من خودم از جایگزینی استفاده می کنم و لی برای مقدار اطلاعات زیاد فرمول md7 رو پیشنهاد می کنم
Printable View
من خودم از جایگزینی استفاده می کنم و لی برای مقدار اطلاعات زیاد فرمول md7 رو پیشنهاد می کنم
مواردی هست که تا حدود زیادی آدم رو ناامید میکنه، مثلا اینکه شماره سریال سخت افزاری هارد دیسک در همه انواع آن (مثلا انواع Serial ATA یا SATA، و نیز هارد دیسک های ساخت 2001 و قبل) پشتیبانی نمیشه و برنامه شما بجای شماره سریال یک عدد ثابت رو دریافت میکنه.نقل قول:
تا اینکه دیگه داشتیم نا امیدی طی میکردیم که تو یکی از تاپیک های اینجا توسط sina piano با فایل DiskID32 آشنا شدیم که درست سریال نامبر حک شده روی بدنه هارد رو بر میگردوند که طبیعتاْ باید 100در صد منحصر به فرد باشه و با فرمت تغییر نکنه.
بعد از تغییر ساختار فوروم (بخشی از انقلاب برنامه نویس) در این مورد بیشتر بحث خواهم کرد.
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد md7 توضیح بدین؟نقل قول:
من خودم از جایگزینی استفاده می کنم و لی برای مقدار اطلاعات زیاد فرمول md7 رو پیشنهاد می کن
:flower: :flower: :flower:
فکر کنم ایشان منظورشان همان MD5 Hash بوده و اشتباه تایپی دارند.
در مورد hash کردن یک مقاله کامل در سایت (فکر کنم بخش مهندسی نرم افزار )و یک سورس کامل در بخش VB وجود داره
شما میتونید اسم این برنامه را بگید منم استفاده کنم .......... :flower:نقل قول:
نوشته شده توسط بابک زواری
تا انجایی که من می دانم md7 نسخه تکامل یافته md5 استنقل قول:
نوشته شده توسط DelphiAssistant
من نظرم اینه که چند تا فاکتور رو در نظر بگیریم بعد با توجه به وجود و عدم وجود آنها بحث کنیم.
به علاوه اینکه WMI در مورد ProcessorID غیرقابل اعتماد نیست چون :
Processor information that describes the processor features. For an x86 class CPU, the field format depends on the processor support of the CPUID instruction. If the instruction is supported, the property contains 2 (two) DWORD formatted values. The first is an offset of 08h-0Bh, which is the EAX value that a CPUID instruction returns with input EAX set to 1. The second is an offset of 0Ch-0Fh, which is the EDX value that the instruction returns. Only the first two bytes of the property are significant and contain the contents of the DX register at CPU reset—all others are set to 0 (zero), and the contents are in DWORD format.
منم می خواستم برنامه رو بردارم و اجرا کنم!
ولی نتونستم لینکشو پیدا کنم.
آقا برای SATA کسی فکری نکرد ؟؟؟؟
بچه ها خبر خوب اینکه DiskID32 میتونه SATA رو Detect کنه.!!!!!!!
این فایل DiskID32 رو از کجا باید گرفت ؟
برای vb چی دارید
اینکه برای C یه
این یک DLL داره که متاسفانه من گیرش نیاوردم
باید با کمک کامپایلر VC تبدیل به DLL بشه
منم یک قفل بلدم رو برنامه بگذارم که جن هم عقلش نمی رسه هرکه می خواد بدونه ایمیل بزنه تا براش توضیح بدم
ایمیل من اینه
onlyvahid_m2006@yahoo.com
اسمم وحیداست
اما جالبه یک نسخه VC++.NET هم داره. میشه برای دات نت آمادش کرد!!!
بابک خان شما پروژه رو متوقف کردی یا همچنان ادامه میدی؟؟؟
من پروژه دیگه ادامه ندادم چون مشکل هارد ساتا رو دارم
وحیدخان اگه ممکنه توضیح بدید (بصورت Public)نقل قول:
نوشته شده توسط vahidm
دوستان Vb کار هم میتونند با استفاده از vb و resource editor اونرو به dll تبدیل کنند (من قبلا این کار رو کرده بودم)نقل قول:
نوشته شده توسط بابک زواری
سلام. من در حال نوشتن یک کتابخانه استاتیک (lib) برای سی هستم که در آن فعلاً CPU ID و شماره هارد را بر میگرداند. البته بدون استفاده از WMI. بر روی PIII و AMD barton 2600 تست کردم جواب داد. برروی هارد ساتا تست نکردم. در چند روز آینده یک نسخه از برنامه را در این سایت قرار می دهم تا همگان تست کنند.
برای encrypt کردن هم من سورس برنامه md5 دارم. همچنین در حال تهیه یک سورس برای encrypt نامتقارن با بیش از 4000 بیت هستم.
تمام این برنامهها بدون استفاده از dll - ocx و exe و wmi است.
برای حالتی که قرار است شرطهای برنامه (که قفل را چک می کند) را تغییر دهند هم ایدههای خوبی دارم.
بابا تو رو خدا یکی مفاهیم اولیه - شروع کار و نحوه ساخت یک قفل نرم افزاری رو برای من تازه کار توضیح بده .
با عرض پوزش
اما من قفل های سخت افزاری رو ترجیح میدم
و خودم هم دو مدل ساختم
با اطمینان 100% که مشکل نداره
یکی با USB کار میکنه و قیمت هر کدوم 8500
و اونیکی با پورت سریال و قیمت هر دونه 4000
و تضمینی که قفل شکسته نمیشه
در صورت شکسته شدن تمامی ضرر های وارده به عهده خودم (و البته شرکت Atmel ;) که میکرو هاش رو تضمین کرده)
ماشاالله همه جا هم در حال تبلیغات هستین
اینجا بحث قفل نرم افزاریه
معمولا موسسات یا شرکت هایی هستند که قفل (یا هر برنامه ای) را تست می کنند و نتیجه را اعلام می کنند. منطقی نیست بدون اینگونه تست ذینفع درصد اطمینان مشخص بکند!
با سلام خدمت دوست خوبم آقا ناصر :
آقا ناصر آنقدر هم که فکر می کنی قفل های سخت افزاری اطمینان ندارند................................
چون اگه یکم سخت افزار بلد باشید می توانید با ساختن دستگاه پروگرامر اطلاعات داخل آیسی قفل را به یک یا چند آیسی خام دیگر منطلق کنید و سپس چند قفل شبیح هم داشته باشید ....
پس دیدی زیاد نمیشه اطمینان کرد.
آقا چه جوری می شه قفلی طراحی کردن که مثلا 4 بار از روی سی دی برنامه نصب بشه در غیر این صورت سی دی قابل استفاده نباشد
قفل سخت افزاری چیه و چه جوری کار می کنه
به نظر من اگه به جای کار کردن روی سریال هارد و قطعات کامپیوتر روی سریال سی دی یا یک فلاپی دیسک کار کنید بهتره
اما این کار یک مشکل کوچیک داره اونم اینه که باید برای هر سی دی یا دیسکت(نمی دونم آیا دیسکت سریال داره یا نه) برنامه رو تغییر بدین . ولی به نظر من که جالبتره و قویتر
اگه راهی دارین که میتونه سریال سی دی رو برگردونه لطف کنید بگین.
راستی آقای sinpin عزیز گفته بودن که
سریال cd قابل اطمینان نیست چون duplicate میشه
میشه توضیح بدین
منظورتون کپیه که شک دارم.
تشکر...
آرمین
من خیلی از قفل نرم افزاری سر در نمیارم. برای همین هم تمام پستها رو از اول خوندم. فکر کنم یه مشکل اساسی هست و اونم اینه که با اومدن تکنولوژی جدید تر ممکنه دیگه قفل کار نکنه. پس خوندن سریال هار خیلی هم کار درستی به نظر نمیرسه. تمام اون کدهایی که گذاشته بود رو روی چند تا سیستم چک کردم. نتایج خیلی جالبی بدست نیاوردم. فکر کنم باید از روش دیگه ای استفاده کرد.
اون قفل سخت افزاری هم که چند تا پست بالاتر گفته شد اصلاً مطمئن نیست. چون خودم به راحتی میتونم با پروگرمر ازش هر چند تا که بخوام کپی کنم.
قفل نرم افزاری پروژه کارشناسی من و یکی از دوستان است. کارهایی را در این مورد انجام داده ایم. و روی چندین کامپیوتر تست کرده ایم اما لا اقل تا بحال روش 100% مطمئنی پیدا نکرده ایم، ولی من امیدوارم. ما از VB و کمی هم از API استفاده می کنیم شاید مجبور به استفاده از اسمبلی و C هم باشیم. نظر من اینست که باید بی خیال هارد و CD شد چون اگر از سی دی کپی برداریم ID اون هم کپی میشه و برای هارد هم مشکلاتی وجود داره. ایده آل اینه که از سی دی بطور نامحدود بتوان کپی برداشت ولی اون برنامه فقط روی یک کامپیوتر نصب بشه. ضمناً با هر بار اجرای برنامه، خود به خود دوباره کامپیوتر را باید چک کند که بیبیند معتبر باشد در غیر این صورت روشهایی برای دور زدن این نوع قفل وجود دارد. مثلاً کاربر می تواند هارد یک کامپیوتر دیگه رو روی کامپیوتری که نرم افزار برای آن به فروش رسیده، قرار دهد و پس از نصب برنامه آنرا به کامپیوتر اول برگرداند...
ما روی این روش و تست آن حدود 6 ماه است که کار می کنیم. با به اشتراک گذاری اطلاعات موافقید؟ این ایمیل منه: xeronia@gmail.com
به امید یافتن روشهایی ایمن برای محفوظ نگه داشتن حق برنامه نویسان.
سلام به همه دوستان
من به این موضوع علاقمند شدم و میخوام هر کاری که از دستم بر میاد انجام بدم
من این WMI را پیدا نکردم و یا مطالبی که مربوط به اون باشه از شما خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید
سلام
ممکنه قیمت این قفل نرم افزاری رو به ما بگین
یا یه قفل نرم افزاری عالی با قیمت مناسب به من معرفی کنین
یه برنامه ابتدایی برای استفاده از سریال هارد
برنامه خوبی بود.روی چندتا کامپیوتر امتحان شده؟
سلام
برای چی مثل قفل کولاک هم از روی هارد و هم از روی مادربورد سریال برنداره بعد طبق فرمولهایی این دوتا رو با هم مخلوط کرده به کاربر نشون بده
من توی نرم افزارم، از سریال هارد استفاده کردم. منظورم اونیه که با FDisk نابود میشه.
با format نابود نمیشه
با Fdisk نابود میشه
ولی مگه آدم در سال چند بار کامپیوترش رو fdisk یا format میکنه ؟!!
بخاطر همین برای نرم افزارم limit گذاشتم. یعنی کاربرای نرم افزار میتونن تا پنج بار از سایت کلمه رمز بگیرن. که اگه اون کلمه رمز درست باشه. برنامه بصورت خودکار براشون فایلی جدید با توجه به سریال هارد میسازه که به کاربرا هشدار داده شده که فایل قفل رو پیش خودشون نگه دارن و فایل قفل تا زمانی کار میکنه که فرد کامپیوترش رو fdisk کنه و اگه هم fdisk کنه دوباره میتونه تا سقف پنج بار از سایت فایل قفل دریافت کنه.
بعد از 2 سال سیستم بصورت خودکار بوسیله asp ، ریستارت میشه و مجددا به پنج بار بر میگرده. به این صورت هم حقوق استفاده کننده تا ابد حفظ میشه و هم امکان سوء استفاده از نرم افزار هم به صفر میرسه.
چون دیگه کاربر میدونه که اگه هر دو سال یکبار تنها پنج بار میتونه از سایت فایل قفل دریافت کنه.
راسی من با winsock هم امکان نصب اتوماتیک قفل رو از طریق اینترنت فراهم کردم که اگه سوالی در این ضمینه داشتید. در خدمتیم. البته اطلاعاتم به اندازه شما بزرگواران نیست ولی تجربم یه کم زیاده.
/
پیشنهاد میکنم این مدل قفل را روی برنامه هات استفاده نکنی :)نقل قول:
نوشته شده توسط mkbo_webmaster
چون سریال هارد قابل تغییر به صورت دستی هم هست . ( غیر از سریال اصلی کارخانه )
سورس برای این کار هم در کتاب program in Delphi6 .،296 صفحه 126 موجود هست .
منظورم سریال درایو C در هارد اکتیو سیستم هستش که با FSO گرفتم. من با اون کار میکنم.
/
لطفا اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید ....
/
سریالی که روی پارتیشن ها هست به به قول خودت با fdisk هم میپرن به صورت دستی ( بابرنامه نویسی یا برنامه های آماده ( فکر کنم باشه من دنبالش نبودم ) قابل تغییره
یعنی شما یک نسخه مثلا برای سریال هارد دیسک 12345 میسازی ....
کافیه طرف برنامه بنویسه که سریال هارددیسک هر کامپیوتر را بزاره 12345 اونوقت قفل شما روی هر کامپیوتر دیگه ای که سریالش همین باشه برای ابد کار میکنه ( حتی نیازی هم به 5بار دیگه نداره .
پس بهتره از سریال کارخانه هارد دیسک ها استفاده کنی ( یکسری سورس توی اینترنت و توی همین سایت میتونی پیدا کنی که Model_Number و Firmware version و Serial number ثابت اون هارد دیسک که با FDISK هم عوض نمیشن را بهت میده ...
بعضی از اینا که به صورت OpenSource هست با هاردهای ساتا مشکل دارن ولی یه کم بیشتر بگردی نمونه های سازگار با هاردهای ساتا را هم پیدا مکنی
پس از این مدل قفل استفاده کنی ( که خودمم استفاده میکنم فکر کنم بهتر باشه )
( البته هنوز روی VMare تسط نکردم ببینم میشه تغییرات داد یا نه ( شاید این یه سوراخ امنیتی برای این مدل قفلها باشه ( همانطور که میدونی VMare هارد مجازی بهت میده )
و در نهایت اگه نتونی نرم افزارت را خوب پروتکت کنی این مراحل برای یک کرکر یعنی کشک .
3 سوت برنامه ات کرک میشه و حالشو میبرن :لبخند:
پیوست » چطوره یه بخش CrackMe توی سایت راه بندازیم :kaf:
نرم افزار diskedit که توی نورتون قدیمی هست مثل آب خوردن سریال رو عوض می کنه .
البته سریال مثلا درایو C توی نرم افزار من ecyrept شده ، یعنی بصورت رمزی شده و بصورت یک فایل قفل به کاربر داده شده.
و حساب اونجاش رو هم کرده بودم. یعنی اون موقعی که از این قضیه ای که شما گفتید مطلع نبودم هم احتمالش رو میدادم. بخاطر همین رمزیش کردم.
یعنی در کل کرکر تنها یک راه داره و اینکه یک نسخه از نرم افزار رو بخره و سریال درایو c استفاده کننده از نرم افزار رو یادداشت کنه و بعد فایل قفل رو هم برداره. تا این نرم افزار من توی تمام سیستمها با کپی این دوتا کار کنه.
ولی با گفته های آقای زواری یک مقدار اطلاعاتم در این مورد بالا رفت. و با WMI آشنا شدم.
مثل اینکه آقایان کدهاشون رو در این مورد توی فروم نمیزاشتن.
رفتم از یکی از دوستان آلمانیم پرسیدم. بهم یه آدرس داد که تمامی کدهای WMI توش بود.
برای بالا بردن اطمینان قفلم ، همونطور که آقای زواری گفته بودند. سریال هارد ، مادربرد ، CPU ، و BIOS و چند تا چیز ثابت دیگه رو از طریق WMI با کدهام گرفتم و همینطور از طریق یک کد API با استفاده از kernel32.dll دوباره سریال هارد رو گرفتم و تمام اینا رو بصورت یک رشته پشت سرهم با حذف جاهای خالی و تبدیل تمامی حروف به حروف بزرگ قرار دادم.
با اینکار اگه طرف هاردش نمیدونم ساتا باشه یا از این جور چیزا ممکنه تنها سریال هارد بر نگرده ولی ما بقی با هم جمع میشه.
فقط موندم که اگه WMI توی سیستمی نباشه اونوقت چی ؟
خوب میشه در این صورت یک خطا در برنامه ایجاد کنیم تا قفل بصورت رشته خالی رجیستر نشه.
اگه پیشنهادی دارید که غیر از WMI هستش لطفا بگید.
متشکر
/
هرچه چقدر بیشتر به سخت افزار ها متکی باشه مشتری بیشتر اذیت میشه
فکر کن بخواد کامپیوترش را ارتقاع بده ؟
برای رفع مشکل هاردهای ساتا :
کامپوننت هاش هست
http://www.cnware.com
نقل قول:
ardinfo component let you collect mechine information such as CPU type,CPUID, CPU Vendor,BIOS SerialNumber,Hard Disk SerialNumber and ModalNumber,MAC address easily.Such infomation is direct from hard interface,not from registry,So it can not be changed by user.It works on Win98/NT/Win2000/XP/Win2003 and in any accounts rights. Using hardinfo component is quite easy ,just drop the component into delphi form, all infomation is on the component's property.no additional DLL or VXD need.If you use VB,VC or other language ,you can also use hardinfo.We provide hardinfo DLL for VB and VC developer.
متشکر.
فایلش open source هستش ؟
/
فروش اون همراه با سورس هست ( یعنی قبلا که اینطوری نوشته بود جدیدا به سایتش سر نزدم )نقل قول:
این سورس مال هاردهای معمولی هست :
[]
این که delphi هستش.
به زبان های مایکروسافتی ندارید ؟
/
اصلا و ابدا" :لبخند:نقل قول:
فایل IOCTL که ضمیمه کردم را بخونی توابع مربوطه را فکر کنم راحت تر بتونی خودت یکی بنویسی .... به زبون میکروسافتی :)
البته اگه بگردی حتما نسخه های آماده اون را به صورت dll و ocx پیدا میکنی ...
سلام دوستان
من دنبال یه قفل نرم افزاری vb6 هستم برای برنامه ای که نوشتم من کد دلفی برای قفل رجیستری رو دارم ولی ویژوال رو میخواستم در صورت امکان کمکم کنید منمنون میشم
فرهاد
قفلهایی که با رجیستری کار میکنن در 3سوت شکسته میشن ( یه registry Monitor خرجشه )
_ این یعنی زحمت کرک کردن هم به کرکر ندادن :چشمک: _
بهتره اگه نرم افزارت گرونقیمت هست کار را بسپاری به اهلش از پرولاک که تبلیغ بالای همین سایت هست تا شرکتهای خارجی و........
البته همشون بدون تضمین هستند .
جایی که با تضمین بهت قفل بده فکر نکنم باشه ( اگر هم باشه مطمئن باش آخر ببسوادی هستن که روی قفلی تضمین میدن)