سلام دوستان
نمیدونم که این مشکل منه که فرم ورود به سایت ایران نهاد نشون داده نمیشه یا همه این مشکل رو دارن
لطفا دوستان چک کنن و اعلام کنن
از آقای شهرکی هم میخوام که حتما بررسی کنن
Printable View
سلام دوستان
نمیدونم که این مشکل منه که فرم ورود به سایت ایران نهاد نشون داده نمیشه یا همه این مشکل رو دارن
لطفا دوستان چک کنن و اعلام کنن
از آقای شهرکی هم میخوام که حتما بررسی کنن
استارتاپ ویکند ساری
من خودم برگزار کننده هستم
با اقای شهرکی صحبت کردیم
افرادی که مایلند بیان برای ارائه نهاد ایده هامون و و و و با من تماس بگیرن
تخفیف برای افراد نهاد !
09389883540
سلام
3 تا پروژه دست به نقد دارم برای اندروید
برنامه ای شبیه بازار بدون سایت فقط اپ
برنامه خرید بلیط قطار
پروژه تخفیف گروهی
دوستان اعلام امادگی کنند
باید یک دپارتمان برای برنامه نویسی موبایل شکل بدیم
بله قطعاً یکی از اولین دپارتمانهایی که احتیاج داریم، برنامه نویسی موبایل بخصوص Android و در مرحله بعدی iOS هست. دپارتمان برنامه نویسی Android و iOS بطور مجزا ایجاد شد.
من فکر می کنم اندروید شاید تا 2-3 سال دیگه توی بورسه و بعد از اون لینوکس اوبونتو و مک جای اون رو خواهد گرفت. البته نه اینکه اندروید کامل از دور خارج بشه.
مساله سیستم عامل اوبونتو برای موبایل تا جایی که یادمه کنسل شد ، خبر جدیدی دادن؟نقل قول:
من فکر می کنم اندروید شاید تا 2-3 سال دیگه توی بورسه و بعد از اون لینوکس اوبونتو و مک جای اون رو خواهد گرفت. البته نه اینکه اندروید کامل از دور خارج بشه.
سیستمهای اوپن سورس به این راحتیها قابل حذف شدن نیستن. مگه اینکه همون ابتدای کار که هنوز شرکتهای زیادی روشون سرمایه گذاری نکردن، خود تولیدکننده متوقفش کنه (مثل ubuntu mobile). فرضاً هم که اینطور بشه، دلیلی نداره الآن که تو بورسه ازش غافل باشیم. هرچند حتی اگه از دور هم خارج بشه بعید میدونم بخاطر محصولات کد بسته ای مثل مک و iOS و امثال اونها چنین اتفاقی بخواد بیفته. قدرت سیستمهای Closed Source در این حد نیست.
میگم حالا منی که توو یه دپارتمان دیگه عضو هستم ولی مثلا دارم اندروید هم کار میکنم و دوست دارم توو این زمینه هم پیشرفت کنم تکلیفم چیه؟؟ و اینکه دپارتمان آموزش هر اموزشی رو به هر عضوی از هر دپارتمانی میده یا نه فقط منی که مثلا عضو دپارتمان html,css,... هستم باید فقط از آموزش هایی حول موضوع فعالیتی دپارتمان خودم استفده کنم آیا میتونم از دپارتمان آموزش درخواست آموزش اندروید داشته باشم یا اینکه بخوام توو دپارتمان اندروید هم فعالیت داشته باشم؟؟
قبلاً هم گفته شده. آموزشها به همه اعضا ارائه میشه. امکان همکاری با سایر دپارتمانها هم هست ولی فقط توی دپارتمانی که عضوش هستین، مسئولیت بعهده شما گذاشته میشه و شما هم باید انتظار پروژه داشته باشین.
فردا استارتاپ ویکند ساری و در پیش دارم به عنوان برگزار کننده برای دومین بار تو شهر های ایران که با این رویداد به عنوان فسیلیتور شناخته میشم !
تجربیات زیادی در پس این دو رویداد اونم تو شهرهای شمالی بهم رسیده که برام خیلی با ارزش هست
کانال های ارتباطی و بستر های تبلیغاتی و برند سازی زیادی شناسایی شده که یقینان برای خیلی ها پوشیده است و پنهان
متاسفانه حمایتی نشده از بنده چه برای شرکت اعضا چه برای ارائه مطالبی چه برای حتی یک آرم یا بنر که خواستم با هزینه خودم اونو درج کنم
متاسفانه اعتماد متقابل وجود نداره و البته بماند که میتونه هر یک از اعضا به نحو خودش در این بستر بی قید و بند ( تاپیک برنامه نویس ) هر قولی ... هر اقدامی ..هر انتقادی ... بکنه و گاها اونو به دید مثبت و خیر خواهانه میگیریم
اما همه و همه باز هم میشه "کار انفرادی و مهمتر از اون بی برنامه "
شگفتی و یا به عبارتی سوپرایز خوبه اما نه تو کار تیمی که به اون میگن تک روی که با منظق کار جمعی تضاد داره
از دید من حقایق باید گفته بشه
بنده تا عید همه وابستگی هامو کنسل میکنم حتی از حقوق ماهانه 1200 تومن خودم تو شرکتی که حتی یک ثانیه هم فیزیکی توش فعالیت نمیکنم که خیلی هم به این مبلغ نیاز دارم دارم میگذرم تا به اهدافم برسم و ایده هامو پیاده سازی مکنم
شاید بپرسین پرا تا به حل اینکار و نکردم ؟
چون "فکر میکردم " میتونم رو بچه های نهاد حساب کنم تا کارهام کمتر بشه و به صورت موازی به این کار هم ادامه بدم
منتها نه تو یادگیری زبان مشترک برنامه نویسی " فریمورک " و نه تو زبان طراحی " بوم و مدل کسب و کار " هیچ اقدامی صورت نگرفته
منظور من اقدامی از سوی رئیس یا مدیر یا یا یا نیست
چون ما اینجا رویس نداریم
تو کار تیمی همه افراد خود مدیر باید باشند !
ما خط و نشان و دادیم اما کسی پی نخ و نگرفت
دفتر شیراز راه اندازی شد
دفتر بابل هم همین روز های آتی ....
هیچ مشکلی سر گرفتن حق عضویت نداشتیم
منتها یک سری نا هماهنگی ها از درون افراد جز و اصل و کل مشاهده میکنم که قدرت منو برای اداره این گروه ازم میگیره
منظور از اداره این گروه خدای نکرده نا توانی گروه و افراد نیست منظور اجرای برنامه ریزی ای بوده که از قبل داشته ام !
حق عضویتها که دریافت بشه بیش از پیش هم صدای افراد برای اعتراض بلند تر میشه
متاسفانه مشکل اصلی گروه وابستگی افراد به کار های دیگه است که بهشون تا حدودی حق میدم !
اما این کار هم قرار بر این شده که جوابگوی همه نیاز هاشون به به شرط و شروط !
همکاری اعتماد تلاش ....
برای دومین باره که دارم میگم :
راضی نیستم
http://2barnamenevis.com/%D8%A7%DB%8...%D9%88-%D9%87/
جمله با ارزشی این بین گفته شد :
من به خاطر پول این کار را انجام ندادم. این کار به دلیل فرصتی است که در اختیار من قرار گرفته است تا بتوانم یک پلتفرم بزرگ ایجاد کنم. به عنوان مؤسس یک شرکت، دوست دارم دید و نگاه رهبری خود را همچنان داشته باشم. این خیلی خوب است که وارد این شرکت شوم، در حالی که شرکت در تلاش است پیشرفت کند.
به قول دوستم :
برنامه نویس وقتی میتونه موفق بشه که ایده های خودش و اجرا کنه !
هیچکدوم از ما با کار سفارشی نکردند گرسنه نمیشیم !
چون شاید یک ماه شرایط سختی پیدا کنیم اما مدت ها بعدش از بر فکر و ایده هامون نفع میبریم
درود و ...
دوستان این نسخه RaidCall برای ایران بازه از این میتونید استفاده کنید.
http://update.raidcall.com.ru/downlo...ll.exe?v=7.3.2
بله متاسفانه اين نسخه هم بستند.
نشد TeamSpeak هم خوبه از اونم ميشه استفاده كرد.
با عرض سلام و صبح خیر
من تازه با این نهاد آشنا شدم و مطالبشو خوندم. اما هر کاری میکنم موفق به عضویت در این نهاد نمیشم،تمام مراحل بالا اعم از پیامک با قالب NAHAD:USERNAME:NAME رو به 30005833000333 فرستادم، غیر فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی رو هم چند روز پیش انجام دادم، ولی متاسفانه هیچ پیامکی به دستم نرسید :افسرده:
ممنون میشم پیگیری کنید، :لبخندساده:
اشتراک شما فعال شد.
برگشتن از استارتاپ ویکند ساری و کلی تبلیغای خوب
دوستان عزیز لطفاً دقت کنید که به تمام درخواستها (ثبت نام، خرید پکیجهای آموزشی و...) فقط در ساعات اداری پاسخ داده میشه (شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17 و پنجشنبه از 8 تا 13 - بجز روزهای تعطیل)
آیا در ایران نهاد بچه های .net یا asp کار میکنند هستند یا نه ؟
فعلاً هنوز وارد حیطه NET. نشدیم. گذاشتیم وقتی نهاد یکم Stable و روند کارها تثبیت شد، بعد دپارتمانها رو گسترش بدیم.
دوستان اینجا بحث ایران نهاد هستش ... نه محل بحث روی سیستم عامل های مختلف!
بحث روی موبایل و سیستم عامل دو تا کوچه اونور تره ... :|
لطفا بیش از این اسپم نکنید.
حق با ایشونهنقل قول:
دوستان اینجا بحث ایران نهاد هستش ... نه محل بحث روی سیستم عامل های مختلف!
بحث روی موبایل و سیستم عامل دو تا کوچه اونور تره ... :|
مهرداد جان وال آماده شده ؟
اسکریپت Wall رو آقا مهرداد به بنده تحویل دادن تا یکسری قابلیتها مثل Syntax Highlighting و... بهش اضافه بشه ولی من پیشنهاد دادم کلاً با فریمورک Yii بازنویسی بشه و مراحل انجامش هم فیلمبرداری بشه (مثل یک پروژه عملی) که تا اینجا هم خوب پیش رفته ولی حقیقتش بخاطر اولویت طراحی سایت اصلی، متوقفش کردم تا اگه خدا بخواد سایت اصلی ایران نهاد تو همین ماه بالا بیاد و بتونیم قوانین و عضویت و... رو به شکل سازماندهی شده تر، انجام بدیم. بعدش Wall و Notice هم بعنوان بخشهای فرعی به این سایت اصلی اضافه میشن.
دلیل این ارور هنگام ورود به سامانه چی هستش ؟
"شما اجازه دسترسی ندارید"
اقای شهرکی من ثبت نام کردم ، اس هم دادم . جواب اومد عکس و باقی اطلاعات رو هم دو هفته پیش ایمیل کردم .
* دیگه هیچ جوابی ندادن. الان پسورد از کجا کنم ؟ مشکل چیه ؟
تمام دوستانی که مشکل ثبت نام و... دارن دقت کنن:
بررسی اطلاعات ثبت نام فقط در ساعات اداری روزهای غیرتعطیل انجام میشه. بنابراین اگه ساعت 6 عصر پنجشنبه اطلاعات رو ارسال کردین، تا شنبه صبح صبر کنید و پیام بیهوده نفرستین. روند بررسی مدارک هم یکم کند شده که عذرخواهی میکنم ولی دلیلش اینه که تمام وقت دارم روی سایت کار میکنم که تو همین ماه بالا بیاد و ثبت نامها مکانیزه بشه و از حالت دستی در بیاد. بنابراین تقاضا دارم کمی صبور باشین تا بتونم سر فرصت و بدون پراکندگی فکری و دغدغه های اینچنین، سایت رو سریعتر کامل کنم. با تشکر از صبر و حوصله شما
نهاد حمایت از فعالان حوزه آی تی حامی اولین روشن شو مازندران در بابل
http://babol.roshanshow.ir/
به امید خدا حدود دو هفته دیگه سمیناری در دانشگاه سعادتشهر برگزار میکنیم که دو منظوره است:
1- موضوع اصلی سمینار : معرفی تفاوتهای بین تخصص موردنیاز در بازار کار با آموزشهای آکادمیک
2- معرفی ایران نهاد بعنوان برگزار کننده دوره های تخصصی برای دانشجویان و جذب اعضا از بین اونها
قراره با دانشگاه همکاری کنیم و بطور کلی آموزشهای تخصصی به ایران نهاد سپرده بشه.
تاریخ دقیق برگزاری رو به محض اینکه دانشگاه بهمون بگه، اعلام میکنیم. طرح نهایی پوستر همایش رو که دپارتمان گرافیک زحمت طراحی اون رو کشیدن، تا فردا تحویل خانم جعفری میدم که زحمت این هماهنگیها بعهده ایشون بوده تا به دانشگاه تحویل بدن و دانشگاه تاریخ همایش رو مشخص کنه.
اقای شهرکی این دفعه سومه که بعد حدودا دو ماهی برای یک ثبت نام و تائید شدنم در نهاد دارم پیام میدم .
ولا هر چقدم اگه زمان میبرد فکر نکنم اینقد دیگه طول بکشه ... فعال نمیکنید حداقل بگید :(
راستش خیلی دوست دارم که تو این سمینار باشم ولی متاسفانه وقت و مسافت اجازه نمیده
اگر در آینده سمینارهای استانی برگزار بشه خیلی خوبه ( برای مثال سال 89 سمینار جوملا کرمان بودش خیلی استقبال شد )
و برای این کار میشه در هر استان یک نماینده جهت هماهنگی داشت