سلام
دوستان عزیز.
اسم انتخاب شده. لطفا رزومه خودتون رو برای آقا مهرداد ارسال کنید تا هر چه زودتر این نهاد پا بگیره.
سلام
دوستان عزیز.
اسم انتخاب شده. لطفا رزومه خودتون رو برای آقا مهرداد ارسال کنید تا هر چه زودتر این نهاد پا بگیره.
پارس پردازش - پارس رایان هم دو تا اسمی بود که به ذهن بنده رسید ... گفتم پیشنهاد بدم ... ( فقط در حد پیشنهاد ! )
دوستان مسوله اسم و ادامه بدید تا به یک اسم ثابتی برسیم که همه پسند باشه
اسم های محلی خودتون - اسم ها ای که خودتون دوست داشتید یک روزی انتخاب بشه بگید
مسئله بعدی بیمه هست که در موردش خیلی کم صحبت شده :
مهمترین ویژگی ای که میتونه عضو نهاد داشته باشه بیمه شدنشه
تامین هزینه اون و میتونیم از بستر پروژه ها و یا حتی شخصی انجام بدیم نگران اون نباشید اما الزام این قضیه میخوام بدونم برای همه روشن هست ؟
در این مورد نظر بدید ممنون میشم
اسم بنظرم هر چیزی حتی بدون معنی هم می تونه باشه بعدا خودمون بهش معنی میدیم (مثل تتلو:لبخند:)
یه اسم جالب که راحت تو دهن بچرخه ژوگل خیلی خوب بود ولی یه ذهن رو بسوی گوگل سوق می داد و همین برای سایت خوب نبود.
در مورد بیمه هم که صحبت آقای شهرکی خوب بود گفتند که هزینه اش از اولین پروژه ماه اول شخص برداشته می شه و اگر شخص پروژه ای نداشت نهاد هزینه اش رو می ده چون نتونسته اعضا رو فعال نگهداره.
(چند جا پرس وجو کردم قیمت ماهیانه یه چیزی حدود 150 هزار تومانه!)
من بیمه خویش فرما هستم ماهی 103000 تومان !
به نظر من اعضا باید ماه اول هزینه بیمه شون رو خودشون بدهند!! چون معلوم نیست تو پروژه ای که می گیرند موفق باشند . اگه پروژه اولشون رو کامل انجام دادند و نهاد ازشون رضایت داشت بیمه کنه اونها رو ! اگه نه بعنوان کارآموز برای نهاد باشند تا کار یاد بگیرند .
اسم انتخاب شده که به نظر من خیلی خوبه (آریا رایان)
بیمه هم که همه می دونند چقدر می تونه مهم باشه اونم برای بازار کار ما برنامه نویس ها .... به نظرم پول بیمه از همون پروژه کم بشه بهتره چون بعضی ها از ترس همین که بخوان پول بدن شاید در عین اینکه از توانایی زیادی برخوردار باشن از همکاری با نهاد دلسرد میشن
به نظرم باید بخشی تو نهاد باشه که نمونه فرم های قرار داد رو به کاربر ارائه بده (برای بستن قرار داد حضوری ) و این نمونه قرار داد ها استاندارد باشن و نکات و تبصره های یک قرارداد حرفه ای رو برای کاربر فراهم کنه . چون خود من وقتی پروژه ای می نویسم و تحویل مشتری می خوام بدم چون از قبل باهاش قرار داد کتبی امضا نکردم برای عملیات پشتیبانی و حتی پرفتن پول خیلی وقت ها دچا مشکل شدم ..... یعنی میگم بعد از اینکه نهاد پروژه رو آنالیز کرد و کارهای مهندسی نرم افزار رو روش انجام داد و به قیمت نهایی پروژه رسید بیاد و برای آن دسته از قراردادهایی که به صورت حضوری هستن این نمونه فرم ها رو به برنامه نویسش بده و اون رو در امر پشتیبانی نرم افزار همایت کنه......
قطعا لازمه! فکر کنم چون وجودش بدیهیه کسی چیزی نگفت.
به نظرم این خوب نیست، چون کسی که میاد عضو نهاد میهش می خواد پول دربیاره حالا اگه پروژه ای گیرش نیاد از یه طرف باید پول اشتراک بده از یه طرف هم پول بیمه بده! این رو شاید خیلی ها قبول نکن و شک کنن.
ولی اینو یه طور دیگه میشه راه اندازی کرد، به این صورت که:
هر عضو باید یه حساب تو سایت داشته باشه که وقتی پروژه ها رو انجام میده پول توش ریخته میشه، حالا سر هر ماه حسابش رو نگاه میکنم اگه موجودی بیشتر از هزینه بیمه بود پول رو برمیداریم و بیمه رو رد میکنیم ولی اگه نبود هزینه بیمه رو ازش کم میکنیم مثلا اگه موجودیش 20 تومن باشه و هزینه بیمه 80 تومن باشه موجودی حسابش میشه منفی 60 تومن، بعد وقتی پروژه گرفت اون مقدار منفی از پولش کم میشه.
از یه طرف هم قرار شد اگه نهاد نتونه واسه هر عضو هر ماه حداقل یه پروژه جور کنه، یه هزینه ای به عنوان خسارت به عضو بپردازه، خب اول باید مقدار این هزینه محاسبه بشه! چقدر میخواییم بدیم؟ 10 تومن؟50 تومن؟ یا چند؟
خلاصه هرچقدر که باشه این پول رو به همون حسابش میریزیم.
البته میتونیم یه کاری هم بکنیم، خسارتی که قراره نهاد بپردازه همون هزینه بیمه باشه:لبخندساده:
چطوره؟ البته فکر کنم یکم زیاد باشه.
مژده دارم براتون :
یکی از بچه های خوب نرم افزار + دوست صمیمی و قدیمی خودم اقا مبین رنجبر ( مدیر بخش NoSql (پایگاه داده های غیر رابطه ای ) انجمن و با نام کاربری Lsass.CRC32 ) - کارشناس نرم افزار + با رزومه خوبی که دارند تو این رشته و همچنین سابقه خوبی که تو کارهای پژوهشی دارند : قول همکاری با ما و دادند و برای پیشبرد اهداف " نهاد حمایتی از برنامه نویسان " و هدف مهم این نهاد که پیشرفت برنامه نویسان و تبدیل همه دغدغه ها به ارامش و رضایت شعلی همه شما عزیزان هست :
ایشون قبول زحمت کردند و دارند به رایگان برای اعضا نهاد دوره "رزومه نویسی" برگزار می کنند ( انلاین ، اونم به این خاطر که تو بررسی های انجام شده ایشون رزومه خیلی از ما ها مشکل داره و درست نیست ) - تا اصول و قواعد یک رزومه مناسب و اموزش بدند
ایشون مدرک معتبر رزومه نویسی از سایت درسنامه و دارند که تصویر مدرکشون و در زیر میزارم
- و همچنین مدرک آیلس زبان و داره اقا مبین و تو رزومه نویسی به زبان انگلیسی و اصول و قوانین اون اطلاعات خیلی خوبی داره و وقتی ازش خواستم که رزومه " خودم " و ترجمه کنه گفت " بهت ماهی گیری یاد میدم نه ماهی خوری "
هدف اینه که کنار این تیم و جدا از اینکه همیشه پروژه داشته بشیم به هدف های بزرگتری نگاه کنیم...مثل اینکه چرا این رشته و انتخاب کردیم ؟چرا نمیتونیم پول دربیاریم ؟ چرا مشکلات سر راه ما وجود داره ؟
چطوری بتونیم یک ایده و به پول تبدیل کنیم
مهندس بار بیایم و پر از دانش نه یک کد نویس....
خیلی زشته که بگیم خسارت بده نهاد ! خسارت چی ؟؟ اول و اخرش خودمون مقصر هستیم تو خرابی بازار ...حالا یا ما یا اونی که پروژ] 50 تومنی انجام میده + یا اون کسی که از رو بی اطلاعی خودش بد قرارداد میبنده + و و و و
درکل اگه کسی تو نهاد بیکار بمونه همه اعضا نهاد مقصر هستند به دید من !
بنده هیچ مسئولیتی و قبول نمیکنم ! هیچ رول و قانونی هم تایید نمیکنم که نهاد قراره به همه سود برسونه فقط و فقط !!
کنار همه تلاش ها ای که میکنم انتطاراتی دارم و اون هم همکاری هست و بس ! بدون شک بعد این هماهنگی ها هیچوقت ما مشکلی نخواهیم داشت !
نام کاربریش و اعلام کردم برای اعلام حضور به خودش پیغام خصوصی بدید تا انشا الله یک دوره خوبی داشته باشیم و همچنین برای نشست بعدی یک مژده بزرگتری داریم از ایشون که اونو تو نشست میگیم
ضمیمه 104458
از مهرداد عزیز سپاس گزارم که معرفی کارگاه رزومه نویسی رو بر عهده گرفت.خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دوره به صورت آنلاین خواهد بود که تمامی مطالب به صورت اسلاید خواهد بود.این کارگاه در ۴ جلسه یک ساعته به صورت اسکایپ و یا پلتفرم GoToMeeting برگزار خواهد شد.حد نصاب برگزاری هم ۱۰ نفر می باشد که به محض رسیدن به حدنصاب تاریخ برگزاری اعلام خواهد شد.برای ثبت نام در این کارگاه لطفا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید:
https://docs.google.com/forms/d/10um...tFu58/viewform
لطفاً برای اطلاع از آخرین تغییرات، یک پیام با فرمتی که در پست اول این تاپیک گذاشتم به شماره مشخص شده ارسال کنید تا آخرین اخبار نهاد ازطریق پیامک برای شما ارسال بشه.
اینم رزومه ی من ...
البته من قبلا ارسال کرده بودم .. اما یه سری تغییرات لازم داشت که انجام شد...
http://guidesigner.ir/Resume.zip
تا الآن 4 نفر شماره خودشون رو اعلام کردن. لطفاً بقیه دوستان هم اقدام کنن تا بتونیم در مواقع ضروری اقدام به اطلاع رسانی سریع کنیم (این پیشنهاد رو هم آقا مهرداد مطرح کردن).
دوستان کارگاه رایگان رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر به حد نصاب رسید.اگر دوستان دیگری هم علاقه مند به شرکت هستند سریع تر اقدام کنند که به زودی فرم ثبت نام بسته خواهد شد.
جناب شفیعی منظورتون از اولین پست تکمیل روزومه هست؟
یا ارسال شماره ب تنهایی کفاف کار رو میده؟
بنده هم رزومه خودمو به ایمیل mail.hosseinzadeh@gmail.com ارسال کردم
سلام
می شه یه آمار کلی بدید؟
( از کسانی که در کلاس ثبت نام کردند ، کسانی که رزومه فرستاند و کسانی که از طریق SMS ثبت نام کردند.)
تعداد 16 نفر در فهرست اطلاع رسانی ازطریق پیامک ثبت شدن. از بقیه دوستان هم تقاضا میکنم جهت تسهیل در امر اطلاع رسانی، اطلاعاتشون رو در اختیار نهاد قرار بدن (با ارسال پیامک به روشی که در پست اول این تاپیک اعلام شده).
به ایمیل mail.hosseinzadeh@gmail.com
کلاس رزومه نویسی کی شروع میشه ؟!
صفحه نمیاد ، اطلاعاتم رو پیام خصوصی زدم
سلام لطفا یکی به من میگه تا کی وقت داریم توی کلاس رزومه نویسی ثبت نام کنید وتا کی وقت دارم رزومه ام را برای نهاد بفرستم.من چند روزی حسابی گرفتار بودم وقت نکردم بیام سراغ اینترنت لطفا راهنمایی کنید؟
آیا کلاسها حضوری هست؟یا نه مجازی؟هزینه اون چقدره؟
:متفکر:
تا الآن 26 نفر توی سامانه پیامک نهاد ثبت شدن. از بقیه دوستان هم تقاضا دارم همکاری کنن.
دوستان یک نظر دیگه خودم داشتم که اقا محسن نوری ( محسن 15 ) هم همین نظر و دارند تشکیل فروشگاه برای نهاد هست به صورت انلاین
من تو ذهنم بود که یک برنامه نویس از ساب دامنه های نهاد یک پروفایل + شاپ +رزومه + و و و و داشته باشه برا خودش
بیایم یک فریم ورک و مثلا تایید کنیم و بگیم استاندارد هست
بعدش خیلی ها میان ماژول مینویسند براش و بفروشند و درگیر بقیه چیز ها نمیشند و کسب درامد میکنند
ماژول جوملا و و چظوره ؟
دوستان عزیزی که در دوره رزومه نویسی ثبت نام کرده اند ، ایمیلی فرستاده شد مبنی بر شرکت در نظرسنجی زمان و تاریخ برگزاری جلسه اول این دوره.
و همچنین مهلت ثبت نام در این دوره به پایان رسید.
تعداد ثبت نام شده ها : 20 نفر
پلتفرم GoToMeeting چیه ؟نقل قول:
از مهرداد عزیز سپاس گزارم که معرفی کارگاه رزومه نویسی رو بر عهده گرفت.خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دوره به صورت آنلاین خواهد بود که تمامی مطالب به صورت اسلاید خواهد بود.این کارگاه در ۴ جلسه یک ساعته به صورت اسکایپ و یا پلتفرم GoToMeeting برگزار خواهد شد.حد نصاب برگزاری هم ۱۰ نفر می باشد که به محض رسیدن به حدنصاب تاریخ برگزاری اعلام خواهد شد.برای ثبت نام در این کارگاه لطفا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید:
استاد شهرکی اگه ممکنه شما هم کارگاه آنلاین در مورد برنامه نویسی برگزار کنید .
یکی از سایت هایی هست که امکان برگزاری ارائه همراه با صدا رو فراهم میکنه که متاسفانه از هر ایمیل میشه یک بار به مدت 30 روز استفاده کرد.و چون من قبلا از این سرویس استفاده کردم امکان استفاده دوباره وجود ندارد.به همین هلت برگزاری این دوره رو با استفاده از نرم افزار TeamViewer Meeting انجام میدهیم که توضیحات بیشتر پس از مشخص شدن تاریخ نهایی ارسال خواهد شد.
سلام
می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟
سلام
آقای رنجبر لینک باز نمیشه و ارور میده که لینک خراب هست. رفتم روی وب سایت یه وب انگلیسی زبان هست توی کدام قسمتش برم و توی نظر سنجی شرکت کنم.؟یوزر و پسورد را تعریف کنیم یانه با مشخصاتی که به شما داده ایم تعریف شده .لطفا راهنمایی کنید.
من منتظرم .ممنونم
اگر با این لینک مشکل دارید لطفا از میان گزینه های زیر انتخابتون رو به ایمیل بنده ارسال کنید :
سه شنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
سه شنبه - ساعت 5 تا 6 عصر
چهارشنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
چهارشنبه - ساعت 5 تا 6 عصر
تا الان 6 نفر در نظرسنجی شرکت کردند و مشکلی نداشتند.
من هم همین مشکل رو داشتم ...نقل قول:
می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟
روی لینک کلیک نکنید ... متن رو کپی کنید و توی مرورگرتون وارد کنید تا عمل کنه ...
اگه نشد :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj...8p158563%0D%0A
رو تبدیل کنید به :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563
موفق باشید
سلام
تشکر.
فقط یه سوال اونم این که رزومه نویسی لازم هستش؟
آخه ما فقط یه بار باید یه رزومه بنویسیم و بعدا فقط بروزش کنیم.
تشکر.
درباره ی teamviewer خواستم بپرسم اگر یه بار از نسخه Demo استفاده کرده باشی و 7 روز مهلتت تموم شده باشه چه کار باید کرد؟
نمیدونم نتیجه نظر سنجی چی میشه و چه زمانی انتخاب میشه ولی من یک پیشنهاد دارم
جمعه بعدازظهر هم گزینه خوبی میتونه باشه برای پیشنهادم هم دلیل دادم:1- هرکس کارمند ادارت دولتی هست یا ساعات کاری اون طوری هست که باید تا2یا3بعدازظهر سرکار باشه میتونه شرکت کنه2-هرکس با هر شغلی پنج شنبه و جمعه صبح را استراحت می کنه و جمعه باانرژی بهتری میاد برای یاد گرفتن ودر ضمن نگران کارهای عقب افتاده کاری و کارهای نیمه تمومی که باید روز بعد ببره سرکار نیست ویا نگرانی خیلی کمتری داره .یا اگر کسی هم جمعه روز تعطیلش بیرون ،پیک نیک یا ...رفته باشه تاجمعه عصر برگشته. نظر شما چی هست آقای رنجبر؟
ميشه گذاشت واسه بعد از امتحان كارشناسي ارشد كه هم شما وهم آقاي حسن زاده و هم ديگر دوستاني كه امتحان كارشناسي ارشد دارند امتحانشون را بدهند ونگران زماني كه ميخواهند صرف اين آموزش كنند نباشند و نگراني و استرس هم براي تداخل زمان كلاس با امتحان ارشد نباشه فكركنم تاريخ كنكور ارشد اواخر خرداد يا اوايل تير باشه وتا بعداز ارشد امتحان بچه هاي كارشناسي هم تموم ميشه .شايد يكي از دلايلي كه 20نفر بيشتر ثبت نام نكردند همين باشه بخاطر امتحانات فاينال خيلي ها سراغ اينترنت نمي آيند و مشغول درس خونده هستند. وقت ندارند به كار ديگري برسند.
براي همه آرزوي موفقيت دارم .موفق باشيد.:تشویق:
نمیدونم چقدر در مورد این کنکور اطلاع دارید ولی در 2 نوبت صبح و عصر برگزار میشه و دوستانی که در نوبت عصر هستند ساعت 4 امتحان شروع میشه.در ضمن در هم شهر ها هم برگزار نمیشه پس فاصله راه و خستگی هم باید حساب کرد.تاریخ امتحان ارشد رو ذکر کردم دقیق البته.
حالا که خیلی از دوستان در نظرسنجی شرکت کردن نمیشه از نو شروع کرد.در جلسات بعد این نکته لحاظ می شود.
سلام و خسته نباشید
من هم رزومه خودم رو برای آقای حسین زاده ارسال کردم.
شمارمم در سیستم پیامکی ثبت کردم.
ممنون
دوستان
من هنوز نتورنستم رزومه صحیح رو ارسال کنم.
سرعت آپلود مبین نت واقعا ضعیفه!
راستی مدت ارسال رزومه تا کی هست؟