-
نقل قول: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان
والا فک کنم تو 23 سالی که سن داشتم برنامه ای شلوغ تر از اردیبهشت ماه نداشت و نخواهم داشت
استارت آپ دیگه !
نمیخوام فقط یاد بگیرم که چجوری میشه تو ایران پول درآورد یا کلا نمیخوام راه و چاه پول دراوردن و یاد بگیرم یا درست کد نویسی
میخوام بیزنس نرمافزار و یاد بگیرم
بیل گیتس برنامهنویس نبود اما موفق شد
میخوام جفتش و تجربه کنم و تلاشم و کنم
:تشویق:
-
سلام آقای شهرکی .
میدونم هنوز تاریخ برگزاری نشست مشخصه نشده ولی ممکنه ساعت تقریبی شروع و پایانی که برای نشست در نظر گرفتید رو بگید ؟ مدتش چقدر قراره باشه ؟ 2 ساعت ، 3 ساعت .....؟
-
به احتمال زیاد، 3-2 ساعت قبل از نهار، بعد برای نهار و استراحت یک زمان رو کنار میگذارم و دوباره 4-3 ساعت هم عصر.
-
آقا مهرداد کجا میری؟ برنامه سالن همایش رو الآن پرسیدم. گفتن سه شنبه 10 اردیبهشت از ساعت 8 تا 17 خالیه و چهارشنبه 11 اردیبهشت هم کلاً خالیه. بعدش هم رزرو شده تا 14 اردیبهشت و از 14 تا 26 اردیبهشت هم که کلاً همایشهای شهرک تعطیله بخاطر برگزاری نهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی توی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان. فکر کنم بهترین زمان همون چهارشنبه 11 اردیبهشت باشه که کل روز سالن دستمون باشه. البته سه شنبه هم بد نیست ولی باید یه جوری برنامه ریزی کنیم که رأس 5 بعد از ظهر تمام بشه. اینطوری فکر کنم به Start-up Weekend هم برسین. پس دو روز داریم: 1392/02/11 از 8 صبح تا 5 عصر و 1392/02/12 کل روز
یکی از این دو روز رو انتخاب کنید تا سالن رو رزرو کنم.
-
ممنون از جناب شهرکی.
من با 12هم موافقم. شاید یکی از بچه ها یکی دو ساعت این ور اون ور داشت باشه, یا شایدم نشستمون بیشتر از چیزی که فکر میکنیم طول بکشه.
-
من با 11 موافقم چون ممکنه یه سری مسائل پیش بیاد ، بیشتر بحث کنیم ، میتونیم روز 12 هم باشیم .
البته 11 نصفه روز حساب میشه ولی خب دیگه .
در کل من هم با 11 هم با 12 موافقم .
-
پس تا اینجا 2-1 به نفع 12
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
ای داد... در هر صورت بازی برگشت بارسا و بایرن رو از دست میدیم.
شما ساعت و تاریخش رو بگین، من براتون ضبطش میکنم (;
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
ای داد... در هر صورت بازی برگشت بارسا و بایرن رو از دست میدیم.
تنها راهش اینه که نشست رو 11هم برگزار کنیم و شب همه تو اصفهان هتلی چیزی گیار بیاریم بشینیم فوتبال رو ببینیم.
به نظرم ایده خوبیه که بچه های فوتبال دوست هم اونجا دورهم بشینیم و فوتبالرو ببینیم. هم برنامه تفریحی خوبی واسه 23:15 شب داریم و هم خاطره بیاد ماندی میشه. البته به لطف دوتیم به بزرگی بارسا و بایرن, مطمئنا غیر فوتبالی هاهم از دیدن بازی لذت خواهند برد.
پس هر کی موافقه به 11هم رای بده.
جناب شهرکی عذر میخوام, منم به 11هم رای میدم.
هتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا منظورت چادره؟؟؟؟؟http://www.aryan-translators.ir/imag...es/new2/77.gifتو اصفهان کسی مگه پول خرج میکنهhttp://www.millan.net/minimations/sm...owboysmile.gif
آقا همون 11 خوبه
-
پس تا اینجا 3 نفر 11 اردیبهشت رو انتخاب کردن و دو نفر هم با 12 اردیبهشت موافق بودن. مجدداً یادآوری میکنم که 11 اردیبهشت از 8 صبح تا 5 عصر خالیه و بقیه روز رزرو شده اما 12 اردیبهشت کاملاً آزاده. ضمناً دوستان لطف کنن سریعتر اطلاع بدن که تصمیم بگیریم چون این دو روز اگه پر بشه، میره تا بعد از 26 اردیبهشت.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
پس تا اینجا 3 نفر 11 اردیبهشت رو انتخاب کردن و دو نفر هم با 12 اردیبهشت موافق بودن. مجدداً یادآوری میکنم که 11 اردیبهشت از 8 صبح تا 5 عصر خالیه و بقیه روز رزرو شده اما 12 اردیبهشت کاملاً آزاده. ضمناً دوستان لطف کنن سریعتر اطلاع بدن که تصمیم بگیریم چون این دو روز اگه پر بشه، میره تا بعد از 26 اردیبهشت.
ااااااا اگه اینجوریه و فقط 1روز نشست قراره باشه 12 هم بهتره:لبخند: اگه دوروزه 11 هم خوبه.در کل رای منو پاک کنین:لبخند:
-
MMSHFE چرا سوال منو حذف کردی ؟ بلد نیستی خب بگو بلد نیستم فکر نکنم توی این تاپیک درمورد موضوع مهم و تخصصی بحث میشد که شما پست بنده رو حذف کردید
-
نه نشست یکروزه هست. پس شما نظرتون روی 12 هست و رأی به 11 رو پس میگیرین؟ اگه اینطوریه دوباره نتیجه 2-2 شد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نه نشست یکروزه هست. پس شما نظرتون روی 12 هست و رأی به 11 رو پس میگیرین؟ اگه اینطوریه دوباره نتیجه 2-2 شد.
آره.12 :دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Moh@mmad
MMSHFE چرا سوال منو حذف کردی ؟ بلد نیستی خب بگو بلد نیستم فکر نکنم توی این تاپیک درمورد موضوع مهم و تخصصی بحث میشد که شما پست بنده رو حذف کردید
دوست عزیز، سؤال شما ارتباطی به این تاپیک نداشت. بهتره قوانین سایت رو بخونید. بحث اصلاً سر بلد بودن یا نبودن سؤال ساده ای که مطرح کردین نیست. بهتره در بخش قوانین که توی امضام هست، قسمت Off Topic رو بخونید تا متوجه بشین. علت حذف سؤال شما رو نوشته بودم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
ممنون از لطفتون, ولی زنده ش یه چیز دیگه س. البته هرگز به ارزش و جذابیت نشستمون نخواهد بود, تاریخ و ساعت دقیقش هم میشه 11 اردبیهست 92, ساعت 23:15 دقیقه, برنامه گزارش ورزشی از شبکه سه سیما.
منو رضا قراره باهم بیایم, و اگه روز 11هم نشست برگزار بشه و اگه رضا موافقت کنه شب میریم هتل که هم فوتبالرو ببینیم و هم یه استراحتی کنیم.
اگه 11هم برگزار شه, 100% هتل میگیرم که به فوتباله برسم. نهایتش واسه یه شب یه هتل متوسط 250 تومنه میشه دیگه!
خوب ظاهرا یکی از مایه دارا کشف شد:لبخند:
-
سامان انقدر تبلیغ نکن بر علیه من .
من فوتبالی نیستم ، قربون دستت توی همون چادر میخوابم .
آقای شهرکی باید کی (what time) به سالن سفارش رزرو بدید ؟
تا چند روز قبلش نتیجه گیری بشه تا یه وقت مشکلی پیش نیاد .
اینور مام باید بریم تعاونی بلیط ملیط آآ رو جور کنیم و یه حساب کتاب کنیم یه هویی ساعت 5 صبح نیافتیم اصفهان ، که ملت خوابن :)
یه راهنما هم در نظر بگیرید از ترمینال به بعد هوای مارو داشته باشه دیر نکنیم .
-
نه عزیزم ۱۱ اردیبهشت چیه
کلاس داریم بابا
فوتبال میخواین چیکار
نه اقا همون ۱۲ پنجشنبه خوبه که ما روز ۴ شنبه مورخ ۱۱\۲\۱۳۹۲ راه بیوفتیم فرداش اونجا باشی
-
به نظر من هم ۱۱ اردیبهشت بهتره و میتونید زمان بیشتری داشته باشین.
-
12 کاملا خالیه !
5 شنبه هم هست 4 شنبه غروب راه میافتیم 5 و جمعه بیکاریم
اما اگه 4 شنبه باشه 3 شنبه هم باید از کلاس و دوه و شاگرد همه زد
البته به استارت آپ که کلا نمیرسیم !!!!!!!
-
12 دیگه وزنش سنگین شد.تموم:قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
استارت آپو بی خی بابا! بعدشم اگه نشستو پنجشنبه برگزار کنیم دیگه فرداش پرنده تو اصفهان پر نمیزنه, ما که تا اونجا میریم, پس یه جوری بریم که چهارشنبه نشستو داشته باشیم و حداقل پنجشنبه بیکار باشیم بریم یه چرخی بزنیم. به نظر من که 11 توپه توپه.
بعدشم هیچی معلوم نیست, دیدی مث نشست وزرای ایران با گروه 5 + 1 مذاکراتمون طول کشید که میتونیم پنجشنبه صبح باز دورهم جمع شیم.
اصلا ایده خوبی شد هااا؟! هم چهارشنبه هم پنجشنبه. حداقل یه 10 ساعتی دورهم باشیم. مطمئنا نمیشه با 3-4 ساعت هم باهم آشنا شد هم حرف زد هم برنامه هارو مرور کرد هم استراحت کرد و هم هدف گذاری و ... داشته باشیم. نظرتون چیه؟
نگزان پر نزدن پرنده نباش :دی اونجا اصفهانه جمعه رو هم خالی نمیذارن:لبخند:
در هرصورت ما مطیع جمعیم.ولی اگه قراره فقط 4شنبه باشه همون پنجشنبه بهتره چون زمان بیشتری داریم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
به نظر من هم ۱۱ اردیبهشت بهتره و میتونید زمان بیشتری داشته باشین.
۱۱ اردیبهشت کامل خالی نیست
طبق چیزی که اقای شهرکی گفتن تا ۵ عصر هست
اما ۱۲ اردیبهشت کامل خالیه
ما اگه بخوایم ۴ شنبه بگیریم کلاس سه شنبه رو دیگه نمیتونیم بریم
همون ۱۲ اردیبهشت بهتره
درسا هم فشرده شدن اگه ی.جلسه نریم کلی ضرر میکنیم
همون ۱۲ اردیبهشت خوبه
جناب شهرکی ساعت رو هم مشخص کنین که بتونیم بلیط رفت و برگشت بگیریم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
11 اردبیهشت, 11 اردیبهشته دیگه. واقعا اینو نمیدونی؟
جانمی جان
چه با نمکی شما
خوبه
توی نشست با وجود ادم مثل شما قطعا بهمون خوش میگذره
-
وحدت نظرتون منو تحت تاثیر قرار داد
میگم اگه تونستید برای هماهنگی کشور های شرکت کننده در اجلاس سالانه سازمان ملل هم یه برنامه ریزی دقیق انجام بدید . اون بیچاره ها هم هر سال برای تعیین روز و ساعت اجلاس مشکل دارن!
-
قطعا 12 اردیبهشت !
بازی بارسا 11 اردیبهشت ساعت 23 هست ، میام اونجا تعریف می کنم برات Colors !!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
چشم داش مهرداد, هر چی شما بگی
مشکل توو سه چهار ساعت آشنایی نمیشه هم حله :دی کافیه توو جمع اول دنبال بیدک بگردی توو 23 ثانیه باهم آشنا میشیم.بقیه هم میتونن ثانیشو بگن:لبخند:
-
نه داداش ما با کسی لج نیستیم
اما شرایط طوریه که واقعا نمیشه یک روز کلاس رو نرفت
۲۰ واحد
۴ تا ۳ واحدی
۴ تا استاد عقده ایی
که ۶ واحدش روز سه شنبه هست
البته من کلا میگم
بچه ها اکثرا دانشجو هستند
این ترم هم خودش کمه
کلاس فوق برنامه هم میزارن
مشکل ساز میشه
منم خودم بچه خوزستانم
دانشجو مشهدم
از مشهد میام
-
دوستانی که میگن نمیشه اشنا شد توی ۵ ساعت
بهتون قول میدم بعد از نشست باهم ی کشتی هم بگیریم
اسمت چیه
بچه کجایی
تخصص
تموم
حالا بیا باهم ی کشتی بگیریم
مگه مراسم ازدواجه
توی این چند ساعت میشه کامل باهم اشنا بشین
البته من خودم بچه جنوبم سره دو وقیقه باهمه پسر خاله میشیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
دوستانی که میگن نمیشه اشنا شد توی ۵ ساعت
بهتون قول میدم بعد از نشست باهم ی کشتی هم بگیریم
اسمت چیه
بچه کجایی
تخصص
تموم
حالا بیا باهم ی کشتی بگیریم
مگه مراسم ازدواجه
توی این چند ساعت میشه کامل باهم اشنا بشین
البته من خودم بچه جنوبم سره دو وقیقه باهمه پسر خاله میشیم
آقا وزن بندی منو بزار توو 80 به بالا:لبخند:
همچین گفتی جنوب:دی دو دیقه زیاده:دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
آقا وزن بندی منو بزار توو 80 به بالا:لبخند:
همچین گفتی جنوب:دی دو دیقه زیاده:دی
خوبه
با خودم مسابقه میدیم
من همشهری عبدولی ام ! حواست به خودت باشه
همون که قهرمان جهانه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
با این روندی که شما دارید پیش میرید بجای لب تاپ یک کیسه تخمه بخریم با پنجه بکس و دوبنده قرمز و آبی :دی بهتره !
اقا میگم مشکل چیه ! چه اسیری شدیما ! گفتند نشست صمیمی اما نه انقدر که یارو و بگیری ضربه فنی کنی
http://www.p30up.ir/file/2jmaim39ht02dqzvub2.gif
-
خوب از بحث خارج شدیم
........................
اقا همون 12 اردیبهشت
-
دوستان بهتره یکم جدی باشین. تصور کنید کسانی که قراره با دیدن این تاپیک تصمیم بگیرن بیان توی نشست، الآن چه برداشتی میکنن! تا اینجا بنظرم 12 اردیبهشت مناسبتر باشه چون بعدش هم تعطیلیه و زمان کافی برای برگشت به شهرستان هست. اما چند نکته رو هم بد نیست بگم که اوضاع اصفهان یکم دستتون بیاد:
1- توی پارک نمیتونید بخوابید وگرنه 4 صبح همزمان با آبیاری قطره ای چمن پارکها با لباس خیس از خواب بیدار خواهید شد. با کسی هم تعارف ندارن.
2- فقط توی یکسری پارکهای مشخص میتونید چادر بزنید که اونها هم با محل برگزاری جلسه فاصله دارن. پس اگه هزینه اسکان توی هتل یا مسافرخونه براتون سنگینه، به فکر بلیط برگشت هم باشین. شرمنده یکم رک صحبت میکنم ولی واقعاً قصدم اینه که براتون مشکلی پیش نیاد. من فقط مسئولیت رزرو سالن و پذیرایی رو تقبل کردم (پذیرایی مختصر با کیک و آبمیوه - بعداً نگین ناهار هم پای منه).
3- از اونجا که اکثراً صبح میرسین، جلسه زودتر از 10 شروع نمیشه. پس 12 اردیبهشت مناسبتره چون لااقل از اونطرف وقت داریم که جلسه رو طولانی کنیم.
4- نگران تفریح روز جمعه نباشین چون اگه بخواین به اماکن دیدنی اصفهان تشریف ببرین، این نکته یادتون باشه که اینجا در ایام کاری کسی برای تفریح بیرون نمیره و درنتیجه برخلاف تصور که میگین پرنده پر نمیزنه، روز جمعه توی پارکها و اماکن تفریحی جای سوزن انداختن نیست.
5- جلسه جدیه. درسته که محیط دوستانه خواهد بود اما شوخی و تفریح پشت در سالن اجتماعات تمام میشه. همچنین توی این تاپیک بهتره یکم رعایت کنید. واقعاً با این شوخیها فکر میکنید کسی به نهادی که بخوایم راه بندازیم امیدوار خواهد بود؟
اگه همه موافق هستند، بگین که برای 12 اردیبهشت سالن رو بگیرم.
-
اینا نمک قبل نشست بود:لبخندساده:
12 عالیه.
2نفر دیگه هم پولو ریخته بودن اسمشونو ثبت نکردین
-
هزینه مسافرخونه یا هتل و مشخصی میکردین خیلی خوب بود
-
قرار بود نام کاربریشونو بنویسن.
-
ضمناً دوستان عزیز عنایت داشته باشن، با این آمار (9 نفر) من سالن رو رزرو نمیکنم. فقط تاریخ رو میگم که اگه کسی خواست، بهم اطلاع بدن. اگه میخواین قطعی بشه، دست بجنبونید.
-
بله تا تعداد مناسب نباشه اصلا برگزار نکنیم بهتره