نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
استادهای مجازی به نظرمن خیلی هم خوب هستند .
مثلا همین دانشگاه صنعتی سهند تبریز که مازی هم داره . تو سه رشته مهندسی پزشکی و شیمی و مواد !
استادهاش هم از استید خواجه نصیر و امیرکبیر و تبریز و . . . هستند . !!
فقط همانطور که دوستان گفتند هزینه ش بالاست و حتی بالاتر از آزاد !!!!!!!
ولی با این وضع اینترنت ایران . . . . . !!
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام
دنبال یه همچین تیپ تاپیکی توی اینرنت می گشتم که شکر خدا اینجا پیدا کردم:لبخندساده:
دوتاسوال داشتم:
1) دانشگاه مجازی، شبانه و آزاد توی رشته IT هر ترم حدودا چقدر هزینه شون میشه؟
2) برای رشته IT یا کامپیوتر آیا دانشگاه غیر انتفاعی در نظر گرفته نشده تا الان؟
ممنون :چشمک:
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
هزینه کل دوره.آزاد حدود 7 میلیون.شبانه بسته به دانشگاه بین 5 تا 7 میلیون.مجازی بین 6 تا 10 میلیون.برای ارشد آی تی غیر انتفاعی نداریم اما نرم افزار شیخ بهایی اصفهان داره.
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام دوستان
من فارق تحصیل کارشناسی عمرانم .دیدم چندتا از دوستان اینجا مجازی خوندن گفتم اگه بشه راهنماییم کنید.
می خواستم منو راهنمایی بفرمایید که آیا مدرک مجازی با روزانه چقدر فرق میکنه؟ در بازار کار اعتبار کافی را دارد؟ به نظر شما بین مدیریت ساخت آزاد تهران یا مجازی امیر کبیر کدام معتبر تر هست اگه شما بودید کدام رو انتخاب می کردید؟ یا اصلا پیشنهاد میکنید در گرایشی دیگه روزانه بخونم؟ چون بیشتر افراد حتی نمی دونند مجازی چی هست میترسم بخوام جایی استخدام بشم ومدرکو قبول نکنند می خوام بدونم اعتبارش با روزانه چقدر فرق می کنه؟
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
دانشگاه امیرکبیر دانشگاه بسیار معتبری هست مسلم هست که تحصیل در اونجا بهتره حالا به هر شیوه ای می خواد باشه چون از اساتید قابل اونجا استفاده می کنین.مدارک مجازی طبق نظر وزارت علوم و خود دانشگاه ها با روزانه هیچ فرقی نداره و جایی هم حق تفاوت گذاشتن فرق مدارک را نداره ولی در کل چون تازه داره جا باز می کنه زمان بر هست تا جا بیافته.بنظر من توانایی که کسب می کنین از همه چیز مهمتره حتی در همین ایران مدرک گرا .یعنی باید در رشته ای که درس می خونین کار بلد باشین و هنر اینکه از طریقش موفق باشین رو باید داشته باشین.
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
دوستان در دوره های مجازی :
1- ایا پیشوند یا پسوندی از (مجازی) در مدرک قید میشود یا خیر ؟
2- ایا پایان نامه با همون کیفیت دوره روزانه وجود دارد ؟
3- تا چه حد میتونیم به مدرک مون افتخار کنیم ؟
3- در کل بهتر از ازاد یا پیام نور است یا بدتر از این دو ؟
ممنون
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_turbo
دوستان در دوره های مجازی :
1- ایا پیشوند یا پسوندی از (مجازی) در مدرک قید میشود یا خیر ؟
2- ایا پایان نامه با همون کیفیت دوره روزانه وجود دارد ؟
3- تا چه حد میتونیم به مدرک مون افتخار کنیم ؟
3- در کل بهتر از ازاد یا پیام نور است یا بدتر از این دو ؟
ممنون
1- طبق آخرین نظر وزارت علوم قید مجازی در کنار مدرک وجود خواهد داشت ولی این به هیچ عنوان اعتبار مدرک را کم نمی کند. (مثل شبانه که سابق بر این به همین شکل بود)
2- دوره های مجازی از نظر کیفیت، ارائه واحد و سایر امور آموزشی هیچ تفاوتی ندارد فقط تفاوت در شیوه اجراست.
3- شما کلا هر مدرکی که دریافت کردید افتخار کنید
4- در کل دانشگاه دولتی بهتر از آزاد و پیام نور است حالا چه روزانه، شبانه یا مجازی باشد. اگر هم این دانشگاه از بین دانشگاه های معتبر باشد که خب خیلی خوبه.
.
.
.
.
التماس دعا
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
در خصوص شهریه های دوره های مجازی نکاتی را لازم دیدم برای برخی از دوستان که اعتراض به شهریه های بالای این دوره ها دارند را عرض کنم.
البته قبل از هر چیز عرض کنم که به هیچ عنوان قصد توجیه ندارم!!!!!!!!
دانشگاه های مجازی به دو دسته تقسیم می شوند:
1 - دولتی 2 - غیر دولتی
دانشگاه های غیر دولتی شهریه ای که از دانشجو اخذ می کنند دقیقا بر اساس مصوبه وزارت علوم است و این دانشگاه ها به هیچ عنوان اجازه عدول از این شهریه را ندارند
دانشگاه های دولتی شهریه ای که از دانشجو اخذ می کنند براساس مصوبه هیأت امنای هر دانشگاه می باشد که این ممکن است از شهریه اعلام شده وزارت علوم کمتر باشد و یا بیشتر
ولی علت اخذ این شهریه ها:
عدم پشتیبانی مالی از سوی وزارت علوم . وزارت علوم فقط در خصوص دانشجویان روزانه هست که هزینه پرداخت می کند و دانشجویان شبانه و مجازی بایستی براساس شهریه ای که پرداخت می کنند امکانات آموزشی دریافت می کنند.
هزینه بسیار بالای مربوط راه اندازی امکانات سرور، سایت، نرم افزارهای آموزشی، LMS و ...
هزینه بسیار بالای مربوط به تولید محتوای الکترونیکی که با پول پرداختی به استاد و دستیار و ... برای هر واحد در حدود 6میلیون ریال می شود.
حقوق کارکنان، مدیران واساتید و قراردادهای متفرقه بایستی از محل شهریه ها پرداخت شود.
هزینه مربوط به خط اینترنت، کلاسهای مجازی و نگهداری و پشتیبانی امکانات شبکه ای
و ....
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
با سلام خدمت دوستان ، نه دوستان به نظر شخصی من آموزش مجازی برای رشته هایی مثل کامپیوتر و سایر رشته های مهندسی مناسب نیست ، چند نفر از دانشجویان من بعد از اتمام دوره لیسانس رفتند و تو این دوره ها که مال دانشگاه امیرکبیر بود شرکت کردن (اما فقط با جزوه و صدای استاد یادگیری مطالب امکان پذیر نیست) و متاسفانه اساتیدی که این درس ها رو تدریس میکنند اکثرا وقت لازم برای رسیدگی به دانشجویان رو ندارن در نتیجه اکثرا دانشجو مجبوره با همون جزوه ها و صدا های ضبط شده درس بخونه.
در مورد پروژه های پایانی هم چیزی که من کمک خاصی از طرف اساتید ندیدم که به دانشجوها بشه.
در مورد بازار کار هم که مسلما فرق میکنه و خود شما شاهد هستید که نوع مدرک حتی اگه گفته بشه که یکسان هسا چقدر تاثیر داره من خودم خیلی جاها دیدم که دوستانی که مدرک آزاد ویا غیر انتفاعی داشتند رو به بهانه هایی کنار گذاشتند.
در مورد دانشگاه های خارجی هم اگه دانشگاه خوبی باشه فقط مدرک سراسری و واحد های جامع دانشگاه آزاد رو قبول میکنه ولی اگه از نظر رتبه بندی رتبه پایین داشته باشه هر مدرکی رو قبول میکنه حتی بعضی هاشون مدرک زبان هم نمیخوان ولی در حالت کلی مدرک مجازی امتیازی در بورس های تحصیلی نداره.
در کل من این دوره ها رو مناسب افرادی میدونم که به فکر ارتقای مدرکشون در یک سازمان خاص هستند.
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام دوستان منم مدتی است که مقداری تحقیق کردم.
از لحاظ اعتبار مدرک مورد اعتبار هست ولی خب ممکنه بعضی از ارگانها قبول نداشته باشند در حال حاضر هم بعضی از ادارات به عنوان مثال فقط از سراسری روزانه تهران نیرو جذب می کنند. ولی این به این معنی نیست که بقیه بی اعتبارند. ولی کمتر پیدا میشن جاهایی که فقط دنبال مدرک باشن .اگر شما در دانشگاهی معتبر مجازی بخونید مثل شیراز وامیر کبیر یا علم صنعت خب خیلی معتبر تر میشه.ولی هنوز در ایران جا نیافتاده و اسم مجازی رو نمیشناسن شاید در اینده بهتر بشه
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
بر خلاف نظر sonia-1368 مدرک مجازی کاملا مناسب رشته های فناوری اطلاعات و کامپیوتر هست.اگر این رشته ها نخوان مجازی ارائه بشه پس کدوم رشته باید ارائه بشه؟خود رشته IT ماهیتا شعارش اینه که همه چیز در زندگی مجازی بشه که آموزش هم یکیش هست.به نظر من دوره مجازی در لیسانس مناسب نیست در ارشد بسیار مناسب هست.در دانشگاه امیرکبیر هم دانشجویان صوت و اسلاید های اساتید را دارن مگه فکر کردین سبک تدریس در ارشد چطور هست.من در دوره های حضوری که شرکت می کردم حتی در بهترین دانشگاه ها استاد فقط در کلاس اسلاید هاشو می زاره و صحبت می کنه حتی یک لحظه کار دیگه ای از نظر حل کردن و نوشتن انجام نمی ده و بعد ها فهمیدم این سبک تدریس تحصیلات تکمیلی در کل دنیاست.خب پیاده سازی حرکت اسلاید ها به علاوه صدای زنده استاد در کلاس مجازی هیچ فرقی با کلاس حضوری نداره و کاملا کفایت درس رو می کنه.حالا اشاره به امیرکبیر کردین می تونین برین بچه های ارشد مجازیش رو ببینین تا ببینین اکثرا از لحاظ علمی در سطح خوبی قرار دارن و دروس و سختگیری و نظم آکادمیک اونجا اصلا قابل قیاس حتی با گل سرسبد دانشگاه ازاد یعنی علوم تحقیقات هم نیست زیرا من با هر دو سیستم از نزدیک اشنا هستم.اینکه بازار کار مدرک را بپذیره یا نه مسئله ای هست که همه باش روبرو هستن زیرا قانون استخدام در ایران بر اساس یک سری شکست ها هست که هر کسی فکر می کند مگر اشکالی در مدرکش بوده اما واقعیت اینه که اگر از بهترین دانشگاه با بهترین معدل هم باشی همون شانس شکست براتون وجود داره و این رسم یک جور جا افتاده که هر کس بخواد توسط کار فرما استخدام بشه اول باید حسابی کوبید بشه.ولی اصولا معیار ارزیاب مدرک فقط یک جا هست اون هم وزارت علوم.
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
به نظر من چیز هایی که تمام دنیا و مردم قبول دارن ممکنه توسط دولت ما مورد قبول واقع نباشه نمی دونم چیزیکه وزارت علوم صراحتا قبولش داره چرا مردم باید در مورد تردید کنن و همین تردید ها دست به دست به عنوان شایعه بچرخه تا یک فرهنگ بشه.؟
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
من هم با نظرات SystemAnalyst و ali_asad کاملا موافقم. من از نزدیک با سیستم های مجازی در ارتباط هستم و اصلا به نظر من این مسائلی که sonia_1368 مطرح می کنند درست نیست.
البته اینکه تقریبا همه اعتقاد دارند به اینکه دوره های کارشناسی به صورت مجازی مفید نیست ارتباط مستقیم دارد به فرهنگ استفاده از اینگونه سیستمها و فرهنگ دانشجویی. در دوره کارشناسی مجازی دانشجو مستقیما از یک محیط دبیرستانی وارد محیط دانشگاه شده است بدون اینکه آن را بخوبی لمس کرده باشد. لذا استاد و دانشجو و ... دچار مشکلات عدیده ای می شوند ضمن اینکه به علت حجم بسیار بالای دروس و واحدها عملا از نظر اجرایی کاری بسیار مشکل است. و دلیل آخر هم اینکه شیوه برگزاری دوره های مجازی علی الخصوص در ایران به شیوه اجرای دوره های کارشناس ارشد حضوری نزدیک است و این کار را برای دوره کارشناسی دچار مشکل می کند.
در خصوص شیوه ارائه مطالب درسی نیز که sonia_1368 مطرح می کنند عرض می کنم که:
مطالب در دوره های مجازی به دو شیوه «آنلاین» و «آفلاین» ارائه می شود.
1- آفلاین:
ارائه محتوای الکترونیکی (کانتنت) بر روی رسانه های دیجیتال اعم از کامپیوتر، سی دی یا موبایل و ... که شیوه تحت وب از طریق کامپیوتر مرسوم ترین شیوه ممکن است ولی شیوه ارائه از طریق موبایل نزدیک ترین گزینه به شعار آموزش مجازی یعنی «هر زمان- هر مکان» است ولی در هر حال تحت وب است. در این روش محتوای الکترونیکی از طریق یکی از روشهای فوق و بر اساس زمان بندی خاص در اختیار دانشجو قرار می گیرد و دانشجو می تواند در هر لحظه ای اقدام به مشاهده و مطالعه و استفاده از این محتوا بکند . ضمن اینکه برخی از دانشگاه هاعلاوه بر این اقدام به ارائه متن درسی در قالب فایل پی دی اف می کنند.
در هر حال در این روش باتوجه به سیستم های LMS موجود در کشور کامل و دقیق و بسیار فراتر از آنچه که دانشجویان فکر کنند نظارت بر عملکرد ایشان صورت می گیرد.
به عنوان نمونه استاد یا آموزش هر دانشگاه امکان اینکه بررسی کنند دانشجو در چه زمانی و از طریق چه IP در طول چه مدت زمانی کدام از بخش از کدام قسمت چه محتوایی را مشاهده و مطالعه کرده است وجود دارد.
........................
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
..............................
2- آنلاین
در شیوه آنلاین ارتباط زنده و مستقیم بین استاد و دانشجو برقرار می شود.
در این روش با استفاده از یک نرم افزار مخصوص کلاس مجازی (virtual class) ای ارتباط برقرار می شود.
فضای این نرم افزارهای تحت وب یک فضای بسیار پیشرفته از از چت روم است و در واقع یک شبیه ساز کلاس های درس واقعی است. باامکاناتی از قبیل:
وایت برد/ ویدئو پروژکتور برای اسلاید/ صفحه تایپ/ اشتراک گذاری فایل/ اشتراک گذاری دسک تاپ/ صفحه حضور و غیاب/ امکان اجازه گرفتن برای ورود و خروج/ امکان اجازه گرفتن برای صحبت کردن/ نظر و سنجی و ........
و در واقع یک ویدئو کنفرانس پیشرفته!!!!!!!
در این روش دانشجو براساس زمانبندی مقرر از طریق وب سایت دانشگاه وارد کلاس مجازی تعیین شده می شود و از فضای آموزشی آن استفاده می کند.
این کلاس ها می توان هم تدریس درس مستقل داشت و هم اینکه رفع اشکال محتوای الکترونیک از قبل ارائه شده ولی در هر صورت به نظر من این روش اگر برتری نسبت به دوره های حضوری نداشته باشد چیزی کمتر ندارد
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام:
من خودم فارغ التحصیل مجازی علم و صنعت هستم و راضی بودم.. اولا که اوضاع ما از خیلی از حضوری ها بهتر بود چون کلاس ها ضبط می شد و هر چند بار می تونستیم مرور کنیم مشکل رفت و امد و علافی هم نداشتیم درسته کمی سخت بود اما کلی هم مزایا داشت اما بودن کسانی که راضی نبودن به نظر من بستگی به خود فرد داره که از دانشگاه چی می خواد می خواد درس بخونه یا دنبال چیزهای دیگه هم هست من که با نمرات خوبی هم درسم رو تموم کردم و در کل راضی هم بودم...
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام من دانشجوی ترم 3 علوم کامپیوتر بابلسر هستم
تو 100 انتخابم بعد اینجا خواجه نصیر مجازی ای تی قبول شدم
ایا ارزش داره اقدام کنم و بیام تهران یا همونجا بمونم؟
خیلی ها می گن مجازی بده و درس خوندن خیلی سخته ولی خیلی ها هم می گن تهران بهتر از بابلسر هم آیندش بهتره هم خونه ی خودتی
چه کنم؟!!:گریه:
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
من تو کنکور ارشد امسال مجازی شهید بهشتی نرم افزار قبول شدم از دوستانی که اونجا میخونن میتونن منو راهنمایی کنن
آیا راضی هستند
سخت نیست
کلاس حضوری هم داره
نظرشون در مورد یک سال دیگه خونه نشستن و خوندن واسه ارشد یا همین مجازی رو رفتن چیه
ممنون از جوابتون
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام میشه بگی با چه رتبه ای مجازی شهید بهشتی آوردی؟
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
من با 430 نرم افزار مجازی بهشتی قبول شدم
کسی مجازی بهشتی نمیخووووووووووووووووووووو وووووونه؟؟؟
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
در مورد اعتبار مجازی دانشگاه شیراز کسی خبر داره.
توی سایتش زده مدرکش مثل مدرک دیگر دوره هاش هست این یعنی کلمه مجازی ذکر نمیکنن؟
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
اعتبار مدرکش خوبه. نه مجازی قید نمی کنن. ولی اسم دانشکده آموزش های الکترونیک میاد .کارفرما های ما هم اصللا نمی دونن دانشکده آموزش های الکترونیک یعنی چی!!
نقل قول: اموزش مجازی چیست؟
سلام به همه دوستان
در مورد ارشد مجازی شیراز - گرایش طراحی و تولید نرم افزار
از اونجایی که امسال هم از کنکور سراسری گرفته و هم آزمون داخلی میگیره،کسی اطلاع داره ظرفیت اعلام شده از طریق کنکور سراسری چند نفر بوده ؟
با چه رتبه هایی قبول شدن ؟
آیا بدون پایان نامه ( دوره های آموزش محور ) کسی تونسته ادامه تحصیل بده و یا عضو هیئت علمی بشه ؟
تا جایی که من اطلاع دارم برای هر گرایش حدود 100 نفر ظرفیت دارن ( 10 ، 20 تا بیشتر یا کمتر ) و نیمی از اونا آموزش محور هستند و واحد پایان نامه ندارن،
بچه های کنکور سراسری آموزش محور هم انتخاب کردن یا نه ؟