-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
اولین همایش تفاوتهای دانش موردنیاز بازار کار و آموزش آکادمیک در دانشگاه ها در شهرستان پاسارگاد برگزار شد
برای مشاهده خلاصه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:
http://pasargadnews.blogfa.com/post/92
خبر تصویری اون هم امروز یا فردا از شبکه فارس و در بخش اخبار کوتاه ساعت 16:45 یا 20 پخش خواهد شد. لطفاً پیگیر باشین.
-
دوستان در صفحه اتاق پروژه در سامانه اطلاع رسانی، ارسال یکسری آموزشهای مرتبط با مدیریت پروژه و همچنین تولید محصول رو شروع کردم. این آموزشها دنباله دار خواهد بود. لطفاً بطور مرتب سر بزنید. دسترسی همه اعضا رو هم باز گذاشتم. (لینک هرکدوم از مطالب در اطلاعیه های جداگانه توی سامانه وجود داره).
-
سلام جناب آقای شهرکی عزیز
خسته نباشید
بنده برای غضویت در ایرتن نهاد اقدام کردم
خواهشا acceptبنده رو انجام دهید
و یوزر پس رو واسم بفرستید
ممنون از زحمات شما
-
تأیید عضویتها با توجه به زیاد بودن درخواستها، یک مقدار زمان میبره جناب موسوی. لطفاً کمی صبور باشین. با تشکر از اعتمادتون به ایران نهاد
-
سلام آقای شهرکی
واقعا خسته نباشید بابت این همه زحمات
من مشخصات خودم رو برای عضویت در نهاد فرستادم
ولی متاسفانه هنوز از شما جوابی نگرفتم
لطف میکنین اگر یه بررسی بفرمایین
ممنون
-
اگه مشخصات درخواستی در تاپیک رو کامل فرستادین، مشکلی نیست و تأیید میشه.
-
ممنون از زحمتتون آقای شهرکی
همه چی رو کامل فرستادم..
چند تا سوال هم راجع به خریداری پکیج آموزشیتون پرسیدم که منتظر جوابتون هستم تا زودتر خریداری کنم
-
فک کنم دو هفته زمان کافی باشه تا ثبت نام انجام بشه
شایدم پرونده ما رفته زیر همه ی پرونده ها :)
ممنون میشم اقای شهرکی اطلاعات من رو هم ثبت کنید .
-
فک کنم لینک ثبت نام فعال شده ....
http://www.i-nahad.ir/i-Register
-
تو فرم ثبت نام ، بخش دپارتمان فعالیت رو میشه بعدا تغییر داد ؟
-
نه باید به مدیران درخواست بدین.
-
اقای شهرکی اگه یادتون باشه من بهمراه سفارش پکیج برای ثبت نام در ایران نهاد هم اقدام کردم الان فکر کنم 1 ماه شده ولی هنوز مشخصاتم ثبت نشده ...
ممنون میشم پیگیری کنید
-
سلام جناب شهرکی، بنده خواستم عضو نهاد بشم، اما نشد.
هم از طریق ارسال پیامک و هم از طریق ایمیل اطلاعتمو فرستادم اما پاسخی دریافت نکردم.
لطفا راهنمایی کنید
-
تمام درخواستهای جدید برای عضویت تا زمان مشخص شدن تغییرات سایت اصلی به حال تعلیق در اومدن. به زودی این مشکلات رفع میشه و میتونید ازطریق خود سایت ثبت نام کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
تمام درخواستهای جدید برای عضویت تا زمان مشخص شدن تغییرات سایت اصلی به حال تعلیق در اومدن. به زودی این مشکلات رفع میشه و میتونید ازطریق خود سایت ثبت نام کنید.
اگه ثبت نام ها از طریق سایت باشه اعتبار سنجی ها ضعیف تر نمیشه؟
برای ثبت نام بهتر نیست کارت ملی هم آپلود بشه؟
-
خیر چون بعد از ثبت نام، کد فعالسازی به ایمیل فرد ارسال میشه و باید با موبایلش برای نهاد پیامک کنه تا موبایل و ایمیل تأیید بشه. بقیه موارد هم توسط کسانی که کارشون تأیید مدارک هست بررسی میشن و درصورت تأیید نهایی، وضعیت شناسه کاربری فرد بصورت فعال در میاد و ازطریق پیامک و ایمیل مطلع میشه.
-
با عرض درود به اقای شهرکی و دوستان همکاران نهاد ایران اقا من یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه ایا نمیشه کلاس های انلاین برای اعضای ایران نهاد برگزار کنید کلاسهای کاملا انلاین و حتی میتونید از کلاسها فیلم بگرید و بفروشید حتی میتوانید از خود اعضا هم پولی برای ثبت نام بگرید اینطوری فکر کنم بهتر از پکیج جواب بده هااا
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
profosor
با عرض درود به اقای شهرکی و دوستان همکاران نهاد ایران اقا من یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه ایا نمیشه کلاس های انلاین برای اعضای ایران نهاد برگزار کنید کلاسهای کاملا انلاین و حتی میتونید از کلاسها فیلم بگرید و بفروشید حتی میتوانید از خود اعضا هم پولی برای ثبت نام بگرید اینطوری فکر کنم بهتر از پکیج جواب بده هااا
چه کلاسی مد نظر شما هست؟؟؟
مثلا آموزش؟؟؟ خوب تا الان 3 تا فیلم آموزشی ساخته شده.و چند تا دیگه هم تو راهه.
-
با سلام من الان پسوردم رو گم کردن بخش فراموشی رمز عبور ایران نهادم که کار نمیکنه تکلیف چیه
دوبارم ایمیل زدم کسی جواب گو نبود اینطوری که نمیشه :| عجبااااااااا !
-
لطفاً کمی صبر کنید. سایت درحال تغییره. اگه میبینید حرفی نمیزنیم بخاطر اینه که نمیخوایم وقتمون با سؤال و جواب گرفته بشه. به زودی اتفاقات خوبی میفته.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
profosor
مطمئنید با اینترنت ذغالی ایران بهتر از پکیج جواب میده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
لطفاً کمی صبر کنید. سایت درحال تغییره. اگه میبینید حرفی نمیزنیم بخاطر اینه که نمیخوایم وقتمون با سؤال و جواب گرفته بشه. به زودی اتفاقات خوبی میفته.
صبر ما زیاده منتها عمرمون کم ....
-
سلام آقای شهرکی
من هم نام کاربری و رمز عبور سایت ایران نهاد یادم رفته(قسمت بازیابی رمز عبور کار نمیکنه)
و هم اینکه یه پروژه قبول کردم(تبلیغ محصولات شرکت با قابلیت هایی مثل ارتباط با ما و ارسال نظرات و.. داره) ولی ازم نمونه کار خواسته.اگر امکانش هست لطف کنید یه چندتا معرفی کنید که دستم خالی نباشه..ممنون
-
نمونه کار خودتون رو میخوان. من چی معرفی کنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نمونه کار خودتون رو میخوان. من چی معرفی کنم؟
میدونم ولی طرف یه چیزی مثل کاتالوگ یا همچین چیزی میخواد که ظاهر و قیافه سایتش رو انتخاب کنه
در ضمن من قیمت طراحی سایت رو یک تومن گفتم.به نظرتون چطوریه؟ ولی دستم بازه چون احتمالا برای تهیه هاست و دامین هم خودم باید اقدام کنم
اگر نکته ای دیگه ای هم هست بگید...ممنون میشم
-
بهتره این مسائل رو توی تاپیک جداگانه دنبال کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بهتره این مسائل رو توی تاپیک جداگانه دنبال کنید.
لینک تاپیک مربوطه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
مطمئنید با اینترنت ذغالی ایران بهتر از پکیج جواب میده؟
الآن سایت وب آموز داره دوره های آنلاین برگزار می کنه و من با اینترنت مخابرات تو کلاسش شرکت کردم و مشکلی نبود.
-
همه امکانات شما رو ندارن جناب ربانی. خیلیها اینترنت خونه شون هنوز با موبایل ایرانسله. خیلیها ADSL از مخابرات ندارن و از شرکتهای واسط میگیرن که بین 8 تا یوزر به اشتراک گذاشته شده. اونم سرعت 128 و ازطرفی همه نمیتونن توی این دوره ها شرکت کنن چون وقتش رو ندارن ولی پکیج نصف شبم میشه نگاهش کرد.
-
البته پاسخ شما منطقی هست ولی منظورم از اینترنت مخابرات ، داغون ترین ADSL و ارزون ترینش هست نه بهترین! سرعتش هم همین 128 فکر کنم باشه و فکر کنم بین 8 تا کاربر به اشتراک می گذارن. که به گفته ی خود مخابرات اگه خلوت باشه تا 512 و 1 هم می ره!!!!!
-
با سلام
آقای شهرکی ما همچنان منتظر خبر های خوب از جانب نهاد هستیم ها...
-
ظرف همین چند روزه یک جلسه آنلاین دیگه با اعضا میگذاریم و خبرها رو میگیم. به احتمال زیاد توی همین هفته که میاد.
-
سلام...
حدود 10 روز پیش واسه عضویت ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم...
میخواستم بدونم ثبت نام چند روزه انجام میشه ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
اگر به اینجا دقت کنید متوجه جواب می شید.
یه چند روز صبر کنید تا نهاد سروپا بشه بعدش به همه شون رسیدگی بشه.
-
ما کماکان منتظریم.هنوز خبری نشده.کی جلسه میذارین؟
امید داشته باشیم به خبرای خوب؟ http://comments.persianblog.ir/images/I/105.gif
-
جلسه به احتمال زیاد شنبه هفته بعد ساعت 21 خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
جلسه به احتمال زیاد شنبه هفته بعد ساعت 21 خواهد بود.
بذارید یکشنبه ما هم باشیم چون یکشنبه امتحان آخرمونه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
farazsahebdel
بذارید یکشنبه ما هم باشیم چون یکشنبه امتحان آخرمونه.
جلسه اگه این هفته برگزار میشد بهتر بود حالا شده شنبه، یکشنبه ماه رمضان شروع میشه (شاید هم شنبه) و تو اون تایم نزدیک افطار هستش مشکل ایجاد میشه.
-
آدرس سایت خرید پکیجها از epay.itadmins.ir به epay.i-nahad.ir تغییر کرد. لطفاً دوستانی که لینک قبلی رو توی امضاشون گذاشته بودن، اصلاحش کنن. تصاویر کوچکتر امضا رو هم میتونید توی امضای من ببینید و استفاده کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
آدرس سایت خرید پکیجها از epay.itadmins.ir به
epay.i-nahad.ir تغییر کرد. لطفاً دوستانی که لینک قبلی رو توی امضاشون گذاشته بودن، اصلاحش کنن. تصاویر کوچکتر امضا رو هم میتونید توی امضای من ببینید و استفاده کنید.
وضعیت پکیج آموزش پیشرفته php به کجا رسیده ؟ http://epay.i-nahad.ir/box/6