وقتی اینا رو کپی میکنم error میده.دقیقا کجا باید تعریف بشن؟
Printable View
وقتی اینا رو کپی میکنم error میده.دقیقا کجا باید تعریف بشن؟
سلام
شما چی رو کپی می کنید؟؟
لطفاً مشخص کنید با کدام کد مشکل دارید
سلام
من تو یک سیستم انبار تحت DOS وقتی اطلاعات سیستم رو به dbf تبدیل میکنم، code page اش ایران سیستمه و با مبدل می تونم تبدیلش کنم و تو ویندوز ببینم. ولی وقتی یک گزارش رو فایل میکنم نمی دونم code page اش چیه و با مبدل ایران سیستم نمی تونم تو ویندوز ببینم. کسی میتونه کمک کنه؟ یه نمونه از فایلهاش رو هم میذارم.
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
می خواستم بدونم میشه وقتی ما یک تکس باکس رو انتخاب می کنیم به طور خود کار زبان صفحه کلید یا همون ویندوز ایکس پی تغییر به فارسی کنه اگه امگان داره برام ایمیل بزنید
shemail.co@gmail.com
ممنون
اینکه خیلی ساده است فقط با دستور Instr شما وجود ممیز را در رشته جستجو می کنی و بعد با توجه به اعداد بعد از ممیز اعشار را به رشته اضافه می کنی
برای تغییر حالت صفحه کلید از APi مربوطه باید استفاده کنی و به ای صورت بنویسی
در Text1_GotFocus باید با KeyboardLeayout زبان صفحه کلید را عوض کنی
سلام
قبلا زیاد در این مورد بحث شده شما باید برای این کار این کد رو بنویسی
Private Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Long) As Long
Private Sub Text1_Click()
Dim xx As Long
xx = LoadKeyboardLayout("00000429", 1)
End Sub
Function IranDate(d As String)
Dim ifday, ifmonth, ifyear, ifdayofyear
Dim iyear, idayofyear
Dim inumdayofyear
Dim aifmonthdays
aifmonthdays = Array(31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29)
inumdayofyear = 365
Calendar = vbCalGreg
iyear = Year(d)
idayofyear = DatePart("y", d)
If isleapyear(iyear - 1) Then
inumdayofyear = 366
aifmonthdays(11) = 30
End If
If (idayofyear > 79) Then
ifyear = iyear - 621
ifdayofyear = idayofyear - 79
Else
ifyear = iyear - 622
ifdayofyear = (inumdayofyear - 79) + idayofyear
End If
ifday = ifdayofyear
While (ifday > aifmonthdays(ifmonth))
ifday = ifday - aifmonthdays(ifmonth)
ifmonth = ifmonth + 1
Wend
ifmonth = ifmonth + 1
If Len(ifmonth) = 1 Then ifmonth = "0" & ifmonth
If Len(ifday) = 1 Then ifday = "0" & ifday
IranDate = ifyear & "/" & ifmonth & "/" & ifday
d = IranDate
End Function
'--------------------------------
Function isleapyear(nyear)
isleapyear = (((nyear Mod 4) = 0 And (nyear Mod 100) <> 0) Or (nyear Mod 400) = 0)
End Function
فکر نکنم مشکلی باشه خیلی تست کردم برنامه های خودم رو هم به این صورت نوشتم
طرز استفاده
Text1.Text = irandate(date)
دوست من لطفا کد ها رو در تگ های مربوطه قرار بدین تا بشه خوندشون.
M-gheibi می تونی کد صفحه کلید رو برام بفرستی
دکمه های MSGBOX را پیدا نکردم بعدش ولی پیدا کردم
مدیر سایت
m_gheibi
در مورد تبدیل عدد به حروف لطفا توضیح بیشتری بدهید
من این کد را وارد کردم ولی اجرا نمی شود
این هم یک فانکشن برای کار با تاریخ شمسی
سلام
من درباره جستجوی شرح فارسی با VB در SQLServer2005 مشکل دارم من یک Query دارم بصورت زیر
SELECT fldUserNo From tblUserDetails where fldLastName like '%تیموری%' and fldFirstName Like '%قاسم%'
اما وقتی این کد به Sql Server 2005 میره بصورت زیر در میاد
SELECT fldUserNo From tblUserDetails where fldLastName like '%ÊíãæÑí%' and fldFirstName Like '%ÞÇÓã%'
در نتیجه هیچ مقداری رو بر نمی گردونه، برای حروف لاتین و یا در حالت ارتباط با Sql server 2000 مشکلی ندارم اما اینو نمی دونم چکار کنم.
با تشکر
دوستان فونت tahoma برای caption ها اگه انتخاب بشه ی را بصورت دو نقطه دار میزنه در حالیکه همین ی در office درست کارمیکنه . چگونه میتوان از ی فارسی یعنی بدون دو نقطه با فونت Tahoma و برنامه Vb استفاده کرد؟
سلام
جناب khosronejad اگر جستجو می کردید حتما به جواب می رسیدید. :ناراحت:
در تاپیک زیر آقای بابک زواری فونتی به نام TTahoma گذاشتند که حرف "ی" در اون فونت درسته و همچنین اعداد هم فارسی هستند.
https://barnamenevis.org/showth...ghlight=Tahoma
ممنون خواهم شد اگر برای من بفرستید.نقل قول:
من یک سری فایل صوتی از اعداد دارم میشه با این برنامه ترکیبش کرد تا اعداد رو هم بخونه
Hamed.Masafi@GMail.com
سلام
یه سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم VB
من برنامه ای رو نوشتم که دو تا فرم داره . بر فرض مثال فرم یک و فرم دو
حالا تو فرم دو یه متغیر تعریف کردیم و درون متغیر یه مقداری وجود داره . میخوام کاری کنم که مقدار موجود درون متقیر فرم دو به یه متقیر دیگه که تو فرم یک وجود داره منتقل بشه . چکار باید بکنم ؟
:ناراحت:
form1.text1.text=form2.text1.text
سلام. من یک برنامه وی بی رو به بانک sql وصل کردم و وقتی داده های فارسی رو وارد می کردم همه چی درست بود و فقط داده ها به صورت ؟ می شد. برای حل نوع فیلد رو به nvarchar تغییر دادم این مشکل رفع شد اما وقتی که داده ها رو از طریق برنامم search می کنم هیچ داده ای پیدا نمیکنه( الیته فقط داده های فارسی و با داده های انگلیسی کاری نداره) ممنون میشم جوابمو بدین
با سلام من از برنامه کدپیج ایران سیستم که اقای غیبی نوشتند استفاده کردم ولی نمی تونم فارسی تایپ کنم واینکه اگه خوب این برنامه رو ببینید می بینید یه جاهاییش یه سری علامت داره که از نظر وی بی ناشناخته است
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز من نمی توانیم تصویر گفته در این قسمت را مشاهده کنم . لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام و خسته نباشید!
بابت کدهای ارسالی ازتون متشکرم و بهتون تبریک می گم به خاطر سایتتون و بهتره بگم مدیریتتون.
من یک مشکل داشتم واسه جستجوی فیلد های فارسی!
من دارم یه برنامه با vb برای آژانس مسکن می نویسم یکی اینکه فیلد های جستجوم خیلی زیاده و نیاز به select های زیادی داره می خواستم بپرسم راهی بجز select نداره؟
محتوای جدول من همش فارسیه اما vb نمی تونه جستجو رو از توی اونا انجام بده همه ی فونت ها رو هم تو vb tahoma و تو sql هم arabic کردم ولی فایده نداره .
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنونتون می شم.:لبخندساده::قلب:
برای اینکه بتوانید در داخل یک کادر متنی(البته به محض ورود) فارسی تایپ کنید، باید API مربوطه را که در همین تاپیک (صفحات فکر میکنم اول تا دهم) ذکر شده است، در GetFucos بگذارید. دوم شروط استفاده از بانک اطلاعاتی با طول و تفصیل زیاد هستند برای راهنمایی من باید اطلاعات خوبی بهم بدید. سوم اگز با Access ورژنهای بالاتر(مثل2003) کار میکنید، باید از آن فایل مربوطه یک نسخه97 تهیه کنید(از طریق Utility داخل Access) تا موقع باز شدن اجق وجق نبینید. برای ارتباط مناسب هم از انجین مناسب استفاده کنید.(مثلا4.51) چهارم: برای راهنمایی استفاده از API (که فکر میکنم با آن آشنا هستید) یکبار جستجو کنید. از این لینک میتوانید برنامه آموزش 900 API بیابید و حالشو ببرید.
با تشکر فراوان از مدیر کل سایت جناب غیبی
اینهم ocx کد تبدیل عدد به حروف برای راحتی برنامه نویسان
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=82233
سلام
میشه بگید چه طور می تونم یه فونت معرفی کنم؟
هرچه می نویسم چرت و پرت در می اد...
ممنون
من مشکل فارسی نویسی در وی بی دارم
در ضمن در بقیه نرم افزارهای ویندوز براحتی فارسی می نویسم
و مشکل از سی دی وی بی نیست چون امتحان کردم.
تو این تایپیک من یه سری فونت گذاشتم برو دانلود کن.
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=82537
سلام. اگه میدونید چطوری میشه تو vb نستعلیق تایپ کرد منو راهنمایی کنید . ممنون
majid_fba@yahoo.com
دوستان می خوام بدونم کسی در مورد فاکتور چاپ کردن یا در کل طریقه طراحی فاکتور به صورت حرفه ای و زیبا و مهمتر چاپ آن برنامه یا کمکی به من نمی تواند بکند
اگر کسی این کار را انجام بدهد خیلی بزرگواری در حق من کرده و من مدیونش می شوم
اگر درون جی میلم این را قرار بده جواب را کهخیلی خیلی بزرگوار و عزیز هست
فدای همه بچه هابه خصوص آنهای که کمک می کنند به هم نوع خودشان
azimtak110@gmail.com
دوست عزیز sql server را Remove کن و دروباره نصب کن و در زمان نصب حتما زبان را فارسی (عربی) انتخاب کن
سلا به بابک عزیز از کجا بردارم داداش
با سلام دوست عزیر من فکر میکنم که الان این سورس که در بالا آمده یا ان ستاپی که قبلا گفتی پاک شده در صئرت امکان انها را برای من ارسال کنید
قبلا از زحمت شما کما تشکر و قدردانی را دارم
bampoori2002@yahoo..com
سلام
من از vb.net2005 استفاده میکنم ولی نمیتونم کد تبدیل عدد به حروف را که آقای غیبی دادند استفاده کنم . خطایی در مورد توابع Right و Leftمیده. ممنون میشم کمکم کنید
:بامزه:این هم یک جور کد دیگه برای نوشتن عدد به حروف
لطفا کمکم کنید واجبه کسی میدونه در فرم ویژال بیسیک چطوری میتونم فایل pdf رو نشون بدم یا در فرم قرار بدم بهتر بگم نشون بدم
شما در سایت جستجو کردید و به جواب نرسیدید !!
یک جستجو انجام بدید قبلا جواب داده شده
با سلام خدمت اساتید من یه برنامه دارم که در قسمت جستجو اسم اگر اولین حرف کاف یا گاف باشه نمیتونه پیدا کنه ولی با حروف دیگه مشکل نداره در ضمن از دستور سلکت استفاده کردم راهنمائی کنید ممنونم
دوست عزیز من در پست بالایی به دوست دیگمون گفتم در سایت جستجو کن به شما هم باید همین رو بگم
اینقدر نمونه برنامه در سایت در مورد جستجو هست که حد نداره
آقا من همه جا را گشتم راه حل هارا خواندم ولی مشکل حل نشد من چند تا برنامه دیگه از جمله برنامه سازمان تامین اجتماعی را دارام که تحت وی بی هستش و جستجوش خوب کار میکنه نمودنم مشکل ما از کجاست
مشکل شما تو ویندوزه نه ویژوال بیسیک تو شاخه system32 یه فایل هست به نام kbdfa.dll که وضیفش فارسی نوشتنه و توش حروف گژپچ تعریف نشده نسخه درستش رو واستون آپلود می کنم طبق فایل راهنما عمل کنید درست میشه:متفکر:
سلام خدمت اساتید محترم.
چطور میشه دو جدول از دو پایگاه داده اکسس مجزا رو با هم ادغام کرد، البته هر دو جدول از پایگاه دقیقا یکسان هستند -از نظر نوع ، تعداد و حتی نام فیلد ها- می خوام تو یه دیتا گرید نمایش بدم البته در صورت نیاز کاربر با دستورات sql فیلتر میشن.
خیلی عجله دارم. اگه لطف کنین کمکم کنین ممنون میشم.