می تونی از ابجکت چک باکس استفاده کنی که باید به لیست ابجکت های پیش فرض اضافه کنی
و تو خاصیت checked شرط رو بزار
Printable View
می تونی از ابجکت چک باکس استفاده کنی که باید به لیست ابجکت های پیش فرض اضافه کنی
و تو خاصیت checked شرط رو بزار
سلام
من اول گزارش رو طراحی میکنم بعد در برنامه ام اونو از فایل میخونم و با متد show نشون میدم.یعنی از کنترل ویور استفاده نمیکنم.
میخوام حالت Design و Edit رو از کاربر بگیرم، باید چی کار کنم؟
پ ن:در زمان طراحی در پروپرتی Report در قسمت Preview Settings تیک Edit رو بر میدارم اما مشکل اینه که خودکار تیک تولبار رو هم برمیداره.
سلام به همگی ،
من هم مثل خیلی ها که تو این قسمت گفتند با فرستادن اطلاعات فیلتر شده به صورت یک Data Set یا Data Table به Stimul مشکل دارم ، تقریبا تمام پست های مربوط به این ابزار گزارش گیری را خواندم و همه مثاله هاش را آزمایش کردم اما جوابی نگرفتم، اگر یک نفر از دوستان لطف کنه یک نمونه ساده از این کار را به همراه با یک دیتابیس ساده بگذاره تا بتونیم ببینم که مشکل از کار ماست یا اینکه به قول چند تا از دوستان ورژنی که ازش استفاده میکنیم مشکل داره.
ممنون
سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم ولی به روشی شاید غیر اصولی حلش کردم.
شما بی خیال فیلتر بشو.اول یه کانکشن بساز بعد یه دیتاسورس.بعد گزارشت رو طراحی کن.حالا فقط مشکلت توی فیلتر اطلاعاته.
بعد از همه این کارها 2 تا متغیر بساز ، مثلا به نام های con , cmd
بعد به جای کانکشن استرینگ بنویس {con} و به جای دستور sql بنویس{cmd} بعد از خود برنامه این متغیرها رو مقدار دهی کن.اینجوری نه مشکل کانکشن داری نه مشکل فیلتر.
البته من از ورژن 2010 استفاده کردم، ولی به احتمال خیلی زیاد روی ورژن های قبلی هم عملی باشه.
[QUOTE]البته من از ورژن 2010 استفاده کردم، ولی به احتمال خیلی زیاد روی ورژن های قبلی هم عملی باشه.[/
QUOTE]
دوست عزيز جناب misoft.ir بي زحمت اون نسخه 2010 رو در اختيار بقيه هم قرار بدين
ممنون
سلام
فعالیت های وارز ممنوعه ولی چه کنم که نمیشه تقاضای دوستان رو رد کرد.
از وبلاگ زیر استفاده کن:
freecomponents.blogfa.com/
با سلام
دوستان بهترین حالت اینه که یه دیتا ست ویزاردی درست کنید و جداول مورد نیاز رو تو اون بزارید و با اتصال به اون گزارشتون رو درست کنید. و لی موقع اجرا باید همون کار رو شبیه سازی کنید اما به وسیله کد
یعنی دقیقا دیتاستی با همون نام و همون جداول درست کنید و به Stimul وصل کنید
برای Page ام یک عکس به عنوان WaterMark گذاشتم , موقع نمایش گزارش بدون هیچ مشکلی WaterMark نشون داده میشه ولی موقع چاپ روی کاغذ هیچی نیست
از کجا میتونم تنظیم کنم روی کاغذ هم WaterMark چاپ بشه ؟
من مشکلم به کمک یکی از دوستام حل شد، برای تجربه دوستان میگم مشکر در انتخاب نوع کانکشنم بود ، برای اینکه بخوایم از دیتاست اطلاعات بگیریم اصلا نیازی به کانکشن نیست تنها کاری که باید کرد اینه که یک Data Source اون هم از نوع Data Form DataSet, Data Tables بسازیم و تعداد ستون های مورد نظر را اضافه کنیم، در دیتاستی هم که فرستاده شده باید ستون هایی با همون نام ها وجود داشته.
یک ریزه کاری کوچیک که اصلا کسی فکرش را نمی کنه، امیدوارم کسی دیگه با این مشکلی که من داشتم بر نخوره.
سلام دوست من، منم همین نسخه رو دارم (Net)، مشکلی نداره.
اینجا رو ببین شاید درست شه،
https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=64
من خودم از ابزار Installer در منوی Tools خودش استفاده کردم.
موفق باشی.
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک متغیر رو به گزارشم پاس میدم که مقدار آن true یا false حالا من چطوری میتونم مقدار آن را به چک باکس داخل گزارشم ارتباط بدم تا خاصیت checked چک باکس را تغییر بدم
سلام به همه دوستان گل برنامه نویس
آقا هرکی برنامه ی stimul report رو می خواد دانلود کنه بیاد پیش خودم
منم عین شما 3 روز دنبال لینک گشتم
خلاصه هرکی خواست بهم میل بزنه Armin.Asgari AT G M A I L Dot Com
یه سوال هم از اساتید داشتم
آقا قضیه این Justify چیه؟ چیکار کنیم از راست به چپ justify بشه؟
راستی من همه جوره right to left رو آزمایش کردم همش میوفته به سمت چپ
یکی از عزیزان هم این عکس رو به عنوان نمونه تو یکی از پست ها گذاشته
http://www.barnamenevis.org/at...0&d=1241807371
من از بس اینور اونورو گشتم بخدا خسته شدم.
خدا قوت به همگی
من از این آدرس دانلود کردم. بدون ک.. . نسخه کامل ultimate 2010:
http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z
با سلام به همه دوستان
من از کریستال اومدم:لبخند: دارم از دات نت 2008 استفاده میکنم، ورژن2009 استمول رو نصب کردم که فکر میکنم کامل باشه چون اون پیغامی که دوستان میگن رو نمیده:بامزه: وقتی نصب تموم شد با استفاده از help که راه اندازی شد بصورت ویدئو خواستم یه دیتا ست پاس بدم. طبق آموزش جلو رفتم اما با این خط گیر میده
DataSet dem= newDataSet();
dem.ReadXml("c://Demo.xml");
stiReport1.RegData(demo1);
stiReport1.Show();
اگه امکان داره راهنمایی کنید دوستان، یه نمونه کسی نداره اینجا بزاره استفاده کنیم که یه دیتا ست پاس بده به گزارش. با تشکر
چه ارتباطي بين Demo1 و Dem وجود داره که شما Dem رو پر کردي ولي از Demo1 ميخوني !!!!! :متفکر:
می خوای چیکار کنی
از دستور choose استفاده کن
سلام دوستان
من می خوام یه گزارشی بسازم که کاربر فیلد شماره کارمند وارد کنه و بقیه فیلدها بر اساس اون شماره کارمند پر بشه
چه جوری باید این گزارشو بسازم
سلام
ممنون از مطالبي كه قرار دادين
سلام
کسی تا حالا stimul رو روی Windows7 نصب کرده؟ ( منظورم ک . ر . ک .ش هستش)
من نسخه 2010 رو نصب کردم. ورژن ultimate کامل.
اینم لینکش :
http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z
اینم یک نمونه برنامه برای اونهایی که میخان تازه شروع کنند :
نکته : فایلهای report باید در درایو d باشد.
http://rapidshare.com/files/391974172/Prac.rar.html
سلام
توي گزارشات بعد از اين كه مثلا محل و اندازه فونت يك تكست باكس رو در موقع اجرا ، كاربر نهايي، عوض ميكنه آيا امكان داره براي گزارشهاي بعدي اينها(محل و اندازه فونت تكست باكس تغييريافته) رو نگه داره، اعمال كنه؟
لطفا راهنمايي كنيد خيلي ضروريه
با تشكر
سلام خدمت همه دوستان
دوستان من یه سوال در مورد StimulReport داشتم! مشکل من اینه که وقتی برنامه ای که نوشتم و از StimulReport استفاده کردم رو میخوام رویه شبکه راه اندازی کنم، آدرس سرور بانک اطلاعاتی هر چیزی میتونه باشه! برایه آدرس connection هایی که در داخل گزارشها ایجاد می شوند چکار باید کنم که به سرور وصل بشه!!؟:اشتباه:
من از متغیر به جای اسم سرور استفاده کردم، قبول نکرد، ارور داد!:ناراحت:
دوستان لطفا اگه میشه در این مورد بنده رو راهنمایی بفرمایید!:خجالت:
سلام
فکر نکنم ارور بده ولی یه راهه دیگه اینه که با کدنویسی کانکشن مربوط به دیتاسورست رو تغییر بدی و بعد از این کار اون رو دوباره کانکت کنی.
فکر میکنم که نمونه این کار در راهنمای سوال و جواب های استیمول باشه.میتونی از سایتش دانلود کنی.
سلام
من یک گزارش دارم که دراون حدود 20 تا چک باکس دارم و یک سری فیلد دیگه
اتصال به دیتابیسم درسته و اطلاعاتم فرخوانی میشه
مشکل من با چک باکس هاست من چک باکس هام رو به طور مستقیم با استفاده از خاصیت checked به دیتابیس وصل کردم اما فقط چند تای اول رو درست برمیگردونه و چک باکس های آخر رو مقدارشون رو برنمیگردونه
در دیتابیس هم مقدار چک باکس ها به صورت true و false درج شده
برای تمام چک باکس ها کارهای مشابه انجام دادم ولی بازم نمیاره:عصبانی++:
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
كسي از Stimul Reprrt2010.1 در VS2010 استفاده كرده؟
من خواستم استفاده كنم Error گرفتم
اينم متنش
Error 11 The type or namespace name 'Viewer' does not exist in the namespace 'Stimulsoft.Report' (are you missing an assembly reference?) C:\Documents and Settings\Argham\my documents\visual studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication2\WindowsForm sApplication2\Form1.Designer.cs 31 60 WindowsFormsApplication2
مثل اينكه با .NET4 مشكل داره چون با .NET3.5 هم جواب ميده
سلام
من یک گزارش دارم که دراون حدود 20 تا چک باکس دارم و یک سری فیلد دیگه
اتصال به دیتابیسم درسته و اطلاعاتم فرخوانی میشه
مشکل من با چک باکس هاست من چک باکس هام رو به طور مستقیم با استفاده از خاصیت checked به دیتابیس وصل کردم اما فقط چند تای اول رو درست برمیگردونه و چک باکس های آخر رو مقدارشون رو برنمیگردونه
در دیتابیس هم مقدار چک باکس ها به صورت true و false درج شده
برای تمام چک باکس ها کارهای مشابه انجام دادم ولی بازم نمیاره
کسی بلد نیست جواب بده
سلام
من از استيمول براي بانك sql server استفاده كردم و مشكلي نبوده ولي الان لازم دارم از بانك اكسس با اين نرمافزار در vb.net گزارش گيري كنم.
مشكل اينجاست كه وقتي اتصال بين بانك داده و استيمول را ميسازم گزارش ميگيره ولي اگر مسير بانك داده تغيير بكنه خطا پيش مياد و اگر هم بصورت data table كه در پستهاي قبل دوستمون اشاره كردند عمل كنم حاصل گزارش فقط يك صفحه سفيد هست
لطفا راهنمايي بفرماييد خيلي ضروريه مممنون
من جواب مشكلم رو پيدا كردم
بايد به جاي DotNet FrameWork 4 client profile
از DotNet FrameWork 4
استفاده بشه كه اولي زير مجموعه اي از دوميه و مزيتش اينه كه
برنامه نهايتون كوچكتر ميشه نصبش سريعتره و . . .
لينك برا مطالعه بيشتر
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc656912.aspx
و يادتون باشه كه وقتي يه پروژه جديد تو VS2010 ايجاد مي كنيد
از DotNet FrameWork 4 client profile استفاده مي كنه
پس از تو Proprties پروژه تنظيمش كنيد
ویرایش شد
..............
دوستان من تو این تاپیک در مورد ساخت گزارش با ستون های متغییر در stimul سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=225775
سلام
آقا تو این نرم افزار برای پرینت گرفتن تو بکراند صفحه گنده نوشته DEMO
چی کار کنم که پاک بشه
ممنون میشم کمکم کنید
من اينو دانلود نكردم
اما يه كاملش رو واسه دانلود سراغ دارم ;-)
متاسفانه چون طبق قوانين نميشه اينجا لينك داد
كسايي كه ميخوان
email شون رو پيام خصوصي بدن
براشون لينك بفرستم
سلام دوستان خسته نباشید.
من گزارشم را کامل درست کردم و به خوبی هم نمایش می ده ، ولی اگر بخوام مشتقیم از گزارش پرینت بگشرم متن فارسی را به هم می ریزه . و چاپ می کنه ، اول فکر کردم مشکل از پرینتر هست اما رو چند تا کام دیگه و چندتا پرینتر مجازی هم تست کردم همونطوره، کسی راه حلی بلده؟