-
نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی
من تو SolarCalendar وقتی تعداد ماههایی که با استفاده از تابع
incmonth اضافه میکنم بیشتر از 1 سال باشه اشتباه محاسبه
میکنه مثلا وقتی به تاریخ 1389/7/14 ، 6 ماه اضافه میکنم عوض
اینکه بیاره 1390/1/14 میاره 1390/6/14 دلیلش چیه؟
2.27.20 فکر کنم آخرین ورژنش باشه
-
با سلام همه دوستان و تشکر از آقای خورسندی
تا اونجایی که من با این کامپوننت کار کردم متوجه شدم که در صورت استفاده از SolarDtePicker و یا SolarMonthCalendar بر روی فرم خود می توانیم از توابعی که برای اونها تعریف شده استفاده کنیم.مثلا اگه به تاریخ جاری سیستم بصورت شمسی نیاز داریم می تونیم از تابع GetDateWithDiv استفاده کنیم.
سوال من اینه:اگه جایی نیاز بود که فقط با تاریخ توی کدهامون سروکار داشته باشیم و لازم نباشه چیزی به کابر نشون داده بشه این توابع بصورت یک Utility در دسترس نیستند؟بعضی ها گفتند خوب می تونید از تقویم های دیگه مثل Solarutl یا Persian.dll یا Shamsi.dll استفاده کنید!خوب به نظرم این منطقی نیست توی برنامه ام از 2کامپوننت برای 1کار استفاده کنم.
سوال من از آقای خورسندی اینه که آیا همچین چیزی توی کامپوننت شما هست و شاید من ازش بی خبرم؟و اگه نیست آیا دلیل خاصی داشتن که اینکارو نکردن؟(بهرحال یقینا همچین چیزی به فکرتون رسیده و بعنوان 1برنامه نویس بهش فکر کردین)
با تشکر
-
آقاي خوسندي يه مشكل در استفاده از SolarDatePicker دارم.
زماني كه در SolarDatePicker بر روي روز مورد نظر كليك ميكنم و تاريخ در اديت قرار ميگيره، Focus از روي فرم برداشته ميشه و روي فرم ديگه اي قرار ميگيره و حتما بايد دوباره روي فرم كليك كنم تا Focus روي آن برگردد. لطفا راهنمايي كنيد كه چه طور اين مشكل رو حل كنم؟
يه سوال ديگه هم داشتم.
آيا SolarDatePicker رويداد OnDayClick داره يا نه؟ اگه نداره آيا ميشه بهش اضافش كرد؟
اگه اين رويداد وجود داشت ميشد مشكل بالا رو يه جوري حل كرد.
-
سلام و عرض ادب
نميدانم در جريان اين مشكل هستيد يا خير و اصلا اين مشكل من است يا خير
اما ديروز در تستهاي برنامه ام متوجه شدم كه با كليك بروي "امروز" تاريخ معادل فارس اشتباه برگردانيده ميشود . ماه 3 رقي است . من انرا بدين صورت اصلاح كردم و با تاريخهاي مختلف چك كردم . ويندوز من 7/32 و دلفي من 2010 است از فارسي ساز خودم استفاده ميكنم كه هيچ نوع فونتي را نصب نميكند و هيچ تغيري در Date نميدهد . فرمت تاريخ را در برنامه ام dd/mm/yyyy قرار ميدهم
function ConcatenateDate(ACurrMonth: integer; AYear, AMonth, ADay: Word): String;
var
Y,M,D,
Output: String;
begin
Y:=IntToStr(AYear);
if ACurrMonth < 10 then
M := '0' + IntToStr(AMonth)
else
M := IntToStr(AMonth) ;
if Length(M)=3 then
Delete(M,1,1);
if ADay < 10 then
D := D + '0' + IntToStr(ADay)
else
D := D + IntToStr(ADay);
Output:=Y+'/'+M+'/'+D;
Result := Output;
// Y:=IntToStr(AYear);
// Output := + '/';
//
// if ACurrMonth < 10 then
// Output := Output + '0' + IntToStr(AMonth) + '/'
// else
// Output := Output + IntToStr(AMonth) + '/';
//
// if ADay < 10 then
// Output := Output + '0' + IntToStr(ADay)
// else
// Output := Output + IntToStr(ADay);
//
// Result := Output;
end;
-
یک خطا:
این کامپوننت در نمایش متون فارسی مشکل دارد( من از Delphi XE) استفاده می کنم.
-
دوستان من اگر بخوام به یک کپشن تاریخ روز بدم چه کار کنم
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kazifasa
دوستان من اگر بخوام به یک کپشن تاریخ روز بدم چه کار کنم
براي اين كار يك solarmonthcalendar روي فرم قرار دهيد و انرا Invisible كنيد سپس براي تغيير كپشن ليبل دستور زير را بنويسيد .
Label1.Caption:=SolarMonthCalendar1.SolarDate;
موفق باشيد .
-
در هنگام اضافه کردن روز با تابع IncDay ، بعد از چند بار اضافه کردن یک عدد خاص به تاریخ مورد نظر ، کامپوننت تاریخ رو اشتباه حساب میکنه.
مثلا اگه از 138/1/1 عدد 7 رو اضافه کنید ، بعد از اردیبهشت به بعد تاریخ ها رو اشتباه حساب میکنه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hadisalahi2
در هنگام اضافه کردن روز با تابع IncDay ، بعد از چند بار اضافه کردن یک عدد خاص به تاریخ مورد نظر ، کامپوننت تاریخ رو اشتباه حساب میکنه.
مثلا اگه از 138/1/1 عدد 7 رو اضافه کنید ، بعد از اردیبهشت به بعد تاریخ ها رو اشتباه حساب میکنه.
توصيه اكيد دارم به منظور اجتناب از اينگونه اشكالها اين كامپوننت را روي يك فرم قرار دهيد و سپس فرم را در زمان درياف تاريخ ايجاد (Create)و بعد هم از بين ببريد(FreeAndNil)
-
چطوری میشه دانلودش کرد؟1
هر کاری می کنم به صفحات مختلفی لینک میکنه و نمی دونم چطوری دانلود کنم!!!
-
سلام
بازم دانلود نشد
مثل همیشه این پیغام رو میده
problems with the download? Please use this direct link or try another mirror.
ممنون میشم کسی کمک کنه
-
معمولن بعد از اینکه این پیغام نمایش داده میشه باید صبر کنید تا دانلود منیجر یا براوزرتون شروع به دانلود کنه،
اگه این اتفاق نیفتاد روی لینک direct link کلیک کنید تا مستقیمن دانلود کنید.
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده فقط اومدم بگم از کامپوننت SolarCalendarPack استفاده نکنید چونکه من از این کامپپوننت در یکی از پروژه هام استفاده کردم . کار پروژه چندین ماهی طول کشید و این کامپوننت کاملاً درست کار می کرد ولی در اتمام کار با اضافه سازی شی ای از کامپوننت سویی پک پروژه ام دچار مشکل شد و دلفی خطا Duplication resurce داد . بعد از یک روز تلاش ، تازه فهمیدم مشکل از سولار و دقیقاً به فایل calender...res گیر میداد . بعد از حذف سولار پروژه سکته کرده من دوباره زنده شد . فقط خواستم تجربه ام انتقال بدم تا کسی دیگه مثل من اینطور ضد حال نخوره . موفق باشید.
-
مطمئن باش كه اگه مشكل Duplicate Resource پروژهات رو اينجا مینوشتی، زودتر به نتيجه میرسيدی و نيازی نبود يك روز برای چنين مشكلی تلاش كنی!
-
آقای خرسندی ، با سلام ، هنوز منتظر نسخه جدید هستیم . با تشکر
-
با سلام و خسته نباشيد آقاي خرسندي
موقعي كه در قسمت سال مقدار سال را دستي تايپ ميكنيم با زدن كليد اينتر مقدار سال تاييد ميشود ولي با زدن اينتر دوم ارور ميدهد
اگر بعد از تايپ سال با كليد تب خاج شويم و ثبت شود يعني On Exit خيلي بهتره
با تشكر از شما
-
سلام جناب خورسندی و خسته نباشید
بعد از چند وقت که از کامپوننت شما تو پروژه های مختلف استفاده کردم لازم دونستم که مراتب تشکر خودم را اعلام کنم.از نظر من کامپوننت شما بهترین کامپوننت تقویم شمسی هستش.فقط دو مورد را به نظرتون می رسونم :
1- فایل راهنما همراه فایلهای پروژه تو sourceforge نیست بهتره این فایل را هم قرار بدید تا دوستان مبتدی بتونن یکجا همشو دانلود کنن البته لینک دانلود فایل pdf یه جایی تو همین تاپیک هست ولی فایل اونجا هم باشه بهتره.
2- جایی تو همین تاپیک دیدم قول داده بودید که قابلیت اتصال به دیتابیس را اضافه می کنید. هنوز هم تصمیم دارید این کار رو انجام بدید؟
بازم تشکر می کنم بابت کامپوننت خوبتون
-
اگ بخواهیم روی یک سال پیش فرض مثلا 1390 بیاید و سال را بین دو مقدار مثلا 1389 و 1390 محدود کنیم چه کدهایی باید بنویسیم؟
-
کوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو
این فایل راهنمات کووووووووووووووووشش
کوش
آدم یه کاری هم می کنه درست بکنه ، نه اینکه نصفه کاره ولش بکنه .
یه راهنمایی چیزی
تو همین تاپیک صدهزار بار افراد مختلف گفتند راهنما راهنما
آخه کوووووووووووووووووووووووو وووووووو
نقل قول:
نوشته شده توسط
m-khorsandi
اطلاعاتی كه خواستی رو با اين كامپوننت ميتونی داشته باشی،
اين توابع كمكت ميكنن:
MonthName
DayName
Year
Month
Day
بقيهاش رو هم تو
فايل راهنما ببين.
-
-
من دارم یکی از پروژه هام رو از دلفی 7 به 2010 تغییر می دهم
ولی به سختی همه کامپوننتها یم رو به 2010 تغییر داده ام یا جدیدش را سرچ کردم و دانلود کرده ام.
و حالا که رسیده ام به این یکی وقتی برنامه را اجرا کردم فونتهایش بهم ریخته بازهم جدیده رو دانلود کردم ولی فرقی نکرد
ویندوز من 7 است
ولی فول فارسی اش نکرده ام
می دونم اگر بکنم این مشکل حل می شود ولی فکر می کنم مشکل دیگری ظاهر می شود یعنی همون مشکل یونیکد در دلفی 7 ولی نه اون مشکل بلکه ظاهرا همون مشکل
چون من برنامه را در یک سیستم که فول فارسی است نوشته ام و اگر در سیستمی که فول فارسی نیست اجرایش بکنم فونت و نوشته های نا مفهوم می آید. درست می گویم.
کمک بکنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tadeh2010
کوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو
این فایل راهنمات کووووووووووووووووشش
کوش
آدم یه کاری هم می کنه درست بکنه ، نه اینکه نصفه کاره ولش بکنه .
یه راهنمایی چیزی
تو همین تاپیک صدهزار بار افراد مختلف گفتند راهنما راهنما
آخه کوووووووووووووووووووووووو وووووووو
فایل راهنما رو از اینجا میتونی بگیری.
-
آقای خورسندی امکانش هست یه ایمیل بدید تا باهاتون در ارتباط باشم؟
-
با سلام من Solar Calendar Package_2.27.20 رو دانلود کردم و تو Delphi XE ازش استفاده می کنم اما یه مشکلی که داره وقتی ماه های قبل یا ماه های بعدی رو انتخاب می کنم و روی هر کدام از روزا کلیک می کنم خاصیت INDate اون 32 اون ماه رو نشون میده ، اگه میشه راهنماییم کنین.
-
سلام
کامپوننت تبدیل میلادی به شمسی و ... فانکشن تبدیل میلادی به شمسیش مشکل داره - الان من تاریخ 23/09/2011 رو که بهش میدم یعنی امروز - تاریخ 1390/07/06 رو بر میگردونه !!!
-
1 ضمیمه
سلام .. آیا امکان وصل به دیتا ست هم داره ؟ ... من با shdate کار میکنم بدم نمیاد کار شما رو هم هم ببینم ضمیمه 76877
-
تشکر آقای خرسندی
ولی یک مشکل!
آیا تا به حال در سیستمی که تاریخش با فرمتی بجز آن فرمتی که در برنامه تعریف شده است از برنامه تان استفاده کرده اید؟
البته تاریخ شمسی از نوع رشته است ولی تاریخ میلادی چی؟
من که با انبوهی از مشکلات رو برو شدم;تا آنجا که از استفاده ی کامپوننت شما در برنامه هایم منصرف شده ام.
لطفا یا راهنماییم بکنید یا مشکل را حل نمایید.
با سپاس فراوان.
-
لطفاً تمام دوستانی كه از اين كامپوننت استفاده ميكنن نظرات، اشكالات و نيازهاشون رو بنويسن تا ظرف چند روز آينده، حداكثر اين موارد اعمال بشه و نسخهی جديد رو آپلود كنم،
اگه اشكالی وجود داره، فرآيند توليد اشكال به صورت كامل نوشته بشه تا وقت كمتری برای رفع اشكال صرف بشه و
اگه نيازی وجود داره، به صورت كامل شرح داده بشه تا نيازی به پرسش و پاسخ نباشه.
ممنون
-
سلام استاد گرامی و جناب خرســـنـــدی
به نظر من بهتر است در برنامه تان روز ، ماه و سال به صورت عددی به برنامه پاس داده شود (در حال حاضر فقط مقدار text که از نوع رشته است این کار را می کند).
ولی مشکل فوق (که اگر تاریخ سیستم با یک فرمت دیگر باشد) در داخل کا مپوننت به مشکل بر می خوریم ولی من فکر کردم اگر از طریق سه پارامتر عددی بشود تاریخ را به کامپوننت پاس کرد می توانید در خود کامپوننت از تابع encodedate برای ساخت تاریخ با فرمت سیستم استفاده بکنید .
متشکرم .
-
یک مشکل دیگر هنگام استفاده از کامپوننت در ویندوز 7 (من با دلفی 2010 کار می کنم )
لیبل یا پنل( یا هر نوع آبجکتی که هست ) ورود سال به صورت مخفی در می آید
تا زمانی که کاربر بر رویش کلیک بکند یا focus شود .
فکر بکنم مشکل در همخوانی استایل های ویندوز ها می باشد! و با تغییر نوع آبجکتی که در کامپوننت create کرده اید مشکل حل شود یا بررسی بکنید که آیا آبجکتی که ساخته اید برای ورود سال properties ی دارد که بشود این مشکل را حل کرد و شما هم در خصوصیات کامپوننت تان ارجاعش بدهید مثلا خصوصیت رنگ یا استایل یا فونت یا حتی فاکوس .
متشکرم.
-
با سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمات آقای خرسندی. تعدادی از موارد به شرح ذیل:
1- CaptionColor رنگ پانل بالای فرم را تغییر نمیدهد. هنگام ایجاد تقویم همان رنگ زمینه نمایش داده میشود.
2- با تاریخ میلادی کار نمیکند. حداقل در ویندوز 7. احتمالا باید فرمت تاریخ را در ویندوز عوض کرد تا مشکل حل شود. که اینکار برای یک کمپوننت تاریخ ایراد است.
3- اگر ویژگی برای تنظیم عرض خطوط جدول وجود داشته باشد بهتر است.
4- اگر بشود آیکون دکمه های تقویم را خودمان انتخاب کنیم بهتر است. مانند SpeedButton
با تشکر
-
امروز به یه مشکل تو این کامپوننت برخورد کردم که خوشبختانه بطرف کردم.
مشکل اینه که تابع DecDay که یه پارامتر عددی داره و برحسب مقدار پارامتر روز را کم کرده و تاریخ را نمایش میده . البته با کم کردن روز ، ماه و سال هم کم میشه. مشکل اینجاست که وقتی مثلا تاریخ 1390/11/02 باشه و حالا از این تاریخ 7 روز را توسط تابع DecDay کم کنید ، آن وقت خروجی شما خواهد بود 1390/10/30 و این تاریخ صحیح نیست.
کد زیر را جایگزین کد کامپوننت کنید.
function DecDay(ADate: string; DateKind: TDateKind; ANumberOfDay: integer = 1): string;
var
Year, Month, Day: word;
TempDay: Integer;
begin
SeparateYMD(ADate, Year, Month, Day);
if Day - ANumberOfDay >= 1 then
Dec(Day, ANumberOfDay)
else
begin
if Month > 1 then
begin
{Update Code}
TempDay:= Day {Insert};
Dec(Month);
Day := DaysOfMonths[DateKind, Month];
{Dec Day Now Return True Day}
Dec(Day, Abs(TempDay - ANumberOfDay));{Insert}
end
else
DecMonth(ADate, DateKind, ANumberOfDay);
end;
Result := ConcatenateDate(Month, Year, Month, Day);
end;
-
سلام استاد خرسندی
من زمانی که با دلفی 7 کارمیکردم از کامپوننت شما استفتده کردم و بسیارهم ازش لذت بردم
ازبابت زحمتهاتون ممنونم
حالا که با Delphi XE2 کارمیکنم و کامپوننت رو دراون نصب کردم زمان نصب هیچ خطایی نمیده اما زمانی که میخوام توی برنامه ازش استفاده کنم Error میده
"DCC Fatal Error] Unit1.pas(7): F1026 File not found: 'SolarCalendarPackage.dcu"
لطفاٌ راهنماییم کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
masoud_salimy
سلام استاد خرسندی
من زمانی که با دلفی 7 کارمیکردم از کامپوننت شما استفتده کردم و بسیارهم ازش لذت بردم
ازبابت زحمتهاتون ممنونم
حالا که با Delphi XE2 کارمیکنم و کامپوننت رو دراون نصب کردم زمان نصب هیچ خطایی نمیده اما زمانی که میخوام توی برنامه ازش استفاده کنم Error میده
"DCC Fatal Error] Unit1.pas(7): F1026 File not found: 'SolarCalendarPackage.dcu"
لطفاٌ راهنماییم کنید
مسير كامپوننت رو به مسيرهای دلفی اضافه كنيد.
-
ممنون که وقت گذاشتین
توی Delphi XE2 چطور باید این کارو بکنم؟
-
Tools Menu -> Options - > Environment Options -> Delphi Options -> Library -> Library Path
در ضمن، من اين كامپوننت رو برای دلفی 7 و 2009 و 2010 تست كردم. نسخهای كه كاملن با XE و XE2 سازگار باشه تا چند روز آينده منتشر ميشه.
-
آقای خرسندی دم عیدی نمی خوای به بچه های برنامه نویس عیدی بدی؟
آقا نسخه جدید رو آپدیت کنید. چندتا مشکل جزئی در نسخه فعلی هست که توسط خودتون حل شدنیه.
تشکــــــــــر
-
با سلام ، من این کامپوننت را روی دلفی 2010 نصب کردم و در نصب آن مشکلی نداشتم ولی وقتی این کامپوننت را بر روی فرم ها می گذارم فونت های نمایشی حالتی غیر از unicode دارند باید چطور حل کنم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m-khorsandi
Tools Menu -> Options - > Environment Options -> Delphi Options -> Library -> Library Path
در ضمن، من اين كامپوننت رو برای دلفی 7 و 2009 و 2010 تست كردم. نسخهای كه كاملن با XE و XE2 سازگار باشه تا چند روز آينده منتشر ميشه.
کامپوننت مشکل خاصی با نسخه XE نداره ( در حال حاضر ازش در نسخه XE استفاده می کنم و بدون مشکل اجرا می شه ) فقط اگه اشتباه نکنم دوتا از متغیر ها رو باید تغییرش بدید که این کار رو همه می تونن توی کامپوننت اعمال کنند .
-
نقل قول:
نسخهای كه كاملن با XE و XE2 سازگار باشه تا چند روز آينده منتشر ميشه.
آقای خرسند! پس فردا میشه 2ماه از این نوشته شما! این چند روزی که فرمودین به پایان نمیرسه؟؟:گیج:
البته اینم بگم که من آخرین آپدیت کامپوننت شما رو دارم توی دلفی XE2 استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم برای نصب و اجرای کامپوننت و برنامههام ندارم!!
-
با سلام خدمت آقای خرسندی
امروز بر حسب نیاز برای استفاده از پارامتر عددی تابع IncDay این کامپوننت، به مشکل مشابه تابع DecDay این دوستمون (که خودشون رفع کردن) برخوردم!!!
کد تابع مربوطه رو دستکاری کردم ولی خروجی درستی نداد.
ممنون میشم این مشکل اصلاح بشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
AliReza Vafakhah
امروز به یه مشکل تو این کامپوننت برخورد کردم که خوشبختانه بطرف کردم.
مشکل اینه که تابع DecDay که یه پارامتر عددی داره و برحسب مقدار پارامتر روز را کم کرده و تاریخ را نمایش میده . البته با کم کردن روز ، ماه و سال هم کم میشه. مشکل اینجاست که وقتی مثلا تاریخ 1390/11/02 باشه و حالا از این تاریخ 7 روز را توسط تابع DecDay کم کنید ، آن وقت خروجی شما خواهد بود 1390/10/30 و این تاریخ صحیح نیست.
کد زیر را جایگزین کد کامپوننت کنید.
function DecDay(ADate: string; DateKind: TDateKind; ANumberOfDay: integer = 1): string;
var
Year, Month, Day: word;
begin
if Day - ANumberOfDay >= 1 then
Dec(Day, ANumberOfDay)
else
begin
if Month > 1 then
begin
{Update Code}
Dec(Month);
end
else
DecMonth(ADate, DateKind, ANumberOfDay);
end;
Result := ConcatenateDate(Month, Year, Month, Day);
end;
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین خانی
با سلام خدمت آقای خرسندی
امروز بر حسب نیاز برای استفاده از پارامتر عددی تابع IncDay این کامپوننت، به مشکل مشابه تابع DecDay این دوستمون (که خودشون رفع کردن) برخوردم!!!
کد تابع مربوطه رو دستکاری کردم ولی خروجی درستی نداد.
ممنون میشم این مشکل اصلاح بشه.
شما یذره نبوغ به خرج بدهید انقدر نیاز نخواهید داشت تا سازنده که انگار هم خیلی سرشون شلوغه ، مشکلات رو رفع کنند.
من الآن از این کامپوننت تو چندتا برنامه هام استفاده کردم و چندتا مشکلاش رو خودم حل کردم
این کد DecDay که من باهاش مشکلی ندارم و البته این رو هم بگم که کد رو عجله ای نوشتم.
var
Year, Month, Day: Word;
Y, M, D: string;
begin
if (ANumberOfDay > 30) then
Exit(ADate);
if (Day - ANumberOfDay >= 1) then
Dec(Day, ANumberOfDay)
else
begin
if Month > 1 then
begin
{Update Code}
Dec(Month);
if ((Day > 32 {Condions}) or (Day = 0)) then
begin
Dec(Month);
TempDay:= Abs(ANumberOfDay - Day) ;
Dec(ANumberOfDay, TempDay);
Day:= ANumberOfDay;
end;
end
else
begin
{Insert Code at : 1391/01/02 14:25}
if (Day <= ANumberOfDay) and (Month = 1) then {e.g : 1391/01/01}
begin
ADate:= DecMonth(ADate, DateKind);
Day:= ((DaysOfMonths[DateKind, 12]) - ANumberOfDay) + Day;
if ((Day > 32 {Condions}) or (Day = 0)) then
begin
Day := DaysOfMonths[DateKind, 12];
TempDay:= Abs(ANumberOfDay - Day);
Dec(ANumberOfDay, TempDay);
Day:= ANumberOfDay;
end;
end
else
Day:= Day - ANumberOfDay;
SeparateParts(ADate, Y, M, D);
Exit(ConcatenateDate(StrToInt(M), StrToInt(Y), StrToInt(M), Day));
{End of Insert}
end;
end;
Result:= ConcatenateDate(Month, Year, Month, Day);
end;
-
تقويم ايرانی/ميلادی نسخه 3.0
Solar Calendar 3.0
- XE
- XE2
- DataSet
- New Interface
- New Functionalities
-
1 ضمیمه
با سلام.
جناب خرسندي با تشكر مجدد بخاطر آپلود نسخه جديد تقويم.
زماني كه ميخوام دانلودش كنم وارد اين صفحه ميشه كه در تصوير زير ميبينيد و ديگه گزينه اي براي دانلود نداره.
در اين صفحه چي كار بايد كرد تا دانلود بشه.؟
ضمیمه 88776
-
توی همین عکس، زیر تب شیتها دلیل عدم دانلود رو نوشته،
فقط کافیه که روی دلیلش کلیک کنی.
-
با سلام
برای نصب در دلفی 2010 بعد از اینکه Compile میزنم، این خطا رو میده :
[DCC Error] SolarCalendarPackage.pas(٣٢٩٢): E٢٠٠٣ Undeclared identifier: 'FormatSettings'
لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
مشكل بر طرف شد، لطفاً دوباره دانلود كنيد.
Solar Calendar 3.0.1
-
با تشکر
آیا در دلفی 7 میشه نصب کرد ؟
-
بله،
دلفی 7، 2007، 2009، 2010، XE و XE2 .