-
سلام یه عتمه توضیحات دربتره اس ام اس و کام÷وترو... توی وبلاگ http://www.3mnan.blogfa.com/ بخونید.
- Falcom: Twist, Swift, Samba 55, Samba 75
- iTegno: WM1080A, WM1080A1I, WM1080A1E, 3000, 3232E, 3232I, 3898
- Multitech: MTCBA-G-UF1, MTCBA-G-UF2
- Nokia: N30, N32, 6100, 6210, 6220, 6310, 6310i, 6820(Bluetooth), 8910
- Siemens: TC35, TC35i, TC45, TC65, MC35, MC35i, MC45, MC55, MC65, MC75, A65, AC75, AC45, C35, C45, M35, M45, S35
- SIMCOM: SIM100S, SIM100T
- Sony Ericsson: T310, T610, T630, T68, T68i, K310, K320, K500, K510, K600, K700, K750i, K800i, V800, W300, W550, W600, W700, W800i, W810, W900, Z1010, GC75, GC79, GC83, GC85, GC89
- Teltonika: T-ModemUSB, T-ModemCOM
- Wavecom: Fastrack M1206B, Fastrack M1306B, Integra, WMOi3
-
نقل قول: ارتباط با موبایل از طریق کامپیوتر و ارسال SMS
من تونستم از طريق HyperTerminal ارتباط بر قرار كنم. ولي مشكلم برنامه نويسيه!
با دلفي چطوري ميشه AT Command ارسال كرد؟
-
با سلام خدمت دوستان عزیزم که این تاپیک رو راه انداختند .
خدا رو شکر می کنم که بالاخره چند نفر از برنامه نویسامون فهمیدند که برنامه نویسی فقط دیتابیس و قشنگ کردن فرم ها نیست . من دو تا مطلب عرض کنم و مزاحمتون نمیشم .
1- این قضیه ارسال و دریافت اس ام اس و خیلی چیزای مربوطه رو با گوشی های نوکیا رو خوده شرکتش حل کرده و من فکر کنم تیم نرم افزاری قوی وقدری هم براش بخواد کد بزنه ، نتونه از تیم نوکیا جلوتر بزنه این کارا رو میشه با نرم افزار NOKIA Connectivity SDK 3.0 انجام داد . google it
من تمام این مراحلو ردکردم به یه مرحله رسیدم که خیلی اذیت شدم . و اینه که GSM Modem تا به یه دستور AT جواب نده اگه به اون دستور بعدیو بدی انگار نه انگار که چیزی بهش گفتی
چون فرض کنیم که کامپوننت آماده شده باشه و ما برنامه رو می خوایم آماده کنیم چونکه احتمال فرستاده شدن چند دستور در عین واحد وجود داره GSM Modem سر در گم میشه .
با تشکر
-
دوستاني که کار کردين ميشه نام گوشي از خانواده نوکيا که با همه دستورات سازگار هست و تست کردين رو نام ببريد.
من با N70 متصل ميشم اما نه ميتونم sms بخونم و نه ميتونم بفرستم.
در ضمن 2 تا برنامه سورس باز پيدا کردم که علاوه بر سورس ميتونيد بصورت command line بهشون دستورات رو ارسال کنيم و اونها خودشون بقيه کارها از قبيل تبديل به pdu رو انجام ميدهند.
http://www.gammu.org
http://www.gnokii.org/
با اين برنامه ها هم که به N70 وصل ميشم پيغام ميدن که دستورات رو پشتيباني نميکنه!
-
ببخشید شما میتونید کامل تر توضیح بدید چه چوری اس ام اس بفرستم
من میخوام SALAM را به 09359598866 بفرستم چه طور باید این کارو بکنم
خیلی فوریه
لطفا
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
@AM!R!
سلام به همه برنامه نویسان
کسی از دوستان ابزاری برای تبدیل متن فارسی به PDU داره؟
http://rapidshare.com/files/11938197...HOOBI.ZIP.html
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
steghlalt
سلام خسته نباشید ممنون
ولی برنامه رو خودم باید بنویسم چون کامپوننت ها یی که دوستان نوشتن با برنامه های Windows هست ولی من الگوریتم رو بفمم واسه PLC و میکرو
من کدی که صفحه ی قبل گفته بودین رو دادم ولی خطای زیر رو می ده
+CMS Error :304
می دونین دلیلش چیه؟
invalid PDU format
-
بار دوما که می پرسم خاد کنه یکی جواب ما رو بده
ببخشید شما میتونید کامل تر توضیح بدید چه چوری اس ام اس بفرستم
من میخوام SALAM را به 09359598866 بفرستم چه طور باید این کارو بکنم
خیلی فوریه
لطفا
-
سلام
نوکیاها به دلیل بحث امنیتی sms ها رو نمی خونن ولی اریکسونا می خونن.البته gsm modem نوکیاها خیلی بهتر از اریکسوناست.اگه سوالی در مورد سورس نرم افزار دارید برید www.smsc.blogfa.com و اگه می خواید اطلاعات کاملی درباره نرم افزار sms داشته باشید سایت www.3mnan.blogfa.com سایت واقعا کاملیه.
-
چندتا سئوال دارم :
1-آيا گوشي مورد نظر بايد حتما فارسي رو پشتيباني کنه تا بتونيم فارسي ارسال و دريافت کنيم يا فقط پشتيباني از pdu کافي هست؟
2-براي اينکه بفهميم پيامک جديد اومده يا نه بايد در يک وقفه زماني مرتب چک کنيم؟
3-اگر با يک گوشي کار کردين که هم ميتونه بخونه و بفرسته (فارسي) معرفي کنيد.
-
سلام
يه كم توضيح بيشتري براي من كه از اين اصطلاحات سردرنميارم بده
ممنون
-
سلام به دوستان
اگه بخواهیم چندتا SMS رو پشت سر هم در قالب یک SMS بفرستیم باید چه کاری انجام بدیم؟ و از چه دستوری استفاده کنیم؟
چگونه Delivered پیام ارسال شده را دریافت کنم؟؟؟ چه دستوری داره
منوون می شم کمکم کنید
-
سلام دوستان .
من مطالب این بخش را مطالعه کردم . بهتر نیست به یک جمع بندی را جب ارسال اس ام اس برسیم . من به دنبال DLL یا یک کمپوننت خوب برای ارسال اس ام اس با دلفی 7 هستم ؟ .
موفق باشید .
-
برای ارسال پیامک تبلیغاتی می بایست مراحل زير را انجام دهيد:
۱. نرم افزار ارسال اس ام اس را خریداری كرده.و بر روي رايانه خود نصب كنيد.
۲.اگر مي خوايد تبليغات زيادي انجام دهيد . براي كاهش هزينه تبليغات (از يك ريال تا ۸ تومان)يك سيم كارت (اعتباري يا دائمي) ايرانسل تهيه كنيد.
(البته امكان ارسال با ساير سيم كارت هاي همراه اول و تاليا و ... نيز وجود دارد.)
۳.تلفن همراه خود را با كابل مخصوص به كامپيوتر متصل نمائيد.(همانند زماني كه مي خواهيد عكس يا فايل صوتي را از كامپيوتر به تلفن همراه منتقل كنيد با بالاعكس)
۴.نرم افزار را اجرا كنيد و تنظيمات مورد نظر را انجام دهيد.سپس دكمه ارسال را بزنيد.
۵.پس از انجام مراحل فوق (و در صورتي كه موبايل شما شارژ مالي و برقي داشته باشد) نرم افزار به صورت خودكار تا بينهايت پيامك را براي شما ارسال خواهد كرد!
مطالب کامل تر را در www.3mnan.blogfa.com بخوانید.
-
dll برای ارسال اس ام اس را از سایت www.smsc.blogfa.com دانلود نمائید.
-
نقل قول: AT Command جهت ارسال SMS
کاراکتر فارسی چطوری از طریق AT cOMMANDها ارسال کنم ؟ دونه دونه بشین کدهاش را بفرستم و معادل سازی کنم یا جدولی آماده کسی داره ؟
-
شما در هر صورت برای ارسال متن فارسی یا عربی و ... باید از یونیکد استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Valadi
شما در هر صورت برای ارسال متن فارسی یا عربی و ... باید از یونیکد استفاده کنید
یونیکد معمولی که ( همینطوری تایپ کنم و بفرستم ) اونطرف ناخوانا میرسه...
-
شما کلمه یونیکد را سرچ کنید خودم چند ماه پیش یک مقاله در این زمینه در سایت قرار دادم
نقل قول:
( همینطوری تایپ کنم و بفرستم ) اونطرف ناخوانا میرسه
کامپونت sms به این صورت که می خواهید دارم خواستید pm بدید
-
من هم یه ابزار برای ارسال اس ام اس با sample دارم! خواستید pm بدید!
-
ای بابا چرا pm بازی ؟ ما که هرچی داریم تو همین فروم میزاریم:لبخندساده:
-
بله دقيقا همينطوره منم موافقم pm بازي ديگه چرا من خودم تا دو ماه ديگه يه برنامه ارسال sms دارم
مي نويسم ميزارم اينجا dll اش رو
يه مدت ديره چون امتحانامه .
جنابِ PrOgramer مدير بخش ها همينطور به ما لطف دارند و كله كارهاشون رو به سادگي براي ما ميزارن اينجا
حداقلش اينه كه ما هم براي رونق به سايت بايد كمي ازوونا ياد بگيريم .
-
سلام
من يه سوال داشتم.
من توسط گوشي نوكيا N70 با كابل usb به كامپيوتر وصل شدم
مي خوامsms رو بخونم تو hyperterminal .
دستور AT+CMGL="ALL"
رو زدم اما error ميده
كسي هست اين موضوع رو حل كنه؟
در ضمن من با TExt Format دارم كار ميكنم نـــــــــــــــــهPDU
-
كسي نيست اين مشكل رو حل كنه؟
من كله سايت رو گشتم اما با اين دستورالعملها كارم راه نيفتاده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
-
سلام
من مطالب تکمیلی را در www.smsc.blogfa.com نوشته ام.
پیامک
با کمک یک تلفن همراه و نرم افزار ما در کل ایران تبلیغ کنید! (قیمتsmsc مقطوع: پنجاه هزار تومان)
راهنمای تصویری کار با سورس نرم افزار ارسال SMS (قیمت سورس:50000 تومان)
فروش سورس نرم افزار های تلفن گویا و ارسال اس ام اس با قابلیت ارسال اس ام اس رنگی و جادوئی برای اولین بار در ایران
با سلام... در این گفتار قصد داریم تا برنامه نویسی نرم افزار ارسال پیامک را به صورت تصویری به شما آموزش دهیم.برای برنامه نویسی ارسال پیامک کلیه کدها در سورس آماده ما قرار داده شده و شما فقط باید تغییرات اندکی را در سورس ایجاد کنید.تا به نرم افزار دلخواه خود برسید
در مرحله اول می بایست سورس نرم افزار ارسال SMS را دانلود نمائید.برای این کار بر روی اینجا کلیک کنید تا بخش دانلود آغاز شود.
توجه: اگر نحوه دانلود فایل را بلد نیستید بر روی اینجا کلیک کنید تا صفحه آموزشی دانلود فایل باز شود.
پس از دانلود نرم افزاری به نام mcore را به شکل زیر مشاهده خواهید کرد.این نرم افزار را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید.
http://i27.tinypic.com/2s79eh4.jpg
پس از نصب نرم افزار به قسمت نصب نرم افزارها بروید.مشاهده می کنید که این نرم افزار نمونه سورس های مختلفی از زبان های برنامه نویسی Delphi 7 و C# و VB6 وVB.NET با ورژن های مختلف می باشد.شما سورس مورد نظر خود را مطابق شکل زیر باز کنید.
شکل ظاهری سورس در برنامه ویژوال بیسیک به صورت شکل پایین می باشد. البته یک سری دستورات با یک صفحه فرم برای شما باز می شود.صورت ظاهری نرم افزار را می توانید در شکل زیر مشاهده کنید.
تصویر نمای سورس نرم افزار ارسال پیامک را در اندازه واقعی ببینید
در این مرحله می بایست ابتدا موبایل خود را با کابل رابط به کامپیوتر متصل کنید. سپس 2 گزینه بر روی گوشی شما نمایش داده می شود که شما می بایست گزینه "pc suite" یا "حالت نوکیا" یا "Nokia phone" یا "حالت تلفن" را بر روی گوشی خود انتخاب کنید.
توجه کنید که به اشتباه گزینه "حالت فایل" و یا "transfare mode" و یا "انتقال فایل" و یا "حالت پرینتر" را انتخاب نکنید.
***حتی الامکان نرم افزار را با گوشی نوکیا تست کنید . زیرا این نرم افزار با تعداد زیادی از گوشی های سونی اریکسون کار نمی کند.
پس از انتخاب "حالت تلفن" یا آنچه گفته شد بر روی گوشی شما باید نرم افزار موبایل خود را بر روی کامپیوتر نصب کنید.
اگر این مراحلی که تا به اینجا گفتیم را به درستی انجام داده باشید . گوشی شما به درستی به کامپیوتر متصل شده است.
حال به control panel بروید ، سپس phone and modem را انتخاب نمائید . در صفحه باز شده سربرگ وسط به نام modem را انتخاب نمائید.مطابق شکل زیر مشاهده می کنید که گوشی تلفن همراه شما با یک پورت com شناخته شده است.عدد مورد نظر را یادداشت کنید.در شکل زیر گوشی سونی اریکسون در پورت 3و4 نصب شده است .یکی از این اعداد را به خاطر بسپارید.(البته سعی کنید تا از گوشی نوکیا استفاده کنید زیرا گوشی های نوکیا جی اس ام مودم بهتری دارند.)
خوب عدد ۳ را یادداشت کردید...
حال به نرم افزار می رویم و پورت 3 (com 3) را می زنیم سپس بر روی کلید connect کلیلک کنید.
تصویر فوق را در سایز واقعی ببینید
همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید ، پیغامی مبنی بر اتصال موفقیت آمیز موبایل به نرم افزار بر روی صفحه نمایش داده می شود.
حال به سربرگ دوم همین نرم افزار بروید.صندوق پیام ها در این صفحه نمایش داده شده است.
تصویر صندوق پیام ها را در سایز بزرگتری ببینید
به سربرگ سوم بروید ، در این قسمت می بایست شماره تلفن و متن پیامک را وارد کنید و جهت ارسال بر روی دکمه Send Message کلیک کنید.تا پیام شما ارسال شود.در این قسمت می توانید تنظیمات تاریخ و نوع پیامک اعم از جادوئی یا رنگی و عادی را انتخاب کنید .همچنین مشخص کردن نوع ارسال و... از سایر تنظیمات این بخش می باشد.
تصوير فوق را در سايز بزرگتري ببينيد
در سربرگ بعدی میزان آنتن دهی،شارژ باطری، نوع گوشی،کارخانه سازنده گوشی،شبکه(همراه اول، تالیا، ایرنسل) و... مشخص می شود.به شکل زیر توجه کنید.
تصویر فوق را در سایز واقعی ببینید
قسمتی از کدهای برنامه را در شکل زیر مشاهده می کنید.کار با این کدها و ایجاد تغییرات در کدها بسیار آسان می باشد.
در صورت خرید نرم افزار ارسال پیامک یک سورس نرم افزار تلفن گویا با ویژوال بیسیک که به صورت کاملا فارسی است و برای کار بر روی پروژه های دانشگاهی است به شما اهداء می کنیم.نمائی از سورس تلفن گویا د شکل زیر نشان داده شده است.
شما برای چه چیزی پول می دهید؟
این سوال پیش می آید که با توجه به داشتن سورس نرم افزار هزینه ۲۵۰۰۰ تومان را برای چه کاری باید پرداخت کرد
پاسخ:سورس مذکور به صورت دمو می باشد. یعنی اول هر پیامک ارسالی آدرس سایت شرکت سازنده را ارسال می کند.برای حذف این آدرس و بعضی از مشکلات نسخه دمو (مثلا در صندوق پیام ا فقط ۱۰ پیام نمایش داده می شود) می بایست نسخه اصلی را از ما خریداری کنید.
سوال:آیا این سورس قابلیت واگذاری به غیر را دارد؟شما می توید هزاران نسخه از این سورس را رایت کرده و یا به میل افراد مختلفی ارسال کنید.
****برای خرید نرم افزار مبلغ پنجاه هزارتومان به
ملت کارت به شماره ۶۷۶۲ ۱۰۷۵ ۳۳۲۲ ۶۱۰۴ به نام محمد صادق جعفرآباد پرداخت کنید و سپس شماره فیش ارسالی را بههمراه شماره تماس خود به tcsms@yahoo.com بفرستید.در کمتر از ۲۴ ساعت سورس اصلی از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.(قیمت کاملا مقطوع است)
جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با تلفن گویای ۰۲۱۲۲۲۶۱۴۸۸ تماس بگیرید و یا باشماره ۰۹۱۲۵۹۸۲۰۰۴ تماس حاصل فرمائید.
با تشکر از بازدید شما
smsc (طراح نرم افزارهای ارسال اس ام تبلیغاتی و تلفن SMS&CALL)
+ نوشته شده در چهارشنبه هشتم خرداد 1387ساعت 13:32 توسط محمد جعفرآباد | نظر بدهید
-
سلام دوستان
من کامپونت ارسال sms بطور کامل رو دارم.
که به راحتی sms فارسی و بدون محدویت از لحاظ اندازه رو میتونه ارسال و دریافت کنه.
بخشی از امکاناتش به شرح ذیل می باشد.
1. Send Text Messages
Send text messages by simply specifying the destination mobile number and the text message.
Can send 160 character messages with default 7-bit character encoding (as per ETSI GSM 03.38) and 140 character messages with 8-bit encoding.
Can send 70 character messages in international languages using 16-bit Unicode (UCS2) encoding.
Allows delivery format selection for long messages (e.g. Truncate, Split, Concatenate and Formatted Split).
Can send flash (alert) messages that are immediately displayed on destination phone screen.
Specify validity period of the text message.
Allows changing of SMSC stored in modem or phone.
Supports destination numbers and SMSC number in international as well as national format.
Allows setting of minimum time delay interval two consecutive messages to avoid delivery failure during a network busy period.
Specify maximum number of retries in case of delivery failure when sending text message.
2. Read/Delete Incoming Messages
Option to select message memory (Phone or SIM) for reading and deleting incoming messages.
Read all incoming messages from the GSM Modem or Phone memory in one shot as a Inbox message collection.
Specify type of messages to read (e.g. All Unread Messages, All Read Messages or Both).
Option to read concatenated messages as one message or part messages.
Can read text messages irrespective of character encoding i.e. sent as default 7-bit character, 8-bit or encoding or international language messages (16-bit Unicode).
Delete one message at a time or all read messages from GSM Modem or Phone.
3. Send WAP Push
Send WAP Push (Service Indication) through GSM Modem or Phone by specifying URL and text message as per WAP-167-ServiceInd-20010731-a specification.
Option to specify action type (e.g. signal-low, signal-medium, signal-high etc).
Option to specify content created or last modified date and time.
Option to specify si-expires attribute i.e. a date and time when the WAP Push link will expire.
4. General Features
Connect to GSM Modem or Phone through physical serial port or virtual serial port (e.g. Infrared, USB to Serial Converter, Bluetooth etc).
Specify serial communication parameters like COM Port, Baud Rate, Stop Bits, Parity etc.
Read various modem parameters (e.g. Modem Manufacturer, IMEI etc).
Specify PIN for connecting to network using PIN protected SIM card.
Read various network information (e.g. GSM Signal Strength, Network Identification etc)
Extensive error handling with error codes and descriptions to easily identify error cause.
Option to selectively display error message box with customization of message box title.
Log option with option to log only error messages or logging of errors as well as status.
Automatically checks if modem can send messages in PDU mode.
Send modem initialization ST commands
Debug mode pops up message boxes for all errors thus enabling developer to quickly identify problems during application development.
-
سلام به دوستان
اینجا کسی با نوکیا 3310 پیامک فرستاده؟
آخه این گوشی یه پروتکل مخصوص به خودش را داره که فقط با اون میشه این کار را کرد و به دستورات AT پاسخی نمیده!
اگه هر کدام از دوستان کار کردن و مطلع هستند، ممنون میشم که راهنمایی کنن.
-
با سلام
من این کار کردم شما با پروتکل FBUS باید کار کنید برای استفاده باید یک میکرو درست کنید
موفق وموید باشید
-
بله ارزنتره
من هم با گوشی 5110 , هم k75oi کار کردم
-
بله مخابرات یک شماره را حدودا: به قیمت 400 هزار تومان می فروشد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alferd_moto
بله ارزنتره
من هم با گوشی 5110 , هم k75oi کار کردم
سلام
دوست عزیز میشه بفرمائید که چطور با 5110 ارتباط برقرار کردید ؟
من که هر کار می کنم نمیشه !!!:گریه::گریه::گریه:
میشه کمک کنی تا من هم ارتباط برقرار کنم؟؟؟ ممنونت میشم .
تصویر یا چیزی از روش ارتباط با کامپیوتر نداری بذاری ما هم ببینیم .؟؟
من هر چی دست و پا زدم نتونستم کابلشو گیر بیارم .
لطفا
منتظرم
موفق باشید:خجالت:
-
با سلام برای ارتباط با گوشی های نوکیا شما باید یک میکرو درست کنید و با استقاده از پروتکل FBUS ارتباط برقرار کنید من نقشه و ... را دارم برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
razavi_university
یعنی یه گوشی از یه مودم GSM ارزونتره؟؟؟
سلام به همه
مشکلی برای گوشی یا gsm وجود ندارد حتی اگر موبایل شما به کامپیوتر که وصل شد کام پورت رونشون نداد یه راه حل وجود داره ؟؟؟؟؟؟!!!
اونم اینه که با یک عدد بلوتوث این کار رو انجام دهید به راحتی تمام اون امکاناتی رو که احتیاج داریم از جمله کام پورت بهمون می ده
پیروز باشید
-
گر کسی با mcore کار کرده ممنون میشم جواب منو بده : چطور میشه فهمید delivery که رسیده مربوط به کدام sms است(فوری)
-
کسی نیست جواب سوال منو بده؟
-
mcore گزارش delivery نداره که شما بخواهيد بفهميد مال کدومه.
-
دوست عزیز mcore قابلیت delivery نداره برای اون میتونی از کامپونت های دیگه استفاده کنی؟
اما سرعت ارسال اون نسبت به بقیه کامپونته بالاتره
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Tasnim
دوست عزیز mcore قابلیت delivery نداره برای اون میتونی از کامپونت های دیگه استفاده کنی؟
اما سرعت ارسال اون نسبت به بقیه کامپونته بالاتره
موفق باشی
چرا داره من خودم دارام با هاش کار میکنم اما e.messageReference مربوط به رویداد messageSent ان همیشه مقدار صفر بر میگردونه نمیدونم مشکل از کجاست اگه این مشکل حل بشه در واقع مشکل من هم حل شده کسی هست کمک کنه چون e.messageReference در رویداد messagedelivery هم وجود داره و با هماهنگی این دو میشه فهمید delivery مربوط به کدام sms است
-
ارتباط با موبایل از طریق کامپیوتر و ارسال SMS
سلام
بهترین راه استفاده از جدیدترین ورژن کامپوننت MCORE هست که در اینجا ازش استفاده شده Registered شده هست با کلی امکانات ...
اس ام اس های Wappush هم ارسال میکنه !! هم با موبایل هم GSM Modem قابل استفاده هست ...
موفق باشید :لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کیوان رحیمی
چرا داره من خودم دارام با هاش کار میکنم اما e.messageReference مربوط به رویداد messageSent ان همیشه مقدار صفر بر میگردونه نمیدونم مشکل از کجاست اگه این مشکل حل بشه در واقع مشکل من هم حل شده کسی هست کمک کنه چون e.messageReference در رویداد messagedelivery هم وجود داره و با هماهنگی این دو میشه فهمید delivery مربوط به کدام sms است
دوست عزیز گفتم که دلیوری نداره میتونی به سایت سازننده مراجعه کنی