-
2 ضمیمه
نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface
ممنون از همگی و اینکه بین این دوتا کدوم بهتره؟
ضمیمه 135858
ضمیمه 135859
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
اینا رو با کدوم کامپوننت زدی؟
-
سلام؛ با تشکر از تاپیک خوبتون!
دوستان من همیشه با فونت فارسی مشکل دارم توی برنامه هام! نمی دونم از چه فونتی در برنامه ام استفاده کنم که هم خوانا باشه، هم ساده و هم جذاب!!
کسی مجموعه فونت مناسب داره؟
-
سلام. نظرتون چیه درباره طراحیم؟ این برنامم تحته wpf هست.
لینک عکس: http://8pic.ir/images/ibdt3e7h1bvlu3yx7h7d.png
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
ایکن های دومی بزرگتر و بهتره، طرحت هم فوق العاده بهتر شده، موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
بسیار زیبا کار کردی، دکمه ها با کامپونت خاصیه؟! این WPF چه میکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
دومی بهتره ولی یه فکری به حال این زبانش فارسیش بکن ، و همچنین اون منوهای بالا یه چیز اضافست بالای آیکون ها ! اینجوری منو ها دو طبقه هستن و زیاد جالب نیست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
درود خدمت جناب گلبافان گرامی
من چند وقته دنبال همچین کاری هستم برای گزارس گیری از برنامه خودم،کامپوننت خاصی برای این کار وجو دارد یا همه چی رو باید از اول بنویسم؟
سپاس فراوان
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام به همه ...
دوستان من توضیحات رو با آمار عددی جایگزین کردم ... بهتر نیست ؟!
توضیحات اضافی فرم ها رو حذف کدم (مث فرم ورود)
اما کلی کد نویسی موند رو گردنم :بامزه:
این خوبه، اون شلوغه هم خوب بود.. :)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
بسیار زیبا کار کردی، دکمه ها با کامپونت خاصیه؟! این WPF چه میکنه
ممنونم
همه کامپوننت هاش طراحی خودمه حتی ریز به ریز کد نویسسش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
دومی بهتره ولی یه فکری به حال این زبانش فارسیش بکن ، و همچنین اون منوهای بالا یه چیز اضافست بالای آیکون ها ! اینجوری منو ها دو طبقه هستن و زیاد جالب نیست.
کلمات فارسیشوو اگه میگین خوب اونا قراره واسه انگلیسی غیر فعال باشن یه سری هم که دیان کاربر فارسی وارد کنه به خودش مربوطه که من واسه انجام دادم بعد منظورتون حذف منوی اوله اون بالای بالا؟ بجاش چی استفاده کنم پس؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
نظورتون حذف منوی اوله اون بالای بالا؟ بجاش چی استفاده کنم پس؟
یه جورایی هم خوانی ندارن ! مثلا میتونید منو هارم به شکل همین آیکون ها در بیارید یا یک کادر کشویی مانند برای منو ها در نظر بگیریید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
کار بعدی من هم صد در صد فلت یوای هستش اصلا یه جذابیتت عجیب داره بعد اینکه کارتم بیستته پسر افرین
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
یه جورایی هم خوانی ندارن ! مثلا میتونید منو هارم به شکل همین آیکون ها در بیارید یا یک کادر کشویی مانند برای منو ها در نظر بگیریید.
منو ها زیادن بازم ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
اینو نمیشه با WinForm درست کرد ؟
-
2 ضمیمه
سلام ،
دوستان نظرتون چیه راجب اینکه هنگام ثبت اطلاعات کاربر همینکه بخواد گروه ها رو مدیریت کنه با کلیک بر روی دکمه موجود در اون بخش به صورت زیر بتونه وارد بخش مدیریت گروه بشه
ضمیمه 135879
در صورت نیاز که وارد شد فرم به صورت زیر خواهد بود دارای سه زبانه موجود ، افزودن ، ویرایش و لیست مربوطه.
ضمیمه 135878
و البته به آیکون زبانه ها هم یه توجهی کنید ببینید در این حالت بهتر نیست ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
بله حتما میشه انجام داد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
سلام ،
دوستان نظرتون چیه راجب اینکه هنگام ثبت اطلاعات کاربر همینکه بخواد گروه ها رو مدیریت کنه با کلیک بر روی دکمه موجود در اون بخش به صورت زیر بتونه وارد بخش مدیریت گروه بشه
ضمیمه 135879
در صورت نیاز که وارد شد فرم به صورت زیر خواهد بود دارای سه زبانه موجود ، افزودن ، ویرایش و لیست مربوطه.
ضمیمه 135878
یعنی واسه اطلاعاتی که فقط یه اسم یه توضیح کاربر باید اون لحظه بین کارش یه وقفه بندازه بره یه فرم دیگه بنظرت این درسته؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
بله حتما میشه انجام داد
برنامه هایی که می نویسم معمولا خیلی دقت می کنم و به نظر خودم کد نویسی خوبی داره
اما ظاهر خوبی ندارن ، حتما عکس می ذارم ببینم دوستان چی میگن
راستی ، دوست دارم بدونم اون Title بار به اون خوشگلی چه طوری باید ساخت .
ای کاش آموزش هم بود
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
چرا نشه؟ صد درصد میشه. کار نشد نداره ولی سخته. هم برنامت سنگین میشه چون باید از کلی کامپوننت استفاده کنی. هم کلی باید کد نویسی کنی برای ایجاد انیمیشن، استفاده از api و کلی چیزه دگ.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
کار بعدی من هم صد در صد فلت یوای هستش اصلا یه جذابیتت عجیب داره بعد اینکه کارتم بیستته پسر افرین
ممنون بابت نظرتون. با نظرتتون موافقم اگه طراحی فلت درست طرح بندی بشه عالیه
-
ی سوال دگ اینکه کسی طرحه فلت از دیتاگرید ویو داره؟ فقط عکس کافیه میخوام تبدیلش کنم به کنترل wpf و نشرش بدم. تو نت طرح قابل پسندی نبود ک ب دل بشینه. ممنون میشم اگه کسی طرحی داره و قرار بده. البته طرح فلت جدول هم کافیه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
برنامه هایی که می نویسم معمولا خیلی دقت می کنم و به نظر خودم کد نویسی خوبی داره
اما ظاهر خوبی ندارن ، حتما عکس می ذارم ببینم دوستان چی میگن
راستی ، دوست دارم بدونم اون Title بار به اون خوشگلی چه طوری باید ساخت .
ای کاش آموزش هم بود
اگه xaml بلدید و برای wpf میخواید کد تایتل رو قرار بدم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
ی سوال دگ اینکه کسی طرحه فلت از دیتاگرید ویو داره؟ فقط عکس کافیه میخوام تبدیلش کنم به کنترل wpf و نشرش بدم. تو نت طرح قابل پسندی نبود ک ب دل بشینه. ممنون میشم اگه کسی طرحی داره و قرار بده. البته طرح فلت جدول هم کافیه
این هست که با کامپوننت Dev هستش :
https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1435937184
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
سلام ،
ضمیمه 135879
ضمیمه 135878
سلاممممممم آقای اسد زاده واقعا طراحی شما حرف نداره آدم طرح های شمارو میبینه اصلا دوست داره شبو روز برنامه نویسی کنه شما فوق العاده این ، در مورد Qt خیلی تلاش کردم برای یادگیریش ولی خیلی سخته من بیشتر با دیتابیس کار میکنم نمیدونم ارتباط با دیتابیس رو از کجا شروع کنم کارهای شما حرف نداره واقعا آفرین بر شما Xx=
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
سلام ،
ضمیمه 135879
ضمیمه 135878
سلام
بله ، این روش خوبیه به نظرم ، اینجوری کاربر برای تغییرات در اطلاعاتی که بصورت lookup در کمبوباکس در اختیارش هستن ، مجبور نیست فرم جاری رو ترک کنه.
اما برای فرم مدیریت گروه های شما ، می شود از تب استفاده نکنید، در واقع یک گرید باشه و همون فیلد ها ، کنار هم
فرض بفرمائید وقتی روی هر رکورد از گرید دبل کلیک میشه اطلاعات اون فیلد برای ویرایش در فرم بارگذاری بشه و یک button هم داشته باشید برای خالی کردن فرم و ایجاد رکورد جدید ، در واقع با یک پراپرتی میتونید حالت جاری فرم رو تشخیص بدید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sir-Programmer
سلاممممممم آقای اسد زاده واقعا طراحی شما حرف نداره آدم طرح های شمارو میبینه اصلا دوست داره شبو روز برنامه نویسی کنه شما فوق العاده این
Xx=
سلام بر شما دوست عزیز ، لطف دارید.
برنامه نویسی سخته ولی وقتی باهاش بازی میکنی دقیقا مثل ریاضی هستش ! لذت میبری :چشمک:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sir-Programmer
در مورد Qt خیلی تلاش کردم برای یادگیریش ولی خیلی سخته من بیشتر با دیتابیس کار میکنم نمیدونم ارتباط با دیتابیس رو از کجا شروع کنم کارهای شما حرف نداره واقعا آفرین بر شما Xx=
اتفاقا کار با دیتابیس در C++ و کتابخانه Qt خیلی راحته مخصوصا گزینه MySQL که من واقعا باهاش راحتم.
میتونید در بخش C++ سوال کنید پاسخ میدم یا شاید هم یه آموزش درست حسابی راجب دیتابیس نوشتم ولی فعلا وقت آزاد راجب این ندارم :ناراحت: در اولین فرصت سعی میکنم حتما یه آموزشی در رابطه با دیتابیس و نحوه ارتباطش در C++ در بخش مربوطه ارائه بدم.
-
1 ضمیمه
اینم یه ریزه کاری دیگه...
1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
2.دکمه سوئیچ برای انتخاب نوع گروه که مشخصه.
ضمیمه 135888
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
اگه xaml بلدید و برای wpf میخواید کد تایتل رو قرار بدم؟
نه والا بلد نیستم ،
با عکس و یا ترفندی نمیشه عکس برای اون Title بار قرارداد ؟
مثلا Telerik و Dev چه طوری هست ؟ اونا چه طوری برای WinFrom انجام دادند
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
نه والا بلد نیستم ،
با عکس و یا ترفندی نمیشه عکس برای اون Title بار قرارداد ؟
مثلا Telerik و Dev چه طوری هست ؟ اونا چه طوری برای WinFrom انجام دادند
با عکس میشه ولی ن در این حد دگ. بالاخره عکسم بذارید انیمیشنشو میخواید چیکار کنید. تو نت هم مطلب زیاده. در مورد کامپوننتهای آماده هم من خبری ندارم والا چون تاحالا استفاده نکردم.
موفق باشید
-
جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :
- Animations
- Gradients
- Antialiasing
- Scalability
- Translucency
- Device independence
- XAML
- Data binding
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :
- Animations
- Gradients
- Antialiasing
- Scalability
- Translucency
- Device independence
- XAML
- Data binding
بعضی از گزینه هاشو میشه طراحی کرد ولی سخت میشه کار. بعضی گزینه هاش اصلا ربطی به گرافیک و direct x ندارن ک
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
ضمیمه 135888
آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sg.programmer
آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟
بله همگی روی C++ هستش ، البته کامپوننت نیستن اینا کنترل هستند که استایل هارو خودم بر اساس سلیقه و نوع پروژه سفارشی میکنم.
به اینجا نگاه کنید : https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%AF%D8%B1-C
-
1 ضمیمه
یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.
ضمیمه 135891
قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
ضمیمه 135888
سلام
این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!
و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple
پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید
منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم:لبخند:)
ضمیمه 135896
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.
ضمیمه 135891
قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.
سلام
این یک طرح خوب و عالی هست و از اونهاییه که من خیلی خوشم میاد
البته من باشم از ایکون چشمک زن استفاده نمیکنم. چون فوکوس رو از بین خواهد برد!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام به همه ...
دوستان من توضیحات رو با آمار عددی جایگزین کردم ... بهتر نیست ؟!
توضیحات اضافی فرم ها رو حذف کدم (مث فرم ورود)
اما کلی کد نویسی موند رو گردنم :بامزه:
سلام
خیلی خیلی بهتر شد!
الان در واقع یک داشبورد مدیریتی برای صفحه اول برنامه گزاشتی :تشویق::تشویق::تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
فقط فکر نمیکنی چشمک زدن ممکنه یخورده روی اعصاب باشه
سلام ؛
چشمک زن داریم تا چشمک زن :لبخند: اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
سلام ؛
چشمک زن داریم تا چشمک زن :لبخند: اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.
سلام
اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید
-
آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید
این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم :قهقهه: سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
لینک : http://www.aparat.com/v/OX0RW
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن
اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.
اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
اگر نیاز بود تصاویر رو اینجا هم ارسال میکنم تا دوستان استفاده کنند.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم :قهقهه: سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
لینک :
http://www.aparat.com/v/OX0RW
اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.
اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست :
http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست :
http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
بسی زیباست :)
فکر میکنی که یه سایت هستش !
-
دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
.
.
.
از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)
-
4 ضمیمه
دوستان سعی کنیم در بعضی از محصولات که مرتبط هستند با سرویس های موجود بر روی وب نمونه تحت دسکتاپ یا موبایلیش رو تقریبا مشابه نمونه اصلی طراحی کنیم ، این کار باعث میشه کاربر در حالت سوئیچ بین محصولات سردرگم نشه و همون حسی رو داشته باشه که با نمونه اصلی داره.
یک نمونه ای رو من برای مدیریت cPanel و WHM طراحی کرده بودم قبلا که تو آرشیوم بود و قراره به عنوان یکی از ماژول های پروژه پانامرا توسعه پیدا کنه، ایده جالبش اینجاست که سعی کردم محیط نرم افزار از محیط خود هدف الگو بگیره که با توجه به وب سایت cPanel کد رنگ ها و استایل ها طراحی و همچنین سعی شده منو و صفحه های مربوطه خیلی متفاوت باشند.
ضمیمه 135903ضمیمه 135904ضمیمه 135905ضمیمه 135908
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
.
.
.
از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)
به نظر من استفاده از تب خیلی بهتر از اینه که فرم های مختلفی باز بشه.
این کار باعث میشه کاربر در وضعیت جاری مجبور نشه OK یا Cancel کنه و بعد وارد بخشی بشه که میخواد ، مگر در موارد خاص و مجزا که خب اونوقت بهتره فرم جدایی تولید بشه.
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!
و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple
پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید
منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم:لبخند:)
ضمیمه 135896
نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
ضمیمه 135915
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
اگر دیتا شامل فقط یک فیلد باشه که داخل کمبوباکس هست روش شما درسته ( که البته بهش میگن MRU ). اما معمولا کمبوباکس ها فقط یک فیلد از یک تیبیل بزرگ هستند و باید برای تعریف هر ردیف کلی متغیر دیگه هم مقدار دهی بشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
لینک :
http://www.aparat.com/v/OX0RW
اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست :
http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست :
http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
لذت بردم :قلب:
-
2 ضمیمه
اینم یک طرح جدید و جالب که 45 دقیقه وقتمو گرفت و به زودی تو پروژه هام استفاده میکنم.
میتونید ازش ایده بگیرید.
دو کامپوننت Card Info و Card Button هستش که میشه در بخش های خاصی ازشون استفاده کرد.
قابلیت هایی که این دو کامپوننت دارند :
کامپوننت Card Info :
- امکان کلیک شدن
- امکان لمسی
- امکان تغییر اندازه و رنگ
- امکان تغییر متن اصلی
- پشتیبانی از حالت های انیمیت
- زیبا و جزاب
کامپوننت Card Box:
- امکان کلیک شدن
- امکان لمسی
- امکان تغییر اندازه و رنگ
- امکان تغییر متن اصلی
- امکان لینک دهی
- امکان منو
- امکان فعال و غیر فعال شدن همراه با خاصیت های لمسی ، کلیدی و ماوس
- سفارشی سازی با دو دکمه بعدی Edit و Remove
- پشتیبانی از حالت های انیمیت
- زیبا و جزاب
ضمیمه 135916
اینهم فایل ویدیوئی که حالت های انیمیت رو میتونید ببینید : http://www.aparat.com/v/XnTsM