به سایت زیر بروید تمامی کامپوننتهایی که می خواهید در آنجا هست
http://freecomponents.blogfa.com/
Printable View
به سایت زیر بروید تمامی کامپوننتهایی که می خواهید در آنجا هست
http://freecomponents.blogfa.com/
سلام ، من مدتی است با janus کار می کنم ولی الان با ایجاد gridex به صورت parent- child مشکل دارم . یه Dataset از نوع xsd تعریف کردم و در اون دو جدول parent - child رو با ایجاد relation گذاشتم در تنظیمات gridex هم فیلدهای پدر و جدول و فیلدهای فرزند را ایجاد کردم . زمان مقید کردن grid به dataset مشکل دام . حالت پدر فرزندی نمی گیره منظورم + کنار grid . می شه کمکم کنید ؟ ممنون می شم.
سلام ، من مدتی است با janus کار می کنم ولی الان با ایجاد gridex به صورت parent- child مشکل دارم . یه Dataset از نوع xsd تعریف کردم و در اون دو جدول parent - child رو با ایجاد relation گذاشتم در تنظیمات gridex هم فیلدهای پدر و جدول و فیلدهای فرزند را ایجاد کردم . زمان مقید کردن grid به dataset مشکل دام . حالت پدر فرزندی نمی گیره منظورم + کنار grid . می شه کمکم کنید ؟ ممنون می شم.
من بدنبال دیتاگریدی می گردم که قابلیت گروه بندی رکوردها را داشته باشه آیا جانوس همچین قابلیتی داره؟
دوستان من می خواهم یک کامپوننت را که قبلا با datagridview نوشتم تبدیل به gridex کنم
مجبور شدم تعدادی از خاصیت ها و رویداد ها را تغییر بدم ولی معادل رویداد OnEditingControlShowing را پیدا نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد هم واستون گذاشتم .
protected override void OnEditingControlShowing(DataGridViewEditingControl ShowingEventArgs e)
{
TextBox txt = (DataGridViewTextBoxEditingControl)e.Control;
if (txt != null)
{
txt.KeyPress -= new KeyPressEventHandler(txt_KeyPress);
txt.KeyPress += new KeyPressEventHandler(txt_KeyPress);
txt.TextChanged -= new EventHandler(txt_TextChanged);
txt.TextChanged += new EventHandler(txt_TextChanged);
}
base.OnEditingControlShowing(e);
سلام کسایی که میخوان از ابزار جانوس استفاده کنن و یاد بگیرن بهتر از تاپیک که بوسیله zarrinnegar گذاشته شده استفاده کنن خیلی عالیه
و حوب توضیح داده شده
و کامل.
موفق باشین
سلام به همگی
اینجا کی هست فایل نصبی جانوس نسخه 4.0.18 رو داشته باشه؟ آخه من کرکش رو دارم ولی خود نصبش رو ندارم :)
اگر کسی داره برام بفرسته ممنون میشم :)
پیشاپیش ممنووووووووووووووووون
ایمیل: kiarash_doost@yahoo.com
اگرم کسی کرکش رو خواست بگه تا براش بفرستم یا همینجا بزارم تا همه استفاده کنن
تا جایی که من میدونم اینجا تبلیغات Warez ممنوعه !!! اما یه سری به http://www.janusys.com/controls/ بزن .. جوابتو میگیری !
سلام
متشکر
تبلیغات نکردم عزیز. دنبال پول نیستم. فقط نیاز به این نسخه دارم چون کرکش رو تونستم پیداکنم ولی فایل نصبیش رو نتونستم پیدا کنم.
شایدم یکی برعکس من فایل نصب داره ولی کرک نداره.
لینکت که به خود سایت جانوس وصل بود که. عزیز اونجا نسخه 4.0.25 رو داره و هیچ یک از نسخه های قدیمی خودش رو ارائه نمیکنه
من خیلی گشتم نه در سایت جانوس و نه در سایت های اشتراکی هیچ خبری نبود که نبود!! :گریه:
بازم ممنونم که با این سرعت جوابم رو دادی
حذف پست تکراری
سلام مجدد
تست کردم و کار نکرد. مشکل اینجاست که disign ها برای نسخه 4.0.25 هست و خود کامپوننت برای نسخه 4.0.18 که اینها با هم همخونی ندارند و به همین دلیل نمیشه آوردشون تو Visual Studio .
برای همین یا باید دنبال کرک 4.0.25 باشم یا دنبال فایل نصب 4.0.18
مرسی :لبخندساده:
راستی شما با جانوس کار میکنی؟ نسخه چند؟ غیر جانوس چی؟
من از این کامپوننت ها استفاده می کنم
تو این سایت هم یه Search بزنی حتما به مقصودت میرسی ! من خودم از این سایت دانلود کردم
Janus.Windows .Forms.Controls.v4.0.18.0
DevComponents.v10.0.0.0
Stimulsoft 2009.1.323.0 (Stimulsoft Reports.Net 2008.2)
Xceed.Ultimate.Suite.2010.v5.Build.4.0.10226
ضمن عذرخواهی از مدیران محترم تالار
امیدوارم که تبلیغات سوء نکرده باشم !
هدف من فقط کار راه اندازی بود
سلام مجدد خدمت gilsoft و تمام کاربران سایت
منم از تمام کامپوننت هایی که شما استفاده میکنید استفاده میکنم غیر از آخری!!! عجب تفاهمیۤ!!!!
و اما در مورد سایتی که معرفی کردی باید بگم که این سایت لینک دانلود خود جانوس رو از سایت مرجع گذاشته و چون سایت مرجع نسخه 4.0.18 رو از سروراش پاک کرده پس هیچ لینکی و جود نخواهد داشت.
شما اگه نسخه نصبی 4.0.18 رو روی سیستمت داشته باشی و اگه بتی اون رو برامون آپلود کنی دل کلی کاربر رو شاد کردی :D
و این کار هم باعث میشه این پست یه رونقی بگیره و بحث جانوس دوباره زنده بشه. چون اکثر کاربرایی مثل من به همین مشکل برخورد کردن
با تشکر فراوان
در ضمن فکر نکنم چنین بحث هایی تبلیغاتی باشه و نگران نباشید. قطعا هدف مدیران سایت بهبود و رفع نیاز های کاربران به راحت ترین روش هست که همین باعث افزایش کاربران و افزایش سطح کارایی سایت میشه.
حتی میشه با کمی تلاش همین سایت و حتی همین پست کوچک رو اونقدر کاملش کرد که مرجعی بشه برای رفع نیاز برنامه نویسان در قسمت جانوس و محلی برای تبادل نظر
سلام دوست من
من این فایل رو setup کردم JanusWinFormsV4TrialSetupv4026\JanusWinFormsV4Tria lSetup.exe ... بعد اون فایلهای 4.0.18.0 رو تو مسیر C:\Program Files\Janus Systems\Controls for Microsoft .NET\Windows Forms Controls v4\BIN کپی کردم و در نهایت بچ فایل Register.bat رو از همین فولد اجرا کردم.
نکته جالب اینه که تا پریشب این کامپوننتها کار می کرد !! اما الان هرکاری میکنم کار نمیکنه !!! نه به Toolbox درگ میشه .. نه به Form !!!
فکر کنم باید دوباره ویندوز عوض کنم و این یعنی غم عظما !!!!!
با سلام
دادن لینک دانلود نرم افزارهایی که تجاری هستن در سایت مشکل زا هستش اگه کسی ورژن 4 رو میخواد پیام خصوصی بده لینک دانلود مستقیم بهش بدم .
موفق باشید ./
سلام
نه نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست. :متعجب:
یه نگاهی به کد های داخل Register.bat بندازی خودت متوجه می شی که فقط اون کرکی که داری روی نسخه 4.0.18 کار میکنه نه در ورژن دیگه ای.
تا پریشب لابد نسخه ای غیر 4 رو استفاده میکردی!!!
دوستان بگردید و فقط در صورتی که نسخه 4.0.18 نصبی اون رو پیدا کردید یا آپلود کنید روی اینترنت یا اگه لینکی داشتید لینک رو قرار بدید تا همه استفاده کنن.
شما هم هاردتون رو یه سرچ بزنید ببینید شاید نسخه 4.0.18 رو داشته باشید :ناراحت:
ممنون
تا زمانی که به یاد دارم شامل هر نرم افزاری که حق کپی رایت برش سایه داشت میشد شماره قانونش رو نمیدونم چون از طریق بروبچ و تالار متوجه این موضوع شده بودم نمیدونم شاید هم سرکاری باشه ( که نیست بابا شوخی کردم ):قهقهه:نقل قول:
اطلاعی نداشتم. حتی نسخه های غیر ایرانی هم شامل این قانون میشه؟ بند شماره چند قانون هستش؟
موفق باشید./
با سلام خدمت دوستان
چطور میشه در گرید جانوس فرمت یک سلول را قبل از بایند شدن عوض کرد ؟ مثلا تاریخ میلادی را تبدیل به شمسی کرد و در گرید تاریخ شمسی را نشان داد.
در گرید معمولی با استفاده از رویداد CellFormating میشد ای کار را کرد .
سلام
کسی می دونه مشکل این کد چیه ؟
this.gridEX1.Hierarchical = true;
DataSet ds = new DataSet("DS");
DataTable DTParent = new DataTable("DTParent");
SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter(@"SELECT IdMali, NumberSabt FROM MaliTbl", ClassDB.mycn);
ad.Fill(DTParent);
ds.Tables.Add(DTParent);
//..........................
DataTable DTChild = new DataTable("DTChild");
SqlDataAdapter ad1 = new SqlDataAdapter(@"SELECT IdMali, IdRadah FROM Mali_RadahTBL", ClassDB.mycn);
ad1.Fill(DTChild);
ds.Tables.Add(DTChild);
ds.Relations.Add("IdMali", ds.Tables["DTParent"].Columns["IdMali"], ds.Tables["DTChild"].Columns["IdMali"]);
gridEX1.DataSource = ds;
gridEX1.DataMember = "DTParent";
//gridEX1.RootTable.DataMember = "DTParent";
gridEX1.RootTable.ChildTables[0].DataMember = "DTChild";
gridEX1.Refresh();
دوست عزیز مشکلتون دقیقا چیه؟ یعنی error میگیرید یا کاری که میخواید انجام نمیشه یا..؟ سوالتون رو واضح بیان کنید
باتشکر از همگی
ولی کلا تاپیک خوبی نیست چرا؟
چون اولا محوریت نداره
دوما موضوع مشخصی نداره از نظر محتوا
اگه کسی بخواد با توجه به عنوان که دوستان مشخص کردن بیاد تو و این همه وقت بزاره در آخر چیزی دستگیرش نمیشه
به همه دوستان پیشنهاد میکنم که به این تایپیک بیان که واقعا منظم و سازماندهی شده هستش و تماما آموزش در مورد جانوس هستش
حتما بیاید ضرر نمیکنید
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B3/page4
و وبلاگ:s1390.mihanblog.com
منتظرم
من می خوام در دیتاگرید جانوس اطلاعات دو جدول را که با هم ارتباط یک به چند دارند را نمایش بدم
من از کد بالا استفاده می کنم ولی فقط اطلاعات جدول اصلی رانمایش میده و وقتی بعلاوه کنار گرید را باز می کنم اطلاعات جدول دیگه را نمایش نمیده
لطفا راهنمایی کنید مشکل من از کجاست؟
با سلام ميشه در رابطه با راست چين كردن ريبن و تب ترفندهايش رو بيان كنيد
خيلي ممنونم
منظورتون از ردیفهای خالی جدول دوم چیه؟شما باید به گریدتون یه roottable اضافه کنید و ستونهای جدول DTParent رو که میخواید نشون بده به اون Add کنید و datamembr ستونها رو Set کنید و همچنین تو collection مربوط به childTable همون roottable، یه childtable اضافه کنید و ستونهایی که میخواید توی جدول فرزند(لایه دوم) نشون بدید رو به اون Add کرده باشید و Datamember اون ستونها رو هم Set کنید و بعد کدهاتون رو با اون تغییری که گفتم اجرا کنید.اگه باز هم مشکلی داشت اگه میتونی برنامت رو بذار تا بهتر بشه کمک کرد
موفق باشی
کسی هست نسخه 4 این ابزار رو به صورت کامل ک.ر*ک کرده باشه؟؟
اگر هست با پخ ما رو هم بی نصیب نذاره!
به آدرس زیر برو کلی کامپوننت اونجا واسه دانلود هست
http://freecomponents.blogfa.com
سلام دوستان
من براي تغيير رنگ زمينه سطرها در گريد جانوس بصورت يكي در ميان از حلقه بصورت زير استفاده كردم.
Dim FS As New GridEXFormatStyle
FS.BackColor = Color.AliceBlue
For I As Integer = 1 To GridEX1.RowCount - 1 Step 2
GridEX1.GetRow(I).RowStyle = FS
Next
اما متاسفانه در تعداد سطرهاي زياد، نمايش اطلاعات در گريد جانوس خيلي طول ميكشه!!!
بعد خواستم از GridEXFormatCondition گريد جانوس استفاده كنم.مقداري پيشرفت كردم تا حد زير ولي متاسفانه نشد.
Dim fc As GridEXFormatCondition
fc = New GridEXFormatCondition(UC_Grid1.GridEX1.RootTable.C olumns(0), ConditionOperator.Equal, 0)
fc.FormatStyle.BackColor = Color.AliceBlue
UC_Grid1.GridEX1.RootTable.FormatConditions.Add(fc )
و اين هم نمونه كدي كه از اون در DataGridview براي اينكار انجام مي دادم.
Dim objAlternatingCellStyle As New DataGridViewCellStyle
objAlternatingCellStyle.BackColor = Color.AliceBlue
GridName.AlternatingRowsDefaultCellStyle = objAlternatingCellStyle
عزيزاني كه از گريد جانوس استفاده كردند لطفا راهنمايي كنيد... :گریه:
با تشكر :چشمک:
بدرود :بوس:
من هم با گرید جانوس خیلی مشکل دارم کاش کنترل خطا در ورودی و اصلاح دیتا در گرید جانوس توضیح داده بشه
ممنون
ایا با جانوس میشه منوی سفارشی طراحی کرد؟
اگه می شه ،چطوریه؟
من سوالی که دارم اینه که من می خوام در گرید جانوس ستونی برای نمایش عکس داشته باشم.اگه عکس ها رو داخل بانک ذخیره کنم راحت این کار انجام می شه ولی زمانی که آدرس عکس رو ذخیره می کنم برای نمایش اون باید چکار کنم؟
چگونه در janus gridexمي توان como boxاضافه كرد بطوريكه ليست آن بدون بانكي بدلخواه محتويات آن را افزود؟
ببخشید چطور می نونم Janus ribbon را به صورت right to left در آورم.
سلام ، یکی به من کمک کنه
من اطلاعات رو از طریق گرید جانوس وارد میکنم و با دستور TableAdapter.Update(database.table) اونو ذخیره میکنم
تو بیشتر فرم هام مشکلی نداره و مثل بنز کار میکنه اما بعضی از فرم هام که میام add کنم اولیشو add میکنه بعدی رو که میزنم ارور Data Table Internal Index Coropted '5 می ده
مشکل از کجاس ؟
چیکار باید بکنم ؟