-
نقل قول: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان
تا حالا خواننده بودم ، اما خیلی زشته توی اصفهان باشه اونوقت بچه های اصفهانی این تالار ثبت نام نکنند ،من توی این چند روز حتما مبلغ را واریز میکنم و از دوستان دیگه هم با هر مقدار اطلاعاتی که دارند خواهشمدم که شرکت کنند.
سال های ۷۸ یا ۷۹ یادش بخیر توی شبکه های BSS مثل پارسیان و شاور و غیره که عضو بودیم و با ترمینال توی سر و کله هم میزدیم ، قرار عمومی زیاد برگزار میشد و من جدای استفاده های علمی که از دوستان و بچه های اون شبکه ها داشتم دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که حتی تعدادیشون توی این سایت بسیار فعال هستند و با تعدادیشون هم همچنان رابطه دارم. اون موقع قرار عمومی ها توی سینما ، پارک برگزار میشد و بعضی وقتها انقدر زیاد میومدند که مدیران انجمن شکه میشدند و کلی دردسر با نیروی انتظامی و حراست و غیره پیدا میکردیم ،یاد آن روز ها خوش و خرم !
یه موضوع دیگه هم هست و اون اینه که متاسفانه ما ایرونی ها توی این مساپل منتظریم ببینیم چی یمشه و کیا میان مخصوصا اگه Deadline نداشته باشیم که اصلا توجهی نداریم مثلا شب امتحان یاد درس خوندن میفتیم ! آخرین فرصت حذف و اضافه همه میخوایم حدف و اضافه کنیم ،آخرین روز ثبت نام دانشگاه از همه روزش شلوغ تره (البته الا مثل اینکه آنلاین ثبت نام میکنند ولی دوره ما اینطور بود) ، ورزشگاه ها در کوتاهترین زمان مونده به شروع مسابقه پر میشوند ،همیشه دنبال یک شنبه ای هستیم لاغر کنیم ، ورزش کنیم ، درس بخوانیم ، تحقیق کنیم ، نماز بخوانیم و غیره ... من به این نتیجه رسیدم که این مو.ضوع در حال حاضر فرهنگ عمومی مردم کشورم هست و چاره ای هم نداریم و نمیخوام خودم را با خلاف جهت شنا کردن فعلا غرق کنم ! اما یه روز خوب میاد .....
جناب شهرکی میدونم شما میخواین مراسم را به بهترین شکل برگزار کنید اما چند نکته :
۱ - با توجه به صحبت هایی که داشتم بهتره یک زمان مشخص بشه برای برگزاری و deadline هم تعیین بشه وگرنه تا سال دیگه این تاپیک باید پست بخوره.
۲ - من از قیمت سالن ها و اماکن اجتماعات خیلی خبر ندارم و پروسه اونها را هم نمیدونم ، اما به نظر من باید اندازه جیب خرج بشه ،شما یک deadline بگذارین مثلا ۱۰ روز مونده به برگزاری یا بیشتر بعد بر اساس مبلغی که جمع میشه برنامه ریزی میکنیم ،باور کنید باید از یکجا شروع کرد ،شاید اجتماع اول کمبود های اجرایی و علمی زیاد داشته باشه اما به مرور زمان بهتر میشه و میشه اجتماعاتی هر ۴ یا ۶ ماه برگزار کرد ،به قدری هم موضوع برای بحث کردن وجود داره که هیچوقت تمام شدنی نیست. خیلی از گروه های open source از برگزاری جلسات در پارک ها و تریا ها شروع کردند چون آدم باید واقع بین باشه. ولی مطمئن باشین وقتی نظرات کاربران پس از برگزاری و نتایج حاصل از جلسه منتشر بشه در جلسات بعدی شرکت کننده های بیشتری خواهند بود.
به امید شرکت کردن دوستدارن PHP و Oepn Source و حتی مخالفان
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
تا حالا خواننده بودم ، اما خیلی زشته توی اصفهان باشه اونوقت بچه های اصفهانی این تالار ثبت نام نکنند ،من توی این چند روز حتما مبلغ را واریز میکنم و از دوستان دیگه هم با هر مقدار اطلاعاتی که دارند خواهشمدم که شرکت کنند.
آشنایی با شما و دوستانی مانند جناب شهرکی, قربانی داش مهرداد و رضای خودمون و تمامی دوستان این فروم آرزوی بنده س و خوشحالم که شماهم تشریف میارین.
کاشکی میشد جناب حمید رضا(اشپیلن) عزیزهم تشریف میاوردن. ؟!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
من از ظرف این دوستمون ( رنگارنگ ) به آقای اشپیلن میگم : ما مخلصیم شما به دل نگیر :دی
کاش ما هم مثل شما انقدر خواستگار(منظورم خواستار !!! بود ! اصلا چه لزومی داره آدم خواستگار داشته باشه ! اه اه اه :بامزه: ) داشتیم و هی میگفتیم نه نه نه نمی آم ....
دوستان فک کنم داره خوب میشه اوضاع :تشویق:
اتفاقا آشنایی با شماهم گوساله ای در دلمون شده, بخصوص که مطمئنم هم صحبت شدن با شما منفعت های تجاری خوبی داره.
به نظر من افرادی که در نشست هستیم, هر چقدر باهم مخالف تر باشیم, بهتره.
-
منم با نظر دوستان موافقم.
آقای شهرکی لطفا یه زمانی تعیین کنین، من نگران زمانش هستم چون 31 اردیبهشت امتحانمون شروع میشه.
اگه زودتر باشه احتمالش زیاده که منم بیام.
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
این هم گوساله ای در دلتون و نفهمیدم کمی توضیح بدید ممنون میشم
ای داد, چرا انقد خشنی :لبخند:. ضرب المثله میگه تا گوساله گاو شود, دل صاحبش آب شود. الانم ما تا قرار ملاقاتمون برسه دلمون آب میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
به نظر من اجازه بدین حداقل 20 نفر ثبت نام کنن,(منم 100% هستم, فقط میخوام اون آخر روزا ثبت نام کنم) بعد طبق یک نظرسنجی تاریخ برگذاری رو مشخص میکنیم. چه بهتر که بیفته تابستون, هم هوا خوبه هم مشکلات ذهنی و کاری کمتره
خوب این چه کاریه همین الان ثبت نام کن.وقتی لیست یکی یکی زیاد میشه بقیه هم ترغیب میشن واسه ثبت نام.اون گوشه وایسادی داری نگا میکنی آخرش چی میشه؟:دی:لبخند:
دست به کار شو دیگه:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
بازم نفهمیدم !!
اما برداشتم اینه : آقای رنگارنگ میوان شب نشست همه دوستان و به یک رستوران معروف تو اصفهان دعوت کنند و گاو گوسفند کوشون راه بندازند.
تشکر دوست عزیز :تشویق:
وقتی وارد اصفهان میشی, باید کاملا حواست باشه سکه ای از دستت نیفته, وگرنه 150 تا صاحب شایدم بیشتر واسش پیدا میشه. الانم به این خاطر جرات ندارم هرگونه پول نقد و کارت و اینجور چیزا همراهم بیارم.
ایشالا شما تشریف بیارین اینجا, ما با گاو و گوسفند که هیچ, با گوشت شتر و دلفین در خدمیتم
راستی رضا آنلاین روهم فراموش نکنید. خدارو شکر وضعیت زندگی و مالی عالی دارن و قول داده که همه بچه های نشست رو اونجا به صرف, نهار و شام دعوت خواهند کرد, البته مطمئنم آقای شهرکی حداقل یکی از این وعده های غذایی رو ساپورت میکنه, هر چند که رضا قربانی قسم خورده که شام رو تهیه و توضیع میکنه و خود شماهم دارین برنامه ی نهار و میچینید
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
خوب این چه کاریه همین الان ثبت نام کن.وقتی لیست یکی یکی زیاد میشه بقیه هم ترغیب میشن واسه ثبت نام.اون گوشه وایسادی داری نگا میکنی آخرش چی میشه؟:دی:لبخند:
دست به کار شو دیگه:لبخند:
متاسفانه یا خوشبختانه شرایط خانوادگی طوریه که هر زمانی نمیتونم بیام. ایشالا بعد از اینکه به حد نصاب رسیدم و مکان و زمان دقیق مشخص شد, اگه شرایط هم مناسب بود که خواهد بود, با تمام وجود برای ثبت نام اقدام خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
اطلاعات پرداخت رو برام توی پیام خصوصی بفرستین. البته یک SMS ازطرف «پوریا باقری» رسیده. اگه شما هستین که دیگه لازم نیست.
درسته ، تو گوشی من not deliver داد
-
بمیری سامان ، هنوز شهریه دانشگاهم رو ندادم ، به جان عمه ام .
اما چشم یه کیک و ساندیس همگی مهمون من :خجالت:
دیگه ببخشید وسعمون بیشتر از این نمیرسه
-
منتظریم که deadline را تعین کنند !
-
سلام من همه این پست رو نخوندم فقط چند تای اول رو خوندم فقط خواستم بگم :
من خیلی دوست دارم تو همچن جلسه ای شرکت کنم
من توی شرق کشور هستم و توی منطقه ما تا 200 کیلومتری فکر کنم کسی پی اچ پی رو اصلا نفهمه میوه هست یا حیوون
تا امروز یک نفر که پی اچ پی بلد باشه حضوری ندیدم اوایل که یاد میگردم خیلی گشتم کسی رو پیدا کنم ولی نبود
این جور برنامه ها برای کسانی که در شروع کار هستن یک فرصت خیلی عالی هست و البته برای بقیه هم خیلی خوبه که تجربه و دانش شون بیشتر بشه
خوش به حال تون
اگه بشه توی مشهد هم همچین جلسه ای برگزار بشه عالی میشه
-
آقا منو دوستم هم ثبت نام کردیم . . . اس هم دادیم دلیورم شد:لبخند:
آمار تا الان چند نفره؟؟؟؟:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aliphp1
سلام من همه این پست رو نخوندم فقط چند تای اول رو خوندم فقط خواستم بگم :
من خیلی دوست دارم تو همچن جلسه ای شرکت کنم
من توی شرق کشور هستم و توی منطقه ما تا 200 کیلومتری فکر کنم کسی پی اچ پی رو اصلا نفهمه میوه هست یا حیوون
تا امروز یک نفر که پی اچ پی بلد باشه حضوری ندیدم اوایل که یاد میگردم خیلی گشتم کسی رو پیدا کنم ولی نبود
این جور برنامه ها برای کسانی که در شروع کار هستن یک فرصت خیلی عالی هست و البته برای بقیه هم خیلی خوبه که تجربه و دانش شون بیشتر بشه
خوش به حال تون
اگه بشه توی مشهد هم همچین جلسه ای برگزار بشه عالی میشه
چرا منتظری توی مشهد برگزار بشه؟چه سختیهایی داره اصفهان؟
-
به خدا این سختی رو ما هم داریم ما داریم از گیلان میایم دانشگاه داریم امتحان داریم پول نداریم و هزارتا مشکل دیگه ولی این نشست نشست های دیگه رو به دنبال داره من خودم با تمام سختیا ثبت نام کردم تا فردا به قول دوستان افسوس نخورم که همچین موقعیتی بود و میتونستم 4تا با تجربه رو ببینم و از تجربیاتشون استفاده کنم و نکردم
-
نقل قول:
اما چشم یه کیک و ساندیس همگی مهمون من
ساندیس گرون شدن
حواست باشه ها ضرر نکنی :لبخند:
===
من قول بستنی دادم
امروز تحقیق کردم دیدم گرون پام تموم میشه :گریه: :قهقهه:
-
نقل قول:
سال های ۷۸ یا ۷۹ یادش بخیر توی شبکه های BSS مثل پارسیان و شاور و غیره که عضو بودیم و با ترمینال توی سر و کله هم میزدیم ، قرار عمومی زیاد برگزار میشد و من جدای استفاده های علمی که از دوستان و بچه های اون شبکه ها داشتم دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که حتی تعدادیشون توی این سایت بسیار فعال هستند و با تعدادیشون هم همچنان رابطه دارم. اون موقع قرار عمومی ها توی سینما ، پارک برگزار میشد و بعضی وقتها انقدر زیاد میومدند که مدیران انجمن شکه میشدند و کلی دردسر با نیروی انتظامی و حراست و غیره پیدا میکردیم ،یاد آن روز ها خوش و خرم !
فسيل ميبينم :قلب:
خب محلش خطرناك بود كنار صدا و سيما يهو 60 نفر آدم جمع بشن تازه شيريني هم به اون بنده خدا كه ريپورت ميداد ندادن ، نتيجش همين بود ديگه :بامزه:
الانم خوبه قرار توي محل شهرك علمي تحقيقاتيه :)و گرنه ..... :گیج:
اقا هركي اومد اصفهان ، پارك مهمون من :لبخند: اينقدر پاركهاي قشنگي داره ، ولي به نظر من بهتره توي همين فصل ارديبهشت بياين كه واقعا اصفهان قشنگ ميشه... هوا هم درجهههههههههه يك.
خلاصه بندازينش عقب خودتون ضرر ميكنيد .
-
یکی ی اتومبیلی مینیبوسی چیزی جور کنه ی گشتی بزنیم توی اصفهان :قهقهه:
یکم مهمون نوازی کنین دیگه ! حتما باید بگیم ! :خجالت:
-
سلام به همه دوستان عزیز
لازم به تشکر دارم از دوستان گل به خصوص آقای شهرکی و هم چنین حسین زاده و سایر دوستان
راستش از همون اول که نه همون موقع که آقای شهرکی عزیز به بنده پیام خصوصی دادن در جریان این نشست قرار گرفتم
منتها اون موقع بنده مسافرت بودم البته با خانواده و دیگه خیلی توی بحث نبودم
تا دیروز دوباره آقای حسین زاده بنده رو مجاب کردن که برای بار دوم سری به این تاپیک بزنم
بعدش وسوسه شدم که در نظر سنجی شرکت کنم و این امر نیز حاصل شد
حال کمی تا قسمتی هم قلقلکم اومده که پاشم بیام و البته دوره کاردانی توی یکی از شهر های اطراف اصفهان درس می خوندم و از این حیض کم و بییش با اصفهان آشنایی دارم
اما چیزی که هست فعلا پول نشست رو ندارم البته واسه اومدن به نشست راغب هستم و حتما طی چند روز آینده مبلغ پیشنهادی رو واریز خواهم کرد.
به خصوص که آشنایی با شما دوستان برای من خیلی خیلی باعث افتخار هست و خوشحال میشم از راز و رمز های برنامه نویسی و دیگر مزایای آن استفاده کنم
چیز دیگه ای که هست ظاهرا این نشست حالا حالا برگزار نمیشه با توجه به دوستان و مشغله های کاری و درسی که دارند
یک نکته دیگه اینکه بعضی از دوستان درخواست دادن توی تهران باشه بنده به نوبه ی خود از برگزاری نشست به دلایل متنوع اعتراض دارم که یکی از اون دلایل تفاوت قیمت در تهران و اصفهان است بگذریم از بحث جاو مکان و غذا و غیره و ذالک.
بعضی دیگه هم میگن برین نمایشگاه کتاب اونجا بشینیم دور هم جواب اینجاست که به نظر شما توی اون شلوغی و اذدحام و سروصدا که صدا از چند فرسخی به صدا نمی رسه کار درستیه که یک نشست صمیمی داشت؟!
حالا اگر کسانی دوستدارند بعد از نشست برن نمایشگاه اون دیگه جای خود داره و خودشون می دونن.
بعضی دیگه از دوستان هم که انگار نمیدونن اینجا اینترنت لاکپشتیه و صداشون از جای گرم درمیاد می کن آنلاین باشه !
بنده برای مشاهده یک کلیپ با حجم تقریبی 3 مگا بایت با سرعت 128 که بیشتر از این توانم نیست نیم ساعت معطل می شم دیگه چه برسه به آنلاین و غیره و ذالک!
نتیجه گیری
برگزاری نشست بهترین مکان را دارد و هم از نظر جغرافیایی بهترین محل به حساب می آید.
بزودی میام
-
آمار ثبت نام شدگان تا الآن 9 نفر. اون 2 نفر که SMS دادن هم لطف کنن اسم کاربریشون رو همراه با اسمی که SMS دادن برام پیام خصوصی کنن تا توی آمار ثبت بشن. ضمناً تاریخ برگزاری نشست احتمالاً بین 20 تا 25 اردیبهشت خواهد بود که تا شنبه زمان دقیق رو اعلام میکنم.
-
یک موضوع جدید ، مثل اینکه یکی دو روزه توی زاینده رود آب ریختن اما اصلا معلوم نیست تا کی باشه و اصلا بار دیگه ای وجود داره یا نه شایدم به لطف .... مثل شیراز نوه های ما بهش بگن رودخونه خشک !!! یک بزرگراه هم بندازند وسطش !!!! ۲۵ اردیبهشت کمی دیره و نزدیک انتخابات (بر اساس تجربه من این زمان ها مجوز گردهمایی دو نفره هم زورکی میدهند). بهتر نیست اوائلش باشه ؟ یا زودتر ؟ خلاصه بجنبین یه عکس از خودتون و زاینده رود داشته باشین تا بتونیم به آیندگان ثابت کنیم همچین رودی هم وجود داشته !!!!!
باردیگر دوباره زنده شدی
اشک شوقت به چهره جاری شد
قلب ایران من بهاری شد
ای به دیوان حافظ آب حیات
رگ جانبخش اصفهان قشنگ
خشک دیدم ترا به موسوم صیف
بغض تلخی گلوی من بفشُرد
دیده گانم زغصه باریدند
ای که از تو حیات میروید
در صفاهان که قلب ایران است
تا ابد جاودان وجاری باش
آب تو خون به جان ایران است
-
نه اوضاع زاینده رود بهتره. قراره از کارون هم یک شعبه بهش وصل کنن که تا جایی که شنیدم بیشتر کارهاش انجام شده. بهرحال این موضوع مرتبط به نشست نیست. درمورد مجوز نشست هم نگران نباشین. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مجوز برگزاری نشست توی خود روز انتخابات رو هم داره. البته منظورم نشست علمی هست.
-
جناب شهرکی 20 تا 25 اردیبهشت یکم دیره !
درس و دانشگاه و انتخابات و امتحانات و ...
پنج شنبه 12 اردیبهشت میتونه زمانه خوبی باشه 4 شنبه راه بیوفتیم 5 شنبه اصفهان باشیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohsen6500
بعضی دیگه از دوستان هم که انگار نمیدونن اینجا اینترنت لاکپشتیه و صداشون از جای گرم درمیاد می کن آنلاین باشه !
بنده برای مشاهده یک کلیپ با حجم تقریبی 3 مگا بایت با سرعت 128 که بیشتر از این توانم نیست نیم ساعت معطل می شم دیگه چه برسه به آنلاین و غیره و ذالک!
سلام آقا محسن
صدای گرم بنده بخاطر این بود که منظورم کنفرانس آنلاین به صورت چت بود نه تصویری.
برای کنفرانس چتی هم لازم نیست سرعت بالایی در اختیار داشته باشید
ایشالا در اصفهان می بینیمتون
-
آقای شهرکی به دلیل انتخابات ، امتحانات زودتر برگزار میشه از 30 اردیبهشت .
به نظرم بهتره زودتر برگزار بشه نشت .
پیشنهاد دوستمون 12 اردیبهشت به نظرم مناسبه حال دانشجوهاست ، بررسی کنید .
-
باید شنبه با مسئول شهرک صحبت کنم ببینم تو فاصله 15-10 اردیبهشت چه روزی خالیه. اگه 12 خالی بود همون رو قطعی میکنم. اگه نه، نزدیکترین روز به 12 اردیبهشت رو که خالیه (قبل و بعد) میپرسم و میگم تا با هرکدوم موافقت شد، همون رو قطعی کنم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
باردیگر دوباره زنده شدی
اشک شوقت به چهره جاری شد
قلب ایران من بهاری شد
ای به دیوان حافظ آب حیات
رگ جانبخش اصفهان قشنگ
خشک دیدم ترا به موسوم صیف
بغض تلخی گلوی من بفشُرد
دیده گانم زغصه باریدند
ای که از تو حیات میروید
در صفاهان که قلب ایران است
تا ابد جاودان وجاری باش
آب تو خون به جان ایران است
به به ..., برادر یونیک هم قول میدن با شعری در وصف اصفهان آغازگر مراسم افتتحایه و اختتامیه نشست باشن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarifcomputer
سلام آقا محسن
صدای گرم بنده بخاطر این بود که منظورم کنفرانس آنلاین به صورت چت بود نه تصویری.
برای کنفرانس چتی هم لازم نیست سرعت بالایی در اختیار داشته باشید
ایشالا در اصفهان می بینیمتون
اختیار داری قربان بنده کلی عرض کردم
بعدشم حضوری یه چیز دیگست!
چت کردن وقت می بره ولی حضوری تو کمتر زمانی میشه ارتباط برقرار کرد
خلاصه حسن هاش خیلی زیادتره !
ایشالا اصفهان !
یاعلی
-
چرا بقیه منتظرن؟؟؟ الان تقریبا دیگه تاریخشم مشخص شده حالا یک روز اینور اونور زیاد تفاوتی نداره پس اونایی که توو صفن هم ثبت نام کنن تا آمارو بدونیم بقیه هم ترغیب بشن دیگه:اشتباه:
-
یک موضوع دیگه که درنظر دارم توی نشست مطرح کنم، راه اندازی آموزشگاههایی در شهرهای مختلف هست که برنامه نویسی خلاقانه رو یاد میدن. یعنی اینکه فقط برنامه نویس تربیت نمیکنیم، بلکه یک برنامه نویس خلاق میسازیم که میتونه مسائل رو در زمان کمتر و به شکل بهینه تری حل کنه. درمورد این ایده توی نشست بیشتر صحبت میکنیم. برای همه شما سورپرایز دارم. ابتدا هم یکسری دوره برای کسانی که مسئولیت راه اندازی آموزشگاه رو توی شهرستانها میخوان بعهده بگیرن میگذاریم و بعد که این دوره ها روی خودشون جواب داد، مجوز برگزاری دوره رو در شهرستان بهشون میدیم. درواقع اینبار نمیخوایم مثل سایر آزمایشها، از دیگران برای بررسی نتایج استفاده کنیم، بلکه میخوایم ابتدا به خودتون ثابت بشه این روش چقدر مؤثره و بعد که شخصاً اون رو تجربه کردین و بهتون جواب داد، برای بقیه تجویز کنید. به قول معروف، مستندتر از خودتون که دیگه وجود نداره. برای مثال، خواهید آموخت که چطور میشه مسئله ای که 6 ماه وقت برده رو توی مدت کمتر (مثلاً 2 ماه) حل کرد. چطور میشه به راه حلهایی رسید که تا پایان عمر برنامه، دوباره کاری نداشته باشین. میخوایم ثابت کنیم خلاقیت هم قابل آموزشه. بقیه توضیحات باشه واسه نشست که حسابی از نتیجه کار توی همون صحبتهای اولیه شوکه بشین.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
یک موضوع دیگه که درنظر دارم توی نشست مطرح کنم، راه اندازی آموزشگاههایی در شهرهای مختلف هست که برنامه نویسی خلاقانه رو یاد میدن. یعنی اینکه فقط برنامه نویس تربیت نمیکنیم، بلکه یک برنامه نویس خلاق میسازیم که میتونه مسائل رو در زمان کمتر و به شکل بهینه تری حل کنه. درمورد این ایده توی نشست بیشتر صحبت میکنیم. برای همه شما سورپرایز دارم. ابتدا هم یکسری دوره برای کسانی که مسئولیت راه اندازی آموزشگاه رو توی شهرستانها میخوان بعهده بگیرن میگذاریم و بعد که این دوره ها روی خودشون جواب داد، مجوز برگزاری دوره رو در شهرستان بهشون میدیم. درواقع اینبار نمیخوایم مثل سایر آزمایشها، از دیگران برای بررسی نتایج استفاده کنیم، بلکه میخوایم ابتدا به خودتون ثابت بشه این روش چقدر مؤثره و بعد که شخصاً اون رو تجربه کردین و بهتون جواب داد، برای بقیه تجویز کنید. به قول معروف، مستندتر از خودتون که دیگه وجود نداره. برای مثال، خواهید آموخت که چطور میشه مسئله ای که 6 ماه وقت برده رو توی مدت کمتر (مثلاً 2 ماه) حل کرد. چطور میشه به راه حلهایی رسید که تا پایان عمر برنامه، دوباره کاری نداشته باشین. میخوایم ثابت کنیم خلاقیت هم قابل آموزشه. بقیه توضیحات باشه واسه نشست که حسابی از نتیجه کار توی همون صحبتهای اولیه شوکه بشین.
این دوره ها واسه همه ی افراده یا فقط اوناییه که چن ساله کار کردن؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
من یه مدت دیگه می افتم دنبال کارای ثبت شرکت .
اتفاقا منم میخواستم همین مساله رو توی نشست مطرح کنم ، یک سیستم آموزشی یک پارچه ایجاد کنیم که گواهی معتبری ارائه بده همچنین برنامه نویسان موفق .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بنده هم به نوبه ی خودم از این طرح حمایت می کنم
ان شاءالله که جامه عمل هم بپشانیم واسش!
بابا شهرکی جون تو دیگه کی هستی!:قهقهه:
ایشالا نشست هم دیگرو می بینیم
من تا دو سه روز آینده که پول بیاد دستم ثبت نام خوام کرد
راستی من توی انجمن p30world هم این تاپیک ثبت نامی رو گذاشتم نمیدونم ولی گفتم کاریه که از دستم بر میاد!
-
سلام آقای شهرکی.
من هم معلوم نیست بتونم بیام یا نیام با این تاریخی که شما گفتید که اصلا نمیتونم بیام (درس و امتحان و...)
من 25/2 امتحانام شروع میشه تا 18/3 اگه بعد از 18 باشه عالی میشه.
من توی بندرعباسم فکر کنم یه روزی توی راه باشم تا برسم.
-
با توجه به صحبتهای دوستان، به احتمال زیاد زمان نشست بین 10 تا 15 اردیبهشت میشه. ضمناً این دوره ها برای همه هست. برای مثال دوره خلاقیت عمومیه و اصلاً ارتباطی به زبان برنامه نویسی یا زمینه کاری نداره و کلاً روی طرز تفکرتون بحث میکنه. حالا توی نشست بیشتر باهاش آشنا میشین. اگه الآن بخوام توضیح بدم، اون موقع جذابیتش کم میشه D:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
من توی بندرعباسم فکر کنم یه روزی توی راه باشم تا برسم.
نه دوست عزیز، بندرعباس تا شیراز 5 ساعت و شیراز تا اصفهان هم 5 ساعت. جمعاً 10 ساعت توی راه خواهید بود.
-
http://register.startupweekend.ir/
استارتاپ ویکند
11 تا 13 اردیبهشت
اهمین آشنایی با صاحب های ایده های نو و مسئولان مهم و از اونا مهمتر تجربه کار تیمی و نباید از دست داد دوستان !
با دوتم مبین صحبت می کردم و به این نتیجه رسیدم که یک فرد متخصص که تجربی کار و یاد گرفته هرجقدر هم موفق باشه باز هم نیاز به دانش توری و مدیریت خودش داره
-
واسه اهداف این نشست کنار تحربیات و نشون دادن راه چاهی که با تجربه به دست اومده باید اصول و تکنیک های روز و یاد گرف"کارگری که زورش بیشتره همیشه موفق تر از کسی که با فکر کار میکنه نیست شایدم هیچوقت "
-
http://tehran.startupweekend.ir/blog...p-Weekend-Next
تو 54 ساعت یک ایده میسازید و اجرا میکنید و کار تیمی میکنید
دوستان و حمایت میبینید
و بعد اون واژه هاتون حرفاتون + تحلیلهاتون +اصطلاع هاتون عوض میشه
دیگه کاغذ نویسی میره کنار و پرپزال مینویسید
و بعد اون میرید گام بعدی
راستش دنبال اینم که تو 2 3 سال با هم یک کارا ای کنیم ....
کسی هست که باهم بتونیم بریم استارت موفقییتمونو بزنیم ؟
البته من خودم میرم + یکی از دوستام اما ما اینجا همه هم فکر هستیم میتونیم ایده های بهتری بدیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
کجا میری؟:لبخند: