-
نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)
سلام به دوستان
مي خواستم از كد مفيدي كه راجع به تغيير رنگ يك ركورد خاص در گريد نوشته بودند تشكر كنم
اين كدي رو كه من گذاشتم رو اگر توي click_event يك دگمه خاص بذاريد مي تونيد رنگ اون ركوردو عوض كنيد:
for (int i = 0; i < grdParts.RowCount - 1; i++)
{
if (grdParts.GetRow(i).Cells["statuse_desc"].Value.ToString() == "any things)"
{
Janus.Windows.GridEX.GridEXFormatStyle rowcol = new Janus.Windows.GridEX.GridEXFormatStyle();
rowcol.BackColor = Color.Pink ;
grdParts.GetRow(i).RowStyle = rowcol;
}
}
با تشكر از دوستان
-
من یه بار سوال کردم ولی نفهمیدم چرا پاکش کردن
من توی gridex واسه یه ستون edittype رو گزاشتم combo و auto complete رو هم true گزاشتم valuelist هم براش مشخص کردم. حالا من میخوام موقع خروج کاربر از cell اون متنی رو که کاربر تایپ کرده و متنی که autocomplete پیدا میکنه و apend میکنه به آخر رشته رو بعد از هر تغییر و موقع خروج از cell داشته باشم و ازشون استفاده کنم. با توجه به اینکه تو این ستون value با text فرق میکنه. اگه بخوام از cell.text استفاده کنم مقدار قبلی رو بهم میده نه مقدار فعلی.
-
با سلام
دوستان محترم
من از جانوس نسخه 3.5.0.40 استفاده می کنم حالا اگر بخوام از نسخه 3.5.0.47 استفاده کنم بدون اینکه برنامه دچار مشکل بشه چکار بکنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید !
-
سلام
وقتی در toolbox از قسمت choose item کامپوننت های جانوس را اضافه کنیم همچنین در قسمت reference خود پروژه هم اونا رو اضافه میکنم و یک نمونه از gridEX را رو فرم قرار میدم برنامه build نمیشه و خطای زیر را می دهد
unable to resolve type 'janus...
آیا این مشکل از کرک هست؟ اصلا چه شکلی میشه فهمید dll هایی که برای جانوس داریم کرک شده هستند یا کرک نشده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HamidSh
سلام
وقتی در toolbox از قسمت choose item کامپوننت های جانوس را اضافه کنیم همچنین در قسمت reference خود پروژه هم اونا رو اضافه میکنم و یک نمونه از gridEX را رو فرم قرار میدم برنامه build نمیشه و خطای زیر را می دهد
آیا این مشکل از کرک هست؟ اصلا چه شکلی میشه فهمید dll هایی که برای جانوس داریم کرک شده هستند یا کرک نشده؟
دوست عزيز شما روي پروژت راست کليک کن و گزينه Add Refrence رو انتخاب کن و بعدش از ليست Dll هاي جانوس Janus.Windows.Common.v3.dll و Janus.Data.v3.dll رو اضافه کن
-
سلام . یه مشکل خیلی بزرگ دارم . نمی دونم به چه دلیلی از دیروز تا حالا هر تغییری به گرید میدم توی design میاد ولی وقتی build میکنیم توی exe نمیاد . Source روز قبل این مشکل رو نداره . اینsource رو روی هر سیستمی که میزارم همین مشکل رو داره . روی یک سیستم با همون reference ها کد های قدیمی تر درست کار میکنن . ولی کد جدید مشکل داره . janus رو دوباره هم نصب کردم و هم دوباره reference هاشو پاک کردم و add کردم باز هم نشد . جالب اینجاست که این مشکل فقط برای یک پروژه پیش نیومده و برای همه پروژه های یک solution ایجاد شده .
-
يعني فقط تغييراتي که توي کامپوننتهاي جانوسه يا کلا پروژت مشکل داره
اگه کلا مشکل داره يک سرچ بکن چون دوستان پنج شش تا راه حل براي اين مشکل قبلا دادند که حتما يکيشون مشکلت رو حل ميکنه
-
چطور میتونم ارتفاع ردیف های گریدشو زیاد تر کنم خیلی وقته دنبالشم:افسرده:
و combox هم autocompelet v رو suggest بذارم
-
دوستان اگه ممکنه فایل کرک شده جانوس رو معرفی کنید
-
سلام.. من از گريد جانوس استفاده كردم. حالا يا Button گذاشتم و مي خوام هروقت كاربر روي اون كليك كرد يه سري اطلاعات از ديتابيس خونده بشه و به اولين سطر گريد اضافه بشه!
همش رو نوشتم ولي نمي دونم چجوري بايد يه سطر به گريد جانوس اضافه كرد. لطفا راهنماييم كنيد...ممنون
-
دوست عزيز اگه اونو به ديتاتيبل وصل کردي بايد اطلاعات رو به ديتاتيبل اضافه کني و گريد رو رفرش کني
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sepide1
ميشه طريقه اتصال به ديتا گريدش به صورت كد نويسي را برام بذاريد
من اينا نوشتم جواب نمي ده خطا هم نميگيره
con.Open();
strsql = "select * from info1";
SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter(strsql, con);
DataSet ds = newDataSet();
da.Fill(ds, "agh");
gridEX1.DataBindings.Add(newBinding("DataSource", ds, "agh"));
con.Close();
شما باید column هایی با نام های ستون هات در database در RootTable بسازی یا بعد از بایند شدن حتما" دیتا گرید رو RetrieveStructure کن.
-
سلام .... من در Export کردن دیتا گرید جانوس به excel سوال دارم . نمی دونم چطور می شه فقط بعضی از ستون های دیتا گرید رو export کنم به excel نه کلشو.
-
خود دیتاگرید جانوس امکان ذخیره داده ها به صورت فایل اکسل رو داره؟
اگه نداره قبلا در مورد خروجی اکسل زیاد بحث شده یه سرچ بزن حتما به نتیجه میرسی
-
آره داره این کارو می کنم منتها کل گریدو می بره تو اکسل . می خوام مثلا اگه 5 تا ستون رو داره نمایش می ده 3 تاشو ببرم تو اکسل...؟؟؟؟
-
من کامپوننت های جانوس رو ندارم. شاید روشی داشته باشه.
می تونی خودت ستون ها رو ذخیره کنی. آموزش ها و کدهاش تو همین سایت زیاده.
-
خوب شما ميتوني اون ستونهايي رو که نمي خواي با کد نويسي از جدول حذف کني ( يعني Visible اونها رو فالس کني ) بعد وقتي به اکسل اکسپورت کردي دوباره اونها رو برگردوني به جدولت ( البته ميتوني براي برگردوندن اونها ابتداي کار تنظيمات جدولت رو ذخيره کني و وقتي کارت تموم شد تنظيمات رو بازيابي کني)
-
سلام دوستان
چطوری میشه در هنگام لود شدن فرم یکی از groups ها visible مساوی false بشه و یکی از آیتم های یک گروه غیر فعال بشه ؟
منظورم Janus.Windows.ExplorerBar هست !!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehran5
سلام من احساس کردم در زمینه جانوس سیستم توی سایت کمبود است. :(
سلام خسته نباشید
من توی محل کارم از گرید جانوس استفاده میکنم
میخوام ببینم این گرید جانوس امکان فیلترینگ اطلاعات رو داره با خاصیت LIKE
این از همه خاصیتهای فیلترین گ دیگه ش برام مهمتره
توی لیست فیلترینگش که نبود
میخوام ببینم باید کد نوشت براش یا خودش داره
ممنون
-
سلام
من یه پروژه ای دارم می نویسم که باید با جانوس باشه
می خوام بدونم جانوسو از کجا تهیه کنم چطور ازش استفاده کنم؟
رفتم انقلاب بخرم قیمتش 60000و70000 تومان بود.
بچه ها کسی می دونه از کجا با قیمت کمتر تهیه کنم؟
-
فوری !!!! سلام کسی می دونه چطور می شه توی جانوس کاربر Row ها را با Drag & Drop کردن جابه جا کنه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
lastmory
سلام خسته نباشید
من توی محل کارم از گرید جانوس استفاده میکنم
میخوام ببینم این گرید جانوس امکان فیلترینگ اطلاعات رو داره با خاصیت LIKE
این از همه خاصیتهای فیلترین گ دیگه ش برام مهمتره
توی لیست فیلترینگش که نبود
میخوام ببینم باید کد نوشت براش یا خودش داره
ممنون
کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟
لطفا...
-
مثل اینکه این فروم فراموش شده!
-
با سلام ،كسي با checkcmbobox جانوس كار نكرده ؟ نمي دونين چطوري به آيتمهايي كه چك خوردن دسترسي داشته باشيم
-
با عرض سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
من با officeFormAdorner یه مشکلی داشتم
وقتی از این کامپوننت استفاده می کنم دز ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم و border فرم عوض می شه ولی دز ویندوز 7 که استفاده می کنم border فرم هیچ تغییری نمی کنی و همون style ویندوز 7 هست
-
بسمه تعالی
سلام علیکم
کافیه خصوصیت EnableGlassEffect=false ست کنید
-
سلام معادل اين كد در گريد جانيوس چي هست ؟
dataGridView1.AutoGenerateColumns = false;
-
سلام ببخشيد چطور ميشه يك ستون خاص از گريد جانوس باهم جمع كرد و داخل يك تكس داخل فرم نشون داد البته با هر بار تغير گريد جمع تغير كن
-
ورژن 4.0.15.0 janus هم منتشر شد .
trial رو می تونین از سایت خود شرکتش دانلود کنید تو این سایت http://www.janusys.com/controls تو قسمت download .
خیلی گشتم ولی کرکش تو نت نیست اگه پیدا کردین مارو هم باخبر کنید ...
موفق باشین.
-
دوستان ميشه بيشتر در مورد جانوس بگين؟
-
سلام و عرض خسته نباشيد
من يه gridex از سري كامپوننت هاي janus دارم كه بصورت hirarchical به پايگاه داده وصل كردم يعني يه child table دارم تا حالا مشكلي ندارم
داخل child table يه field دارم كه از نوع unbound هست و ميخوام با كد بهش داده بدم اما نميدونم داخل كدوم رويداد و چجوري بنويسم
رويداد هاي loadingrow و colapsible row هست كه property هايي چون child list و child table دارن اما نميدونم چجوري الان يه هفته اس دارم ميگردم ولي چيزي نيس
لطفا كمك كنيد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HamidSh
سلام
حمید جان سلام،
من خودم این مشکل رو داشتم، البته فقط وقتی با VS2010 و Janus 3.5 هزمان استفاده میکنم، چون .Net Frame work روی .NET FRAME WORK 4 Client Profile بود این خطا رو می داد و اگه اون رو به دات نت 4 تغییر بدی درست میشه. ظاهرا Janus 3.5 صرفا برای دات نت تا 3.5 ساخته شده و این مشکل اصلیه. از مسیر زیر می تونی دات نت مقصد را عوض کنی:
My Project --> Compile --> Advanced Compile Options --> Target Framework (all configuration) o
-
من یه مشکلی دارم هرچی سرچ کردم راه حلش را پیدا نکردم . وقتی برنامه اجرا میشه. در داخل گرید جانوس کاربر میتونه ستون ها را جابه جا کنه یا مثلا یه ستون را کلا حذف کنه که اطلاعاتش نمایش داده نشه . (که جزئ امکانات خود جانوس هستش)مشکلی که من دارم این هست که میخوام این تغییرات ماندگار بشه . یعنی دفعه بعدی که برنامه اجرا شد گرید جانوس همون جوری باشه که کاربر دفعه پیش تغییرش داده .
-
با سلام و خسته نباشيد
دوستان يك ستون در گريد جانوس را چطوري ميشه چپ چين يا راست چين كرد با تشكر
-
سلام دوستان
من توی لود فرم گراید ایجاد می کنم و ستون های اون را اضافه می کنم
حالا چه جوری می تونم واسه یک ستون input mask ست کنم که کاربر مثلا عدد با 5 رقم اعشار وارد کنه ؟؟
ممنون از راهنماییتون
-
سلام
من یه گرید جانوس ورژن2 دارم که توی لود فرم، اون رو با یه DataTable پر می کنم و بعد دستور RetrieveStructure رو Call می کنم.
بعدش سرستون ها رو فارسی می کنم ولی هر کاری می کنم این گرید به صورت افقی scroll نمیشه و جا برای نمایش همه ستون ها توی فرمم کم میاره.
چیکار باید بکنم؟
-
خودم جوابشو پیدا کردم:
باید خصوصیت AutoColumnResize رو برابر False بذاریم
نقل قول:
نوشته شده توسط
odiseh
سلام
من یه گرید جانوس ورژن2 دارم که توی لود فرم، اون رو با یه DataTable پر می کنم و بعد دستور RetrieveStructure رو Call می کنم.
بعدش سرستون ها رو فارسی می کنم ولی هر کاری می کنم این گرید به صورت افقی scroll نمیشه و جا برای نمایش همه ستون ها توی فرمم کم میاره.
چیکار باید بکنم؟
-
یه سوال:
کسی می دونه چطوری باید کاری کرد که merge ستونهایی با مقادیر برابر توی گرید فعال شه؟
-
5 ضمیمه
کامپوننت جانوس.(janus system)
سلام
بفرمایید اینم کامپوننت ها ی جانوس .
-
سلام. من از سایت اصلی دنلودش کردم. نسخه 4
حالا دنبال کرکش می گردم اگر کسی داره لطفا همینجا بزاره