-
نقل قول: پرداخت درون برنامه ای
سلام
من کدها رو داخل اکتیویتی مربوط به خریدم ک\ی کردم همه خطاها رو هم برطرف کردم ولی نمیدونم چرا اون قسمتی از کدها که کلاس Inventory رو باید بخونه نمیخونه و از کد زیر خطا میگیره:
mGotInventoryListener = new IabHelper.QueryInventoryFinishedListener() {
public void onQueryInventoryFinished(IabResult result, Inventory inventory)
که قسمت QueryInventoryFinishedListener و inventory رو کلا نمیشناسه و خطا میده
چطوری باید رفعش کنم؟!
ویرایش: کتابخونه مربوط به کلاس inventory رو ایم\ورت نکرده بودم ولی ارور هم نمیداد ایم\ورت کردم خطا رفع شد ممنون
-
سلام
من این پرداخت درون برنامه ای پیاده سازی کردم
موقع رفتن به اکتیویتی که داخل اون پرداخت انجام میشه چک میکنم که اگه بازار نصب بود به اکتیویتی پرداخت بره و در اونجا کارای پرداخت انجام بشه در غیر این صورت Toast میگه اول باید بازار نصب کنید .
همه چیز درست کار میکنه ولی اگه بازار نصب نباشه و بعد از برنامه ، بازار نصب کنیم اجازه ورود به اکتیویتی پرداخت داده میشه ولی با ورود کرش میکنه !
یعنی حتما باید اول بازار نصب کرد و بعدش برنامه ! اینم خطی که داخل اکتیویتی پرداخت کرش میکنه :
کد HTML:
mHelper.startSetup(new IabHelper.OnIabSetupFinishedListener() {
public void onIabSetupFinished(IabResult result) {
مشکل چیه ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
doost_fu
سلام
موقع رفتن به اکتیویتی که داخل اون پرداخت انجام میشه چک میکنم که اگه بازار نصب بود به اکتیویتی پرداخت بره و در اونجا کارای پرداخت انجام بشه در غیر این صورت Toast میگه اول باید بازار نصب کنید .
همه چیز درست کار میکنه ولی اگه بازار نصب نباشه و بعد از برنامه ، بازار نصب کنیم اجازه ورود به اکتیویتی پرداخت داده میشه ولی با ورود کرش میکنه !
یعنی حتما باید اول بازار نصب کرد و بعدش برنامه ! اینم خطی که داخل اکتیویتی پرداخت کرش میکنه :
کد HTML:
مشکل چیه ؟
با تشکر
با این کار امنیت برقرار نمیشه دوست من
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
با این کار امنیت برقرار نمیشه دوست من
من این کارو برا امنیت انجام نمیدم
می خوام اگه احتمالا بازار نصب نبود موجب خطا و کرش نشه به همین دلیل خواستم اول نصب بودن چک کنم که مشکل بالا وجود داره دلیلش هم پیدا کردم سینک نبودن queryInventoryAsync هست و میشه یه try/cach گذاشت و از کاربر درخواست نصب مجدد برنامه رو داد ولی چطور میشه بدون نصب مجدد این مشکل حل کرد ؟ نمیدونم !
بازم ممنون
-
.................................................. .........
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
doost_fu
سلام
کد HTML:
مشکل چیه ؟
با تشکر
سلام، بر روی گوشی واقعی تست کنید. مشکلی وجود نداره.
-
سلام تا جایی که من متوجه شدم برنامه هر بار که اجرا میشه برای اینکه تشخیص بده کاربر اکتیو هست یا نه نیاز به اینترنت داره آیا راه حلی هست که نیازی به اینترنت نداشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
morahimi
سلام تا جایی که من متوجه شدم برنامه هر بار که اجرا میشه برای اینکه تشخیص بده کاربر اکتیو هست یا نه نیاز به اینترنت داره آیا راه حلی هست که نیازی به اینترنت نداشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یک فیلد در دیتابیس به این کار اختصاص بده. یا از فایل xml استفاده کن
مثلا وقتی میخوای وارد اکتیویتی مورد نظر بشی اون مقدار رو چک کن و اگر صفر بود کاربر رو بفرست به اکتیویتی پرداخت. اگر اینترنت داشت که پرداخت میکنه اگر هم به اینترنت وصل نبود یا پرداختی انجام نداد اون فیلد همچنان صفر می مونه
دفعه بعد که کاربر بخواد بره به اون اکتیویتی چون اول مقدار فیلد چک میشه , اگر فیلد 1 شده بود دیگه نیازی به تشخیص نداره و اکتیویتی رو به کاربر نشون میده
ی نکته ای که خودم با هاش مواجه شدم اینه که بهتره خیلی رو قضیه پرداخت کاربر سخت گیری نشه
من خودم تو برنامم هر بار که طرف میرفت تو صفحه گزارشات نرم افزار , اگه اینترنت داشت یک کوءری میزدم به بازار تا خریدش رو چک میکردم که اگه مشکلی بود دوباره برنامه قفل بشه. رو گوشی خودم که اکسپریا z هست مشکلی نبود اما بعد چند وقت بعضی کاربرا گفتن که خطا میده و این حرفا , منم اون چک کردن رو برداشتم و برنامه براشون درست اجرا شد.ینی دفعه اول که کاربر برنامه رو خرید اون فیلد رو 1 کردم
خیلی از برنامه ها مثل افتابه از روش های خیلی ساده ی فایل xml استفاده کردن که اگه گوشی تون روت باشه براحتی میتونی سکه ها رو افزایش بدی. اما افتابه برنامه موفق و پر فروشی بوده چون طراحی و ایده خوبی داشته
اینا رو واسه این میگم که خیلی خودتون رو درگیر امنیت پرداخت درون برنامه ای نکنید چون برنامه ها همگی در حد یکی دو تومن هستن و مشتری هم یا پول میده یا نمیده. انگشت شمارن اونایی که بخوان پرداخت درون برنامه ای رو دور بزنن یا برنامه رو کرک کنن که اونم چیزی نیست که بتونه خطرناک باشه.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
unit001
سلام دوستان
کسی هست که در مورد پرداخت درون برنامه ای منو راهنمایی کنه؟
از آموزش های بازار زیاد سر در نیاوردم.
ممنون
با تشکر از کاربر عزیز
hamed_hossani که این فیلم ها رو در اختیار گذاشتن:تشویق:
حیف که این فیلم ها مخصوص basic 4 android بودند...
-
سلام
دوستان عزیز وقتی بنده به بازار متصل میشوم و محصولی خرید میکنم، پس از اتمام خرید برنامه ی من بسته می شود و دوباره خودکار اجرا میشود.
هیچ اطلاعات برگشتی توسط برنامه دریافت نمی شود!!
مشکل از کجاست؟
تراکنش در پنل بازار به طور کامل ثبت شده اما بنده نمی توانم این محصول خریده شده را مصرف کنم.:متفکر:
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hoseinoo
سلام
دوستان عزیز وقتی بنده به بازار متصل میشوم و محصولی خرید میکنم، پس از اتمام خرید برنامه ی من بسته می شود و دوباره خودکار اجرا میشود.
هیچ اطلاعات برگشتی توسط برنامه دریافت نمی شود!!
مشکل از کجاست؟
تراکنش در پنل بازار به طور کامل ثبت شده اما بنده نمی توانم این محصول خریده شده را مصرف کنم.:متفکر:
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
برای مصرف خرید شما باید بعد از اتمام خرید به بازار بفهمانید که این خرید قابل مصرف است .
بریا این کار باید متد مصرف خرید را در برنامه قرار دهید و در تابع اتمام خرید (IabHelper.OnIabPurchaseFinishedListener) آن را صدا بزنید
به کدهای برنامه Trivial Drive دقت کنید :
// Callback for when a purchase is finished
IabHelper.OnIabPurchaseFinishedListener mPurchaseFinishedListener = new IabHelper.OnIabPurchaseFinishedListener() {
public void onIabPurchaseFinished(IabResult result, Purchase purchase) {
Log.d(TAG, "Purchase finished: " + result + ", purchase: " + purchase);
// if we were disposed of in the meantime, quit.
if (mHelper == null) return;
if (result.isFailure()) {
complain("Error purchasing: " + result);
return;
}
if (!verifyDeveloperPayload(purchase)) {
complain("Error purchasing. Authenticity verification failed.");
return;
}
Log.d(TAG, "Purchase successful.");
if (purchase.getToken().equals(token)) {
// bought 1/4 tank of gas. So consume it.
Log.d(TAG, "Purchase is gas. Starting gas consumption.");
mHelper.consumeAsync(purchase, mConsumeFinishedListener);
}
}
};
کد مصرف خرید :
// Called when consumption is complete
IabHelper.OnConsumeFinishedListener mConsumeFinishedListener = new IabHelper.OnConsumeFinishedListener() {
public void onConsumeFinished(Purchase purchase, IabResult result) {
Log.d(TAG, "Consumption finished. Purchase: " + purchase + ", result: " + result);
// if we were disposed of in the meantime, quit.
if (mHelper == null) return;
// We know this is the "gas" sku because it's the only one we consume,
// so we don't check which sku was consumed. If you have more than one
// sku, you probably should check...
if (result.isSuccess()) {
// successfully consumed, so we apply the effects of the item in our
// game world's logic, which in our case means filling the gas tank a bit
Log.d(TAG, "Consumption successful. Provisioning.");
updateUI();
}
else {
complain("Error while consuming: " + result);
Toast.makeText(getApplicationContext(), "Consome Not Ready", Toast.LENGTH_SHORT).show();
}
Log.d(TAG, "End consumption flow.");
}
};
-
1 ضمیمه
پروژه پرداخت درون برنامه ای - مصرفی :
( غیر قابل Patch شدن توسط برنامه LuckyPatcher )
اگر کسی توانست با برنامه LuckyPatcher این برنامه را Patch کند خواهشا اطلاع رسانی کند.
لینک دانلود فایل سورس و برنامه 1
لینک دانلود فایل سورس و برنامه 2
-
سلام دوستان من مشکل پیدا کردم واسه نصب یک نرم افزار رو گوشیم...کسی اطلاع داره چه باید کرد ...ارورش هست:
class java.io.ioexception failed to find package name
فکر کنم به جاوا ربط داره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjj
کار نمیکنه ... پرداخت انجام میشه ظاهرا اما نه پولی اظافه میکنه و نه پولی کم میکنه
توکن نمیاد
پیغام زیر رو میده ولی انجام نمیشه
Ready for Consome
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
کار نمیکنه ... پرداخت انجام میشه ظاهرا اما نه پولی اظافه میکنه و نه پولی کم میکنه
توکن نمیاد
پیغام زیر رو میده ولی انجام نمیشه
Ready for Consome
ممنون از اینکه برنامه را تست کردید
چطوریه پرداخت انجام میشه و در بازار توکن ثبت نمیشه . نه پولی دریافت میشه و نه پولی کم میشه؟؟!!
با این برنامه یه عکس متحرک از امولاتور خودت بگیر تا بررسی کنم
http://www.bahraniapps.com/apps/gifcam/GifCam.zip
سپاس
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjj
چطوریه پرداخت انجام میشه و در بازار توکن ثبت نمیشه . نه پولی دریافت میشه و نه پولی کم میشه؟؟!!
سپاس
من برنامه رو تو گوشی واقعی تست کردم پچ نمیشه اما لاکی پچر میاد وسط یکم سر در بیاری میشه پچ کذد به احتما زیاد
اینم لینک فیلم
http://s6.picofile.com/file/81936530...B7_1_.mp4.html
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
stranger!!!!
دستت درد نکنه که همکاری کردی
برنامه کاملا درست کار میکنه
از api خو بازار هم استفاده کنید به همین شکل درمیاد.
اگر همه این قابلیت را پیاده سازی کنند دیگه این برنامه بلا استفاده میشه و همه از دستگاه خودشون حذف میکنند.
-
خواهش برادر من اما من برای این مساله ی راه حل دیگه دارم که کامل نتیجه بگیرم حتما میزارمش اما فعالا درگیر ی مشکل تو برنامه هستم تا ببینم خدا چی میخواد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjj
سپاس
آقا ببخشید با سمپل خودت زدم دوستومن کم شد از حسابم درسته .
مشکل برنامه من بود که درستش کردم ... یه دنبا ممنون
اگه میخوای کاملش کنی اینترنت و نصب بودن بازار و نصب بودن لاکی رو چک کن شاید بعضیا بلد نباشن ... یه دنیا ممون دوست من
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjj
همه چیز بر میگرده به این دو قسمت :
public void onUpgradeAppButtonClicked(View arg0) {
Log.d(TAG, "Upgrade button clicked; launching purchase flow for upgrade.");
setWaitScreen(true);
/* TODO: for security, generate your payload here for verification. See the comments on
* verifyDeveloperPayload() for more info. Since this is a SAMPLE, we just use
* an empty string, but on a production app you should carefully generate this. */
String payload = "qwertyuiop";
mHelper.launchPurchaseFlow(this, SKU_PREMIUM, RC_REQUEST,
mPurchaseFinishedListener, "qwertyuiop");
}
کد بالا وقتی بر روی دکمه کلیک کرد premium بودن او را جستجو می کند
اگر premium بود میره به قسمت پایین برنامه updateUi
public void updateUi() {
if (mIsPremium) {
// update the car color to reflect premium status or lack thereof
btn1.setOnClickListener(new OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View arg0) {
Intent intent = new Intent(Main.this, Page2.class);
startActivity(intent);
}
});
}
}
و برنامه آپدیت میشه
البته تو او کدی که قرار دادم قسمت updateui اشتباه داشت که if قرار نداده بودم و فقط یک بار باز میکرد
احتمالا بعدا کاملا درست می کنم
دوست عزیز یه سوال اونوقت تو کلاس های دیگه چطور باید به اکتیویتی بفهمونیم که اگه کاربر پریمم بود این کار رو بکن و اگه نبود این کارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان من با xamarin برنامه نویسی میکنم بهترین راه پرداخت برنامه چی هست ؟
-
آقا در نهایت کد اکتیویتی پرداخت درون برنامه ای رو چطور بنویسیم که لاکی فریبش نده ؟
جز سرور که زیاد وارد نیستیم.
-
سلام
دوستان ميشه نحوه پرداخت درون برنامه اي رو در فون گپ توضيح بديد
نياز دارم :))))))))))
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kh26127
سلام
دوستان ميشه نحوه پرداخت درون برنامه اي رو در فون گپ توضيح بديد
نياز دارم :))))))))))
سورس همراه با آموزش در این لینک موجود است :
https://github.com/poiuytrez/AndroidInAppBilling
در این قسمت میتوانید مشکلات خودتان را مطرح کنید یا از تجربه دیگران ر پیاده سازی این سرویس استفاده کنید
https://github.com/poiuytrez/AndroidInAppBilling/issues
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedjj
هنوز نديدم ولي تشكر كه پاسخ داديد :)
-
سلام واسه پرداخت درون برنامه ای کالای غیر مصرفی کسی میت.مه راهنمای کنه؟
-
با سلام خدمت آقا حامد و بقیه دوستان گل
برنامه ای آماده کردم و خرید درون برنامه ای شم با کمک آموزش های خوب این تایپیک راه اندازی کردم ، حالا توی یه چیزی موندم .
چطور اطلاعات کاربری که خرید میکنه رو از بازار دریافت کنم ؟ نام یوزری که با اون خرید انجام میشه رو لازم دارم
این کار رو برای این لازم دارم که بتونم هر کاربر رو محدود کنم به اینکه که در بیش از 3 تا گوشی نتونه با یک خرید برنامه رو به حالت طلائی برسونه . (در صورت نیاز به بیش از 3 گوشی دوباره خرید کنه)
با تشکر از همه دوستانی که با تجربیاتشون منو راهنمائی میکنن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamedg1366
با سلام خدمت آقا حامد و بقیه دوستان گل
برنامه ای آماده کردم و خرید درون برنامه ای شم با کمک آموزش های خوب این تایپیک راه اندازی کردم ، حالا توی یه چیزی موندم .
چطور اطلاعات کاربری که خرید میکنه رو از بازار دریافت کنم ؟ نام یوزری که با اون خرید انجام میشه رو لازم دارم
این کار رو برای این لازم دارم که بتونم هر کاربر رو محدود کنم به اینکه که در بیش از 3 تا گوشی نتونه با یک خرید برنامه رو به حالت طلائی برسونه . (در صورت نیاز به بیش از 3 گوشی دوباره خرید کنه)
با تشکر از همه دوستانی که با تجربیاتشون منو راهنمائی میکنن
بازار همچین اطلاعاتی را به شما نمیدهد.
باید شناسه دستگاه را در سرور خودتان بعد از پرداخت موفق ثبت کنید و فقط برای آن دستگاه برنامه را فعال کنید که این روش فقط برای 1 دستگاه عملی است
برای اینکه به 3 دستگاه محدود کنی باید یوزر را خودتان در سرور خودتان ایجاد کنید و از کاربر موقع پرداخت از یوزر بازارش استفاده نکند.
API توسعه دهندگان هم به همین منظور ایجاد شده است.
https://cafebazaar.ir/developers/doc...oper-api/?l=fa
-
-
با سلامی دوباره
حامد جان بابت برنامه ای که قرار دادی و همه زحماتی که میکشی تشکر میکنم ازت.
در صورت امکان لطفا پروژه محصولات غیر مصرفی که غیر قابل پچ شدن توسط لاکی هست رو هم توی همین تایپیک قرار بده ، (دسترسی به سایت های vip ندارم متاسفانه)
-
برای مقابله با لاکی پچر ، بدون استفاده از سرور ، و یا خارج از این لینک چیزی پیدا نکردم . کلا گیج شدم ؛
خیلی سرچ کردم هم توی همین انجمن هم توی انجمن های دیگه ، برای برنامه های مصرفی دوست خوبم جناب Hamedjj برنامه ای قرار دادن اما برای برنامه های غیر مصرفی درون پرداختی چیزی پیدا نکردم .
حامد جان آیا میشه همون برنامه مصرفی تغییراتی داد و ازش جواب گرفت؟
آیا هیچ راه حل دیگه ای نیس؟
:افسرده::اشتباه:
-
سلام خسته نباشید
من چهارتا محصول دارم .که میخوام خریداری بشه و مصرف بشه. تا الان برای اینکه ی برنامه به حالت پریمیومش تغییر کنه رو یاد گرفتم و انجام میشه. ولی یک بار ک محصول رومیخرم ومصرف میشه دیگ نمیشه خریدش. میشه بگید چیکار باید بکنم؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان پرداخت درون برنامه ای تا اندروید 5 خیلی خوب و روان کار میکنه ، اما بعد از اندروید 5 و مخصوصا اندروید 5.2 متاسفانه کد های پرداخت درون برنامه همون ابتدای کار (چک کردن کاربر) میمونن ؛ انگار که هیچ جوابی از سرور بازار به برنامه برگشت داده نمیشه
آیا شما هم با چنین مشکلی برخورد داشتین؟
چیکار میشه کرد؟
دقیقا تکه کد زیر وقتی اجرا میشه بی جواب باقی میمونه و دیالوگ باکس از بین نمیره
mHelper = new IabHelper(this, RSA);
final IabHelper.QueryInventoryFinishedListener mGotInventoryListener = new IabHelper.QueryInventoryFinishedListener() {
public void onQueryInventoryFinished(IabResult result, Inventory inventory) {
// Log.d(TAG, "Query inventory finished.");
if (result.isFailure()) {
dialog.hide();
dialog.cancel();
//Log.d(TAG, "Failed to query inventory: " + result);
return;
}
else {
// Log.d(TAG, "Query inventory was successful.");
mIsPremium = inventory.hasPurchase(SKU_PREMIUM);
if (mIsPremium) {
Toast.makeText(Time_update.this, "شما قبلا خرید کرده و کاربر طلائی هستید", Toast.LENGTH_LONG).show();
}
dialog.hide();
dialog.cancel();
// Log.d(TAG, "User is " + (mIsPremium ? "PREMIUM" : "NOT PREMIUM"));
}
// Log.d(TAG, "Initial inventory query finished; enabling main UI.");
}
};
-
سلام خدمت اساتید و آقا حامد عزیز
دست همگی درد نکنه خیلی کمک کردید مخصوصا آقا حامد که بی منت دراختیار همه گذاشتن کدها رو
من یه مشکلی با کدهای پرداخت درون برنامه ایی مصرفی دارم وقتی کدهاتونو تو پروزه خودم کپی میکنم لاکی پچر نمیتونه هکش کنه اما از بازار پیغام میاد که محصول وجود نداره بااینکه SKU_CONSOME و publicKey کاملا درسته
کدهای آقا حامد رو هم وقتی ایمپورت میکنم از MainActivity extends ActionBarActivity ارور میگیرهمیشه راهنمابیی کنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeidcd
سلام خدمت اساتید و آقا حامد عزیز
دست همگی درد نکنه خیلی کمک کردید مخصوصا آقا حامد که بی منت دراختیار همه گذاشتن کدها رو
من یه مشکلی با کدهای پرداخت درون برنامه ایی مصرفی دارم وقتی کدهاتونو تو پروزه خودم کپی میکنم لاکی پچر نمیتونه هکش کنه اما از بازار پیغام میاد که محصول وجود نداره بااینکه SKU_CONSOME و publicKey کاملا درسته
کدهای آقا حامد رو هم وقتی ایمپورت میکنم از MainActivity extends ActionBarActivity ارور میگیرهمیشه راهنمابیی کنید؟
آقا من نابود شدم همش میگه محصول وجود ندارد چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
لطفا یکی بگه که غیر از SKU_CONSOME و publicKey دیگه چی رو باید تغییر داد؟ غیر از SKU_CONSOME و publicKey که آقای hamedjj میزارم میگه محصول مورد نطر یافت نشد
:عصبانی++::عصبانی++:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeidcd
لطفا یکی بگه که غیر از SKU_CONSOME و publicKey دیگه چی رو باید تغییر داد؟ غیر از SKU_CONSOME و publicKey که آقای hamedjj میزارم میگه محصول مورد نطر یافت نشد
:عصبانی++::عصبانی++:
منم یه بار با این مشکل برخورد داشتم ، دلیلش هم این بود که پکیچی که تست می کنی با پکیجی که تو باز بازار آپلود کردی همنام نیست یا اینکه پوشه هایی رو که داخل پروژه Trial هست در مسیر اشتباهی قرار دادی
-
مرسی که جواب دادی
اما من تو همون پروژه آقا حامد وقتی SKU_CONSOME و publicKey خودش هست درست کار میکنه وقتی فقط تو اون پروزه SKU_CONSOME و publicKey مربوط به پروزه خودمو مینویسم بجاش دیگه کار نمیکنه!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeidcd
مرسی که جواب دادی
اما من تو همون پروژه آقا حامد وقتی SKU_CONSOME و publicKey خودش هست درست کار میکنه وقتی فقط تو اون پروزه SKU_CONSOME و publicKey مربوط به پروزه خودمو مینویسم بجاش دیگه کار نمیکنه!!!
دمتگرم تازه فهمیدم منظورتو :تشویق:
چند نفر دیگه هم قبلا همین سوالو پرسیده بودن:
اسم پکیج این برنامه ای که پرداخت درون برنامه ایی براش نوشتین باید با اون پکیجی که تو بازار ثبت کردین یکی باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeidcd
دمتگرم تازه فهمیدم منظورتو :تشویق:
چند نفر دیگه هم قبلا همین سوالو پرسیده بودن:
اسم پکیج این برنامه ای که پرداخت درون برنامه ایی براش نوشتین باید با اون پکیجی که تو بازار ثبت کردین یکی باشه
البته تقصیر شما نبود ، من جمله ام اشتباه نگارشی داشت ، به هر حال خوشحالم که حل شده ، دقیق منظورم همین بود که گفتی