اما این مشکل هنوز مونده طلفا کامل توضیح بدید. ممنون............
Printable View
سلام در مورد اتصال مستقیم ReportControl به دیتابیس کسی توضیحی داره؟
باسلام و عرض خسته نباشید
دوستان من در پروژه ام از کنترل PopupControl استفاده کردم
سئوالم اینجاست من چطور میتونم یک متن چند خطی رو در این کنترل نمایش بدم؟
در این کنترل میبایست اطلاعات رو به صورت خط به خط وارد نمود
مثلاً حالت worldrap نداره
من مثلاً میخوام اطلاعات یک richtext در این کنترل نمایان بشه
آیا همچین چیزی مقدوره؟
ممنون یمشم راهنماییم کنید
یاعلی
سلام ممنون از همه آموزش عالی من این ریبون رو درست کردم ولی نتونستم به کامند های که ایجاد کردم فرمان بدم مثلا با کیلک رو ثبت نام فرم 16 رو باز کنه من پروژرو میزارم دوستان اگه این تغییر رو روش اعمال کنند ممنون میشم هر کاری کردم نتونستم این 26 صفحه رو هم خوندم ولی......
http://up.iranblog.com/images/ikf8sctranqzr6tyvjr4.rar
سلام
شما برای ساخت هر آبجکت در codejock یک id منحصر بفرد بهش اختصاص میدی
مثلاً :
Set MyBtn = MyGroup.Add(xtpControlButton, 5, " دفتر تلفن اعضای کانون ")
id ای که شما به این دکمه اختصتا دادید 5 هست
و همین طور الی آخر برای سایر دکمه ها
حالا شما باید با توجه به این id ها بهشون کد اجرایی اختصاص بدین
این کدهای اجرایی که میخواهید به این آبجکتها اختصاص بدید (مثل گشودن یک فرم هنگام کلیک بر روی دکمه) رو باید در رویداد CommandBars_Execute تون تعریف کنید
برای این کار از ساختار select case میتونید استفاده کنید
Private Sub CommandBars1_Execute(ByVal Control As XtremeCommandBars.ICommandBarControl)
Select Case Control.Id
Case 100
MsgBox "ok"
Case 5
Form9.Show
Case Else
End Select
End Sub
بهمین راحتی
موفق باشید
یاعلی
سلام
من تو برنامم بوسیله CodeJock CammandBars یه ریبون بار (RibbonBar) ساختم که تو شکل مشخص هست.
حالا من دو تا مشکل دارم که ممنون میشم اگه راه حلشونو بهم بگید:
ضمیمه 64420
1- وقتی روی SystemButton (منظورم همون دایره بالا سمت چپ هست) دابل کلیک بکنیم ، برنامه خود به خود بسته میشه. حالا من میخوام این خاصیت بسته شدن خودکار رو غیر فعال کنم. چجوری؟؟؟
2-چطوری میتونم نوار منو رو مخفی کنم (منظورم همون نوار آبی پررنگ زیر نوار عنوان هست)؟
این هم نمونه برنامه: ضمیمه 64421
با تشکر
دوست عزیز تا اون جایی که من اطلاع دارم کارهایی شما می خواین انجام بدین غیر ممکن هستش
در مورد سوال اولت باید بهت بگم که اگه تو خوده برنامه آفیس 2007 روی آفیس باتون دابل کلیک کنی برنامه آفیس به صورت خودکار بسته می شه و در مورد سوال دومت هم باید بهت بگم که نوار منو به طور پیش فرض موقع ساخت ریبون برای ایجاد منوها و گروه ها ساخته می شه و کاریش هم نمی شه کرد
آیا کسی از دوستان استایل های ریبون خارج از استایل های قرار داده شده در اینجا سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجور که پیداست همه برای ساخت ریبون و رعایت استانداردهای آن مشکل اساسی دارند و غافل از این هستند که خود کدجاک نرم افزاری داره که تو 3 سوت ریبون رو درست می کنه خب منم آموزش آن را در یک فایل پی دی اف 123 صفحه ایی کاملا فارسی نوشتم به زودی همه رو سوپرایس می کنم بعد از تعطیلات کریسمس:لبخند:
آقا کدجاک نسخه 15 آمد
سلام
حقیقتش اینه که من میخوام تو برنامم فقط یک منو داشته باشم و میخوام این یک منو حداقل جا رو برام اشغال کنه.
که با این شرایط بهترین جا برا گذشتن منو، روی نوار عنوانه. یعنی دقیقا همون جایی که system button ریبون قرار میگیره.
حالا راه دیگه ای برای این کار سراغ ندارید؟
یه سوال دیگه
چطوری میتونم dockingPane رو rightToLeft کنم؟ یعنی تو کاپشن هر پنجره، ضربدر بیاد سمت چپ، عنوانش بره سمت راست؟
سلام
دوست عزیز چرا لینک دانلود فایل odejock.Controls.v12.0.0.ocxc را در ایت نزاشتین ؟
توی این ایتی که این ocx را برای دانلود گذاشته 1000 تا ocx داره و اینترنت ما هم انقدر سرعت نداره توش بتونیم بچرخیم و پیداش کنیم دوست عزیز این همه نوشتین ولی فایل اصلیرا نزاشتین.
امیدوارم همونی باشه که می خوای
http://parselearn.persiangig.com/bar...ActiveXv12.rar
سلام خدمت همه اساتید بزرگوار. می خواستم بدونم آیا در منویی که با codejock بوسیله کد نویسی ایجاد کردیم میشه خط جدا کننده (seperator) قرار بدیم. اگه امکانش هست چطوری؟ ممنون از همه اساتید.
سلام
با تشکر
من اون تا فایل CommandBars1 و ImageManager رو می خوام
سلام بچه ها من برنامه xtreme suitepro activex v12.1 رو دانلود کردم اما شماره سریال نصب رو ندارم کسی داره بهم بگه ممنون میشم
مرسی
سلام بچه ها من برنامه xtreme suitepro activex v12.1 رو دانلود کردم اما شماره سریال نصب رو ندارم کسی داره بهم بگه ممنون میشم
مرسی
سلام به همگی
من چطور می تونم در messagebar آیکنی رو نمایش بدم ؟ من از image manager استفاده کردم اما هیچ آیکنی اضافه نمی کنه !
تو کد زیر که داخل سورس کدهای کدجاک هم هست رو تست کردم اما بازم نشون نمیده
Dim MessageBar As MessageBar
Set MessageBar = CommandBars.MessageBar
MessageBar.Visible = True
MessageBar.Message = _
"<StackPanel Orientation='Horizontal'>" & _
" <Image Source='32988'/>" & _
" <TextBlock Padding='3, 0, 0, 0' VerticalAlignment='Center' ><Bold>Security Warning</Bold></TextBlock>" & _
" <TextBlock Padding='10, 0, 0, 0' VerticalAlignment='Center'>Certain content has been disabled.</TextBlock>" & _
"</StackPanel>"
تو کد بالا :
<Image Source='32988'/>
آیکن رو از کجا میگیره ؟
از دوستان کسی میتون همین کد رو جوری بنویسه که آیکن رو از image manager لود کنه ؟
پیشاپیش متشکرم
سلام خسته نباشید اگه امکانش هست به ایمیلم سمپل رو بفرستید نمیشه دانلود کرد
mail.deylami@gmail.com
AGAR EMKANESH hast :
chetori mishe backround mdi form aks bezarim aks ke mizarim theme ribono migire
سلام
عكس رو داخل PictureBox بزاريد و بعد اون رو بزاريد روي فرم MDI
mer30 anjam dadm ama
form hay child ro namayesh nemide
vaghti form ha ro load mikonam mire zire picture box
lotfan ye rahnamee konid vase mdi form
chejori aks bezarim
do jor anjam dadam
avali = ro mdi form picture box gozashtam bad ama riboonam raft zire picture box
dovom = command bars ro gozashtam ro picture box ke tonestam aksam bezaram o ok shod ama vaghti ke form ha ro load mikonam namayesh nemide dar vaghe miran poshte picture box
che konam vala mondam
سلام
اولا لطف كنيد فارسي بنويسيد چون اين جزء قوانين سايت هست
دوم اينكه مي تونيد از توابع API براي رسم تصوير با استفاده از هندل فرم MDI روي اون استفاده كنيد
تو همين سايت جستجو كنيد
سلام
2 سوال دارم
1 . براي اينكه 2 تا تولبار كنار هم در بالاي صفحه قرار بگيرن بايد چه كار كرد؟
2. چه جوري ميشه صداي بيپي كه پس از اشاره به كليد اينتر تو يك Flatedit را خاموش كرد ( كاري كه تو تكس باكس ميكنيم اينجا جواب نميده)
میشه لطفاً اون برنامه نمونه ای رو که گذاشتید یک جا دیگه آپلود کنید لینکش مشکل داره
سلام
کسی نسخه کامل Codejock.CommandBars.v15.0.2 رو داره؟؟؟؟
سلام دوستان ببخشيد ميخواستم بپرسم شما ميدونيد button هاي calculator تو ويندوز 7 از كجا اومدن ؟ آخه يه بار داشتم با ابزار commandbar كار ميكردم به صورت تصادفي فهميدم كه براي commandbar ، استيل win7 (با پسوند dll) دقيقا مثل استيل دكمه هاي ماشين حساب ويندوز 7 هست به خاطر همين فكر كردم كه شايد يه ربطي به هم داشته باشن . حالا اگه كسي كمكم كنه خيلي ممنون ميشم چون من خيلي به دنبال دكمه هاي ماشين حساب ويندوز 7 گشتم ولي متاسفانه نيافتم .
دوست عزيز اگه نسخه كامل اين برنامه روي سيستمت نصب شده باشه مي توني از فايل Windows7.dll استفاده كني كه تمامي ابزارهاتو به شكل ويندوز 7 تبديل مي كنه
مسيرشم به طور پيش فرض : C:\Program Files\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX v15.0.1\Samples\Styles
سلام به همه . اگه ممکنه آدرس اینترنتی یا خود کامپوننت Codejock Chart Pro ActiveX Trial 2010 7.0.0 Retail رو بهم بدین . واقعا خیلی نیاز دازم .
ممنون می شم
باسلام و عرض خسته نباشید
من از طریق کد زیر :
Dim Control As CommandBarControl
Dim ControlFile As CommandBarPopup
Set ControlFile = CommandBars.ActiveMenuBar.Controls.Add(xtpControlP opup, 0, " file ")
With ControlFile.CommandBar.Controls
.Add xtpControlButton, 101, " Open"
.Add xtpControlButton, 102, "&Open Archive..."
.Add xtpControlButton, 103, "Favorite Zip Folders..."
.Add xtpControlButton, 104, "Close Archive"
End With
تونستم منوی زیر رو ایجاد کنم:
ضمیمه 71159
چطور میتونم زیر مجموعه مثلاً منوی Open نیز زیر منو اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
یاعلی
منظورتو متوجه نشدم. از چه نسخه ای استفاده می کنی؟؟ کدی که گذاشتی ایراد داره خط سومش.
پروژه تو بزار تا راحت تر و سریع تر به نتیجه برسی
سلام دوستان.من موقع استفاده از controrl tab اگه فرم رو ماکزیموم کنم کنترل های داخلش ناپدید میشن.مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
من از codejock 12 استفاده میکنم
پروژه رو ضمیمه کردم
ممنون
یاعلی
هر کاری کردم نشد
اینو قبلا گذاشته بودم یه نگاه بهش بنداز باهاش ور برو شاید بتونی به راه حل برسی
باسلام و عرض خسته نباشید
دوستان چطور میتونم فونت و سایز فونت مربوط به tab ها رو عوض کنم؟
ضمیمه 71338
دوستان کد زیر رو پینهاد فرمودند:
TabInsert.RibbonBar.RibbonPaintManager.CaptionFont .Name = "Nazanin"
RibbonBar.TabPaintManager.Font.Name = "Nazanin"
ولی متاسفانه جواب نگرفتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
یاعلی
سلام
دستورات كه درسته مخصوصا دومي
احتمالا مشكل از جايي ديگه هست
اون قسمت برنامتون رو بزاريد
سلام
ممنون جناب vbhamed
فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
زمانیکه بر روی فرم SkinFramework قرار میدهید تبهای ribon دیگه فونت نمیپذیرند
هم جالبه ، هم عجیب
زماینکه SkinFramework رو از فرمم حذفش میکنم مشکل فونتها هم حل میشه
این قضیه راه حلی داره؟
بله .
يك فايل اسكين رو load كنيد حل ميشه .
موفق باشيد ./
سلام
ممنون از توضیحتوننقل قول:
يك فايل اسكين رو load كنيد حل ميشه .
ولی من منظورتون رو متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدید؟
من که زمانیکه SkinFramework رو روی فرمم میذارم فایل اسکین Codejock.cjstyles رو درش فراخوانی میکنم
یاعلی
سلام.خسته نباشید دوستان.من هرچی آیکن داشتم خواستم بزارم ارور میده.میخواستم ببینم ایکن هاش با چه فرمتی باید باشه و چه اندازه ای.هرکار کرم نتونستم.لطفا کمکم کنید:گریه:
دوستا لطفا کمک کنید
صفحه هاي قبل رو مطالعه بفرماييد .
دوستان به صورت تصويري توضيح دادند اين موضوع رو .
احتمالا خودتون فونت هارو با skinBuilder دستكاري نكرديد ؟نقل قول:
ممنون از توضیحتون
ولی من منظورتون رو متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدید؟
من که زمانیکه SkinFramework رو روی فرمم میذارم فایل اسکین Codejock.cjstyles رو درش فراخوانی میکنم
یاعلی
چون اين مشكل زماني پيش مياد كه فريم ورك رو روي فرم بزاريد و اسكين رو لود نكنيد .
موفق باشيد ./
سلام
من از اسکینهای استاندارد خود کدجاک استفاده کردم و تا حالا از skinBuilder استفاده نکردم
چطور میشه با استفاده از skinBuilder ، فونت به اسکینها اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یاعلی