خداحافظ آقای بدلباس :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
Printable View
خداحافظ آقای بدلباس :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
:قهقهه:این عادل دیوونس ، با اینکه بین همه گزارشگرای ایرانی فوق العاده هستش ( واسه خودش john champion یه ) ولی واقعا بعضی از کاراش مسخرس مثل همین حرفش یا گزارش بازی ها چلسی که هر بار که توپ دست john terry میاد میگه این بازی کن رسوایی اخلاقی به بار آورده ... ! یا مادر این دروازه بان رو 2 ماه دزدیده بودن ... ! ، یکی نیست بهش بگه بابا گزارشت رو بکن مسخره ...
این برزیل، معلوم بود به درد قهرمانی نمیخوره.
کاکا اصلا توی این جام خوب نبود.
----
فقط اسپانیا.:تشویق:
دوستان عزیز فکر کنم برای این بخش یکسری قوانین جدید وضع شده . بهتر نیست از ادامه دادن این تاپیک خودداری کنید ؟
نقل قول:
1) عنوان این بخش به "گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات" تغییر خواهد کرد.
2) در این بخش فقط تاپیک های مرتبط با کامپیوتر و حوزه ی فناوری اطلاعات مطرح می شوند.
3) درخواست پروژه و حل تمرین دانشجویی در این بخش ممنوع است.
4) ملاک تشخیص ارتباط یک تاپیک یا پست با خط مشی این بخش، مدیران این بخش هستند.
فعلا آقای راد اجازه فعالیت این تاپیک رو تا پایان جام جهانی دادن : https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=277
بابا عادل هنوز در وضعیت نرمال هست . این خیابانی وضعیت بحرانیه . بجای گزارش بیشتر حاشیه های مربوط به بازیکنا رو میگه .نقل قول:
ولی واقعا بعضی از کاراش مسخرس مثل همین حرفش یا گزارش بازی ها چلسی که هر بار که توپ دست john terry میاد میگه این بازی کن رسوایی اخلاقی به بار آورده ... ! یا مادر این دروازه بان رو 2 ماه دزدیده بودن ...
فلان بازیکن اینطوری شده بود که فوتبالیست شد .
فلان بازیکن داداشش رو گروگان گرفته بودن ) داداش کالادزه ( .
فلان بازیکن نیم ساعت قبل از بازی بلانسبت شما دوستان رفته بود دست به آب .
واقعا دیگه خیابانی شورش رو درآورده .
جالب بود خیابانی تو بازی ارژانتین خودش بین مسی و توز دعوا راه انداخت خودش اشتیشون داد اصلا حالش خرابه
اگه آرژانتین هم حذف بشه دیگه دیگه فینال خوب و پر هیجانی نخواهد داشت این جام
فکر کنم ، منظور شما مزدک باشه.
مزدک وقتی یه بازی رو گزارش میکنه، همه جور اطلاعاتی در مورد بازیکن ها و تیم ها شون میده.
ولی یعضی موقع ها چیز های خیلی بی ربطی میگه ؛ توی یه بازی میگفت: این بازیکن یه برادر هم داره که فوتبالیست نیست:گیج: ؛ آخه بگو چه ربطی داره؟!!!:گیج: (ولی در کل، گزارشگر خوبی هستش).
عادل رو که اصلا صحبتش رو نکن، خیلی از گزارشش بدم میاد و میخواد بگه که مخ فوتباله ، نصفه و نیمه صحبت میکنه ،یه جورایی مزدک ورژن اصلاح شده عادل هستش.
خیابانی، صدای خیلی گرم و دل نشینی داره؛ آدم یاد بچگی هاش و فوتبال های سابق ایران میافته؛ درسته بعضی موقع ها چرت و پرت میگه، ولی از عادل خیلی بهتره (یه کم قدیمی شده و آپدیت نیست ، ولی گزارشگر خوبی هستش).
فوتبال ایران خیلی عقبه
اگه عادل با برنامه نود نبود الان کلی عقبتر بودیم
بگذریم اسپانیا (بارسلونا) قهرمانه:قلب:
آرژانتین هم جمع شد. :لبخند:
من مطمئن بودم که آلمان، آرژانتین رو میزنه (ولی نه با 4 گل).:گریه:
اون دوستانی که میگفتند آرژانتین ، آلمان رو میزنه کجا هستند؟:متفکر:
اسپانیا، حریف بعدی آلمان هستش، که آلمان رو میزنه.
زمانی که مارادونا کم میاره ...................
آرژانتین هم بدتر از انگلیس تحقیر شد .
آلمان 4 - آرژانتین 0 .من امشب با تمام وجود طرف اسپانیا هستم . واقعا حالم از آلمان به هم میخوره .
البته خوب شد که آرژانتین باخت . حالا این مردک احمق ) مارادونا ( باید جواب بده که چرا EL Capitano ) زانتی کبیر ( رو دعوت نکرده .
به امید پیروزی پر گل اسپانیا ...........
راستی دوستان یه سوال . به نظرتون اسپانیا میتونه آلمان رو بزنه ؟؟؟؟
اگه بخاد بازی که مقابل پرتغال انجام داد مقابل آلمان هم انجام بده بدون شک شکست میخوره .
دلم میخاد امشب اسپانیا ببره و بخوره به آلمان و درس خوبی به این آلمانی ها بده .
گرچه در خط حمله فقط ویا و شایدم یورنته بتونن کاری بکنن . تورس که واسه خنده خوبه . البته سابقه زدن گل تو فینال جام ملت های اروپا به آلمان رو در کارنامه داره . ولی .............
در هر صورت امیدوارم اسپانیا ببره بازی امشب رو .
قبلا پیش بینی کرده بودم که یه تیم آفریقایی مثل غنا میاد بالا که لیاقتش رو هم داشت ولی متأسفانه دیشب در کمال بدشانسی حذف شد.
فوتبال هم بد سرنوشت رو تغییر میده ... امان از دست این سوارز! :عصبانی:
من که فکر میکنم آلمان قهرمان میشه...
من چند روز پیش جایی خوندم که نوشته بود یه پروفوسور با استفاده از فرمول های ریاضی پیش بینی کرده که آلمان اول میشه!!!
اسپانیا هم خورد به آلمان . ولی اگه بخاد مقابل آلمان هم همینطوری بازی کنه قطعا راه به جایی نمیبره . گرچه آلمان دفاع خیلی قدرتمندی نداره . من که دوست دارم اسپانیا و هلند فینالیست باشن .
خیلی به این چیزا اهمیت نده . سال 2006 هم یکی از همین پروفسورها پیشبینی کرده بود برزیل قهرمان میشه ولی در نهایت ایتالیا قهرمان شد .نقل قول:
من چند روز پیش جایی خوندم که نوشته بود یه پروفوسور با استفاده از فرمول های ریاضی پیش بینی کرده که آلمان اول میشه!!
اگه دلبوسکه تورس رو بازی نده و سسک و پدرو فیکس بازی کنن
آلمان میشه آرژانتین
اسپانیا(بارسلونا) قهرمان میشه با استفاده از فرمول ۲*۲=۵:قهقهه:
با اینکه با تمام وجود عاشق اسپانیا هستم ولی مطمئنم اگه تو بازی با آلمان گل اول رو بخوره، کارش تمومه.
آلمان نشون داده که تو ضد حمله و ارسال پاسهای قطری خیلی مهارت داره. کافیه اسپانیا یه گل عقب باشه و بخواد واسه جبران جلو بکشه. اونوقته که وقتی توپ لو میره، با سه چهارتا پاس توپ تو 18 اسپانیاست!.:افسرده:
در هر صورت امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه.
اگه اسپانیا اینطوری که مقابل پاراگوئه بازی کرد، بازی کنه و آلمان هم همونطور که مقابل آرژانتین بازی کرد، بازی کنه، 100 % اسپانیا میبازه.:افسرده:
اگه ژابی آلونسو ، از ترکیب اسپانیا حذف بشه، احتمال بالا رفتن اسپانیا بیشتر میشه.(سبک بازیش به درد اسپانیا نمیخوره)
تورس هم که باید از همون اول، جاشو به پدرو میداد.
:متفکر:
کلا بازیکنانی که از تیمی غیر از بارسلونا هستند، نخاله هستند.(به جز ویا، البته اون هم بارسلونایی شده:لبخند:)
من منتظرم ببینم این هشت پای پیشگو چه تیمی رو به عنوان برنده انتخاب میکنه! :قهقهه:
راسته که می گن آرژانتین هم یه لاکپشت داشته ؟
البته این خیلی واسه تیمی مثل اسپانیا نمیتونه خوب باشه . چون اگه بارسا دچار افت بشه ؛ اسپانیا هم افت خواهد کرد . به نظر من اگه اسپانیا وابستگی خودش به بارسا رو کمتر کنه بهتره . چون دوران افت بارسا هم دیر یا زود فرا میرسه و اون موقع تیم اسپانیاست که متضرر میشه .نقل قول:
کلا بازیکنانی که از تیمی غیر از بارسلونا هستند، نخاله هستند.(به جز ویا، البته اون هم بارسلونایی شده)
خداوندا آلمان را حذف بفرما ....... الهی آمین .:لبخند:
آمین یا رب العالمیننقل قول:
خداوندا آلمان را حذف بفرما ....... الهی آمین .
دست به دعا بشیم شاید این آلمان ببازه
چرا ببازه؟
به نظر من آلمان حقش قهرمانیه با این بازی های خوبی که کرده
آمین.http://www.forum.p30world.com/images...ive%20(41).gifhttp://www.forum.p30world.com/images...ive%20(41).gifنقل قول:
خداوندا آلمان را حذف بفرما ....... الهی آمین .
بازیشون دیدنیه. :لبخندساده:
یعنی تیکی تاکا اسپانیا در مقابل آلمان جواب میده؟ :متفکر: یه موقع نشه ترک کاپا :لبخند:
کلا اسپانیا باید بیشتر سعی کنه! نباید بزارن آلمانیا جوگیر شدن چون خطرناکن.
پیشبینی جدید هشتپا: اسپانیا، آلمان را میبرد
هشتپای معروف جام جهانی پیشبینی کرده اسپانیا در مسابقه نیمه نهایی مقابل آلمان پیروز میشود.
هشتپای معروفی که مسابقههای جام جهانی را پیشبینی میکند، اسپانیا را برنده بازی با آلمان میداند.
به گزارش خبرآنلاین این هشتپا که «پل» نام دارد و در یک آکواریوم در آلمان نگهداری میشود، تا به حال نتیجه تمام مسابقههای آلمان را در جام جهانی نوزدهم درست پیشبینی کرده است.
این هشتپا در دو مسابقه آلمان در مرحله مقدماتی، یک مسابقه این تیم در یک هشتم نهایی و یک مسابقه در یک چهارم نهایی، پیشبینی کرده بود آلمان برنده میشود. تنها مسابقهای که این هشتپا پیشبینی کرد آلمان در آن شکست میخورد، مسابقه مقابل صربستان در مرحله مقدماتی بود که همین اتفاق هم رخ داد. پیشبینی این هشتپا در مورد مسابقههای آلمان - انگلیس و آلمان - آرژانتین با تمسخر هواداران انگلیس و آرژانتین مواجه شده بود اما در نهایت همان اتفاقی رخ داد که هشتپا پیشبینی کرده بود.
روش پیشبینی این هشتپا به این صورت است که دو ظرف غذا که روی یکی از آنها پرچم آلمان و روی دیگری پرچم تیم حریف دیده میشود را برای او در آکواریوم میگذارند. هشتپا از هر کدام از ظرفها که غذا بخورد، همان تیم برنده میشود.
:لبخند: :لبخند: :لبخند:
بفرما حتی هشت پا ها هم می دونن اسپانیا قهرمانه
فکر نمیکنم.
نمونش رو تو همین جام دیدین. هلند با انجام یه بازی فیزیکی و با انجام خطا بر روی بازیکنان برزیل دور از محوطه جریمه، ریتم تیم برزیل رو بهم زد و هر وقت هم که بازیکنان برزیل به دروازه هلند نزدیک میشدند، هلندیها با ظرافت خاصی برزیلی ها رو شارژ میکردن و در مجموع با بازی فیزیکی و دوندگی زیاد، برزیل رو به زانو درآوردند :ناراحت:. البته به نظر من اگه برزیل زود به گل نیمرسید و دروازبانش اشتباه نمیکرد، هرگز حذف نمیشد.
من میترسم اسپانیا هم به سرنوشت برزیل دچار بشه. یعنی آلمان با ارائه یه بازی فیزیکی و درگیر، بازی اسپانیا رو خراب کنه.
اسپانیا سبک بازی مشابهی با بارسلونا داره. در چند سال اخیر دیدیم که بعضی تیمها با دفاع فشرده در یک سوم زمین خود و ارائه بازی فیزیکی، راه رو به بارسلونا بستن و بارها و بارها این تیم رو ناکام گذاشتند (نمونش بارسلونا-اینتر همین فصل و بارسلونا-چلسی دو فصل قبل)
در هر صورت امیدوارم که اسپانیا قهرمان بشه و آلمان له بشه.
چرا اینجا همه ضد آلمان هستند؟
بچه ها پیش بینی شما چیه؟فینال و قهرمان؟
نظر من
فینال : آلمان هلند
قهرمان : هلند
به نظر من اسپانیا - هلندنقل قول:
بچه ها پیش بینی شما چیه؟فینال و قهرمان؟
قهرمان ؟؟؟؟؟؟ :متفکر:
انشالله آلمان و اروگوئه هم رده بندی ..........
چون اسپانیا تا به حال قهرمان جام جهانی شده :شیطان:نقل قول:
چرا اینجا همه ضد آلمان هستند؟
انگلیس که حذف شد، آرژانتین هم حذف شد، اسپانیا هم حذف بشه خیال ما راحت شه...
فینال : اسپانیا - اروگوئه -- قهرمان : اسپانیا
ولی این چهارتا تیم خیلی به هم نزدیکن ، هر فینال و قهرمانی ممکنه !!
اگه غنا به حقش میرسید و اروگوئه رو می برد ، با اطمینان بیشتری میشد گفت که هلند فینالیست نیست ولی توی برد اروگوئه کمی شک دارم ! ، با توجه به اینکه " سوارز " هم محرومه ...
به نظرم بازیکنان هلند انگیزه و فیزیک بدنی بازیکنان اروگوئه رو ندارن ، با اینکه دوست دارم اروگوئه ببازه ، چون از باخت غنا واقعا ناراحت شدم ، ولی اروگوئه می تونه هلند رو می بره ... !
اگه آلمان از اسپانیا عقب بیافته خیلی کار اسپانیا راحت میشه ، به نظرم الآن بازیکنان آلمان اطمینان زیادی به خودشون دارن و عقب افتادن می تونه تمرکزشون رو به هم بزنه ...
منم پیش بینیم اینه که فینال هلند - اسپانیا
قهرمان اسپانیا
آلمان هم سوم میشه :لبخند:
اگه مدافعان انگلیس (روی گل اول) اون سوتی عظمی رو نمیدادند یا اگه داوران قبل از بازی میرفتن چشم پزشکی، الان انگلیس یا آرژانتین با اسپانیا بازی میکردند.
اگه آلمان تو 25 دقیقه اول بازی به گل نرسه، هیچ وقت نمیتونه به این راحتی پیروز بشه.
1 گل میزنن، 12 نفری (با داور) میریزن تو 18 خودشون. کافیه تیم مقابل توپ رو از دست بده. اونوقت مثل اسب خودشونو به دروازه حریف میرسونن و ...
آخه دفاع کردن و ضد حمله زدن که هنر نیست. این روش ترسوهاست :قهقهه:
وقتی اسپانیا یا بارسلونا بازی میکنن، آدم روحش شاد میشه.
نمیدونم چرا اینقدر از آلمان متنفرم. مطمئناً یکی از دلایلش غرور بیش از حد آلمانهاست و نمیدونم پرطرفدار ترین تیم ملی (به غیر از ایران) بین ایرانیا کدوم تیمه. ولی میدونم تنها تیمی که اینقدر دشمن داره، آلمانه!
امیدوارم اسپانیا با شایستگی قهرمان بشه. اگه هم نمیشه، آلمان هم نشه !!! :قهقهه:
اولاً رفتار زشت تماشاگرای شبه نازی آلمانی با یه اسطوره فوتبال اونهم تو اون شرایط روحی درست که نیست هیچ، نشانه طبع نژادپرستانه و نئو نازیستی کثیف شون هست!
ثانیاً درست نیست آدم به هرکسی که پیروز شد، حالا با هر وسیله ای؛ تمایل نشون بده! به این میگن حزب باد! مارادونا از حیثیت اش در مقابل یه سری وحشی دفاع کرد و بس!
چون هنوز هم به اون هیتلر ... افتخار میکنن و مثل صهیونیست ها همه رو غیر از خودشون برده میدونن، اگه قبول ندارین به جلوی مرسدس بنزها و BMW ها دقت کنید، چی می بینید؟ سبیل های هیتلر! راستش ما هم که خیلی کتک دیکتاتورهای کثیف رو خوردیم، باید هم از یه همچین ملت دیکتاتورپرستی بدمون بیاد. عوضی های نئونازیست ...
بارسا فقط اسمش کافیه که همیشه تو بالا ها باشه، چون معیاری برای آزادی، مظهر کاتالونیا و اشتیاق مردم کاتالان برای آزادی بود و تا وقتی که به این پیشنیه بیش از یک قرنی و سمبل آزادی اش وفادار باشه، از اوج نمیافته! حتی با شکست های کوچک ...
برای حذف شدن از صحنه روزگار آآآممممییییننننن
فوتبال ربطي به سياست نداره رفيق .
آلمان قشنگ و منطقي و منظم بازي ميكنه ولي آرژانتين نه .
تازه المان به اندازه بقيه تيمهايي كه حذف شدن ستاره نداره .
طرفدار هرتيمي كه باشم به فوتبال آلمان احترام ميزارم واقعا" خوب بازي ميكنند و هيچ حرفي براي هيچ منتقدي باقي نذاشتند .
هيتلر و حزبش چه ربطي به فوتبال آلمان داره .
آلمان تيم موفقيه و حق داره كه پيروز بشه .
خیلی بی ربط هم نیست !نقل قول:
فوتبال ربطي به سياست نداره رفيق .
شما اگه یکم عمیق تر به این قضیه نگاه کنید، این آلمان نیست که قشنگ بازی میکنه، مدافعان جلوکشیده تیم حریف هستند که فضای بازی قشنگ به آلمان می دهند.نقل قول:
آلمان قشنگ و منطقي و منظم بازي ميكنه ولي آرژانتين نه .
به جاش "حمایت داور" رو داره (منظورم بازی با انگلیسه) و کلی شانس !!!نقل قول:
تازه المان به اندازه بقيه تيمهايي كه حذف شدن ستاره نداره .
با صربستان شانس زدن گل اول در اوایل بازی رو نداشت، بازی رو باخت.
شما نظر تمام منتقدین جهان رو میدونید ؟نقل قول:
طرفدار هرتيمي كه باشم به فوتبال آلمان احترام ميزارم واقعا" خوب بازي ميكنند و هيچ حرفي براي هيچ منتقدي باقي نذاشتند .
منظور شخص هیتلر نیست. منظور حزب نازیه که هنوزم تو آلمان کلی طرفدار داره. اگه هیتلر و خزبش به تیم ملی آلمان ربطی نداره پس به تیم "لائوس" ربط داره !!!نقل قول:
هيتلر و حزبش چه ربطي به فوتبال آلمان داره .
مطمئناً موفق بوده که تا اینجا بالا اومده اما حق پیروزی رو نمیدونم !!:لبخند:نقل قول:
آلمان تيم موفقيه و حق داره كه پيروز بشه .
آلمان خوب بازی می کنه و می بره و اینکه داور کمک می کنه یا مدافعان اجازه می دن و .. همش حرفه
حالا اگر از آلمان بدتون میاد نباید منکر بازی خوبش بشید
منم از آلمان خوشم نمیاد و طرفدار هلند هستم ولی با بازی هایی که انجام داده به نظرم حقش قهرمانیه
En: Spain's win, Spain is the champion
Fa: پیروزی اسپانیا ، اسپانیا قهرمان است
Es: victoria de España, España es el campeón
Ge: Spanien zu gewinnen, ist Spanien der Champion
Ar: فوز اسبانيا ، هو بطل اسبانيا
It: vittoria della Spagna, la Spagna è il campione
Po: vitória da Espanha, a Espanha é o campeão
Ch:西班牙的胜利,西班牙是冠军
Ru:победить в Испании, Испания является чемпионом
Everyone know
همه می دونن
زنده باد هلند ..................
هلند به فینال رسید .
انشالله اسپانیا هم آلمان رو تحقیر کنه و به فینال برسه ...................
:تشویق:اسپانیا 1 - آلمان 0:تشویق:
زنده باد اسپانیا
زنده باد پویول
اسپانیا با حذف تیم منفور آلمان به فینال رسید
بای بای ژرمن ها:قهقهه::قهقهه:
اسپانیا با بازی فوق العاده ای که انجام داد به فینال رسید
این ژاوی واقعا عالیه