با سلام خدمت دوستان و تشکر از برنامه های خوبتون.
من یک کامپونت یا برنامه ای میخواهم که 2 یا چند فایل wav رو بهش بدی و بعد آنها را در یک فایل جداگانه ادغام کند.
ممنون
Printable View
من یک کامپونت یا برنامه ای میخواهم که 2 یا چند فایل wav رو بهش بدی و بعد آنها را در یک فایل جداگانه ادغام کند.
ممنون
با استفاده از توبع API می تونید کلیدهای تکراری صفحه کلید رو از همدیگر تشخیص بدید مثل کلیدهای شیفت کنترل لوگوی ویندوز و ... .این برنامه رو یکی از دوستان درخواست کرده بود امیدوارم مفید واقع بشه این پانزدهمین سری از برنامه های آموزشی توابع API است.
از این برنامه برای ذخیره پیغام ( متن ) درون عکس استفاده می شود .
گاهی اوقات لازمه که روی برنامه ای که ساختین و در حال اجراست کنترل داشته باشین. مثلا یک تابع رو از توی اون اجرا کنید و یا هرزاران کار دیگه.
این برنامه توسط تابع postMessage یک سری پارامتر رو به برنامه ی در حال اجرا می فرسته و باعث تغییراتی در اون می شه.
با این برنامه می تونید دررایتر و دی وی دی رام و دی وی دی رایتر و ... رو بازو بسته کنید این برنامه با یک روش مسخره در سیدی رایترو ... رو باز می که
Audio Player
این برنامه عکس Zoom می کنه
با انتخاب یک رکورد از جدول اصلی - چند رکورد از جدول فرعی نمایش داده میشود
این برنامه که خیلی مقدماتی است ولی خوبه.
دوستان این برنامه فایل mp3 دلخواه رو به فایل bat ویندوز تبدیل می کنه. ولی در ورژن جدید تر که در دست ساخت است می خوام یک کاری کنه که به exe تبدیل کنه .
این برنامه صدا ضبط می کنه
این برنامه خوبه. قابلیت - جستجو کردن با جت مایکروسافت - نشان دادن تمامی رکورد ها در جدول - حرکت بین رکور د ها و دارای محیطی گرافیکی و تمام فارسی
دوستان ین برنامه بسیار با حال ببینید و کیف کنید.
البته لازم به ذکر است که این برنامه ها رو از iranvig.com برداشتم
سلام دوستاننقل قول:
ممنون
کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟
آقا شرمنده من میگردم اگه پیدا کردم حتما براتون می گذارم
اینم یه برنامه جالب من که خیلی دوست داشتم برنامم از لحاظ ظاهر قشنگ باشه
آهنگ در دل برنامه
این برنامه یه متنو به عنوان ورودی از شما می گیره و بعد از اعمال تغییراتی بر روی ظاهر متن، اونو به تصویر تبدیل می کنه و در آخر هم ذخیرش می کنه.
ساده ترین تایمر
این ماژول برای قرار دادن فرم بر روی همه فرم ها به کار میرود
یک وردپد کامل ویندوز
باز هم برنامه ها از iranvig.com هست
سلام دوستان من خودم برنامه ادغام فایل های صوتی رو با vb پیدا کردم و دوست خوبم
ghafoori هم یک کامپونت برام پیدا کرد.
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=49803
این برنامه فشار هوا و دمای هوا و چگالی هوا را در ارتفاعات مختلف محاسبه میکند . برای محاسبه از فرمولهایی استفاده شده است که از سایت ناسا برگرفته شده
سلام دوستان کسی چیزی در مورد تابع Sum در دیتا ریپورت چیزی نداره ؟؟؟؟
اینم سورس کامل نرم افزار کنترل حسابرسی کافی نت که خیلی از دوستان نزدیک خودم می خواستنش.
www.iranvig.com
این برنامه یه ساعت خیلی خفن متحرک مثل اونایی که توی صفحات وب میبینی هست اگه ببینی ضرر که نمیکنی هیچ سود هم میکنی
اینم یه ویروس همراه با سورس که آقا آرش زحمت کشیدن
www.iranvig.com
با سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه و از نظر من ناراحت نشین !!!!!!!!
برنامه های iranvig رو بر میدارین و میذارینشون اینجا هم Server رو پر میکنین و هم ....
هر کس که میخواد برنامه های IranVig رو دانلود کنه خوب بره خودش عضو بشه دیگه
بای
سلام به همه دوستان عزیز
این پست اولین پستی که بعد از بازشدن سایت می دم.و خوشحالم که سایت دوباره روبه راه شده
دوستانی که برنامه آپلود می کنند بهتره کمتر از سایتهای فارسی دیگه استفاده کنند. و سعی کنند که برنامه ای که می گذارند تازه و نو باشه (خیلی ممنونم)
اینم بگم که منتظر برنامه های توپ و باحال باشید ...
یک برنامه بازی دو نفره
امیدوارم خوشتون بیاد
عالی بود مرسی
نحوه پسورد
نحوه پسورد گذاشتن به برنامه
سلام
دوست خوبم جناب BAHAR REIHANI منظور شما اگر پسورد گذاشتن بر روی برنامه است ، اگر تاپیک رو جستجو کنی خیلی برنامه در این باره وجود داره
یک برنامه برای ساخت ستاپ توسط کاربر
یک افکت تقریبا زیبا برای برنامه ها
غیر فعال کردن KeyBoard
پاک کردن فایل و فولدر با این برنامه
ساخت یک TitleBar زیبا برای فرم برنامه
غیرفعال کردن دکمه Close
یک برنامه تو مایه های خود ویژوال بیسیک (خیلی توپه):تشویق:
ساخت Button درطول اجرای برنامه یعنی به صورت Dynamic
متحرک کردن Caption فرم
پنهان کردن دکمه Start (برای شوخی بد نیست :شیطان: )
یک اسکین زیبا برای کسایی که دوست دارند برنامه هاشون زیبا باشه :چشمک:
با سلام و تشکر از مطالب مفیدتوننقل قول:
نوشته شده توسط m_diamond67
ببخشید میشه توضیح بدید این جناب ویروس:شیطان: چه کاری انجام می دهد :متعجب: آخه من تازه کارم چیز زیادی از برنامه نویسی نمیدونم:خجالت:
اگه این برنامه رو اجرا کنی هرجاکه با موس کلیک کنی منوی start باز میشه.نقل قول:
با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون
ببخشید میشه توضیح بدید این جناب ویروس چه کاری انجام می دهد آخه من تازه کارم چیز زیادی از برنامه نویسی نمیدونم
نقل قول:
نوشته شده توسط perfeshnal
کنترل خوبیه دستت درد نکنه اما اگه روی یه فرم که MDICHILD=TRUE باشه کنترل اشکال داره . اگه ممکنه بگین چطوری میشه درستش کرد
دوستان سلام
من خیلی تازه واردم , از وقتی که وارد سایت شدم دیدم که خیلی ها در مورد ارتباط با پورت ها سوال می کنن و البته دوستان با تجربه ی زیادی رو هم دیدم که راهنماییشون می کنن ...
دوستان اکثرا توصیه می کنن که از MSCOMM استفاده بشه ... که البته عالیه چون هم خیلی ساده اس و هم یکی از component های خود VB6 هستش ولی متاسفانه کمی محدودیت داره .
من یک DLL براتون گذاشتم که با اون با هر پورتی مثل Serial یا موازی یا USB و joystick ویا مودم و اصلا هر چیزی که آدرس پورتش رو داشته باشین می تونین ارتباط برقرار کنین ...
یک برنامه ی VB هم هست که نحوه ی کارش رو به طور بسیار ساده نشون میده ... بقیه ی توضیحات رو می تونین در فایل readme.txt بخونین ...
یادتون باشه اول dllporto.zip رو باز کنین و install.exe رو اجرا کنین تا DLL رجیستر بشه و بعد برنامه ی VB رو اجرا کنین ...