-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
من فقط تو سایت ثبت نام کردم . میتونم رزومه بفرستم ؟ بعبارتی تو صف ثبت نام هستم فکر کنم
-
با دوربین عکس گرفتم,امیدوارم پذیرفته بشه:لبخندساده:
-
سلام این محدودیت سنی داره یا خیر ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
arash691
من فقط تو سایت ثبت نام کردم . میتونم رزومه بفرستم ؟ بعبارتی تو صف ثبت نام هستم فکر کنم
بله اگه دپارتمان PHP و انتخاب کردید بفرستید به d.php@i-nahad.ir
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alinwp
سلام این محدودیت سنی داره یا خیر ؟
چی محدودیت سنی داره ؟
-
اگر اشتباه نکنم منظورشون نام نویسی در ایران نهادهست که محدودیت سنی داره؟بالای 18 یا .....؟
-
درسته چون من هنور به 18 سال موندم که برسم آیا میتونم در ایران نهاد ثبت نام کنم
-
-
رزومه 21 نفر از دوستان تا این لحظه دریافت شده که 4 موردش مورد تأیید نیست. لطفاً بقیه هم کمی عجله کنن دو روز دیگه بیشتر فرصت باقی نیست.
-
برای من نه ایمیلی اومد نه پیامک باید چیکار کنم
نام کاربری چی باید بزنم؟
نمونه کار چطور براتون بفرستم؟
-
فرمت رزومه رو دیدین؟ نام کاربری نمیخواد که.
-
برای ورود پس باید چی وارد کنم ؟
نوشته نام کاربری ولی تو ثبت نام چیزی به نام نام کاربری وجود نداشت
-
این تاپیک 63 صفحه است من چطور فرمت رزومه رو پیدا کنم خواهشا این جور چیزارو به پست اول اضافه کنید که اونایی هم که جدید میان بتونن ببیننش بعئ من ثبت نام دارم میکنم ولی برام نه ایمیلی میاد نه پیامکی آیا مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
-
-
فرم ها رو که پر کردید به این ایمیل بفرستید:لبخندساده:
d.php@i-nahad.ir
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alinwp
این تاپیک 63 صفحه است من چطور فرمت رزومه رو پیدا کنم خواهشا این جور چیزارو به پست اول اضافه کنید که اونایی هم که جدید میان بتونن ببیننش بعئ من ثبت نام دارم میکنم ولی برام نه ایمیلی میاد نه پیامکی آیا مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
صبور باش همکار جدید.
سیستم مدیریت ثبت نام مدیران دپارتمان ها داره تکمیل میشه.
فک کنم اقای علیرضا قدیمی هستید درسته ؟
آخرین مدرک تحصیلی و کد پستی شما ناقص هست تو سیستم انشا الله آقای شهرکی مدیر دپارتمانتون این ها و بهتون اطلاع میدند تا ویرایش صورت بگیره
-
دوستان همکاران جدید و سروران ! لطفا فقط از طریق لینک http://www.i-nahad.ir/i-Register اقدام به ثبت نام نمایید و اون هم فقط یک مرتبطه و منتظر تایید باشید.
لطفا حد اقل برای بالا رفتن ارزش پروفایل خودتون هم شده عکس خودتون و بزارید و گل و گیاه و جسارتا عکس هر موجود زنده دیگه ای و نگذارید ! بعید میدونم تو این زمونه کسی عکس الکترونیکی خودشو تو کامپیوتر و سی دی و فلش و کلود خودش نداشته باشه !
اطلاعات خواسته شده هم به دقت تکمیل کنید تا روند تایید کامل بشه.
عکس خودتونم یکم ویرایش کنید نشه عکس تو کادر سفید باشه و خود عکس کج شده باشه ! کار با mspaint هم تو ویندوز سخت نیست به خدا
-
دوستان عزیز فقط امروز و فردا برای ارسال رزومه فرصت دارین.
-
یه پیشنهاد دارم :
وردپرس و جوملا تحت PHP و تا الان هم کسی عضو دپارتمان هاش نشده اینارو با PHP یکی کنید بد نمیشه ها
-
پیشنهاد خوبیه. اصلاً بنظرم نباید جدا میبودن. یه جورایی دپارتمان فرعی میشه محسوبشون کرد.
-
نگاهی که یک متخصص وردپرس و یا جوملا به یک پروژه داره ( از شروع و انتخاب ماژول تا اتمام د درصدی یک پروژه ) کاملا با یک متخصص PHP متفاوت هست.
و تجارب اونا کاملا متخصص هست. افرادی هستند که شاید یک خط کد نویسی PHP بلد نباشند اما نمونه سایت هاشون داره تو ادارات دولتی کار میکنه.
بنابراین این دو دپارتمان مستقل کار خواهند کرد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
نگاهی که یک متخصص وردپرس و یا جوملا به یک پروژه داره ( از شروع و انتخاب ماژول تا اتمام د درصدی یک پروژه ) کاملا با یک متخصص PHP متفاوت هست.
و تجارب اونا کاملا متخصص هست. افرادی هستند که شاید یک خط کد نویسی PHP بلد نباشند اما نمونه سایت هاشون داره تو ادارات دولتی کار میکنه.
پلاگین های وردپرس و جوملا فکر میکینم با php نوشته میشن و دیپارتمان فرعی شدن خیلی خوب میشه .اینطوری هر کدوم یک مدیر خواهد داشت و 2 تا مدیر زیر نظر مدیر دیپارتمان php باشن بهتره و همچنین اگه کسی که بلد نیست پلاگین بنویسه میتونه از php کارها کمک بگیره اون سایتهای ادارات دولتی که شما میفرمائید پیچیدگی ندارن در حد خبرگزاری هستن ولی یکم که کار سخت بشه گیر میکنن.
-
1-جلسه های حضوری ایران نهاد برگزار میشه؟یا نه؟:لبخندساده:
2-اگه ایران نهاد تو شبکهای اجتماعی پویای داشته باشه بد نیست,میتونه کمک کنه:لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
cpuram
پلاگین های وردپرس و جوملا فکر میکینم با php نوشته میشن و دیپارتمان فرعی شدن خیلی خوب میشه .اینطوری هر کدوم یک مدیر خواهد داشت و 2 تا مدیر زیر نظر مدیر دیپارتمان php باشن بهتره و همچنین اگه کسی که بلد نیست پلاگین بنویسه میتونه از php کارها کمک بگیره اون سایتهای ادارات دولتی که شما میفرمائید پیچیدگی ندارن در حد خبرگزاری هستن ولی یکم که کار سخت بشه گیر میکنن.
شما عضو کدوم دپارتمان هستید ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammadsgh
1-جلسه های حضوری ایران نهاد برگزار میشه؟یا نه؟:لبخندساده:
2-اگه ایران نهاد تو شبکهای اجتماعی پویای داشته باشه بد نیست,میتونه کمک کنه:لبخندساده:
فعلا برنامه ای برای جلسه حضوری نیست ، یکم توانمون و تو کار بزاریم انشا الله دستوردی داشته باشیم تا دور هم جمع بشیم به شادی
مورد دوم و بیشتر توضیح بدید متوجه منظورتون نشدم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
از دید کلی که نگاه میکنم باهاتون مخالفم چرا نوشتن ماژول بهر حال با PHP صورت میگیره حالا میخواد wordpress باشه یا joomla , ... ولی وقتی جزئی تر به قضیه نگاه کنیم حق با شماست کلا" این افراد روش کارشون فرق داره کمتر دنبال نوشتن کد از ب بسم الله هستن . کارشون سرچ پلاگین و چپوندنش تو پروژه است ولی یه متخصص PHP از ابتدا تا انتهای کار خودشه و خودش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
شما عضو کدوم دپارتمان هستید ؟
دپارتمان php چطور؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
cpuram
دپارتمان php چطور؟
خیلی مطمئن در مورد گیر کردن افرادی که متخصص سیستم های مدیریت محتوا هستند صحبت کردین فکر کردم تخصصی رو جوملا یا ورد پرس کار میکنید.
-
ببخشید رزومه من رسید تو ایمیل رزومم اون مواردی هم که آفا مهرداد گفتن کد پستی و مقطع تحصیلی رو فرستادم به دستتون رسیده یا خیر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alinwp
ببخشید رزومه من رسید تو ایمیل رزومم اون مواردی هم که آفا مهرداد گفتن کد پستی و مقطع تحصیلی رو فرستادم به دستتون رسیده یا خیر
اگه به ایمیل d.php@i-nahad.ir ارسال کردید درسته
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
فعلا برنامه ای برای جلسه حضوری نیست ، یکم توانمون و تو کار بزاریم انشا الله دستوردی داشته باشیم تا دور هم جمع بشیم به شادی
مورد دوم و بیشتر توضیح بدید متوجه منظورتون نشدم
تو ف ی س ب و ک و ....کارهایی هم میکنید؟
-
اگر میشه سرتون خلوت شد نشست ها رو هم اگر میشه بزارید:لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammadsgh
تو ف ی س ب و ک و ....کارهایی هم میکنید؟
بله صفحه ایران نهاد تو فیسبوک فک کنم نزدیک به 500 تا لایک داره یا 300 تا یادم نیست.
فیسبوک و آپارت و یوتیوب کانال هامون و ساختیم و درخواست همکاری دادیم که یکی از بدنه خود ایران نهاد مسئولیت اونجا و قبول کنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammadsgh
اگر میشه سرتون خلوت شد نشست ها رو هم اگر میشه بزارید:لبخندساده:
انشا الله
برادری اعضا تو کارهای ثابت بشه ( کاری که به نفع خودشونوه ) بعد انتظار داشته باشیم کیلومتر ها پاشند بیان برای نشست حضوری
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
خیلی مطمئن در مورد گیر کردن افرادی که متخصص سیستم های مدیریت محتوا هستند صحبت کردین فکر کردم تخصصی رو جوملا یا ورد پرس کار میکنید.
قبلا وردپرس کار میکردم .
شما چنتا سایت دولتی با وردپرس و جوملا نشون بدید که برنامش خفن باشه کدنویسشم از php چیزی ندونه به شرطی که از دیگران کمک نگیره.
-
از کلیه اعضای محترم ایران نهاد دعوت میشود در پروژه سیستم برنامه ریزی ومدیریت ایران نهاد مشارکت داشته باشند
این پروژه آغاز گردیده ونحوه وجزئیات شروع کار از این آدرس قابل پیگیری است امیدوارم با مشارکت خود به هرنحو ممکن موجبات تسریع رشد نهاد را فراهم آورید
اگر تمایل دارید فقط روند پروژه را ببینید صرفا این بخش را دنبال کنید
http://iforum.i-nahad.ir/showthread....pid=101#pid101
-
اعضای محترم دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت لطفا تا تاریخ 30 شهریور رزومه خودتون را در قالب مشخص شده به ایمیل d.csc@i-nahad.ir ارسال نمایید.
روزمه باید دقیقا در قالب مشخص شده ارسال شود. نمونه رزومه رو از لینک زیر دانلود کنید.
http://www.i-nahad.ir/attach/sample.rar
-
خوب 26 نفر از اعضایی که ثبت نام کردند تایید شدند و اعضا با پروفیل تایید شده ما شد 174 عضو
26 تا درخواست دیگه هم مونده تو صف که یا عکس ندارند و یا مشکل اسم و فامیل دارند که درخواست دادیم بررسی کنند
دپارتمان های دیگه ( جوملا ، ASP و بازاریابی !! هم انشا الله به زودی فعال میشه + دپارتمان مهم اندروید تا بتونه کنار دپارتمان PHP برنامه ها و ایده های ترکیبی وب سرویسی بنویسه )
-
اقای حسین زاده دیشب SMS رو دریافت کردم ولی هیچ کدوم از نام کاربری و رمز عبور برای ( سایت و انجمن ) کار نمیکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
arash691
اقای حسین زاده دیشب SMS رو دریافت کردم ولی هیچ کدوم از نام کاربری و رمز عبور برای ( سایت و انجمن ) کار نمیکنه
تست شده درسته دوست عزیز.
برای ریست پسورد تو سایت ایران نهاد ( i-nahad.ir ) از لینک http://www.i-nahad.ir/i-Forgot
تو تالار هم که یوزر شما Expert165 و کلمه عبور شماره موبایلتونه ( همین الان لاگین کردم تو تالار با یوزر و پسورد شما )