال ویرایش، چاپ و .... را روی فایل انجام دهید
فقط اینکه می بایست Word روی سیستم نصب باشد
جدیدترین بانک اطلاعات کد شهرهای ایران به تفکیک استان و نیز کد کشورهای دنیا شامل 190 کشور و 28 استان ایران و 4452 شهر:متعجب:
برای دیدن نام و کد کشورها جداول داخل بانک اطلاعاتی را مشاهده نمایید
این یکی خیلی توپه
یه برنامه که می تونه فرمتون را به شکل یک کاراکتر یا کلمه یا جمله با هر فونتی که خواستید برش بده ! :متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:
سورس یک Mp3 Player همراه با Oscope یا همون رقص نور خودمون
تا حالا شده تو برنامه هاتون بخواین یه عبارت ریاضی رو محاسبه کنید مثلا واسه رسم یه نمودار
اما این عبارت رو کاربر وارد کنه نه شما تو برنامه
اکتیوایکس زیر به همراه یک مثال ساده این کار مهم رو واسه شما انجام میده :لبخند:
یک برنامه برای کار با دیتابیس
پرینت گرفتن از دیتابیس بر اساس تاریخ با DataReport
ذخیره عکس در ClipBoard یا همون کپی و پیست
گذاشتن کلیدهای میانبر در برنامه مثل Ctrl+C
گرفتن Backup از دیتابیس (IranVig)
یک تایمر دیجیتالی
یک ProgressBar جالب با استفاده از PictureBox
حرکت یک Text به صورت یک بنر در برنامه
برنامه ای برای تبدیل فایلهای ExcelToXML
کپی فایل در Startup ویندوز
یک برنامه حسابداری متوسط
سلام همگی خسته نباشید
من یه سورس میخوام که توش دکمه های بالای دیتا ریپورت (پرینت و اکسپورت ) رو حذف کنه
خیلی خیلی ممنون میشم اگه وقتی پیدا کردین به من خبر بدین
INFO@NASIMSOFT.TK
خیلی ممنون
سلام
ضمن عرض تشکر
دوستان برنامه ای دارید که عکس رو بکگراند فیلم بندازه ؟
ممنون
اینم برنامه حسابداری که به آقای perfeshnal قول داده بودم
user name = panasonic
password = 420
دوستان آیا سورس تقویم شمسی را دارید که توضیحات کامل آن را درون سورس داده باشد ممنون میشم بگذارید من یه تاپیک هم باز کردم اما کسی نبود که توضیح بده ممنون
دوستان اینم یه چیزیه که باهاش می شه متن text box های بیرون برنامه رو به داخل آورد ، حالا اگه این text box وضعیت PW char توش فعال باشه چی ؟؟؟؟؟؟؟!!!! ---------> (-:
بدک نیست ارزش دیدن رو داره ...
اینم خدمت دوست خوبمون آقا سعید
برنامه تقویم شمسی با سورس (IranVig)
مرسی آقای Profeshnal دست شما درد نکنه میرم ببینم چتوره
سلام دوستان مرسی از برنامه های خوب همتون
من یه سورس لازم داشتم سورس برنامه بدهکاران که بشه بر روی بدهی آنها زیاد و یا از بدهی آن ها کم شود ..آیا کسی چنین سورسی داره یا میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟
یک انیمیشن زیبا مانند موج دریا روی تصاویر :بوس:
کی دلش می خواد بازی MinSweeper ویندوز رو بنویسه ؟ :متفکر:
سلام
با این برنامه می تونید تو فایلهایی که در شاخه جاری وجود دارند و شما با استفاده از کاراکترهای جایگزین تعیین می کنید مثلا *.frm
دنبال یک حرف، کلمه یا جمله بگردید و اونو با چیزی دیگه جایگزین کنید
ضمنا با استفاده از همون کاراکترهای جایگزین می تونید یک سری فایلها رو از این کار مستثنی کنید
از فایلهای اصلی هم پشتیبان می گیره
فرض کنید می خواهید فونت تمام اشیاء در تمام فرم هاتون یک دفعه عوض بشه ... :متفکر:
یک نمونه مثال ساده قابل فهم از چرخش سه بعدی بر اساس محور X, Y, Z :قلب:
اگر جایی تو برنامتون نیاز به انتخاب یک فایل تصویری داشتین مثلا تصویر اشخاص یا هر چیز دیگه، می تونید این فرم رو به برنامتون اضافه کنید چون هم کار انتخاب از درایوها و شاخه ها رو انجام می ده هم نمایشی از فایل انتخابی رو داره البته خیلی ساده و کاربردی
سورس برنامه ماشین حساب تا حالا زیاد دیدید
اما یه مشکلی که اکثرا دارن اینه که نمیشه چند عمل ریاضی رو بدون زدون مساوی بعد از هر عمل انجام داد مثلا چنین چیزی 2*5*4*6+4+7-1
اما این برنامه این کار رو انجام می ده ضمن اینکه جذر گیری، به توان رسانی و باقیمانده تقسیم رو هم داره
:خجالت:
نقل قول:
نوشته شده توسط vbhamed
سلام
ممنون از شما دوست عزیز
دوست من ماشین حسابی دارین که انتگرال رو حساب کنه.
به عبارتی برنامه ای با وی بی میخوام که بشه باهاش مساحت زیر منحنی رو پیدا کرد ؟
ممنون میشم اگه لطف کنید !
با تشکر
بله ، دقیقانقل قول:
نوشته شده توسط m_diamond67