رسیدن به خیر رفیق. منتظریم
Printable View
رسیدن به خیر رفیق. منتظریم
سلام به همه دوستان
چقدر بد که نتونستم بیام
البته نه برای نمایشگاه بلکه می خواستم شما ها رو ببینم و آشنا بشم .
امیدوارم که بازم از این دور هم جمع شدن ها داشته باشیم که بنده هم به حضور گرامتان برسم . ( چقد ادبیاتی شد :لبخند: )
در یکی از سالنها من چشمم به یک غرفه خورد که سرشار از بار علمی بود و یک تنه تمام بار نمایشگاه رو به دوش میکشید.
غرفه اش چیزی به جز فروش تسبیح ، انگشتر ، سنگهای ماه تولد نبود....
من همچنان در عجبم از دادن مجوز به این غرفه :گیج:
دیدن دوستان شادمان کرد. نفر اول سمت راست آقای کرامتی.
میشه عکسارو اینجا شیر کرد ؟ که بچه تگ هم بشن ؟
www.fa*ook.com/barnamenevis.org
با سلام
در ابتدا عذر خواهی میکنم از همه دوستان بابت تاخیری که در آپلود فیلم وعکسها ایجاد شد.
دوست داشتم ابراز خوشحالی و خرسندی بکنم بابت زیارت همه دوستان عزیزم به خصوص آقایان کرامتی ، کشاورز ، مداح ، عسگری ، روتکیت ، حمید عزیز ، رزیی عزیز ، مجتبی دوست داشتنی ، حاج محسن عزیز ، حاج یوسف خودمون ، صدری گل دوست خوب من ، نکویی و رجبزاده عزیز و همه دوستانی که الان اسمشون خاطرم نیست و زحمت کشیدن و اومدند.
البته جای خالی دوستانی چون جناب راد ، موسوی ، قدیانی عزیز و شاهین عزیز و MohsenB وکبیری عزیز و ... محسوس بود.
به خاطر اینکه فیلم اصلی حجمی حدود 300 مگ داشت مجبور به کم کردن حجم و متعاقبا پایین اومدن کیفیت شدم.
از لینک زیر فایل فیلم با حجم حدود 23 مگ رو میتونید دریافت کنید. از دوستان اگر کسی محدودیت دانلود نداشت و فیلم اصلی رو خواست میتونه پیام خصوصی بده تا لینک فیلم با کیفیت تررو بهش بدم.
لینک دانلود کلیپ
هر 5 عکس در یک فایل زیپ :
لینک عکس 1
لینک عکس 2
لینک عکس 3
لینک عکس 4
لینک عکس 5
امیدوارم سالهای بعد ، جمعیت بیشتری حضور پیدا کنند. و شاهد دوستان بیشتری باشیم.
با آرزوی تحقق وعده های جناب کرامتی و بهتر شدن روزافزون سایت برنامه نویس .
یا حق
رمز فایلها :www.barnamenevis.org