انشاالله 1% این عزیزان هم به 100% ارتقا پیدا میکنه و تشریف میارن:لبخندساده:
Printable View
از دعوت شما برای شرکت توی این نشست صمیمانه ممنونم مخصوصا شما آقا محسن. خیلی خیلی دوست دارم شرکت کنم بحث هزینه اون هم نیست ولی امکانش برام وجود نداره و شرایطم جور نیست..امیدوارم نشست خوبی باشه و نتیجه خوبی داشته باشه ومرحله بعدی شیراز باشه تا من هم بتونم بیام.برای همه شما آرزوی موفقیت وسلامتی میکنم. موفق باشید.
بازم ممنونم.:تشویق:
سلام
خواهش میکنم
به هر حال خوشحال می شدیم اگه میومدی
موفق باشی
آره این پروژه تون رو هم میاوردین در حاشیه نشست مشکلاتش رو رفع میکردیم :چشمک:
سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب شهرکی مبلغ رو ارسال کردم و اس ام اس هم فرستادم اگر نیومده بگید تا دوباره ارسال کنم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
نرسیده. به شماره مستقیم خودم بفرستین (09156309626)
جناب شهرکی مجدد همین الان به شماره همراه خودتون ارسال کردم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
13 نفر ثبت نام شدن.
فکر می کنید اگر 20 نفر ثبت نام بشه کفایت می کنه برا نشست
نفرای بعدی لطف کنن زودتر ثبت نام کنن.تا واسه 12 اردیبهشت سالن رزرو بشه.:اشتباه:
20 نفر بشه من سالن رو میگیرم ولی بقیه هم ثبت نام کنن که بیشتر بشه تا جلسه حالت رسمی تری پیدا کنه.
دوستانی که ثبت نام نکردن سریعتر لطفا:تشویق::تشویق:
در اغلب پست های کاربران در این تاپیک عباراتی وجود داره که اگه قرار باشه کاربر ثبت نام نکرده ای با خواندن اونها تصمیم بگیره ، فکر میکنم تصمیمش به عدم شرکت در نشست نزدیکتر باشه تا اینکه تشویق به ثبت نام بشه.
لطفا دوستانی که ثبت نام کردند از دادن پست های کم محتوا و بعضا بی محتوا یا بی ربط با عنوان تاپیک خود داری کنند
با کمال احترام به همه کاربران ، اگه هنوز ثبت نام نکرده بودم با مطالعه پستهایی با موضوعات زیر به عنوان یک کاربر بی طرف ، علاقه ام به ثبت نام به شدت کاسته میشد ! (عجب جمله ای شد)
پست هایی حاوی :
اسرار به دیدن پخش زنده فوتبال
چانه زنی بر سر مسافت سفر که 10 ساعت کمتر است یا 15 ساعت
11 اردیبهشت بهتر است یا 12 اردیبهشت
ماجرا های خنده و شوخی
رزرو هتل و ....
خودتون قضاوت کنید
بهتر نیست برای همراهی با آقای شهرکی در تحقق اهدافی که در پست های قبلی ذکر فرمودند کمی بیشتر جدی باشیم . مطمئن باشیم که همیشه فرصت برای شوخی و تفریح و تماشای فوتبال و .... وجود داره . شاید فرصت همصحبتی و ملاقات با اشخاصی مثل آقای شهرکی برای خیلی ها اصلا پیش نیاد . پس لطفا قدر این فرصت مهم را بیشتر بدانیم
این حرفها رو اول به خودم گفتم چون خودم هم پست های بی ربط و بی محتوا زیاد داشتم .
امیدوارم کسی از گفتن این حرفها دلگیر نشه .
مکان این نشست رو روی نقشه مشخص می کنید؟!
و اینکه هنوز به حدنصاب (30 نفر) نرسیدیم و اینکه احتمالا تاریخ نشست تغییر کنه؟! یا نه؟! به دوستان خبر بدهید.
به روی چشم. ساختمان غدیر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با فلش سبز مشخص شده. اون علامت قرمز هم خیابان 22 بهمن رو مشخص کرده. فضای سبز هم باغ غدیره. تاریخ ب احتمال 90٪ همون 12 اردیبهشت خواهد بود.
ضمیمه 102899
احساس میکنم سرعت پست ها داره کم میشه توو این تاپیک:متفکر:
آقای شهرکی تا الان چند نفر شدیم ؟؟؟
13 نفر قطعی ثبت نام کردن.
آقا من به حدود 50 نفر از بچه های تالار که البته چندتاشون میدونستن پ.خ مجدد برای بادآوری نشست زدم
دیگه نمیدونم چندتا شون آخر سر راغب میشن که بیان
البته اگه شد بازم ادامه میدم
ایشالا که یه 7 نفر از این دوستان لااقل بیان ثبت نام کنند تا این نشست راه بیافته
انشاءالله
با تشکر از دوستان گلی که به حرف های حقیر گوش دادن و یه تجدید نظری داشتن واسه اومدن به نشست و بالاخره عملیش کردن
دوستان خوب آقا مسلم و آقا محمد گل
و امید وارم که آقای SONITAJ هم مجدد تجدید نظری بکنه و اومدنی بشه!
امیدوارم بقیه هم همت کنن و زودتر به جمع دوستان ملحق بشن
راستی یه سوال خوب که آقا محمد مطرح کردن که ما از کجا همدیگرو بشناسیم
بنده نظرم روی این هست که احتمال زیاد یه جلسه معارفه ای چیزی میذارین دیگه
تعداد هم که زیاد نیست فکر نکنم خیلی وقت گیر باشه
درست میگم نه؟!
موفق باشید
منم میام :قلب:
آره منم موافقمنقل قول:
راستی یه سوال خوب که آقا محمد مطرح کردن که ما از کجا همدیگرو بشناسیم
بنده نظرم روی این هست که احتمال زیاد یه جلسه معارفه ای چیزی میذارین دیگه
تعداد هم که زیاد نیست فکر نکنم خیلی وقت گیر باشه
درست میگم نه؟!
آره مو از رفقای مشدی خوشوم میه ... ( اصلیتم مال اصفهانه .. ببخشید اگه مشدی زیاد بلد نیستم :لبخند: )
فقط تا می تونید اطلاع رسانی کنید ...
آقای شهرکی افرادی که شرکت میکنن صرفا باید از همین انجمن باشن ؟؟ من توی انجمن مجید آنلاین افراد زیادی رو سراغ دارم...
خداییش این pdf های جناب شهرکی رو می خونم میبینم توی دانشگاه اصلا اساتید اینقدر ریز توضیح نداده بودن html رو حالا php جای خود داره :تشویق:
من در تالار های persiantools و p30world اطلاع رسانی کردم
چه جالب منم یه دو سه تا پست قبل ترت توی پی سی ورلد ایجاد کرده بودم
عیبی نداره
کار از محکم کاری عیب نمی کنه:لبخند:
داخل سایت خودم هم خبر رو زدم ( روزانه 3000-4000 نفر بازدید داره )
ضمن تشکر از دوستان، تعداد ثبت نام شدگان به 15 نفر رسید.
با سلام
بنده هم 16 نفری هستم که ثبت نام می کند.
امید وارم نشست خوبی باشد.
با اقا rezaonline.net هم کلی در زمینه yii کار دارم.
یه مطلبی هم که دوست دارم در این نشست بهش پرداخته شود noSql می باشد که در حال فراگیر شدن می باشد و بهتر است دوستان با آن آشنا شوند. به عنوان مثال می توان از mongoDb برای شروع استفاده کرد. چون هم کار با آن آسان است ( با json کار می کند ) و هم برای اکثر زبان های برنامه نویسی درایور مخصوص به خود دارد. و همچنین کلاس های مفیدی برای php و فریم ورک های php برای کار با این پایگاه داده موجود می باشد.
یه نکته دیگه در باره noSql که فیسبوک هم چند سال پیش از mySql به apache cassandra که برمبنای noSql کار میکند مهاجرت کرده است.
آقا محسن امضاتون رو اصلاح کنید. شد 16 نفر
بله قربان!
به روی چشم
منتظر بودم شما آپ کنید!
بچه ها دم همگی گرم یک روز 4 نفر ثبت نامی !!!
شاهکار کردین !
حالا که تعداد داره به حد نصاب نزدیک میشه ، شاید بهتر باشه در همین جا هر کسی که صلاح میدونه خودشو معرفی کنه . خصوصا کاربر هایی که نام مستعار دارند . برای شروع هم از خودم شروع میکنیم
مجید ظریف هستم و از پی اچ پی چیز زیادی نمیدونم ولی علاقمند به یاد گیری هستم . متولد شهریور ماه 1357 و ساکن تهران . بیشتر زمان ام را برای فرا گرفتن طراحی دیتابیس با MSSQL سپری کردم . امیدوارم حضورم براتون مفید باشه :خجالت:
من یه پیشنهاد دارم: معرفی رو بگذاریم توی نشست و هر کسی هم اونجا نام کاربریش رو بگه تا پروفایلش رو با Data Projector بندازم رو دیوار!
با آقای شهرکی موافقم .. کار جالبیه :لبخند: