ببخشید اینم با format zip شرمنده
Printable View
ببخشید اینم با format zip شرمنده
به وسیله این برنامه می تونید فایل های صوتی رو از فایل های swf جدا کنید
حرکت متن در StatusBar ، تقریبا شبیه وب سایتها
یک برنامه WordPad کاملا حرفه ای
استفاده از عکس در RichBox مثل شکلکهای یاهو
استفاده از عکس در RichBox مثل شکلکهای یاهو
همین طور که از اسم برنامه مشخصه برنامه ای برای ساخت صفحات وب با کدنویسی
نمی دونم برای این برنامه چه توضیحی بدم ولی برنامه جلبیه
یک برنامه که توش آموزش داده چطوری از Array در برنامه هاتون استفاده کنید.
ذخیره Audio در دیتابیس اکسس ، واقعا عالی
ذخیره Audio در دیتابیس اکسس ، واقعا عالی
سلام آقای perfeshnal مرسی از بابت همه ی برنامه هاتون مرسی
آقا من یه برنامه خواسته بودم کسی چنین چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟
ممنون
آموزش استفاده از Treeview در برنامه های VB
سلام
دوست عزیز شما هر چقدر که بلدی برنامه رو خودت کار کن هر جا که به مشکل خوردی مشکلت رو مطرح کن تا کمکت کنیم.
به کمک ریجستری برای برنامه تون محدودیت زمانی بذارید
دوست عزیز میشه لطف کنین بگین این برنامه ها را از کجا میارین ؟نقل قول:
نوشته شده توسط perfeshnal
خودتون مینویسین یا از جایی دان میکنین .
ممنون میشم راهنمایی کنی !
اینا رو با چی باید باز کرد؟! (منظورم از نظر فشرده سازی) من که با وین رر و وین زیپ امتحان کردم نشد. من دیگه چقدر از مرحله پرتم! نه؟
با تشکر از برنامه های جالبتون
میشه لطف کنید یک برنامه در خصوص اسکن نامه هاارائه کنید.
( اطلاعات یک نامه وارد میشود و خود نامه با پیوست های ان در چند برگ اسکن و با نام مشخص که مرتبط با همان نامه هست در یک folder ذخیره شود." یعنی در اسکن نشان دهد تعداد صفحات اسکن شده و خود تصاویر را.)
ممنون میشم.
میشه یک برنامه لطف کنید که بشه از داخل برنامه از batabase sql server 2000های مختلف backup گرفت .complete - transactional- differential
متشکرم
سلام.من یک برنامه احتیاج دارم برای Compact &repairکردن بانک Access2003.برنامه رو با adodcنوشتم.از مواردی که تا به حال جستجو کردم و پیدا کردم به نتیجه نرسیدم.ممنون
با سلام خدمت دوستان و تشکر از برنامه های خوبتون.
من یک کامپونت یا برنامه ای میخواهم که 2 یا چند فایل wav رو بهش بدی و بعد آنها را در یک فایل جداگانه ادغام کند.
ممنون
با استفاده از توبع API می تونید کلیدهای تکراری صفحه کلید رو از همدیگر تشخیص بدید مثل کلیدهای شیفت کنترل لوگوی ویندوز و ... .این برنامه رو یکی از دوستان درخواست کرده بود امیدوارم مفید واقع بشه این پانزدهمین سری از برنامه های آموزشی توابع API است.
از این برنامه برای ذخیره پیغام ( متن ) درون عکس استفاده می شود .
گاهی اوقات لازمه که روی برنامه ای که ساختین و در حال اجراست کنترل داشته باشین. مثلا یک تابع رو از توی اون اجرا کنید و یا هرزاران کار دیگه.
این برنامه توسط تابع postMessage یک سری پارامتر رو به برنامه ی در حال اجرا می فرسته و باعث تغییراتی در اون می شه.
با این برنامه می تونید دررایتر و دی وی دی رام و دی وی دی رایتر و ... رو بازو بسته کنید این برنامه با یک روش مسخره در سیدی رایترو ... رو باز می که
Audio Player
این برنامه عکس Zoom می کنه
با انتخاب یک رکورد از جدول اصلی - چند رکورد از جدول فرعی نمایش داده میشود
این برنامه که خیلی مقدماتی است ولی خوبه.
دوستان این برنامه فایل mp3 دلخواه رو به فایل bat ویندوز تبدیل می کنه. ولی در ورژن جدید تر که در دست ساخت است می خوام یک کاری کنه که به exe تبدیل کنه .
این برنامه صدا ضبط می کنه
این برنامه خوبه. قابلیت - جستجو کردن با جت مایکروسافت - نشان دادن تمامی رکورد ها در جدول - حرکت بین رکور د ها و دارای محیطی گرافیکی و تمام فارسی
دوستان ین برنامه بسیار با حال ببینید و کیف کنید.
البته لازم به ذکر است که این برنامه ها رو از iranvig.com برداشتم
سلام دوستاننقل قول:
با سلام خدمت دوستان و تشکر از برنامه های خوبتون.
من یک کامپونت یا برنامه ای میخواهم که 2 یا چند فایل wav رو بهش بدی و بعد آنها را در یک فایل جداگانه ادغام کند.
ممنون
کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟
آقا شرمنده من میگردم اگه پیدا کردم حتما براتون می گذارم
اینم یه برنامه جالب من که خیلی دوست داشتم برنامم از لحاظ ظاهر قشنگ باشه
آهنگ در دل برنامه
این برنامه یه متنو به عنوان ورودی از شما می گیره و بعد از اعمال تغییراتی بر روی ظاهر متن، اونو به تصویر تبدیل می کنه و در آخر هم ذخیرش می کنه.
ساده ترین تایمر
این ماژول برای قرار دادن فرم بر روی همه فرم ها به کار میرود