لطفا راهنمایی کنید
چطوری میشه 1 Richtextbox رو به عنوان custom control به grid janus وصل کرد؟یعنی 1 ستونمون بشه richtextbox
Printable View
لطفا راهنمایی کنید
چطوری میشه 1 Richtextbox رو به عنوان custom control به grid janus وصل کرد؟یعنی 1 ستونمون بشه richtextbox
با سلام
من با کنترل های جانوس زیاد کار نکردم اما اگر شما حساسیت زیادی نسبت به استفاده از کنترل های جانوس ندارین میتونین به این لینک سری بزنید و ازش استفاده لازم رو ببرین .
موفق باشید./
سلام
من با راست چين كردن Ribbon مشكل دارم ، لطفا كمك كنيد
با سلام
من در child table گرید مشکلی دارم واینکه فقط خود root table اطلاعاتش نشان داده میشود و اطلاعات child table نشان داده نمیشود و من بصورت دستی با تکتیک linq انجام میدهم
لطفا راهنماییم کنید
با سلام
آقای زرگز ممنون میشم که با استفاده از تکه کدی این حالت را به من نشان بدهید چونکه از هر شکلی که استفاده میکنم نمیشه و فقط میخواهم که از linq باشه
با تشکر
توی یک تایپیک گفتم اینجا هم می گم کرک جانوس توی وین 8 درست عمل نمی کنه
آيا كسي آخرين ورژن janus را به همراه كرك آن دارد
ورژن 4.0.38
سلام .
من vs2012 دارم. میخوام با کنترلهای janus کار کنم.
ولی با ورژن 4.0.18 مشکل داره. مثه اینکه برای vs2010 تعبیه شده .
چه کنیم؟ متشکرم.
ورژن جدیدش Janus WinForms v4.0.36 توی این سایت می تونی پیدا کنی:
http://freecomponents.ir/
سلام دوستان من با فیلتر جنیوس مشکل دارم وقتی تو قسمت searchکه مربوط به فیلتر هست عبارتی رو که میخوام جستجو کنم مینویسم بعد اینتر میزنم هیچی نمیاره در ضمن filtermode=automaticهست یه کسی نیست خوب توضیح بده
با دستور زیر اینکاررا انجام بدید
Grid.RootTable.Columns("your column").Visible=False
سلام
من یه gridex دارم که یه store procedure رو بهش بایند کردم ، یه drop down list هم دارم که تو design ساختمش و بایند هم شده فقط کافیه که تو کد این drop down رو به ستونی که میخام اضافه کنم ، نمیدونم از چه دستوری باید استفاده کنم کلی سرچ کردم و هرچی به ذهنم رسیده مثل :
gridEXAssProperty.RootTable.Columns[5].DropDown.AddItem(gridEXAssProperty.DropDowns["QCDropDown"]);
و
gridEXAssProperty.DropDowns["QCDropDown"].SetValue(gridEXAssProperty.RootTable.Columns[5]);
و خیلی چیزای دیگه رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم
سلام
من یه مشکلی دارم با ریبون جانوس
هر کاری کردم نتونستم تنظیم رایت تو لفت شو اوکی کنم تا تب هایی که روی ریبون هست و تمام اجزای اون راست به چپ بشن
پراپرتی رایت تو لفت ریبون رو ترو میکنم انگار هیچ تاثیری نداره روی ریبون
!!!!!!!!!!!!
ممنون اگر کسی این مشکل رو داشته راهنماییم کنه
Tnx
من تو یک فروم خارجی یک روش جالب برای اینکار پیدا کردم و جواب داد .
تو یک پروژه معمولی به قسمت Project -> Properties برو .
تو قسمت Signing تیک Sign The Assembly رو بزار.
تو Refrence پروژه هم DLL های جانوس رو اضافه کن .
حالا اگه پروژه رو اجرا کنی DLL ها به GAC اضافه میشن و همه چیز حل میشه.
موفق باشی.
با سلام خدمت همه دوستان
چطور میتونم به childtable گرید با استفاده از کد یک ردیف اضافه کنم؟
خودم این کد را نوشتم جواب نمیده و ردیف را به root table اضافه میکنه
با تشکرنقل قول:
gridEX1.RootTable.ChildTables[0].GridEX.AddItem(dr.fldyear, dr.fldMonth, dr.fldDay);
ممنون هادی جان از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
نمیشه بدون بایند کردن این کارو انجام داد
چون من یه DataTable برای RootTable و ChildTable دارم و بعد از زدن یه شماره درخواست اون DataTable پر میشه.
من با کد الان بدون هیچ مشکلی میتونم بعد از زدن شماره درخواست RootTable را پر کنم، ولی نمیتونم Child را پر کنم.
با کدی که بالا نوشتم اطلاعات به Root اضافه میشه. ممنون میشم اگه جوابمو بدی چون الان 2 روزه دارم روی این مشکل کار میکنم بد جور اعصابمو ریخته به هم. بازم ممنون
با سلام مجدد ،
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ من متوجه نشدم. الان شما یک DataTable داری که به RootTable وصل کردی. پس Child به چی وصله ؟ چون در حالت عادی باید دو تا DataTable داشته باشی که یکیش Master باشه و اون یکی Detail. و این دو رو با Relation بهم وصل کنی. اگه بتونی با مثال توضیح بدی بهتر میتونم کمک کنم.
سلام دوست عزیز
من بایند نکردم
من یه sp دارم که بعد از زدن شماره درخواست اون sp اجرا میشه و نتایج را داخل dataset می ریزه
کد زیر هم برای پر کردن گرید بعد از رویداد RequestNumberEditBox-Leave هست:
private void fldRequestNumberEditBox_Leave(object sender, EventArgs e)
{
SystemActionLogDS.SystemActionLogDataTable dt = FillDataLogAction(fldRequestNumberEditBox.Text);
foreach (SystemActionLogDS.SystemActionLogRow dr in dt)
{
gridEX1.BoundMode = Janus.Windows.GridEX.BoundMode.Unbound;
gridEX1.AddItem( dr.fldActionTypeCode, dr.fldUserControlName, dr.fldUserIdentifier, dr.fldActionDate, dr.fldActionTime);
FillAdvanceData( dr);
}
}
تابع FillAdvanceData برای اضافه کردن رکورد فرزند برای هر رکورد در rootTable هست. که به صورت زیر تعریف کردم که البته جواب نگرفتم:
private void FillAdvanceData( SystemActionLogDS.SystemActionLogRow dr)
{
gridEX1.Tables[0].ChildTables[0].GridEX.AddItem(dr.fldClientName, dr.fldClientIp, dr.fldClientMAC);
}
پیدا کردن عداد تکراری در GridEx Janus
for (int i = 0; i < YourGridEX.RowCount ; i++)
{
int colnum = YourGridEX.GetRow(i).Cells.Count;
for (int j = 0; j < colnum; j++)
{
if (YourGridEX.GetRow(i).Cells[j].Text.ToString() == YourTextBox.Text.ToString())
{
MessageBox.Show("OOPS");
break;
}
}
}
با یک مثال توضیح میدم. ابتدا یک RootTable با 3 Column ساختم. سپس یک ChildTable با 2 Column ساختم و برای وارد کردن اطلاعات از کد زیر استفاده کردم :
Dim NewRow As Janus.Windows.GridEX.GridEXRow = GridEX1.AddItem()
NewRow.BeginEdit()
NewRow.Cells(0).Value = "Hadi"
NewRow.Cells(1).Value = "Khalilpour"
NewRow.Cells(2).Value = "Iran"
NewRow.EndEdit()
GridEX1.MoveTo(NewRow)
Dim ChildRow As Janus.Windows.GridEX.GridEXRow = GridEX1.AddItem(NewRow)
ChildRow.BeginEdit()
ChildRow.Cells(0).Value = "Programming"
ChildRow.Cells(1).Value = "VB.Net"
ChildRow.EndEdit()
GridEX1.Refresh()
امیدوارم مشکلت حل بشه...
با سلام
من در windows 8 x64 جانونس نصب کردم و برای ASP.NET استفاده کنم
اما زمانی که اجرا می کنم نمی توانم از grouping استفاده کنم ...
Janus ASP.NET Server Controls 3.0.0.56
کرک شده
سلام
من يه سؤال درباره جانوس دارم
اينكه چطوري يه dataset رو به صورت اتوماتيك توي جانوس بريزم، به طوريكه relationهايي كه توي dataset قبلاً تعريف كردم هم توي جانوس بياد.
منظوريم از اتوماتيك اينه كه columnها و row هاي جانوس رو دستي set نكنم . اين كدي كه زدم فقط جدول root من رو نشون مي ده و جداول child رو نشون نميده...
ds= new DataSet();
DataTable dt = new DataTable("sh");
sql.Fill(ds);
foreach(DataTable datatable in ds.Tables)
{
if(datatable.ToString()== "Table")
{
datatable.TableName="Parent";
continue;
}
ds.Relations.Add( ds.Tables["Parent"].Columns[0], ds.Tables[datatable.TableName.ToString()].Columns[0]);
}
gridEX1.DataSource = ds.Tables;
gridEX1.DataMember = "Parent";
gridEX1.SetDataBinding(ds.Tables[0], "");
gridEX1.RetrieveStructure();
ds.Tables[0]m همون جدول root منه و براي هر row از اين جدول child در نظر گرفته شده كه columnهاي هر child با هم فرق مي كنه، براي همين نمي تونم columnهاي childهاي جانوس رو دستي پر كنم.
ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
خودم فهميدم!!!
براي اينكه relationها در dataset رو هم جانوس نمايش بده كافيهgridEX1.RetrieveStructure(gridEX1.Hierarchical);رو به جايgridEX1.RetrieveStructure();بنويسيم :)
سلام . من از جانوس 4.0.38 استفاده می کنم متاسفانه موقع اضافه کردن ستون در child table پنجره designer بسته می شه کسی نسخه ای چیزی که به 2012 بخوره نداره حتی تو سایتش هم نگاه کردم آپدیت 4.0.42 بود منظورم fix بود . البته توی 4.0.18 همچین مشکلی نداره چکار باید کنم من باید از ورژن 4.0.38 یا بالاتر استفاده کنم.
یکی با دیتا سورس object و releation ها مشکل داره چون وقتی دیتا ست میزام هیچ مشکلی داره ولی با Entity framework کار میکنم مشکل داره هر کاری میکنم Releation ha لود نمی شن.
بالاخره درست شد توی Entity framework باید child ها رو ObservableCollection کنیم . مرسی
کامپونت ribbon janus مثل اینکه right to left کار نمی ده فکر کنم از این روش استفاده کنید بهتره .
public partial class UserControl1:Janus.Windows.Ribbon.Ribbon
{
public UserControl1()
{
InitializeComponent();
}
private void UserControl1_Load(object sender, EventArgs e)
{
}
const int WS_EX_LAYOUTRTL = 0x400000;
private bool _RTL = false;
[Description("Change to the right-to-left layout."), DefaultValue(false),
Localizable(true), Category("Appearance"), Browsable(true)]
public bool Mirrored
{
get
{
return _RTL;
}
set
{
if (_RTL != value)
_RTL = value;
base.OnRightToLeftChanged(EventArgs.Empty);
}
}
protected override CreateParams CreateParams
{
get
{
CreateParams CP;
CP = base.CreateParams;
if (this.Mirrored)
CP.ExStyle = CP.ExStyle | WS_EX_LAYOUTRTL;
return CP;
}
}
}
سلام.
من طریقه مرج کردن سطرها و ستون ها در گرید جانوس رو میدونم.
اما مشکلم اینه که وقتی تو یه ستون 2 تا سطر مرج میشن تو ستون بعدی نمیشه به سطر دوم مقدار داد و خالی میمونه.
مشابه عکس میخوام مقادیر B1-2 در ستون دوم سطر دوم و C1-2 و C1-3 در ستون سوم سطرهای دوم و سوم قرار بگیره.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من ميخواهم از گريد جانوس تو وب سايت استفاده كنم با امكاناتي نظيز فيلتر كردن ، گروه بندي ، انتخاب كردن يك يا چند ركورد (Check box) و ...
لطفا اگر نمونه ايي داريد ارايه كنيد.
در اصل سوال من اينه كه آيا گريد جانوس تو Web هم مثل Win بايند ميشه؟
از امكاناتش چطوري ميشه استفاده كرد؟
سپاسگزارم