به نظرتون آلمان و انگلیس چکار میکنن؟ :متفکر:
باید بازی قشنگی باشه!
دوست دارم انگلیس بیاد بالا :لبخندساده:
Printable View
به نظرتون آلمان و انگلیس چکار میکنن؟ :متفکر:
باید بازی قشنگی باشه!
دوست دارم انگلیس بیاد بالا :لبخندساده:
وی تو این جام احتمالات نشون میده که اسپانیا قهرمان میشه و برزیل دوم
ضربه ای که به تیرک آلمان خورد ۱۰۰% گل بود، کمک داور به عینک نیاز داره
انگلیس اصلا خوب بازی نمی کنه
فعلا ۲ -۱ آلمان از انگلیس جلوه.
England 1 - German 4
و همانا تحقیر شدن انگلیس
عجب تیتری زده :دی
Germany destroys England 4-1: World Cup 2010.
http://www.allvoices.com/contributed...world-cup-2010
انگلیس که 4 تا خورد دلم برای دیوید بکهام می سوزه
یه وجب خاک رو این تاپیک بود. :افسرده:
این یعنی اینکه طرفدارای فوتبال اکثرا ایتالیایی و فرانسوین.
جام جهانی داره یک هشتم رو طی میکنه ، تاپیکش به سرنوشت پیوست. :متفکر:
به هر حال...
برزیل و شیلی رو چطور رقم میزنید؟ تکنیک در مقابل سرعت :متفکر:
به نظر میرسه امشب برزیل کار نسبتا سختی رو پیش رو داشته باشه . بازیکنای شیلی بازیکنای سرعتی هستن . البته بعضی هاشون هم تکنیک خوبی دارن و این میتونه واسه برزیل دردسر ساز باشه . البته سمت راست رو که مایکی جون جیگر طلا هواش رو داره و احتمالا حملات از جناحین رو به سمت چپ میبرن جایی که فکر کنم باستوس باشه . در میانه زمین هم که کاکا ( یاد اون روزایی که تو میلان بود بخیر ) خوب عمل میکنه . در خط حمله هم بازیکنایی نظیر فابیانو و روبینیو خیلی خطرناک هستن .
ولی باید منتظر موند و دید این دو تیم چه نقشه هایی رو واسه همدیگه کشیدن .
بازيكن شماره 7 شيلي بازيكن خيلي خوبيه امشب حتما" بازي قشنگي از شيلي ميبينم در ضمن فكر نكنم كه برزيل بتونه به راحتي اين بازي رو ببره شيلي تو بازي اسپانيا اگه 10 نفره نميشد ميتونست جلو صعود اسپانيا رو بگيره
برزیل ، شیلی رو میزنه.
شک نکنید.:شیطان:
تا پایان نیمه اول که حدس شما کاملا درسته .نقل قول:
برزیل ، شیلی رو میزنه.
شک نکنید.
برزیل 2 - شیلی 0
آرژانتين قهرمان ميشه, خدا ميدونه که حقشه ,بلطف يزدان و ديگو ,آرژانتين قهرمان ميشه..
لالالاي لاي لالاي لالا....
من مطمئن بودم كه برزيل شيلي رو ميزنه.
يه سوال برام پيش اومده؟
اين كاكا، اصلا خوب بازي نميكنه ؛ موثر هم بازي نميكنه.
چرا شماره 10 را بهش دادن؟!
چرا رونالدينيو رو بجاي اون دعوت نكردند؟!
كاكا فقط توي يه دوره كه براي ميلان بازي ميكرد، خوب بود؛ حتي توي رئال هم بازيش چنگي به دل نميزنه.http://forum.p30world.com/images/New...ive%20(40).gif
ديشن كلي توپ لو داد (درسته كه يه پاس گل هم داد).
من كلا از كاكا بدم مياد.http://forum.p30world.com/images/New...sive%20(2).gif
ديشپ ، دني آلوز خيلي خوب و موثر بازي كرد.http://forum.p30world.com/images/smi...smileyanim.gif
حالا اینکه شما از کاکا بدت میاد دلیل نمیشه دعوتش نکنن ، بعضی از بازی کن ها هستن برای خودشون استوره هستن و حظورشون باعث دلگرمی اعضاء تیم میشه و در ضمن گاهی اوقات با اینکه خوب نمیدرخشن ولی تجربشون تیم رو از فرش به عرش میبره .
مثل هانری که در آرسنال فوق ستاره و استوره بود براشون ولی وقتی اومد بارسلونا نیمکت نشین شد ، ولی همین نیمکت نشین تو یکی از بازی ها حذفی جام 10 دقیقه آخر به زمین اومد و با تجربه خودش یه پاس گل داد که باعث شد بارسا تو لیگ قهرمانان بمونه .
همین کاکا فراموش نکنید که یکی از استوره های برزیل هست که 2 سال بهترین بازیکن شناخته شد ، چیزی که خیلی از بازیکن های الان آرزوش رو به گور میبرن ...
رونالدینو :قلب: هم دعوت نشد چون تو بازی های میلان یاد جوونیش افتاده بود و برای اینکه نظر مربی تیم ملی برزیل رو جلب کنه همش تکنیک میزد در صورتی که امسال مربی برزیل روی تاکتیک و نتیجه بازی تمرکز کرده و دینو رو هم دعوت نکرد تا بقیه اعضاء تیم جو تکنیک و بازی برزیلی نگیرشون ...
امشب ، اسپانيا كار سختي مقابل پرتغال داره.
چون پرتقال هم مهاجمين خوبي داره (مثل رونالدو) ، هم مدافعين خوب (توي اين جام گل نخوردند).
:متفکر:
دوستان دیگه در این تاپیک پست ندین چون دیگه تموم شد . از روز شنبه همه تاپیک هایی که مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات نباشن حذف خواهند شد .
دیدی چه خط مشی و خط نشونی برامون کشیدن. :افسرده:
اگه این تاپیک ها حذف شن ، اصلا دیگه رغبتی برای حضور در این سایت نخواهم داشت.
بالاخره امیدوارم تجدید نظری صورت بگیره. :متفکر:
و اما جدال پرتغال و اسپانیا رو چطور ارزیابی میکنید؟
من بازی اسپانیا و پرتغال رو جدال و رقابت مابین ادواردو دروازه بان پرتغال و مهاجمین اسپانیا خلاصه میکنم.
در کل بازی زیبایی بود
در مورد این تاپیک هم اگر ممکنه تا پایان جام جهانی حذف نکنید
این تاپیک استثناً تا پایان جام جهانی باقی می مونه.
تیم مورد علاقه من هم که با برزیل بازی داره
هلند اسپانیا
یا
برزیل آرژانتین
فینال زیبایی می تونه باشه
شک نکنید بارسلونا قهرمانه
ببخشید همون اسپانیا منظورم بود
به نظرم فينال رو برزيل وآ لمان بازي ميكنند
http://www.oleole.com/media/main/ima...-vis_37074.jpg
کاکا:بازی برزیل- هلند تماشایی خواهد بود
ستاره برزیلی معتقد است که هر دو تیم تمایل زیادی به بازی فوتبال دارند
سایت گل- کاکا، ستاره تیم ملی برزیل معتقد است که دیدار مرحله یک چهارم پایانی تیمش مقابل هلند، دیداری است که همه تمایل زیادی به تماشای آن دارند و معتقد است که تیمش پس از برتری 0-3 مقابل شیلی، نشان داد که به رشد و پیشرفت ادامه می دهد.
ژوان، لوئیس فابیانو و روبینیو برای سلسائو گلزنی کردند ولی کاکا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که تیمش در دیدار مقابل شیلی فرصتهای فراوانی برای گلزنی داشت.
ریکی کاکا گفت:«ما بازی به مراتب بهتری را ارائه کردیم و در سطح بسیار بالایی بودیم. ما فرصتهای فراوانی داشتیم و ثابت کردیم که در حال رشد وپیشرفتیم.»
این ستاره برزیلی در مورد دیدار روزجمعه تیمش مقابل هلند گفت:« آنها از نظر تکنیکی، تیمی غنی را دراختیار دارند و از نظر فردی و گروهی بازی می کنند و به حریف هم اجازه بازی کردن می دهند.این بازی ای است که همه دوست دارند آن را تماشا کنند و بازیکنان نیز دوست دارند در آن به بازی بپردازند.»
آرژانتین رو دست کم نگیرید ، تا اینجا آمار و ارقام خوبی واسه خودش رقم زده.
این جام ، جام اسپانیاستنقل قول:
شک نکنید بارسلونا قهرمانه
ببخشید همون اسپانیا منظورم بود
امیدوارم که این تاپیک رو با چشم پوشی از قوانین بدارن بمونه .
برزیل رو نباید دست کم گرفت ..
اقا نمی شه سه تاشون اول بشن .. اخه واقعا نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم ..
:گیج:اوخ اوخ آرزانتین رو یادم نبود ، اگر فینال آرزانتین و اسپانیا باشه واقعا نمیشه هیچی رو پیشبینی کرد ، البته باز هم روی کاغذ اسپانیا برتری داره ( خط دفاعیش ) ولی خوب اون نیم وجبی هم ( مسی ) واقعا فوق العاده تک روی میکنه ... !
درسته که با سبک بازیش آشنا هستن ولی اینجور بازیکنا غیر قابل پیش بینی هستن ( زمان اوج رونالدینو در بارسا رو به یاد بیارید ... ) با اینکه مسی هیچ وقت نتونسته مثل رونالدینو باشه ولی خوب در حد خودش فوق العاده عمل میکنه ، به نظرم بازی فینال اگر آرژانتین و اسپانیا باشه عملا جنگ اسپانیا با مسی و توز و هیگواین هست .نقل قول:
و هم تیمی های اون به سبک بازی مسی کاملا آشنا هستند و میتونه مشکل ساز بشه .
همچین چیزی غیر ممکنه . رفیق اسپانیا و آرژانتین در بهترین حالت در نیمه نهایی به همدیگه میخورن .نقل قول:
اگر فینال آرزانتین و اسپانیا باشه
لینک
مثل همیشه ، آلمان یکی از پایه های فینال هستش.:ناراحت:
آلمان بیشترین مقام دومی رو داره.
ولی اسپانیا قهرمان میشه.:لبخند:
نقل قول:
مثل همیشه ، آلمان یکی از پایه های فینال هستش.
این دو جمله هم با هم تناقض دارن .نقل قول:
ولی اسپانیا قهرمان میشه.
اگه آلمان بخاد برسه به فینال باید هم آرژانتین و هم اسپانیا رو شکست بده . پس قهرمانی اسپانیا منتفیه .
حالا اگه اسپانیا بخاد قهرمان بشه باید هم پاراگوئه و هم آلمان ( در صورتی که آرژانتین رو شکست بده ) رو شکست بده . در این صورت رفتن آلمان به فینال منتفیه . :لبخند:
آرژانتین آلمان رو له میکنه! :لبخند:
غنا هم بعید میدونم اراگوئه رو ببره.
اسپانیا پاراگوئه رو خواهد زد.
هلند و برزیل :متفکر:
اصلا فکرش رو هم نکن ، آلمان امسال هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، اون برد عجیبی هم که مقابل انگلیس گرفت به خاطر قوی بودنش نبود بلکه به خاطر ناهماهنگی بازیکن های انگلیس بود و گرنه اگر انگلیس با همون بازیکن ها آماده به میدان میامد دروازه آلمان توسط " رونی و لمپارد " گلبران میشد .نقل قول:
ولی آلمان ، آرژانتین رو میزنه.:ناراحت:
آلمان جلوی نبوغ مسی فقط باید وایسه و نگاه کنه که چه طور داره حذف میشه ، مگر اینکه دوباره یکی از اون شگفتی های جام رو ببینیم که تو این مرحله بعید به نظر میرسه .
خلاصه اسپانیا قهرمانه .
کاملا موافقم . آلمان وقتی 2 بر 0 از انگلیس جلو افتاد در واقع تلنگری به انگلیس زد و انگلیس رو از خواب بیدار کرد . انگلیس خوب حمله کرد و یه گل زد و در فاصله چند دقیقه بعد یه گل دیگه زد و اون داور لعنتی گل رو قبول نکرد . من نمیخام از بازی بد انگلیس و ناهماهنگ بودن بازیکناش دفاع کنم ولی اگه اون گل پذیرفته میشد انگلیس هم همینطوری پشت سرهم حمله نمیکرد . اگه به دو گل آلمان در نیمه دوم توجه کرده باشین هر دوتاش موقعی زده شد که انگلیس کاملا در فاز حمله بود و روی ضد حملات گل رو دریافت کرد .نقل قول:
اصلا فکرش رو هم نکن ، آلمان امسال هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، اون برد عجیبی هم که مقابل انگلیس گرفت به خاطر قوی بودنش نبود بلکه به خاطر ناهماهنگی بازیکن های انگلیس بود و گرنه اگر انگلیس با همون بازیکن ها آماده به میدان میامد دروازه آلمان توسط " رونی و لمپارد " گلبران میشد .
آلمان جلوی نبوغ مسی فقط باید وایسه و نگاه کنه که چه طور داره حذف میشه ، مگر اینکه دوباره یکی از اون شگفتی های جام رو ببینیم که تو این مرحله بعید به نظر میرسه .
اگه آلمان واقعا تیم پرقدرتی باشه باید آرژانتین رو هم ببره و البته اسپانیا رو هم بعدش .
زمان همه چیز رو معلوم میکنه .
احتمالش خیلی زیاده .نقل قول:
خلاصه اسپانیا قهرمانه .
البته اگه به آرژانتین بخوره خیلی کارش مشکله .
به نظر من آرژانتین آلمان رو میزنه .نقل قول:
ولی آلمان ، آرژانتین رو میزنه.
البته احتمال اینکه آلمان هم بتونه آرژانتین رو بزنه هست . اگه تو دفاع آرژانتین وا بده . وگرنه در همه جای زمین بازیکنای بسیار خوبی داره . ولی اگه این مارادونای بی مغز EL Capitano ( زانتی ) رو دعوت کرده بود الان آرژانتین خیالش از بابت دفاع راحت بود .
واقعا در بازی با بایرن دیدید که چطور روبن رو مهار کرده بود و نمیذاشت تکون بخوره . :تشویق:
چه میکنه این زانتی ............. :لبخند:
:قهقهه: بعد از 30 بازی برزیل داره طعم باخت رو میچشه و با جام خداحافظی میکنه ... !
:تشویق: هلند واقعا گل کاشت .
:قهقهه: برزیل بای ...
موقعیت آخر هلندی ها داشتن فکر میکردن که گل بزنن به برزیل یا بهشون رحم کنن ، واقعا این بازی برزیلی نبود ، با اون مربی خوشحالشون ، حالا بره جواب طرفدارای برزیل رو بده که چرا رونالدینو رو دعوت نکرد ...
خب برزیل هم حذف شد . واقعا پتانسیل این رو داشت که 5 تا هم از هلند بخوره . ) سه تا تک به تک رو گل نکردن ( . به قول مجتبی جون هلند نمیدونست به برزیل گل بزنه و یا رحم کنه .
واقعا تیم هلند و مخصوصا اشنایدر گل کاشت . Forza Sneijder ............... :تشویق:
------------
حالا سه تا مدعی جدی در جام موندن : اسپانیا و آرژانتین و هلند .
البته آرژانتین و اسپانیا یکشون حذف میشه و در فینال نمیتونیم بازی این دو تیم رو شاهد باشیم .
هلند که یه پای فینال شد . :لبخند:
فقط هلند
:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق: