-
نقل قول: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarifcomputer
بنده یک بار این روش را امتحان کردم . با یکی از دوستانم بدون نیاز به حضور فیزیکی یک پروژه را پیش میبردیم .
حضور فیزیکی و ملاقات برای 1 بار خیلی هم سخت و غیر قابل اجرا نیست. میشه برای آشنایی بیشتر جلسه اول را در نمایشگاه برگزار کرد . ولی شاید دوستانی که در تهران زندگی نمیکنند تصور درستی از ترافیک های وحشتناک تهران نداشته باشند
تصویر کنید ترافیک سنگین تقریبا از ساعت 7 صبح شروع میشه و تا حدود 9 ادامه داره و به مرور تا 10:30 ازش کاسته میشه و دوباره از ساعت 16 شروع میشه و تا گاهی اوقات تا ساعت 22 ادامه پیدا میکنه . خصوصا که اگه مناسبت نمایشگاه هم وجود داشته باشه که دیگه اکثر خیابان های منتهی به نمایشگاه قفل میشوند . سال قبل که من و دوستانم خواستیم به نمایشگاه بریم مجبور شدیم ساعت 6 صبح از خونه بزنیم بیرون تا 9 وارد نمایشگاه بشیم . هماهنگی در دنیای واقعی بسیار مشکل تر از هماهنگی در اینترنت هست . شما برای آنلاین شدن فقط به برق + کامپیوتر + اینترنت نیاز دارید . ولی برای یک قرار در دنیای واقعی اونم در تهران و برای نمایشگاه پر طرفداری مثل الکامپ خیلی چیز ها را باید رعایت کنید تا خوش قول باشید .
بد نیست یه نگاهی هم به این بندازید
http://www.tehrantraffic.com/trafficmap/map.asp
ممنون دوست عزیز....
من برای نمایشگاه کتاب و الکامپ همیشه به تهران میام،درسته ترافیک وحشتناکی داره،ولی مترو خیلی کار رو راحت کرده،اگه سختی باشه،فقط 1باره.....؟
ما حداقل یه بار همدیگه رو ببینیم،بهتر میتونیم تصمیم بگیریم...
من منتظر پیام همه دوستان هستم.....
موفق وسربلند باشید....
-
دوستان عزیز،خواهش میکنم نظر خودتونو بگید،حداقل یه بار همدیگه رو ببینم،صحبت کنیم،بعد هر کس موافق بود تیم تشکیل بشه....
تو این چهار روز چه روزی میتونید تشریف بیارید....؟
نمایشگاه از یکشنبه 19آذر تا چهارشنبه 22آذر برگزار میشه....
منتظر نظراتتون هستم...
موفق باشید....
-
سلام نیما جون منم میتونم بدون هیچ چشمداشتی تجربیات ناچیرم را جهت این امر خیر ارائه دهم. jalali_2005@yahoo.com
-
منم با svn موافقم
در ضمن اینجوری عالی میشه و هر قسمت از پروژه رو چند نفر انجام میدن
-
دوستان در بخش نرم افزار های Open Source یک نظر سنجی ایجاد کرده ام و ازتون درخواست می کنم در آن شرکت کنید. البته تاپیک اش مخفی شده، فکر کنم باید مدیران تایید کنند تا نمایش داده بشه. بحث سر نهایی شدن نام این تشکیلات هستش و امیدوارم دوستان لطف کنند از مدیران و افراد قدیمی و با تجربه تر سایت هم بخواهند که در این نظر سنجی شرکت کنند.
Persian Conference on Computer Technology and Development (PCCTD)
Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT)
-
یک مقداری از نوشته ها را خواندم، خوب سوالی پرسیده شده که جواب دادن بهش، و پیدا کردن پاسخ درست به این راحتی ها هم نیست و شاید لازم باشه یک کتاب نوشته بشه در موردش از طرف متخصیصن امر و شاید هم بشه ازش یک تز دکتری علوم انسانی مانند جامعه شناسی و اقتصاد ازش درآورد. در اینجا هرکسی از دید خودش سعی کرده جواب بده و خوب شور و شوق جوانی هم به کمک بعضیهاتون آمده و شور حسینی گرفته که ما هم یک کاری بکنیم بسیار هم عالی هست.
نرم افزارها کلا در پاسخ به نیازها ساخته می شوند و بر خلاف گفته دوستان ما طراح نرمافزار حرفهای و برنامه نویس حرفه تو کشور خیلی کم داریم شاید، سیستم آموزش عالی ما کلا ناکارآمد و هست و خروجیهای اکثر رشتهها از جمله همین نرمافزار و سختافزار اکثرا فاقد دانش فنی هستند و هرکسی هم با دوخط برنامه نوشتن خودش را برنامه نویس میداند. ما برای یک جایی برنامه نویس سی شارپ لازم داشتیم از ۳۰-۴۰ نفری که آمدند فقط ۱-۲ نفر مسلط به بحث oop بودند بقیه مفاهیم اولیه شی گرایی را هم نمی دانستند ولی تا دلتان بخواهد از جانوس و کامپوننتهای آماده اطلاع داشتند.
تولید نرمافزاری در حد سیستم عامل شدنی هست و اگر به این سایت سر بزنید و بگردید می بینید که چقدر سیستم عامل تولید شده ولی بحث بر سر فراگیر شدن سیستم عامل هست و بعد از تولید نرمافزارهای مورد نیاز کاربران در آن سیستم عامل.
اختراع دوباره چرخ باعث اتلاف منابع خواهد بود، بهترین گزینه این هست که ببینید در شرایط فعلی چه کاری می تواند نیازهای کابران ایرانی را جواب دهد.
با جنبش نرمافزارهای آزاد که از ده سال پیش به این طرف اوج گرفت دوستان بهتر هست که به جای اینکه از اول شروع به پایهگذاری جنبش جدیدی بکنند وارد این بحث شوند و از اینجا به کمک بازار نرم افزارهای ایرانی بیایید.
سیستم عامل آماده هست و ابزارهای توسعه نرمافزار در حد خیلی خوب مهیا هستند.
این پیشنهاد من به شما هست.
۱- سیستم عامل آزاد مانند لینوکس انتخاب کنید
۲- اگر تصمیم برای تولید نرمافزار دارید ببنید که نسخه آزاد از آن چیزی که شما می خواهید هست؟ اگر هست در صورت برآورد کردن نیازهای شما فقط آنرا فارسی کنید در غیر این صورت به گروه توسعه دهندگان بپیوندید و نیازهای خود را در آن نرم افزار بگنجانید.
۳- همه را تشویق به استفاده از نرمافزارهای آزاد کنید.
در بیست سال گذشته ماکروسافت چندین بار همه چیز را از اول شروع کرده ولی در دنیای نرمافزاره ای آزاد این چنین نبوده است.
-
linux عزیز در واقع قرار نیست ما دور هم جمع شویم و صرفا محض خالی نبودن عریضه اقدام به تولید نرم افزار های Open Source نماییم. چیزی که مد نظر ماست اجتماعی متشکل از افراد متخصص و متبهر در سطح اولیه و نیز نوآموزانی در سطح پایین تر می باشد. متخصصین که بعد از مصاحبه تایید می شوند، در کنفرانس های دوره ای گرد هم می آیند و اطلاعات و نقطه نظرات خود را به اشتراک می گذارند. نوآموزان نیز با قرار گیری در مسیر صحیح آموزش از پایه به درستی تعلیم دیده و در آینده در سطوح بالاتر به فعالیت خواهند پرداخت. از طرف دیگر در اجتماع متخصصین بر حسب تقاضا و نیاز بازار اقدام به برنامه ریزی، طراحی و ساخت نرم افزار و یا سخت افزار مورد نظر می شود.
چیزی که بنده در ذهن دارم کامل هستش و پیچیدگی های خاص خود را دارد که در وقت مناسب به سمع و نظر عزیزان خواهد رسید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
linux
یک مقداری از نوشته ها را خواندم، خوب سوالی پرسیده شده که جواب دادن بهش، و پیدا کردن پاسخ درست به این راحتی ها هم نیست و شاید لازم باشه یک کتاب نوشته بشه در موردش از طرف متخصیصن امر و شاید هم بشه ازش یک تز دکتری علوم انسانی مانند جامعه شناسی و اقتصاد ازش درآورد. در اینجا هرکسی از دید خودش سعی کرده جواب بده و خوب شور و شوق جوانی هم به کمک بعضیهاتون آمده و شور حسینی گرفته که ما هم یک کاری بکنیم بسیار هم عالی هست.
نرم افزارها کلا در پاسخ به نیازها ساخته می شوند و بر خلاف گفته دوستان ما طراح نرمافزار حرفهای و برنامه نویس حرفه تو کشور خیلی کم داریم شاید، سیستم آموزش عالی ما کلا ناکارآمد و هست و خروجیهای اکثر رشتهها از جمله همین نرمافزار و سختافزار اکثرا فاقد دانش فنی هستند و هرکسی هم با دوخط برنامه نوشتن خودش را برنامه نویس میداند. ما برای یک جایی برنامه نویس سی شارپ لازم داشتیم از ۳۰-۴۰ نفری که آمدند فقط ۱-۲ نفر مسلط به بحث oop بودند بقیه مفاهیم اولیه شی گرایی را هم نمی دانستند ولی تا دلتان بخواهد از جانوس و کامپوننتهای آماده اطلاع داشتند.
تولید نرمافزاری در حد سیستم عامل شدنی هست و اگر به
این سایت سر بزنید و بگردید می بینید که چقدر سیستم عامل تولید شده ولی بحث بر سر فراگیر شدن سیستم عامل هست و بعد از تولید نرمافزارهای مورد نیاز کاربران در آن سیستم عامل.
اختراع دوباره چرخ باعث اتلاف منابع خواهد بود، بهترین گزینه این هست که ببینید در شرایط فعلی چه کاری می تواند نیازهای کابران ایرانی را جواب دهد.
با جنبش نرمافزارهای آزاد که از ده سال پیش به این طرف اوج گرفت دوستان بهتر هست که به جای اینکه از اول شروع به پایهگذاری جنبش جدیدی بکنند وارد این بحث شوند و از اینجا به کمک بازار نرم افزارهای ایرانی بیایید.
سیستم عامل آماده هست و ابزارهای توسعه نرمافزار در حد خیلی خوب مهیا هستند.
این پیشنهاد من به شما هست.
۱- سیستم عامل آزاد مانند لینوکس انتخاب کنید
۲- اگر تصمیم برای تولید نرمافزار دارید ببنید که نسخه آزاد از آن چیزی که شما می خواهید هست؟ اگر هست در صورت برآورد کردن نیازهای شما فقط آنرا فارسی کنید در غیر این صورت به گروه توسعه دهندگان بپیوندید و نیازهای خود را در آن نرم افزار بگنجانید.
۳- همه را تشویق به استفاده از نرمافزارهای آزاد کنید.
در بیست سال گذشته ماکروسافت چندین بار همه چیز را از اول شروع کرده ولی در دنیای نرمافزاره ای آزاد این چنین نبوده است.
ممنون دوست عزیز....
تمامی حرف های شما درست....
ولی این رو هم خاطر نشان بشم که هیچ تیمی برای شروع دست به پرژه های بزرگ نمیزنه،مخصوصا تو ایران که هیچ کس به هم(عذر میخوام که این حرف رو میزنم) اعتماد نداره....
از نظر من آینده این کشور افتضاحه،خودتون برید دانشگاه،موسسات آموزش عالی و.... نگاه کنید،چند نفر برای پیشرفت میاند....؟
هدف من پیشرفته،فقط پیشرفت،با تشکیل این تیم میتونیم،اطلاعات و پیشرفت رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم،تا آینده ای روشن تر داشته باشیم،علاوه بر این به اقتصاد نابسامان کشور هم کمک میشه(البته اگه(......) اجازه بدند)....
خیلی ها هستند که میخواند یآموزش ببینند،خیلی ها هستند که میخواند بیشتر یاد بگیرند،خیلی ها هستند که دوست دارند کسب درآمد کنند...
setp by step،آروم آروم،این کار یه پروسه بلند مدته،همه میتونند نقشی داشته باشند،همه باید حمایت کنند،صبر داشته باشند،فقط به حرف نباشه،فقط عمل...
دوستان الکامپ نزدیکه،خواهشا فقط یه بار فقط یه بار حضورا همیدگه رو ملاقات کنیم،اگه به توافق نرسیدم،یا هرکس خوشش نیومد، میتونه واسه خودش تصمیم بگیره،به خدا یه بار صحبت حضوری ضرری نداره،همه باید جمع بشن،نه فقط یه نفر یا دو نفر....
از ALEX عزیز هم ممنون،امیدوارم که با خبرهای خوبشون مارو خوشحال کنند و به این قضیه فیصله ببخشند...
موفق و پیروز باشید...
-
نیما جان کدومش جامع و کامل هست و مناسب اهداف ما؟!
توجه داشته باشید هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nima.sh
ممنون دوست عزیز....
تمامی حرف های شما درست....
ولی این رو هم خاطر نشان بشم که هیچ تیمی برای شروع دست به پرژه های بزرگ نمیزنه،مخصوصا تو ایران که هیچ کس به هم(عذر میخوام که این حرف رو میزنم) اعتماد نداره....
از نظر من آینده این کشور افتضاحه،خودتون برید دانشگاه،موسسات آموزش عالی و.... نگاه کنید،چند نفر برای پیشرفت میاند....؟
هدف من پیشرفته،فقط پیشرفت،با تشکیل این تیم میتونیم،اطلاعات و پیشرفت رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم،تا آینده ای روشن تر داشته باشیم،علاوه بر این به اقتصاد نابسامان کشور هم کمک میشه(البته اگه(......) اجازه بدند)....
خیلی ها هستند که میخواند یآموزش ببینند،خیلی ها هستند که میخواند بیشتر یاد بگیرند،خیلی ها هستند که دوست دارند کسب درآمد کنند...
setp by step،آروم آروم،این کار یه پروسه بلند مدته،همه میتونند نقشی داشته باشند،همه باید حمایت کنند،صبر داشته باشند،فقط به حرف نباشه،فقط عمل...
دوستان الکامپ نزدیکه،خواهشا فقط یه بار فقط یه بار حضورا همیدگه رو ملاقات کنیم،اگه به توافق نرسیدم،یا هرکس خوشش نیومد، میتونه واسه خودش تصمیم بگیره،به خدا یه بار صحبت حضوری ضرری نداره،همه باید جمع بشن،نه فقط یه نفر یا دو نفر....
از ALEX عزیز هم ممنون،امیدوارم که با خبرهای خوبشون مارو خوشحال کنند و به این قضیه فیصله ببخشند...
موفق و پیروز باشید...
باید همدیگرو ببینیم و از هم دیگه استفاده ببریم این که نمیشه . اونطوری اعتمادم بهم پیدا می کنیم نیما جان درست میگن هدف فقط پیشرفته از هر نظری حالا می خواد مالی باشه یا فنی و علمی و...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
≡ ALEX ≡
نیما جان کدومش جامع و کامل هست و مناسب اهداف ما؟!
توجه داشته باشید هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش.
به نظر من این خیلی مناسبه،کامل و پرمحتوا:
(Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT
خیلی دوست دارم دوستان دیگه
هم نظر بدند،بالاخره کار گروهی دیگه.....
-
به نظر من اولی بهتره:
چون مختصر باشه بهتره هرچند ار این هم مختصر تر باشه چه بهتر
هرچند حالا اسم زیاد مهم نیست
این نظر من بود
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nima.sh
به نظر من این خیلی مناسبه،کامل و پرمحتوا:
(Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT
خیلی دوست دارم دوستان دیگه
هم نظر بدند،بالاخره کار گروهی دیگه.....
من هم موافقم
هرچند طولانی تره اما بهتره
-
نیما جان من تاپیک نظر سنجی زدم ولی مثل اینکه مدیر بخش تایید نکرده هنوز (توی بخش Open Source داده بودم)... بی زحمت خودت یه نظر سنجی راه بنداز، از همه هم دعوت کن تا سریع تر نتیجه بگیریم. اینم از متن نظر سنجی:
"به نظر شما کدام عنوان برای سازمانی با هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی، مناسب بوده و جامع و کامل می باشد؟!"
ضمنا در مورد چنین سازمانی اصلا طولانی بودن و این قبیل مسائل اهمیتی نداره. لطفا این رو هم زیر نظر سنجی بنویس که در مورد زیبایی کار کسی نظر نده و نظرات فقط از لحاظ فنی و شیوایی نام سازمان باشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
≡ ALEX ≡
نیما جان من تاپیک نظر سنجی زدم ولی مثل اینکه مدیر بخش تایید نکرده هنوز (توی بخش Open Source داده بودم)... بی زحمت خودت یه نظر سنجی راه بنداز، از همه هم دعوت کن تا سریع تر نتیجه بگیریم. اینم از متن نظر سنجی:
"به نظر شما کدام عنوان برای سازمانی با هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی، مناسب بوده و جامع و کامل می باشد؟!"
ضمنا در مورد چنین سازمانی اصلا طولانی بودن و این قبیل مسائل اهمیتی نداره. لطفا این رو هم زیر نظر سنجی بنویس که در مورد زیبایی کار کسی نظر نده و نظرات فقط از لحاظ فنی و شیوایی نام سازمان باشه.
ALEX عزیز ممنون....
این هم از لینک
-
پس از خوندن 327 تا پست، چند تا توصیه دارم من باب تجربه:
1- حواستون باشه که نتیجه زحماتتون سودش (چه مادی چه غیر مادی) به همه کسانی که درگیر بودند برسه و افرادی از موقعیت سو استفاده نکنند (حالا به هر شیوه ای)
2- توجه داشته باشید که یک برنامه نویس تا زمانی که دغدغه مادی داشته باشه تو بک گراند ذهنش، هیچ وقت نمی تونه بیشتر از 50% بالفعل بشه. پس سعی کنید طرح های خوبی برای جذب اسپانسر داشته باشید.
3- برای همه کارهاتون قانون داشته باشید و همینجوری مرامی کارهارو پیش نبرید! (بعدا براتون دردسر ساز میشه)
4- به گروهتون رسمیت ببخشید و جایی ثبتش کنید که پس فردا اتفاقی افتاد بتونید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
5- چند نفر داشته باشید که درگیر کارهای بالایی باشند و افراد فنی رو درگیر امور غیر فنی نکنید.
خیلی سخته، ولی موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Amir Oveisi
پس از خوندن 327 تا پست، چند تا توصیه دارم من باب تجربه:
1- حواستون باشه که نتیجه زحماتتون سودش (چه مادی چه غیر مادی) به همه کسانی که درگیر بودند برسه و افرادی از موقعیت سو استفاده نکنند (حالا به هر شیوه ای)
2- توجه داشته باشید که یک برنامه نویس تا زمانی که دغدغه مادی داشته باشه تو بک گراند ذهنش، هیچ وقت نمی تونه بیشتر از 50% بالفعل بشه. پس سعی کنید طرح های خوبی برای جذب اسپانسر داشته باشید.
3- برای همه کارهاتون قانون داشته باشید و همینجوری مرامی کارهارو پیش نبرید! (بعدا براتون دردسر ساز میشه)
4- به گروهتون رسمیت ببخشید و جایی ثبتش کنید که پس فردا اتفاقی افتاد بتونید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
5- چند نفر داشته باشید که درگیر کارهای بالایی باشند و افراد فنی رو درگیر امور غیر فنی نکنید.
خیلی سخته، ولی موفق باشید
ممنون دوست عزیز....
امیدوارم باز هم به این تیم برای پیشبرد اهداف پیشنهادهای موفقیت آمیزی بدید....
موفق و سربلند باشید....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nima.sh
ALEX عزیز ممنون....
این هم از
لینک
عزیز سوال رو کاش میذاشتی تو پست اول و تیتر پرسش رو هم کوتاه تر انتخاب می کردی. چون الان عملا نا مفهومه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
≡ ALEX ≡
عزیز سوال رو کاش میذاشتی تو پست اول و تیتر پرسش رو هم کوتاه تر انتخاب می کردی. چون الان عملا نا مفهومه.
درسته،حق با شماست،سوال نا مفهومه(نمیدونستم چند تا کاراکتر قبول میکنه)....
تو همون تاپیک یه پست دیگه میذارم،برای سوال....
-
دوستان اگه یه نگاه به این تاپیک هم بندازند بد نیست....
مسئولین سایت هم طبق روال هر ساله یه قرار ملاقات گذاشتند،اگه امکانش باشه ما هم میتونیم شرکت کنیم،هم برای کسب اطلاعات و پیشنهادات برای تشکیل گروه....
از همه دوستان خواهش میکنم که نظر بدن....
ممنون از همگی....
موفق و سرافراز باشید...
-
نیما جان پست نظر سنجی خودت رو حذف کن لطفا... دوستان برای نظر سنجی تشریف بیارند اینجا!
-
دوستان عزیز،دوباره سلام....
کسی نمیخواد نظر بده،چه تاریخی همدیگه رو ببینیم.....؟
یعنی 333 پست زدیم،الکی....؟
البته جناب ALEX،واقعا دارن زحمت میکشن،جای تشکر و قدردانی داره....
خواهش میکنم،یه روزی رو تعیین کنید....
پیروز باشید....
-
-
آقا بابت اسم گروه همون PCCSIT تأیید بشه . تو عین دوبار نظر سنجی هم رأی اکثریت همین بود
زیاد کشش ندیم بهتره
-
ممنون علیرضا جان....
مشکل اینجاست که یه تاریخی رو معین کنیم،که همه حضور داشته باشن،من هر روزی باشه میام....
مشکلی نیست...
-
اول صبر کن اسم تایید بشه
بعد برای اسم انتخابی یک ایمیل می سازیم و میگیم هر کس تمایل به همکاری داره رزومه به همراه مشخصات تماس رو به اون ایمیل ارسال کنه تا باهاشون هماهنگ کنیم
-
آره درسته علیرضا جان،ولی همونطور که جناب ALEX فرمودند،هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی است....
نظر من به شخصه اینه که تو نمایشگاه الکامپ یه قرار ملاقات بذاریم....
همین....
موفق باشید....
-
پس بی زحمت یه نگاه به تقویم بنداز ببین روزی هست که نمایشگاه افتاده باشه جمعه ؟البته جمعه شلوغه ولی مهم نیست
-
جمعه نیست،یکشنبه تا چهارشنبه....
-
ای بابا
پس ردیف کن برای روز دوشنبش بعد از ظهر همه تو نمایشگاه باشیم
-
من مخالفتی ندارم،میخوام بدونم بقیه دوستان هم میتونند بیان....؟
به همه ایمیل دادم،پیام خصوصی هم دادم...
ولی متاسفانه....
-
آقا یالاخره کسی که میخواد به هدفش برسه باید سختی بکشه
همون دوشنبه رو بگید هرکسی خواست میاد دیگه....اگه هرکسی بخواد یه نظری بده که نمیشه اینجوری هرکسی یه روز میگه
من خودم شاغلم ولی خب مرخصی روزانه یا ساعتی میگیرم میام هرجور شده نتونمم بیام خودم ضرر میکنم
پس دوشنبه مثلا ساعت 11 کنار مثلا آبنما وسط نمایشگاه...خوبه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
masoud_z_65
آقا یالاخره کسی که میخواد به هدفش برسه باید سختی بکشه
همون دوشنبه رو بگید هرکسی خواست میاد دیگه....اگه هرکسی بخواد یه نظری بده که نمیشه اینجوری هرکسی یه روز میگه
من خودم شاغلم ولی خب مرخصی روزانه یا ساعتی میگیرم میام هرجور شده نتونمم بیام خودم ضرر میکنم
پس دوشنبه مثلا ساعت 11 کنار مثلا آبنما وسط نمایشگاه...خوبه؟
دقیقأ من هم با نظر شماموافقم
آقا قرار روز دوشنبهدرنمایشگاه الکامپ
هر کسخواستبیاد
-
خوبه،عالیه...!!!
همون ساعت 11 خوبه....؟
-
نیما جان نگاه کن ببین دوشنبه چندم میشه پست بزن و پستو بالا هم نگه دار بزرگ بنویس روز تاریخ ساعت هر کس خواست بیاد
اما بگو یه ایمیل هم بزنن حد اقل نریم ببینیم فقط خودمو خودتیم
-
دوشنبه 20 آذر ساعت 11 ظهر....
تاپیک هم ایجاد شد....
-
عزیزان نام رسمی PCCSIT انتخاب شد، نظر خودم هم روی همین بود. نام دیگر یعنی PCCTD هم برای آینده رزرو میشه.
در مورد قرار الکامپ هم با توجه به اینکه اکثر اعضای رده بالای سایت دارن شرکت می کنند، ممنون میشم نیما جان زحمت دعوت رسمی این افراد به کنفرانس خودمون رو هم بکشند. فقط کافیه اطلاعات تماس رو از ایشان بگیرید تا خود بنده هماهنگی های لازم را به عمل بیارم. فرقی هم نمی کنه از تهران باشند یا شهرستان. ولی خیلی مهمه که در اولین کنفرانس اعضای PCCSIT ایشان نیز حضور داشته باشند در غیر اینصورت بهره چندانی از این کنفرانس نخواهیم برد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
≡ ALEX ≡
عزیزان نام رسمی PCCSIT انتخاب شد، نظر خودم هم روی همین بود. نام دیگر یعنی PCCTD هم برای آینده رزرو میشه.
در مورد قرار الکامپ هم با توجه به اینکه اکثر اعضای رده بالای سایت دارن شرکت می کنند، ممنون میشم نیما جان زحمت دعوت رسمی این افراد به کنفرانس خودمون رو هم بکشند. فقط کافیه اطلاعات تماس رو از ایشان بگیرید تا خود بنده هماهنگی های لازم را به عمل بیارم. فرقی هم نمی کنه از تهران باشند یا شهرستان. ولی خیلی مهمه که در اولین کنفرانس اعضای PCCSIT ایشان نیز حضور داشته باشند در غیر اینصورت بهره چندانی از این کنفرانس نخواهیم برد.
یه پیام خصوصی به جناب تاجیک فرستادم جهت دعوت رسمی برای این کنفرانس و شما رو به عنوان مسئول کنفرانس معرفی کردم....
اگه کمک دیگه ای از دست من برمیاد،در خدمت گذاری حاضرم...
این پست هم جهت بالا اومدن تاپیک بود....
-
یه پست هم در همین موضوع تو این تایپک دادم....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tanavar_ayat
سلام
اگه شما بخوايد همه كار ميشه كرد فقط مهم اينكه بخواي شما نگاه اين تصاوير پايين كنيد اينا كساني هستند كه با جيب خالي چندين شركت رو پايه گذاري كردند و با تلاش و پشكار به اين موفقيت رسيده اند
و الان در شركت هاي همچون
Microsoft
Sun
Apple
Symantec
فعاليت مي كنند و همچون رئساي اين شركت ها هستند
ضمیمه 92122
ضمیمه 92124 ضمیمه 92123
معذرت دوست عزیز امروز دلار چنده ؟
شاید بگی چه ربطی داره ولی هر جور که فکر می کنم می بینم کلا بی رط هم نیست .
8 ماه پیش یه سیستم با سی پی یو کور آی 3 می خریدی 800 تومن الان چی یک میلیون و سیصد . ا ا ا دلار گرون شده په نه په ریال گرون شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sajjad_rap1
معذرت دوست عزیز امروز دلار چنده ؟
شاید بگی چه ربطی داره ولی هر جور که فکر می کنم می بینم کلا بی رط هم نیست .
8 ماه پیش یه سیستم با سی پی یو کور آی 3 می خریدی 800 تومن الان چی یک میلیون و سیصد . ا ا ا دلار گرون شده په نه په ریال گرون شده
دوست عزیز،ای کاش یه نگاه به پست های دیگه هم میکردید،این کاربر از انجمن اخراج شده....
موفق باشی...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nima.sh
دوست عزیز،ای کاش یه نگاه به پست های دیگه هم میکردید،این کاربر از انجمن اخراج شده....
موفق باشی...
اا راست می گی معذرت اصلا ندیدم ولی خیلی سوختم آخه این حرفا یکم اعصابمو خورد کرد چرا که الان می خوای دست به هر کاری بزنی پول می خواد میاد ما رو با بیل گیتس که تو آمریکا زندگی می کنه مقایسه می کنه .
برنامه می سازم می فروشم به یک نفر فردا صبح می بینم جلو در مغاذه cd فروشه نوشتن برنامه فلان 500 تومن دیگه اونجام می سوزه شب و روز زحمت بکشی آخرش یکی 500 تومن ، نرم افزارتو بفروشه . خدایا خودت بر ما رحم نمای و ما را به راه راست هدایت کن . همه بگین آمین
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sajjad_rap1
اا راست می گی معذرت اصلا ندیدم ولی خیلی سوختم آخه این حرفا یکم اعصابمو خورد کرد چرا که الان می خوای دست به هر کاری بزنی پول می خواد میاد ما رو با بیل گیتس که تو آمریکا زندگی می کنه مقایسه می کنه .
برنامه می سازم می فروشم به یک نفر فردا صبح می بینم جلو در مغاذه cd فروشه نوشتن برنامه فلان 500 تومن دیگه اونجام می سوزه شب و روز زحمت بکشی آخرش یکی 500 تومن ، نرم افزارتو بفروشه . خدایا خودت بر ما رحم نمای و ما را به راه راست هدایت کن . همه بگین آمین
آره،حق داری،خیلی نامردیه که چند سال زحمت بکشی یه پروژه بدی بیرون،ولی چند نفر بیان اونو در عرض چند روز کپی کنند بدن بازار با یک هزارم قیمت.....
موفق باشی دوست عزیز...
-
خوب پسر خوب، برنامه رو طوری بنویس که اولا نتونن کپی کنن، ثانیا مهندسی معکوس (RSE) یا همون کرک (Crack) کردنش راحت نباشه. امنیت نرم افزار چیزی هست که همه نادیده می گیرند. الآن کسی نیاد بگه فلان نرم افزار فلان شرکت غول نرم افزاری دنیا هم کرک میشه چه برسه به ما!! چون اصلا ربطی نداره. اون موارد جزو سیاست های خود شرکت سازنده هست و خیلی مسائل جانبی دیگه که دلیل نشدنی بودن کار نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
≡ ALEX ≡
خوب پسر خوب، برنامه رو طوری بنویس که اولا نتونن کپی کنن، ثانیا مهندسی معکوس (RSE) یا همون کرک (Crack) کردنش راحت نباشه. امنیت نرم افزار چیزی هست که همه نادیده می گیرند. الآن کسی نیاد بگه فلان نرم افزار فلان شرکت غول نرم افزاری دنیا هم کرک میشه چه برسه به ما!! چون اصلا ربطی نداره. اون موارد جزو سیاست های خود شرکت سازنده هست و خیلی مسائل جانبی دیگه که دلیل نشدنی بودن کار نمیشه.
ممنون....
امیدورام بتونم از تجربیات شما و دوستان چه در این زمینه و زمینه های دیگه استفاده ببرم....
-
سلام.
میبخشید یهو پریدم وسط. من کل تاپیکو نخوندم. ولی از بحثش خیلی خوشم اومد.من 35 سالمه و همه آرزوهام که خیلیهاش شبهیه شماست موند پشت در بسته!(دلیل زیاد داره که بگذریم).من از سال 68 که کلاس 4 ابتدایی بودم با کمودور 64 کامپوترو شروع کردم. سال 86 یه شرکت IT تو کیش زدم ولی تا الان بخاطر شراط هیچ استفاده ای ازین شرکت نشده.من MCSD , MCSE دارم ولی چون چندین سال کار نکردم کمی فراموش کردم.بالاخره 10 روز پیش یه دفتر تو میدان انقلاب گرفتم و میخوام اساسا START بزنم. تقریبا از 0!! و 100 البته دنبال یه تیم خوب میگردم .عمده فعالیت میخوام در زمینه IT , اتوماسیون اداری و شبکه باشه.
نکته : الان هیچ سرمایه ای جز یه فضای 65 متری ندارم. و البته برحسب تحصیلات و تجربه فراوان نیرو و توان مدریت خیلی خوبی دارم. واقعا خوشحال میشم بتونم عضوی از شما باشمو بتونیم کاری بکنیم.از دید سود کاری هم بعد از بازه زمانی لازم میدونم چطور میشه همه رو شریک در سود کلی دونست طوری که حق الانصاف هر کسی تضمین بشه.
نکته: 100% یقین بدونید حکومت یا دولت و قانون و ظرفیت انسانی هر کشوری مهمترین و با ارزش ترین و تضمین کننده ترین گزینه برای پیروزی علم و صنعت و تولید و پیشرفت هر کشور و مردمی هست.تو این چند ساله در کشور ما هم قدمهایی برداشته شده ولی کافی نیست ولی این به این معنا نیست که نباید شروع کرد.!!
و میدونم شدنیه. شرکتهای دیگه ای هم الان دارن رو پروژه های خوبی که اول راهه کار میکنن مثل AntiVirus ایرانی که شاید شنیده باشید. میتونیم ما هم شاخه ای از اولین ها باشیم. ولی باید نسبت به آرزوها واقع بینانه هم بود.
خیلی حرفیدم. خلاصه اینکه مشتاقیم به همکاری. - ضادقانه - باتشکر از همه....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hotcat
سلام.
میبخشید یهو پریدم وسط. من کل تاپیکو نخوندم. ولی از بحثش خیلی خوشم اومد.من 35 سالمه و همه آرزوهام که خیلیهاش شبهیه شماست موند پشت در بسته!(دلیل زیاد داره که بگذریم).من از سال 68 که کلاس 4 ابتدایی بودم با کمودور 64 کامپوترو شروع کردم. سال 86 یه شرکت IT تو کیش زدم ولی تا الان بخاطر شراط هیچ استفاده ای ازین شرکت نشده.من MCSD , MCSE دارم ولی چون چندین سال کار نکردم کمی فراموش کردم.بالاخره 10 روز پیش یه دفتر تو میدان انقلاب گرفتم و میخوام اساسا START بزنم. تقریبا از 0!! و 100 البته دنبال یه تیم خوب میگردم .عمده فعالیت میخوام در زمینه IT , اتوماسیون اداری و شبکه باشه.
نکته : الان هیچ سرمایه ای جز یه فضای 65 متری ندارم. و البته برحسب تحصیلات و تجربه فراوان نیرو و توان مدریت خیلی خوبی دارم. واقعا خوشحال میشم بتونم عضوی از شما باشمو بتونیم کاری بکنیم.از دید سود کاری هم بعد از بازه زمانی لازم میدونم چطور میشه همه رو شریک در سود کلی دونست طوری که حق الانصاف هر کسی تضمین بشه.
نکته: 100% یقین بدونید حکومت یا دولت و قانون و ظرفیت انسانی هر کشوری مهمترین و با ارزش ترین و تضمین کننده ترین گزینه برای پیروزی علم و صنعت و تولید و پیشرفت هر کشور و مردمی هست.تو این چند ساله در کشور ما هم قدمهایی برداشته شده ولی کافی نیست ولی این به این معنا نیست که نباید شروع کرد.!!
و میدونم شدنیه. شرکتهای دیگه ای هم الان دارن رو پروژه های خوبی که اول راهه کار میکنن مثل AntiVirus ایرانی که شاید شنیده باشید. میتونیم ما هم شاخه ای از اولین ها باشیم. ولی باید نسبت به آرزوها واقع بینانه هم بود.
سلام دوست عزیز....
اولا ممنون از اینکه لطف کردی نظر دادی....
دوما اینکه منم خیلی خوشحال میشم با فردی مثل شما همگروه بشم،اگه پست های صفحه قبل رو میخوندید،جناب ALEX فرمودند که هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش،نه اینکه از لحاظ مالی ساپورت نشیم،این پروسه بلند مدته،نباید آرزو داشت که یه شبه یه پول گنده به دستمون بیاد،اگه لطف کنید به نمایشگاه تشریف بیارید،حضورا صحبت کنیم،بهتر در جریان کار قرار میگیریم....
موفق وسربلند باشید...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hotcat
سلام.
دوست عزیز چه خوبه که با هم همدردیم
منم MCITP دارم ولی مدرک برنامه نویسی ندارم اما برنامه نویس چند تا کارخونه و سازمان بودم در کل تجربه ی کاملی فکر کنم داشته باشم
خوشحال میشم که بتونم کمکت کنم . البته من یه نظر هم دارم البته اگه جسارت نباشه
چه طوره جلسه یا نقطه ی مشترک رو دفتر شما بدونیم ؟؟
-
سلام
ممنون آقا نیما که نظر دادین.راستش پستهارو نخوندم از این جهت که وقت کافی نداشتم.در مورد نظر جناب ALEX و ارتقای تکنولوژی کامپیوتر اونم در ایران و شرایط فعلی البته موافقم و فکر کنم یجورایی همه آرزوشونه اما اساسا جای بحث داره!! و در مورد ساپورت مالی خوب منظورتونو نگرفتم :: اگه منظور شما داشتن یه حقوق ثابت هست یا مزایای اینچنینی که خب بنده در حال حاظر این شرایطرو ندارم . اما اگه منظور سهیم شدن در سود کلی پروژه در اتمام کار و در نهایت نتیجه کاری و مالی هستید که خوب البته کاملا منطقی و به حق هست و هر کس به نسبت سهم فعالیت ( نوع فعالیت به نسبت میزان سهم خود مبحثی است) سود مشارکت خواهد داشت. حالت دیگری به ذهنم نمیرسه مگر اینکه کسی بخواد لللاه کار کنه یا پاره وقت یا تفریحی که خب الان نظری ندارم چون بهش فکر نکردم! اما در مورد پول گنده : هر کسی طبعا دوست داره یه سرمایه گذاری بلند مدت که یجورایی تضمینی درش باشه رو تجربه کنه یا داشته باشه ولو با سود کم... اما اگر شما هم متعهل م متعهد باشید اونوقت اوضا یکم فرق میکنه. و کسی مثل من باید هم حال رو دریابه و هم آینده رو. و البته این مورد با برنامه ریزی و مدریت درست 100% قابل اجراس چون موارد بسیاری رو البته تو رشته های دیگه علم صنعت دیدم. و آخر اینکه در مورد نمایشگاه اطلاعی نداشتم و در شرایط حال که شدیدا درگیر کارشروع دفتر و راه انداختن اونجا هستم و البته بعد مسافت کرج تا تهران(سکونت تا کار) زمان بشدت برای من محدوده ولی چطور کی و کجا زمان و مکان رو بگید نهایت سعیمو میکنم که بیام ولی انصافا قول نمیدم ( امیدوارم دال بر بی ادبی نباشه). از لطف شما ممنونم.ولی به هر صورت خوشحال میشم بتونم همکاری کنم.
و شما دوست عزیز programerinfonet - تجریه کاری (شما) در حال حاظر تو ایران از خیلی جهات به مدرک آکادمیک برتری داره و خوبه که شماهم دارای ایده هستید. ممنون میشیم اگر بیشتر در مورد شرایط شما بدونم. یا در همین تاپیک یا برام پیغام خصوصی بزارید.
ممنون از همه شما خوبان - موفق باشید
-
آها و یه مورد دیگه در بحث کرک جناب ALEX : من خودم اساسا و اساسی رو این موضوع تحقیق کردم حتی با مهندسهای کله گنده خارجکی و دست آخر ایکه یه کرکر حرفه ای همیشه یه قدم جلوتره. و هرگز به این شک نکنید. خودم بخاطر کنجکاوی و یادگیری مهندسی معکوس و اینکه اگه بخوای حرفه ای باشی همیشه باید بدل رو هم بلد باشی کرک هم کردم پس با اطمینان میگم فقط و فقط میشه کاررو سختترو سختتر کرد نه بیشتر شک نکنید.چیزی که مهمه قانون و حمایت قانون از شماست و یه چیز کوچیک اما فوق العاده مهم سیاست فکری و کاری شماست که این یکی میتونه تضمینی 100% باشه. من از وقتی که یادمه (از دوره راهنمایی تا...) OS-DOS و الان OS-Windows مایکروسافت رو همه جای دنیا کرک کردن (حتی سخت هم نیست!) اما.... مایکروسافت برشکست شد یا....!!
این مواردرو جناب ALEX هم یجورایی گفتن بنده جسارت کردم بیشتر گفتم! عذر...