انتقال اطلاعات جدول ADO به اکسل
سلام.
این سورس یه برنامه است که اطلاعات یه جدول از نوع ADO رو به اکسل منتقل می کنه.
چند نکته:
اولا که برای تابع ExportToExcel توضیح فارسی (کامنت) گذاشتم که فهمش آسون بشه.
ثانیاً امکان انتخاب فیلد و تعیین شرط برای فیلد های قابل نمایش اضافه شد.
برای این کار اومدم از دستورات SQL استفاده کردم. سه تا Memo رو فرم اصلی داریم که اولی برای مقدار Select - دومی برای From و سومی برای Where می باشد.
اینو گذاشتم که برنامه نویسای محترم بتونن هرجور که خواستن تو برنامشون استفاده کنن. (به جای Memo می تونید از یه متغییر استفاده کنید و مقدار رو توی اون ذخیره کنید).
یه فرم دیگه هم طراحی کردم که توی اون میتونید فیلدهای مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و به طور اتوماتیک به Select اضافه کنید.
نکته قابل توجه توی این برنامه اینه که شما برای انتقال به اکسل نام اصلی فیلد که حروفش لاتین میباشد رو انتقال نمیدهید. بلکه اون چیزی که انتقال پیدا می کنه DisplayLabel هر فیلده. که میتونه فارسی باشه.
در ضمن پس از انتقال به اکسل برنامه اندازه همه Cell های اکسل رو تنظیم می کنه که هیچ کدوم از نوشته های درون Cell ها مخفی نمونه و یا جای اضافی نگرفته باشه.
البته مسلما سورس رو ببینید خودتون متوجه میشید. اینا رو گفتم که نخواید خیلی دنبالش بگردید.
از همه شما دوستان می خوام که مشکلات و کمبودهاش رو گوشزد کنید و اگه امکانات جالب دیگه ای هم به ذهنتون می رسه بهش اضافه کنید و همینجا آپ کنید.
اگه سؤال خاصی هم دارید مطرح کنید.
امیدوارم که بدردتون بخوره (هر چند امکانات ناچیزی داره و قابل تأمل نیست)
(این پست رو تو یکی از تاپیکها هم گذاشتم اما چون احساس کردم که ممکنه به درد دوستان بخوره و پیدا کردنش یه کم سخت باشه اینجا هم گذاشتم)
برای دانلود سورس اینجا رو کلیک کنید.
موفق باشید.
برنامه جمع 2 عدد 254 رقمی
سلام این برنامه میتونه 2 رشته عدد 254 رقم رو با هم جمع کنه .
شاید یه روزی بدرد یکی خورد.
البته این برنامه ای همه این کار ها و بر روی رشته انجام میده
برنامه ای جهت ساخت فولدر های تو در تو
با این برنامه می تونید فولدرهای تودرتودرست کنید