واقعا ممنون
خدا به شما و عزیزهاتون سلامتی بده
مهندس اگه بازم سورس دارین مثل(فروش اینترنتی و ...) اگه تمایل دارین بچه ها استفاده کنن خوشحال میشیم بذارین
بازم تشکر
Printable View
واقعا ممنون
خدا به شما و عزیزهاتون سلامتی بده
مهندس اگه بازم سورس دارین مثل(فروش اینترنتی و ...) اگه تمایل دارین بچه ها استفاده کنن خوشحال میشیم بذارین
بازم تشکر
دوست من پروژه های فروشگاه و ... دیگر دوستان زحمت کشیدن و توی سایت گذاشتن
موفق باشین
با تشکر و سپاس فراوان از آقای صابر فتح اللهی به خاطر کار بسیار سخاوتمندانه ای که انجام دادن
من مشکلی در هنگام اجرای برنامه دارم و با خطای زیر مواجه می شم که خطا در تمام قسمت های وweb.config وجود دارد :
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
با سلام دوباره
من امروز خودم تونستم مشکلم رو حل کنم برای دوستانی که احتمالا با این مشکل مواجه می شوند :
اشکال من از نحوه ی ارتباط با بانک بود و connectionstring ذر web.config اشکال داشت .
سلام
میشه بگید آیا قسمت htmlسایت رو خودتون طراحی کردین و یا از نرم افزار دیگه ای استفاده کردین؟
چون برام خیلی جالب بود که از تگ تیبل استفاده نکردین و کلا از تگ دیو استفاده کردین.
ممنون
سلام
میشه بپرسم چطور میشه این سایت رو اجرا کرد.
در ضمن فایلی که در ضمیمه گذاشتین به نام FCKeditor.rar , exterack نمیشه.
دوست عزیز اگه پست هارو دنبال کنین کاملا توسط خودم و دیگر دوستان توضیح داده شده
می تونین پروژه از سایت خودم دانلود کنین
موفق باشین
ميشه بگيد چطور ميشه اين سايت را اجرا كرد ؟! آخه شما چند تا پوشه براي dowload گذاشتيد؟ چرا جداگانه ؟
و آيا بايد اين ها را به برنامه add كنيم؟ اگه ميشه و كسي اطلاعاتي داره كمك كنه تا بتونم اين سايت را اجرا كنم.
دوست عزیز بهتره قبل از زدن تاپیک یه جستجو بفرمایین
بفرمایید این لینک اموزش اجرا
موفق باشید
سلام آقاي فتح اللهي درست شد خيلي عالي آره منم از همه دوستان ميخوام قبل زدن تاپيك حتما پستهاي قبل و دنبال كنن .
آقاي فتح اللهي ميخوام بدونم چطور ميشه بانك را در sql 2000 قرار بدم آخه مي خوام روش replication بر قرار كنم . توي شبكه داخلي ...
و آيا ميشه سايت را روي iis سروم (windows 2003) بريزم و اجرا شه؟
و از sql 2000 چطور ميشه scriptها براي ايجاد بانك را اجرا كرد..
ميدونم سوالام زياده شرمندم ....:لبخندساده:
باسلام.
من این پروژه را دانلود کردم.با تشکر از پروژه کامل و جامع شما.
مشکل : هنگامی که مدیر سایت قصد ارسال پیام به کاربران را دارد،
هنگام تغییر حروف اول اسم کاربران دیگر editor نشان داده نمی شود
مثلا بپیشفرض حروف بر روی A است.وقتی تغییری میدهیم مثلا از A به B
دیگر FCKEditor نمایش داده نمی شود
اگر ممکنه کمکم کنید
سلام
برای سوال اولت از دیتابیس و جداولو.. اسکریپت بساز و اونو توی 2000 اجرا کن
سوال دومت سایت پابلیش کن و توی iis یه دایرکتوری مجازی بساز و اجرا کن
سوال سومت توی 2000 برو توی qury analyzer و اسکریپت هاتو اجرا کن
اخر سر فقط توی وب کانفیگ کانکشن استرینگت تغییر بده
موفق باشی
سلام
دوست عزیز این پروژه تست شده و جواب داده برای مشکلی که شما می فرمایین من برخورد نکردم مگر اینکه ادیتور گذاشته باشین داخل updatepanel ای جکس که نشون داده نمیشه اما اقای راد توی وبلاگش توشیحاتی داده که ادرس اون پست دقیقا خاطرم نیست اما این ادرس وبلاگشه
موفق باشی
سلام واقعا کاری که کردین قدر دانی داره موفق باشید
ولی من موقع اجرای پروژه با خطای زیر موجهه میشم که از ;()Connection.Open
خطا میگیره
تا صفحه 20 پست ها رو خوندم ولی نتونستم این مشکل و رفع کنم
ممنون میشم کمک کنید
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
سلام جناب فتح الهی ! من تمام این 38 صفحه رو خوندم ؛ واقعا جای تشکر داره که انقدر وقت گذاشتید ! مطمئناً تنها با زدن دکمه ی "تشکر" نمیشه از زحمات شما قدردانی کرد
میخواستم اگه لطف کنید فصل پنجم رو هم که توضیحات هرصفحه رو ذکر کردین داشته باشم اگه ایرادی نداره ! فکر میکنم خیلی بیشتر کمک کنه ! چند تا از دوستان این تقاضارو کرده بودند در این 38 صفحه اما من لینکی ندیدم هنوز ! ممنون میشم اگه این لطف بزرگ رو در حق من بکنید اگه مشکل فضای سایت برای آپلود هست
این آدرس ایمیل من هست : smrnia_86@yahoo.com
موید و شاد باشید
خیلی عالی بود ممنونم
--------------------------------------------------------------------
سلام-دستتون درد نکنه.خیلی خوب بود.ولی من در اجراش مشکل دارم :
Unable to create type 'Ajax:TextBoxWatermarkExtender'. Could not load file or assembly 'System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. I:\New Folder\some projects\CMS Project(Very Gooooooood)\Final Forum Project\EnterNewsComments.aspx
dll ajaxcontroltoolkit هم در پوشه bin هست ولی این error رو میده . لطفا کمکم کنید.(خیلی خیلی فوری)
میشه نحوه اجرای پروژه را بگین ؟
سلام آقای فتح اللهی ممنون از پروژهی خوبتون میخواستم لطف کنید فصل 5 رو برام میل کنید ممنون.
میل من:stname_rezacom@yahoo.com
سلام
من سايت و از وبسايت خودتون دانلود كردم
قسمت امضا مشكل داره
توي اين آدرس
Final%20Forum%20Project/Users/ChangeProfile.aspx
<td class="style13"
style="font-family: tahoma; font-size: 10pt; text-align: center; direction: rtl;">
<asp:Menu ID="Menu1" runat="server" Height="20px" Orientation="Horizontal"
Width="545px">
<Items>
<asp:MenuItem Text="صفحه اصلی" Value="صفحه اصلی" NavigateUrl="~/Index.aspx"></asp:MenuItem>
<asp:MenuItem Text="عضویت" Value="عضویت" NavigateUrl="~/CreateUser.aspx"></asp:MenuItem>
<asp:MenuItem Text="در خواست کتاب" Value="در خواست کتاب"
NavigateUrl="~/RequestBook.aspx"></asp:MenuItem>
<asp:MenuItem Text="آخرین کتاب ها" Value="آخرین کتاب ها"
NavigateUrl="~/LastBooks.aspx"></asp:MenuItem>
<asp:MenuItem Text="ارتباط با ما" Value="ارتباط با ما"
NavigateUrl="~/SendMessage.aspx"></asp:MenuItem>
<asp:MenuItem Text="در باره ما" Value="در باره ما" NavigateUrl="~/AboutMe.aspx"></asp:MenuItem>
</Items>
</asp:Menu>
</td>
نمیدانم این مسئله بحث شده یا نه. جستجو کردن، چیزی پیدا نکردم. منوی که شما به صورت کد بالا قرار دادید، همیشه در خانه خودش به صورت راست به چپ قرار میگیره. برای اینکه وسط قرار بگیره باید این دو style پایین را اول حذف کنیم.
text-align: center; direction: rtl
و بعد حالت align="center" را برای td قرار بدیم. وسط چین میشه. اگر گزینه منو کمی جابه جا شد، کافی هست که با تغییر مقدار Text آنها و url جایشان را عوض کنیم. امیدوارم قابل فهم گفته باشم.
با سلام
آقاي فتح اللهي اگر ممكنه من داكيومنت پروژتون را ميخوام. توي صفحات اول كه ديدم لينكش مشكل داشت و توي صفحات بعدي پيدا نكردم. البته زياد نگشتم. اگر امكانش باشه كه برام ميل كنيد خيلي ممنون ميشم.
پروژمو تحويل دادم اما نمي دونم براي داكيومنتش چي بايد بنويسم :ناراحت:و يكم زياد هم عجله دارم.
يك دنيا ممنون
mahsarashahy@yahoo.com
بروی توی سایت خودم هست
موفق باشی
سلام
مرصی از وبی که گذاشتین .
من این وب رو کامپیوترم باز که می کنم تمام اجزا وب خطا می ده روش اجرا این وب رو توضیح بدید.
ممنون:ناراحت:saeid823@hotmail.com:email
در این سایت امکان سطح بندی مقالات جهت مشاهده کاربران با سطح دسترسی متفاوت نیز وجود دارد لطفا پیام کنید چون این تاپیک خیلی بزرگ شده ممنون
نه دوست عزیز شما فقط می تونی محدودیت عضو بدی یعنی عضو هست یا نه با کمی تغییرات میشه تمام این کارهارو کرد
موفق باشی
اگه ممکنه سایت مپ پروژ را توی سایت قرار دهید و راجع به کد های اصلی توضیح دهید
با تشکر
کدوم کدهای اصلی عزیزم؟ شما به یروزه یه نگا بنداز ایرادی داشتی چشم
من در خدمت شما هستم
با سلام من برای سایتم که تازه طراحیش کردم(پروژه ی پایانیمه) در قسمت کدنویسی ورود به سایت و عضویت در سایت مشکل دارم. ضمنا از sqlخود محیط aspاستفاده کردم...خواهش میکنم کمکم کنید.......
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
با تشکر از زحمت شما آقا صابر
من خواستم اگه بشه تمام پروژه با داکیومنت و همه فایل ها رو دانلود کنم،تو این پست ها که لینک های دانلود خیلی جالب نبودند.
سایت شما هم که پیغام خطا می ده،لطفا اگه میشه یا برای من ایمیل کنید یا سایت خودتون رو چک کنید.
Email:computersw87@gmail.com
با تشکر
با سلام ضمن تشکر از شما به دلیل این پروژه
یکی از مباحثی که در این پروزه فکر من را به خود مشغول کرده ودر ساخت وب سایت های پیشین نتوانستم از آن استفاده کنم این بود که هنگامی که کاربری یک تایپیک جدید ایجاد می کند بعد از کلید روی این تایپیک صفحه ای برای ارسال پاسخ کاربران دیگر ایجاد می گردد از شما استاد گرامی می خواهم روند ساخت صفحه جدید را توضیح دهید متشکرم
سلام
آقاي فتح الهي من ميخوام از searchسايت شما تو پروره خودم استفاده كنم.
منو راهنمايي ميكنيد چطوري ميتونم از search استفاده كنم
ممنون
man nemitoonam barname ajax ro nasb konam emkanesh hast ye linke jadid ya age beshe baram mail konid kheili be in barname ehtiaj e fori daram.mochakkeram
farimanarimani@yahoo.com
توی همن سایت لینک هاش هست منم توی همین تاپیک گذاشتم توی ضمیمه های تاپیکه
لطفا فارسی تایپ کنین تا پست شمارو حذف نکنن
سلام آقای صابر فتح االهی ممنون از برنامه جالبی که در اختیار ما قرار دادی من در مورد پروفایل کمی اشکال دارم نمیدونم چه طوری استفاده کردید
میخواستم بدونم اطلاعات پروفایل را داخل دیتابیس میریزید کمی توضیح بدهید خیلی ضروری ممنون میشم
با تشکر از شما من دانلود کردم همشو تو یه فلدر انداختم ولی موقع اجرا این error رو میده
<add assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
خیلی عالی بود من هنوز فرصت نکردم کد هاشو بررسی کنم
اپن سورس بودن پروژه اقدام سخاوتمندانه ای بود ، خیلی متشکریم
پروژه تون خیلی جای کار داره که اون هم به خاطر سنگین بودن پروژه کاملا طبیعیه
:تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق:
برنامه ای جکس رو از آدرس زیر که جناب فتح الهی قرار دادن دریافت کنید.
https://barnamenevis.org/showpost.php?p=609173
با سلام برای رفع این پیغام باید چه کار کنم لطفا کمک کنید خیلی ضروری
[I]The control with ID 'HoverMenuExtender_ShowNews' requires a ScriptManager on the page. The ScriptManager must appear before any controls that need it.[/I
در ضمن document رو اگر ممکن برام بفرستید به ایمیلم h_yooneszadeh@yahoo.com
دوست عزیز لطفا سوال تکراری نپرسید
***** تمامی اینا قبلا پاسخ داده شده لطفا یه نگاه به تاپیک های قبلی بندازین***********
شما شاخه bin درست توی پروژه قرار ندادین
موفق باشین
با سلام خدمت شما دوست عزیزم مرسی از اینکه سورس کد این برنامه رو گذاشتید که استفاده بکنیم سوالی داشتم در مورد fckeditor
من دانلود کردم و نصب هم کردم ولی موقع upload کردن عکس پیغام خطا میده و ازجازه آپلود عکس رو نمیده در سایتی هم که شما گذاشتید fckeditorرو قرار دادید من نتونستم خود برنامه رو اجرا کنم فقط میخوام بدونم شما به editor که نصب کردید آیا میشه آپلود عکس داشت یا نه و اگر میشه آیا برم داخل folder->folder uolpad اونجا آدرس پوشه عکسی چیزی بدم یا نه من به این آدرس رفتم
FCKeditor\editor\filemanager\upload\aspx\upload.as px ولی تغییری که مبنی بر آدرس پوشه عکس باشه ندیدم میشه راهنمایی بکنید یا یه نمونه درست شده و کار کرده رو برام بزارید