سلام دوست عزیز چیز جالبی ارائه دادید ممنونم حالا اگه بخوام به صورت مداوم این عمل تکرار بشه چیکار کنم؟
Printable View
با سلام
متن های دلخواهتان را در یک Table جمع آوری نموده و با استفاده از Recordset از داخل فرمتان به آن Table متصل شده و بین رکوردهای آن یک به یک حرکت نموده و به ازای هر رکورد دستور "تایپ شدن متن" را فراخوانی می کنید
(ضمنا برای آشنایی با Recordset نمونه های زیادی در سایت خواهید یافت)
استفاده از فرم ویزارد در نرم افزار، علاوه بر افزایش کارایی و زیبایی در آن، باعث بوجود آمدن انسجامی در ورود اطلاعات شده و رضایت کاربران را فراهم می نماید.
نمونه برنامه زیر تکنیکی را برای ساخت فرمهای ویزارد با بهره گیری از Tab Control ارائه می کند.
امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیرد.
سلام
در مواردی که با فیلدهای Bound شده به جداول یا پرس و جو ها سر و کار دارید، این فرم برای جستجو کردن ،کاربرد خواهد داشت و جایگزین فرم جستجوی خود اکسس می شود.
در اين نمونه روش تخصيص شماره رديف اتوماتيك براي فرم ، سابفرم و گزارش ارائه شده
سلام
اينم ديتابيس ديوان حافظ كه فرم هم همراهشه كه فال مي گيره .
از اين ديتا بيس ميشه براي امكانات تفريحي نرم افزارتون استفاده كنيد مثلاً توي صفحه اصلي نرمافزارتون هر روز يك بيت از حافظ نمايش داده بشه .
چند نمونه جالب در ارتباط با کار با رنگها در اکسس
یک نمونه برای پرینت لیبلهای متعدد
سلام :
اگه از دوستان کسی ديتابيس (Access) در مورد سیستم انبار کالا سراغ داره ممنون میشم
سلام
ديتا بيس تعطيلات رسمي سال 1384-1385-1386-1387 براي برنامه هايي كه تعطيلات براشون مهمه بدر بخوره .
با سلام من عضو جدید فروم هستم. امروزکلی ذوق کردم .گفتم یه جا از همه تشکر کنم. ممنون.
دوستان سلام یه برنامه خیلی جالب براتون ضمیمه کردم فقط اول کلشو Extract کنید،بعد اجراش کنید.
باتشکر
م.فضائلی:بامزه:
- بااستفاده از این فرم می توان در جدول خود تاریخهای که وجود ندارند را پیدا کنید
- باتوجه به اینکه ابتدا و انتهای تاریخها در فیلدهای Text1 , text2 بصورت پیش فرض مقدار دهی می شوند در صورتیکه می خواهید در یک بازه خاص تاریخها را جستجو کنید می توانید Visible دو فیلد فوق را تغییر دهید سپس بازه مورد نظر را وارد نمائید
- چنانچه قصد دارید در یک بانک دیگر از این نرم افزار استفاده کنید بایتسی کد مورد نظر را با نامهای خود تغییر دهید
------------------------------------
با سلام
دوست عزيز مي شود در مورد برنامه هايي كه گذاشته ايد توضيحي بدهيد .
اولين برنامه تان را تا حدودي متوجه شدم ولي در مورد برنامه دومتان متوجه نشدم آيا پسورد گذاشته شده در اكسس را باز مي كند يا روي برنامه پسورد مي گذارد .
------------------------------------
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند ***** وندران ظلمت شب آب حياتم دادند
پسورد فايل هاي اكسسي كه پسورد دارند رو نمايش ميده ...
در اين نمونه يكي از روشهاي ايجاد حالت انيميشن روي كامند باتونها ارائه شده شده .
با استفاده از این نمونه عمودی یا زاویه دار در اکسس بنویسید
در این نمونه گراف در اکسس بصورت عکس یا ایمیل ارسال میگردد
غير فعال كردن Min&Max و Closeپنجره اصلي Access (مخصوص نسخه هاي 2000-2003 )
اين نمونه امكان انتخاب چند مقدار بطور همزمان و مشاهده گزارش متناظر رو از طريق كنترل List Box فراهم مي كنه
دانلود
کمک
سلام. من به برنامه ای احتاج دارم که بتونه حدود 3000 کلمه را در بانک خودش داشته باشه. و امکان جستجو وجود داشته باشه. مثلا ببینیم فلان کلمه آیا در بانک وجود داره با نه.
فقط همین. خواستم بدونم باید چکار کنم؟ برنامه خاصی هست ؟
لطفا مرا راهنمایی کنید که خیلی احتیاج دارم.
janibahram@yahoo.com
پس از دریافت برنامه فرمت jpg را به EXE تغییر داده و برنامه را در مسیر دلخواه نصب نمائید.
باسلام
با استفاده از فرم ضمیمه تاریخهای بین دو تاریخ شمسی را استخراج و درصورت نیاز آنرا چاپ می کنیم
این یک اضافه شونده به VB6 هست و با اون می تونید فرمها
و گزارشهایی که توی اکسس ساختید رو در VB6 باز کنید.
فکر کنم خیلی بدرد بخوره.
https://barnamenevis.org/attach...2&d=1226695653
موفق باشید :لبخندساده:
سلام
با استفاده از این فایل که طراحی شده توسط خودم هست
شما می تونید اطلاعات موجود در جداولتون رو به صورت کد شده
ذخیره کنید و در صورت نیاز مجددا اونها رو بازیابی کنید
در صورت نیاز به توضیح بیشتر آماده پاسخگویی هستم
با سلام
دوست عزيز M.javad مي شود در مورد پسوند Mbkp توضيحي بدهيد و بفرمائيد با چه برنامه اي باز مي شود .
با سلام
دوست عزیز ایا امکان این که برای اپدیت کردن یک فایل از فایل شما استفاده کرد
منظورم اینه که اکه از یک دیتا بیس دو کاربر در دو سیستم جدا استفاده کنند فایل رو یه جوری تغییر داد که بجای بکاپ کامل از اطلاعاتی که امروز کاربر وارد کرده فایلی همانند بکاپ شما بسازه
و بجای ریستور کردن کاربر شماره یک با استفاده از فایل کاربر شماره 2 سیستم خود را اپدیت نمایید و بلعکس
خلاصه کلام چیزی شبیه Replica خود اکسس
ایا این امکان پذيره
از شما وتمامی اساتید بزرگوار ممنونم
با سلام
این برنامه برای تهیه یک نسخه پشتیبان از بانک مراحل زیر را طی می کند:
1- ایجاد یک فایل اکسس (با پسوندMbkp)-که یک پسوند قابل تغییر می باشد.
2- ایجاد جدول برای تک تک جداول موجود در فایل اصلی
3- ایجاد فیلد در جداول فایل پشتیبان برای تک تک فیلدهای موجود در جداول برنامه اصلی
4- انتقال اطلاعات از فایل اصلی به صورت رکورد به رکورد به فایل پشتیبان
نکته لازم به ذکر و به نظر خودم قابل تحسین این تکه برنمه این است که برای روند 2 تا 4 با استفاده از یک ماژول تمامی اطلاعات به صورت کد شده انجام می شوند یعنی نام (نام جدول-نام فیدهای جدول و نیز اطلاهات رکوردها )به صورت کد شده به فایل پشتیبان انتقال می یابند که این عمل باعث افزایش امنیت اطلاعات پشتیبان و غیر قابل استفاده بودن آنها بدون برنامه اصلی می باشد (معضلی که در بعضی از تاپیکها نیز به ان اشاره شده بود)
و در پاسخ دوست عزیزمان(استفاده از این تکه برنامه برای برای یک برنامه دو کاربره ) باید بگویم این کار شدنی است اما با کمی صرف وقت
در پاسخ به جناب dadsara باید بگویم این کار نیز عملی است و لی من هنوز در برنامه های خودم ضرورتی به انجام این کار ندیدم ولی به هر حال این کار نیز شدنی است
ضمن سلام
دوست عزیز M.Javad
تلاش شما در ارائه یک راه حل امنیتی در فایل Backup & Restore Data قابل تحسینه .
در رابطه با نمونه فایلی که فرستادید باید بگم که متاسفانه فاقد اعتباره و عملاً ناقض امنیته چرا که میتونه منجر به از دست رفتن اطلاعات بشه !
متاسفانه شما دو تا از اصلی ترین آبجکتهای DAO رو نادیده گرفتید .
توضیح : سلسله مراتب در DAO به شرح زیره :
Database > Relations > Relation > Fields
دقت کنید , شما در الگوریتمتون یک جهش ناگهانی از Database به Fields داشتید !
استفاده از این روش در بانکهای اطلاعاتی که از Relationship بین جداول استفاده میکنن ایجاد مشکل میکنه .
خصوصاً اگه گزینه Enforce Referential Integrity هم فعال باشه , دیگه مشکل چندین برابر میشه .
شما پروسه انتقال رو متکی به نام کردید , در حالی که در بانکهای رابطه ای پروسه انتقال بر اساس روابط در نظر گرفته میشه . ( در این پروسه Relation هم باید منتقل بشه )
Restore کردن اطلاعات در بانکهای رابطه ای با روشی که شما پیشنهاد دادید اگه غیر ممکن نباشه , خارج از اشکال نیست . ( البته میشه گفت در یک بانک اطلاعاتی که توسط افراد با تجربه طراحی شده باشه یعنی در اون از روابط به صورت اصولی استفاده شده باشه , به قطع ایجاد مشکل میکنه )
قویترین برنامه نویسها هم تا قبل از انتقال کامل اطلاعات , عملیات حذف اطلاعات قبلی رو انجام نمیدن , شما در الگوریتمتون اول اطلاعات موجود رو پاک میکنید بعد اطلاعاتی که هنوز موجودیتشون وجود قطعی نداره رو میخواید وارد کنید . ( یعنی حتی احتمال یه خطای کوچیک رو در پروسه انتقال نمیدید !!! , توجه کنید استفاده از Error Handler هم در داخل الگوریتم شما راه به جایی نمیبره )
با توجه به اینکه خیلی از کاربرای این سایت تازه کار هستن بهتر نیست که کد رو تا وقتی که نهایی نشده ارائه نکنید ؟
ضمناً شما نوع همه فیلدها رو Text در نظر گرفتید !
الگوریتمهای رمز نگاری مورد استفاده در مواجه با فیلدهایی از نوع Yes/No چه عملکردی از خودشون نشون میدن !
مثال ارائه شده از سوی شما در بخش پروسه انتقال فاقد ارزش فنیه و استفاده از اون غیر منطقی .
( البته اگه این الگوریتم فقط برای همین فایل نوشته شده باشه احتمالاً جوابگو هستش )
کاربر گرامی hoshy345
جواب شما خیر هستش .
با تشکر مجدد
كراس تب با امكان ارسال پارامتر
دوستان همونطور كه ميدونيد در كوئري هاي كراس تب در موقع ارسال پارامتر به شكل عادي ويا ارسال آن از طريق فرم پيام خطا مبني بر عدم اعتبار پارامتر ارسالي صادر ميگردد. با افزودن كد مشخص شده با رنگ قرمز شما ميتوانيد پارامترهاي مورد نظر خودتون رو به كئري كراس تب ارسال كنيد.
PARAMETERS [sal] Text ( 255 ), [mah] Text ( 255 );
TRANSFORM Count(farayandq1.shomaredaftar) AS CountOfshomaredaftar
SELECT Mid([expr1],1,2) AS sal
FROM farayandq1
WHERE (((Mid([expr1],1,2))=[sal]) AND ((Mid([expr1],4,2))=[mah]))
GROUP BY Mid([expr1],1,2)
PIVOT Mid([expr1],4,2);
براي اطلاعات بيشتر نمونه روببينيد:
به عنوان مثال در كوئري amar در پارامتر sal عدد87 و در پارامترmah عدد 08 رو وارد كنيد
...........................
موفق باشيد
ضمن تشکر از دوست عزیزم جناب nabeel
1-از بحث راجع به این برنامه و رفع مشکلات احتمالی آن خوشحال میشم
2-<استفاده از این روش در بانکهای اطلاعاتی که از Relationship بین جداول استفاده میکنن ایجاد مشکل میکنه>
در برنامه اصلی خودم از چند جدول به ارتباطهای یک به چند و یک به یک استفاده می کنم و حتی در بعضی از ارتباطاتم از Enforce Referential Integrity نیز استفاده کردم و تا کنون به مشکلی برخورد نکردم
در الگوریتم فوق برای انتقال اطلاعات در فایل بک آپ جولی مشابه جدول موجود ایجاد می شود و عملا در جدول موجود و ارتباطات ان تغییری ایجاد نمی شود و نیز در برگرداندن اطلاعات چارچوب اصلی جدول و ارتباطات آن پا برجاست و تنها اطلاعات حذف شده و اطلاعات بک آپ جایگزین می شود
البته لازم به ذکر است که این الگوریتم از تمامی جداول موجود در برنامه کپی تهیه می کند و در فایل نمونه فقط یک جدول موجود بود
3- در مورد فیلدهای Yes/No یک تست ساده مشکل رو برطرف می کنه
یکی از دلایل قرار دادن فرمت text برای فیلدهای ایجاد شونده در جدول بک آپ، کارایی داشتن فیلدهای number , Yes/No در جداول اصلی بوده
4-در مورد حذف قبل از اطمینان از برگشت اطلاعات با شما موافق و در صدد رفع این نقص هستم
5-منظور شما را از <شما پروسه انتقال رو متکی به نام کردید > متوجه نمی شم لطفا بیشتر توضیح دهید
باتشکر
ضمن سلام خدمت دوستم
M.Javad
در همین اول امیدوارم دچار سو تفاهمی در مورد نحوه پاسگویی من در تاپیک قبل نشده باشید
با این مقدم میرم به سراغ باز کردن بیشتر بحث
در همین اول باید بگم که توضیح دادن قدم به قدم منو حمل بر بی ادبی ندونید , این روال رو طی میکنم چونکه شاید بعضی از کاربرای دیگه چندان با این مبانی آشنا نباشن .
ابتدا یه مقدار عملکرد گزینه Enforce Referential Integrity رو توضیح میدم
در سیستمهای اطلاعاتی رابطه ای هدف از ایجاد روابط کم کردن تعداد دفعات ثبت اطلاعاته با تکیه بر عدم ثبت اطلاعات تکراری , فرض کنید در یک بانک اطلاعاتی پرسنلی قصد صدور فیش حقوقی رو دارید .اطلاعات فیش حقوقی شامل یکسری اطلاعات ثابت و یکسری اطلاعات متغیره .
اطلاعات ثابت رو یک بار ثبت میکنن ؛ به طور مثال در اینجا مشخصات پرسنل و اطلاعات متغییر رو به دفعات متوالی که اطلاعاتی همچون زمانهای ورود و خروج و .... خیلی چیزهای دیگه در این دسته قرار میگیره .
خب با این مقدمه میرم به سراغ گزینه مورد نظر Enforce Referential Integrity
این گزینه شامل دو زیر گزینه مهم دیگه هم هست که در سیستمهای اطلاعاتی متفاوت با توجه به اسکوپ عملیاتی اطلاعاته ممکنه نیاز وجود داشته باشه که اونها هم فعال بشن , این دو گزینه عملاً کنترلهای زیر رو به عمل میارن :
Casecade Update Related Fields
این گزینه عملاً به صورت آبشاری و از بالا به پایین , در صورت تغییری در جدول اصلی , اطلاعات رو در جداول مربوطه تغییر میده
Cascade Delete Related Records
این گزینه هم به صورت آبشاری و از بالا به پایین در صورت حذف اطلاعات در داخل جدول اصلی ، اطلاعات تکرار شده در دیگر جداول ارتباط داده شده رو هم حذف میکنه .
مثال : اگه کد پرسنلی یه نفر عوض بشه و یا شماره پلاک خودروی یه ماشین عوض بشه در اون صورت شما تنها لازمه برید به داخل محل ثبت این اطلاعات , به طور مثال بخش معرفی پرسنل و یا بخش صدور پلاک خودرو برید و در اونجا کد رو تغییر بدید , برنامه به صورت خودکار تمام ورود و خروجهای پرسنلی با کد A رو به کد جدید اختصاص داده شده تغییر میده و ...
شاید در وحله اول امکان جالبی باشه , ولی این قابلیت زیر ساختهای فنی خودش رو هم به همراه میاره
به طور مثال شما نمیتونید در جدول ورود و خروج پرسنل اقدام به ثبت ورود و خروج پرسنلی بکنید که هنوز فاقد کد پرسنلیه
( اگه به شرکتهایی که کارت ساعت زنی کامپیوتری دارن رفته باشید میبینید که تا قبل از صدور این کارت , به اون پرسنل یه کارت دستی میدن )
خب من فکر میکنم حالا تا حدودی مساله روشن شده باشه . و این جمله که در اون گفتم شما پروسه انتقال رو متکی به نام کردید نمود بیشتری پیدا کرده باشه .
- شما اسامی جداول رو از سیستم میگیرید و اونو توی یه لیست باکس ذخیره کردید
- در قدم بعد اومدی پروسه عملیاتی خودتون رو روی همین جداول اضافه شده و با همون ترتیب اعمال کردید
خب نقص این کار چیه ؟!
در بانکهای رابطه ای اطلاعات بر اساس روابطی که با هم دارن کار میکنن .
واقعیت اینه که توضیح کامل این مورد از حوصله من خارجه اون هم به صورت ارائه یک پروژه عملی .
تها دو راه وجود داره
- انتقال همزمان روابط در پروسه
- اختصاص ID به جداول و انجام پروسه از اون طریقه که با تمام وجود اصلاً کار منطقی نیست ( کار روی این حالت هم خیلی بیشتر از اونی که تصورش رو میکنید سنگینه )
توصیه : بیاید روی این روش کار کنید که در ادامه بهتون میگم
دیتا بیس از اینترفیس جدا باشه
عملیات کپی گیری رو به راحتی آب خوردن انجام بدید
در نهایت دیتا بیس رو Encrypt کنید
کاملاً پروسه قابل اطمینان و ایمنیه
این پروسه رو تضمین میکنم ! در ییک از تاپیکها قصد کار آموزش کامل اونو داشتم که متاسفانه اجل مهلت نداد !
در رابطه با بقیه مسائل مطرح شده هم همچنان سر صحبت خودم هستم ولی
ورهم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
M.Javad مجدداً از کدورت احتمالی پیش اومده نهایت تاسف رو ابراز میکنم
با تشکر
یا علی