-
2 ضمیمه
RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!
سلام :قلب:
شاهکار دیگری در راه است..... :چشمک:
امروز متوجه شدم که نسل بعدی RAD Studio در راه است. فعلاً هنوز اطلاعات زیادی در مورد این محصول جدید در دسترس نیست ولی بر طبق برخی خبر ها علاوه بر Delphi و C++ Builder و Prism و InterBase محصول دیگری تحت عنوان HTML 5 Builder به مجموعه RAD Studio اضافه شده است.:لبخندساده:
یک نکته دیگر این است که در متنی که آقای Anders Ohlsson نوشته اند نامی از RAD PHP برده نشده است. حال من نمیدانم که آیا RAD PHP از RAD Studio XE3 حذف شده و یا اینکه زیر مجموعه ای از HTML 5 Builder شده و با آن ترکیب شده است یا نه؟!!! که این مورد هم به زودی مشخص خواهد شد. :متفکر:
همچنین در مورد C++ Builder هم باید گفت که کامپایلرهای ARM و کامپایلر 64 بیتی برای ویندوز(win64) نیز به آن اضافه شده است و تا آنجایی که مشخص است می توانید با آن برنامه های مبتنی بر Android هم بسازید. :متعجب:
توجه داشته باشید که FM2 که نسل بعدی چارچوب FireMonkey هست در RAD Studio گنجانده شده است. نکته بعدی این است که این برنامه به صورت کامل با windows 8 سازگار شده است و در آن امکاناتی برای ساخت برنامه های سازگار با windows 8 (از جمله ظاهر metro) لحاظ شده است. :لبخند:
اما در خصوص Delphi XE3 که آیا کامپایلر ARM به آن اضافه شده یا نه هنوز خبر دقیقی در دسترس نیست. :ناراحت:
توجه داشته باشید که این محصول نسل سوم از سری XE میباشد و بنابر کنفرانسی در برزیل که در سال 2010 برگزار شد آقای David Intersimone اشاره کردند که این نسل از RAD Studio قرار است تا XE5 ادامه یابد.
لطفاً اگر دوستان اطلاعات بیشتری در خصوص RAD Studio XE3 دارند، آنرا در همین تاپیک انعکاس دهند.:کف:
با تشکر...
ضمیمه 91327
https://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
-
نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!
ظاهرا قرار هست از 21 اگوست در هامبورگ آلمان معرفی بشه و همه امکاناتی که دوستمون گفتن توی دلفی هم خواهد بود.
اینم یکسری اطلاعات از خود سایت دلفی:
نقل قول:
See what’s new in RAD Studio XE3
Exciting new versions of Delphi and RAD Studio are coming soon. Be among the first to see what's new in Delphi XE3 and in RAD Studio XE3 – including Delphi, C++Builder, Prism, InterBase and new HTML5 Builder at one of these live launch tour events.
Get ready to develop apps for Windows 8. Learn how to give your existing VCL and FireMonkey apps a new Windows 8 look and functionality. See what's new in FM2, the next generation FireMonkey application platform. And get a first look at the newest member of the RAD Studio family – HTML5 Builder!
-
-
-
دوستان عزیز توجه داشته باشید که این نسخه کامل نیست و تنها چیزی که خیلی به چشم میاد برنامه نویسی برای رابط مترو ویندوز 8 هست.
برای همین قبل از دانلود این حجم با سرعت های چراغ نفتی اینترنت کشورمان حتما به این نکته توجه کنید.
-
این ایمیلی است که برای من آمده :
نقل قول:
- Create Delphi, C++Builder and Prism applications with Windows 8 styling and functionality
- Convert existing VCL and FireMonkey forms to Windows 8 look and behavior with one click
- Add new multimedia functionality to your FireMonkey apps
- Use the new Visual LiveBindings designer to make connections quickly and visually
- Create HTML5 web apps and mobile apps for Android, iOS and more with new HTML5 Builder
- Build Windows 8 apps with WinRT using Prism XE3 in RAD Studio
- Embed InterBase XE3, the low cost zero-admin high performance database, into your Windows 8 applications
...and much more!
-
-
توی سایت در مورد تور معرفی RAD خبری درج شده
http://www.embarcadero.com/world-tour
آیا کسی از دوستان در مورد نحوه شرکت در این تور اطلاعاتی داره؟
کسی قبلا در تورهای مشابه شرکت کرده؟
برای شرکت در این تور شرایط خاصی وجود داره؟
ظاهرا در آنکارا و دبی هم برگزار میشه که به ما نزدیکه. آیا برای ایرانیها (بخاطر تحریم) محدودیتی وجود داره؟
-
شرکت در این نشست ها رایگان نیست و به نظر من اگه کسی بتونه شرکت کنه خوبه ولی با وجود کنفرانس های CodeRage که فیلم آن به راحتی در دسترس قرار می گیرید من خودم(برای خودم) لزومی برای شرکت در این نشستها نمی بینم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nice boy
توی سایت در مورد تور معرفی RAD خبری درج شده
http://www.embarcadero.com/world-tour
آیا کسی از دوستان در مورد نحوه شرکت در این تور اطلاعاتی داره؟
کسی قبلا در تورهای مشابه شرکت کرده؟
برای شرکت در این تور شرایط خاصی وجود داره؟
ظاهرا در آنکارا و دبی هم برگزار میشه که به ما نزدیکه. آیا برای ایرانیها (بخاطر تحریم) محدودیتی وجود داره؟
این صفحه ثبت نام و رزرو تور دبی :
http://forms.embarcadero.com/forms/E...RADLaunchEvent
اصلا اسم ایران رو تو لیست کشورهاش نیاورده ، ولی در هر صورت میشه شرکت کرد ( اسم ایران رو به خاطر تحریم های ایالات متحده نیاورده ) .
به نظر من هم گرفتن بلیط و ... و رفتن به دبی به خاطر فقط معرفی یک محصول نرم افزاری ارزش نداره ، اون هایی که میبینی شرکت میکنن خونشون 2 تا کوچه بالاتر از محل کنفرانس هست ! یا اینکه به نحوی ربطی به پروژه RAD Studio دارن ، یه پولی میدن و انگار اومدن سینما ، نه اینکه 3،4 میلیون خرج کنی آخرش هم تمام اخبار و ویدئو ها رو 2 روز بعد تو نت ببینی !
اگر این تور با نمایشگاه های تکنولوژی دبی مثل Gitex همزمان بود میارزید یه سر بری هم نمایشگاه ، هم تو این کنفرانس شرکت کنی .
-
What's new in Delphi and C++ Builder XE3:
Support for Microsoft Metro/Surface with 2 modes - VCL and FireMonkey.
Entitlements and provisioning (for sandboxed OSX apps)
FMX Actions and FMX Anchors
FMX Layouts
Context Shaders for 3D objects
Textures for 3D objects
Material source for 3D objects
Vector, Vector3D
Matrix, Quaternion3D, Point3D
Importing 3D models for FireMonkey
Windows 8 Gestures
Style Manger for FireMonkey
Virtual Keyboard support
Audio and Video Capture of some sort,
Motion Sensor, GPS and Location (good for sending location of Software Pirates)
DirectX10 supported
SQLite driver as new driver for DBX
Live Bindings Wizard
Support for Mac requires XCode and Windows PC connected to debug.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MohsenB
What's new in Delphi and C++ Builder XE3:
Support for Microsoft Metro/Surface with 2 modes - VCL and FireMonkey.
Entitlements and provisioning (for sandboxed OSX apps)
FMX Actions and FMX Anchors
FMX Layouts
Context Shaders for 3D objects
Textures for 3D objects
Material source for 3D objects
Vector, Vector3D
Matrix, Quaternion3D, Point3D
Importing 3D models for FireMonkey
Windows 8 Gestures
Style Manger for FireMonkey
Virtual Keyboard support
Audio and Video Capture of some sort,
Motion Sensor, GPS and Location (good for sending location of Software Pirates)
DirectX10 supported
SQLite driver as new driver for DBX
Live Bindings Wizard
Support for Mac requires XCode and Windows PC connected to debug.
منبع رو هم ذکر کنید ...
اون دوستانی که میگفتن دلفی مرده و ... کجان ؟!
دلفی اینقدر تو حوزه برنامه نویسی پیشرفت کرده و قابل اطمینان شده Embarcadero زده تو خط کارهای 3D و ... به عنوان قابلیت های جدید !
-
نقل قول:
اون دوستانی که میگفتن دلفی مرده و ... کجان ؟!
اینجا!:لبخند: البته بنده هیچ وقت نگفتم دلفی مرده، هرچند بنده خدا بعد از اون اتفاقات بورلند و GodeGear و ... شدیدا رو به موت بود ولی خوب خدا رو شکر Embarcadero مسیر درستی رو در پیش گرفته و یه تنفس مصنوعی به دلفی داده. اما من قبلا گفتم که دلفی تو ایران مرده و هنوزم فکر می کنم که دلفی برای رسیدن به جایگاهی که 7-8 سال پیش تو ایران داشت راه خیلی سختی داره.
نقل قول:
دلفی اینقدر تو حوزه برنامه نویسی پیشرفت کرده و قابل اطمینان شده Embarcadero زده تو خط کارهای 3D
بدون شک خریدن DXScene و توسعه FM کار قشنگی بود، اما FM از نظر سه بعدی performance خیلی بالایی نداره، به نظر من بیشتر شبیه یه جهش بعد از VCL برای توسعه UIه. بدون شک برای فضاهای سه بعدی سنگین هنوز کارکردن با خود DirectX یا OGL بهتره، اما برای کارای کوچیک مثل بازیای ساده یا Data Visualization خیلی کاربردیه. از نظر توسعه UI هم که فوق العادست، انشاا... این RTF Inline هم تو این نسخه ساپورت بشه. اما این امکان در کنار امکان کامپایل کردن کد برای پلتفرمای مختلف ترکیب فوق العاده ای بوجود آورده که فکر کنم این روزا تو دنیا خاطرخواه زیاد داره.
-
واقعاً نمیدونم چی بگم، چنین پیشرفتهایی در مدت یک سال واقعاً فوق العاده است. فکر می کنم که کار به جایی رسیده که کسانی که به عنوان شغل صبح تا شب با دلفی سر و کله می زنند از شمار قابلیت هایی که در هر نسخه جدید به دلفی اضافه میشه جا می مانند.
فقط از دوستانی که نسخه Beta را استفاده کرده اند یک سوال دارم که آیا Right To Left Direction در FireMonkey لحاظ شده است یا خیر به عبارتی دیگر آیا کنترلها از راست به چپ پشتیبانی می کنند؟
نقل قول:
هنوزم فکر می کنم که دلفی برای رسیدن به جایگاهی که 7-8 سال پیش تو ایران داشت راه خیلی سختی داره.
فکر می کنم که این مشکل با نوشتن چند کتاب و مقاله و ساخت چند مالتی مدیا در مورد نسخه های جدید حل بشه. در این موارد هم اگر یک حامی درست و حسابی پیدا بشه که حمایت کنه من یکی که کاملاً آماده ام.
-
سلام
در مورد RAD PHP چیزی ذکر نشده ؟
توی نسخه XE که قابلیتrtl رو ندیدم !
rtl توی XE2 , XE3 اضافه نشده ؟
-
منم یه سوال دارم اینکه تو C++builder جدید، از مکروها در code completion پشتیبانی میشه یا نه؟ منظورم اینه که ctrl+space برای عباراتی که با define تعریف میشن کار میکنه یا نه؟ خیلی برام مهمه. کار سختی نیست نمیدونم چرا تا حالا درستش نکردن. یعنی اندازه ی devC++ هم نیست؟
چطور میشه بهشون گفت که این قابلیت ها رو اضافه کنن؟ موافقین لیستی از درخواستهامون رو براشون بفرستیم؟ (البته دقیقا نمیدونم چطور)
__________________________________________________ ___________
با تشکر از همه ی دوستانی که شرکت میکنن و اطلاعات میدم مخصوصا آقا شاهین برای شروع تاپیک.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Ananas
منم یه سوال دارم اینکه تو C++builder جدید، از مکروها در code completion پشتیبانی میشه یا نه؟ منظورم اینه که ctrl+space برای عباراتی که با define تعریف میشن کار میکنه یا نه؟ خیلی برام مهمه. کار سختی نیست نمیدونم چرا تا حالا درستش نکردن. یعنی اندازه ی devC++ هم نیست؟
[/SIZE]
اگه ممکن هست در مورد Ctrl + Space توضیح بدید.
در ++Visual C مجموعه Microsoft Visual Studio 2010 مانند C++builder در دلفی XE همچین چیزی رو لااقل من نتونستم پیدا کنم(Ctrl + Space) !?؟
-
نقل قول:
اگه ممکن هست در مورد Ctrl + Space توضیح بدید.
در ++Visual C مجموعه Microsoft Visual Studio 2010 مانند C++builder در دلفی XE همچین چیزی رو لااقل من نتونستم پیدا کنم(Ctrl + Space) !?؟
وقتی شما یک دستور که تعریف شده رو شروع میکنید به نوشتن وقتی ctrl+space رو میزنید یه لیستی براتون نمایش میده که عبارات تعریف شده هست و شما میتونید از تو لیست انتخاب کنی و تا آخر تایپ نکنی و خودش بقیشو با رعایت حروف بزرگ و کوچیک برات کامل کنه. یا مثلا برای کلاس یا اشاره گر بعد از گذاشتن نقطه و یا -> لیست متدهای کلاس رو براتون میاره و میتونید انتخاب کنید. چه چیزشو توضیح بدم؟ فکر میکنم واضحه. تو ویزوال استودیو برای C++ فقط پروژه های Win32 , کنسول ctrl+space دارن و خیلی هم عالی کار میکنه ولی تو MFC و فرم و اینجور چیزا برای C++ این قابلیت کار نمیکنه قبلا برای vs 2008 بود ولی تو vs 2010 همونم حذف کردن. تو C++builder هم تو فایل های .cpp کار میکنه و معمولا با فایل های .h مخصوصا که بیرون از پوشه ی پروژه ذخیره شده باشه مشکل داره و کار نمیکنه و کلا هم برای مکروهای define تعطیله (تو C++builder نه تو vs، تو vs تو پروژه win32 یا کنسول ctrl+space عالی هست. تو dev C++ هم define ها رو لیست code completion اش نمایش میده و از نظر من خوبه).
از دوستانی که زبان خارجیشون خوبه می خوام تا کمک کنن تا به سازندگان delphi و C++builder پیشنهاد بدیم لیست اوامرمون رو:لبخند:. جدی میگم برام مهمه. دوستان دیگه هم انظاراتشون رو از ورژن جوید بگن به شخصه دوست دارم بدونم. اگه لازمه تو یک تاپیک جدا باشه دست مدیران رو میبوسه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Ananas
وقتی شما یک دستور که تعریف شده رو شروع میکنید به نوشتن وقتی ctrl+space رو میزنید یه لیستی براتون نمایش میده که عبارات تعریف شده هست و شما میتونید از تو لیست انتخاب کنی و تا آخر تایپ نکنی و خودش بقیشو با رعایت حروف بزرگ و کوچیک برات کامل کنه. یا مثلا برای کلاس یا اشاره گر بعد از گذاشتن نقطه و یا -> لیست متدهای کلاس رو براتون میاره و میتونید انتخاب کنید. چه چیزشو توضیح بدم؟
منم در مورد همین مشکل سوال در تکمیل سوال شما سوال پرسیدم : که چرا این امکان در ++Visual C و C++ builder در مجموعه دلفی نداریم؟
-
منظورتون دلفی هست ؟ چرا نداریم اتفاقا دلفی خیلی بهتر و کامل تر و مخصوصا سریعتر اجرا میکنه و به نظر من مشکلی نداره. تو option از منو tool برو به قسمت editor option و بعد code insigt و تیک هاش رو فعال کن. مشکل تو C++ هست. فکر میکنم منظورتون رو درست نفهمیدم. بالاخره تو کدوم مشکل وجود داره تو دلفی یا C++ ?
-
سلام
یک خبر خوب برای برنامه نویسان دلفی : طبق خبری که آقای JT (John Tomas) در وبلاگ خودشون قرار داده اند مشخص شده که کامپایلری مبتنی بر ARM برای ساخت برنامه ها برای iOS و Android در دلفی هم گنجانده شده است و آنطور که مشخص است دیگر برای ساخت برنامه های مبتنی بر iOS به Free Pascal نیازی نیست. برای خواندن این خبر می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://blogs.embarcadero.com/jtembar...e3-and-beyond/
-
نقل قول:
مشخص شده که کامپایلری مبتنی بر ARM برای ساخت برنامه ها برای iOS و Android در دلفی هم گنجانده شده است و آنطور که مشخص است دیگر برای ساخت برنامه های مبتنی بر Android به Free Pascal نیازی نیست.
عالیه ؛ با توجه به اینکه گفته Memory Management هم در همین نسخه تکمیل شده و قابلیت هایی مثل Automatic Reference Counting در حال حاظر اضافه شده و طراحی رابط کاربری به صورت مستقل و فابلیت استفاده از سخت افزارهای تلفن همراه مثل سنسورهای GPS Accelerometers , Gyros, Camera و ...
واقعا هیجان انگیزه ، اگر XE3 نسخه پایداری باشه و باگ زیادی نداشته باشه بی شک بهترین نسخه RAD Studio و بویژه Delphi تا الان خواهد بود .
-
نقل قول:
عالیه ؛ با توجه به اینکه گفته Memory Management هم در همین نسخه تکمیل شده و قابلیت هایی مثل Automatic Reference Counting در حال حاظر اضافه شده و طراحی رابط کاربری به صورت مستقل و فابلیت استفاده از سخت افزارهای تلفن همراه مثل سنسورهای GPS Accelerometers , Gyros, Camera و ...
میشه بیشتر توضیح بدید؟
-
سلام
Infos on first world tour event in Hamburg 08/21/12
What will be new in XE3
FM 2
+ X-Plattform-Actions
+ Layouts and Anchors
+ Multimedia additions (video and audio player)
+ Bitmap based styles (pixelperfect)
+ external (distributable) style designer
+ stylable windows
+ Buttonstyle lookup
+ services framework
+ simple localization designer
+ improved styleeditor (better integration with structure view)
+ helper components for management of material textures
+ touch support (source compatible with VCL)
+ Mountain Lion enabled (choosable UI style)
+ stabilised performance improoved
+ Mac AppStore support (including codesigning)
- probably still no "laserlines" when alligning components in the FM
form editor
- no RichEdit no Webbrowser compoment
+/- FMX-VCL-integration is still not officially supported
Metropolis
This seem to be application templates for the two Win8UI-styles - also
contains a wizard to convert VCL forms in Windows 8 UI style like VCL forms
+ Fat Finger Touch
+ Sensoring framework
+ Live Tile support
Visual Live Bindings
+ much easier customization of live bindings via a new designer
Datasnap
+ bugfixes
- no functional extension
- no word of Datasnap server deployment on Linux ("Is this still on the
roadmap?")
XE3 will be released within this quarter
Mobile Studio will probably be release Q1/2013
64-BIT C++ compiler will be expected in Q4/2012
Until Mobile Studio no ARM support
HTML5 Builder is the new name for a much modified RAD PHP
- it now supports code completion for Javascript
- as it looked mobile support is much improved
"Caramba"
Mobile Studio will be a seperate product from RAD Studio XE3. It should
be included in All-Access. Could this please be officially affirmed by
some Embarcadero representative?
Disclaimer: This is my interpretation of the very good performance of
Mr. Eissing and Breuning. It could be that I missinterpreted.
from embarcadero.non-technical newsgroup.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SAASTN
بدون شک خریدن DXScene و توسعه FM کار قشنگی بود، اما FM از نظر سه بعدی performance خیلی بالایی نداره، به نظر من بیشتر شبیه یه جهش بعد از VCL برای توسعه UIه. بدون شک برای فضاهای سه بعدی سنگین هنوز کارکردن با خود DirectX یا OGL بهتره، اما برای کارای کوچیک مثل بازیای ساده یا Data Visualization خیلی کاربردیه. از نظر توسعه UI هم که فوق العادست، انشاا... این RTF Inline هم تو این نسخه ساپورت بشه. اما این امکان در کنار امکان کامپایل کردن کد برای پلتفرمای مختلف ترکیب فوق العاده ای بوجود آورده که فکر کنم این روزا تو دنیا خاطرخواه زیاد داره.
با شما موافقم ...به نظر من نمیشه با اون 2 تا غول مقایسه کرد ...ولی از نظر گرافیکی پیشرفت فوق العاده ای کرده . راحتی کار با اون ..کم شدن کدنویسی (نسبت به .net ) قابل استفاده بودن در mac ,.....
واقعا این پیشرفت در 1 سال برای Embarcadero عالی بوده .و دوباره یه پایه قابل اطمینانی داره بوجود میاد برای زبان های Native Code .
-
-
سلام
از نکات مهمی که از این ویدئو می توان برداشت کرد:
- این که RAD PHP با HTML 5 Builder ترکیب شده است(واقعاً خیلی باحال بود)!!! :چشمک::لبخند:
- در مورد فایر مانکی من خاصیت های BiDiMode و RightToLeft را در مورد کنترل ها نتوانستم مشاهده کنم که احتمال می دهم که هنوز پشتیبانی از راست به چپ به FMX اضافه نشده است. البته هنوز نمی توانم در مورد پشتیبانی نکردن FMX از راست به چپ به قطعیت صحبت کنم.:متفکر:
- از نکات جالبی که واقعاً مرا حیرت زده کرد قابلیت Visual Live Binding است که کار با آن بارها راحت تر از قابلیت Live Bindings در XE2 است.:لبخند:
- ساخت برنامه های مبتنی بر Metro در RAD Studio XE3 بسیار آسان است و بر خلاف آنچه که تصور می کردم به دانش خاصی نیاز ندارد و بدون شک هنوز هیچ محیط دیگری نتوانسته به خوبی RAD Studio XE3 این قابلیت را در اختیار کاربران قرار دهد حتی Microsoft Visual Studio!!! :لبخند:
-
نقل قول:
توی نسخه XE که قابلیتrtl رو ندیدم !
rtl توی XE2 , XE3 اضافه نشده ؟
rtl یا به عبارتی RunTime Library به طور مستقیم یک قابلیت نیست بلکه تغییرات و اضافه شدن ویژگی هایی به کتابخانه ها است. خوب طبیعی است که در هر نسخه با تغییرات و اضافه شدن ویژگی هایی به نسخ جدیدتر مواجه خواهیم شد که این مورد در تمامی نسخ دلفی صدق می کند. بزارین کمی بیشتر توضیح بدم. یک برنامه دلفی برای این که بتونه کارهایش رو انجام بده به تعداد بسیار زیادی تابع و روال و ... وابسته است که در هر نسخه دلفی کلاسها، روالها و توابع زیادی به دلفی اضافه می شه. به عنوان مثال در دلفی 2010 یونیتی با نام IOUtils اضافه شد که از آن به راحتی می توان برای جستجوی دایرکتوریها و فایلها و موارد دیگر استفاده کرد که کار را بسیار راحت تر می کرد. این مثال را می توان به عنوان اضافه شدن یک ویژگی به RTL مطرح کرد! OK؟؟؟ :چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
شاهین عشایری
rtl یا به عبارتی RunTime Library به طور مستقیم یک قابلیت نیست بلکه تغییرات و اضافه شدن ویژگی هایی به کتابخانه ها است. خوب طبیعی است که در هر نسخه با تغییرات و اضافه شدن ویژگی هایی به نسخ جدیدتر مواجه خواهیم شد که این مورد در تمامی نسخ دلفی صدق می کند. بزارین کمی بیشتر توضیح بدم. یک برنامه دلفی برای این که بتونه کارهایش رو انجام بده به تعداد بسیار زیادی تابع و روال و ... وابسته است که در هر نسخه دلفی کلاسها، روالها و توابع زیادی به دلفی اضافه می شه. به عنوان مثال در دلفی 2010 یونیتی با نام IOUtils اضافه شد که از آن به راحتی می توان برای جستجوی دایرکتوریها و فایلها و موارد دیگر استفاده کرد که کار را بسیار راحت تر می کرد. این مثال را می توان به عنوان اضافه شدن یک ویژگی به RTL مطرح کرد! OK؟؟؟ :چشمک:
مرسی شاهین جان ولی منظور من Right To Left بود:لبخند:
-
الآن تمام این قابلیت هایی که میگید, برای سی پلاس پلاس بویلدر هم بوجود اومده دیگه.
درسته؟
یعنی تمام کارهایی که روی دلفی انجام میدهند رو, بر روی سی پلاس پلاس بویلدر هم انجام میشه.
با این حساب, من موندم که چرا دلفی اینقدر سر و صدا کرده, ولی حرف زیادی از سی پلاس پلاس نیست؟
شاید به خاطر این باشه که اینجا تاپیک مربوط به دلفی هستش ... !
کسی دلیلش رو میدونه؟
-
نقل قول:
الآن تمام این قابلیت هایی که میگید, برای سی پلاس پلاس بویلدر هم بوجود اومده دیگه.
بله این قابلیت ها در سی پلاس پلاس بیلدر هم وجود داره!
نقل قول:
یعنی تمام کارهایی که روی دلفی انجام میدهند رو, بر روی سی پلاس پلاس بویلدر هم انجام میشه.
می توان گفت بله.
نقل قول:
با این حساب, من موندم که چرا دلفی اینقدر سر و صدا کرده, ولی حرف زیادی از سی پلاس پلاس نیست؟
طبیعی است که Delphi نسبت به C++ Builder در میان کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردار است چون برنامه نویسی با آن راحت تر است. از طرفی هم بعضی از شرکتهای شخص ثالث هم محصولات خود را فقط برای دلفی می سازند و کمتر روی BCB تمرکز می کنند. مثل RemObject و موارد دیگر. البته این طوری ها هم که فکر می کنید نیست چون C++ Builder هم کاربران زیادی دارد (به عنوان مثال در کشورهایی مثل روسیه، چین، امریکا و ...).
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MohsenB
برای دوستانی که نتونستند از روش های غیر معمول! ببینند فیلم را :
http://www.mediafire.com/?kqrj5k8z6q0qggl
-
عجب ذوق زدگی کاذبی اینجا مشاهده میشه! ما که جز یک مشت اراجیف و وعده وعید های بی سر و ته چیزی در این نسخه مثلا جدید ندیدیم!!
پشتیبانی از iOS حذف شده.
تولید نرم افزار مبتنی بر ویندوز 8 فقط در حد حرفه؛ چیزی از APIهای این ویندوز و قابلیت های جدیدش پشتیبانی نمیشه، فقط رفتن یک رابط کاربری موزاییکی شبیه رابط مترو ویندوز 8 درست کردند. یعنی حتی این UI موزاییکی هم Native نیست، بلکه شبیه سازی مسخره ای از UI ویندوز هست.
باگ های متعدد FM همچنان پابرجا ست.
پشتیبانی از Right-to-Left در FM کاملا تعطیل شده.
چیز خاصی به کامپایلر دلفی اضافه نشده
تازه وعده دادند که بهار سال آینده یک نسخه جدید ارائه می کنند که مثلا ازسیستم عامل های موبایل (اندروید و iOS) پشتیبانی کنند. البته در اون زمان کاربر باید برای خرید نسخه جدید پول بده، و این قابلیت ها به صورت رایگان در اختیار خریداران XE3 قرار نمیگیره. بماند که اینها وعده حذف نیازمندی به FreePascal برای تولید برنامه های iOS را هم تا بهار امسال برای XE2 داده بودند، که بهش عمل نکردند. الان دارند ملت رو گیر میارند که، باور کنید این دفعه اگر پول بدید، حتما تا بهار درستش می کنیم! چیزی جز حرف های کشک در این آگهی ها و کنفرانس ها ارائه نشد.
نقل قول:
این که RAD PHP با HTML 5 Builder ترکیب شده است(واقعاً خیلی باحال بود)!!! :چشمک::لبخند:
الله اکبر؛ چی با حال بود؟! HTML 5 Builder صرفا یک تغییر نام مسخره دیگه برای RAD PHP (همون Delphi for PHP سابق) هست که چندتا چیزش آپدیت شده. چیز جالب انگیزناکی درش نمی بینم.
نقل قول:
با شما موافقم ...به نظر من نمیشه با اون 2 تا غول مقایسه کرد ...ولی از نظر گرافیکی پیشرفت فوق العاده ای کرده . راحتی کار با اون ..کم شدن کدنویسی (نسبت به .net ) قابل استفاده بودن در mac ,.....
فایرمانکی و مقایسه با OpenGL و DirectX؟! اصلا مگه کارکرد FireMonkey مشابه OpenGL یا DirectX هست که حالا بشه یا نشه اونا رو با هم مقایسه کرد؟! FireMonkey یک کتابخانه تولید رابط گرافیکی مبتنی بر GPU هست که در پیاده سازی خودش از DirectX و OpenGL استفاده میکنه؛ یعنی این کلاس ها و متدهای مختلف FireMonkey آخرش تعدادی تابع DirectX یا OpenGL (بستگی به پلت فرم مورد استفاده داره) را فراخوانی می کنند. پس اصلا مقایسه اینها با هم بی معنی هست.
روز خوش
-
سلام
خیلی خوشحالم که دوباره سری به این سایت زدید. :قلب:
نقل قول:
تازه وعده دادند که بهار سال آینده یک نسخه جدید ارائه می کنند که مثلا ازسیستم عامل های موبایل (اندروید و iOS) پشتیبانی کنند. البته در اون زمان کاربر باید برای خرید نسخه جدید پول بده، و این قابلیت ها به صورت رایگان در اختیار خریداران XE3 قرار نمیگیره. بماند که اینها وعده حذف نیازمندی به FreePascal برای تولید برنامه های iOS را هم تا بهار امسال برای XE2 داده بودند، که بهش عمل نکردند. الان دارند ملت رو گیر میارند که، باور کنید این دفعه اگر پول بدید، حتما تا بهار درستش می کنیم! چیزی جز حرف های کشک در این آگهی ها و کنفرانس ها ارائه نشد.
ببخشید میشه منبعتون رو هم ذکر کنید؟!!!
آپدیت این پست:
خودم منبع این خبر رو پیدا کردم (پستی که شخصی با نام Bunny نوشته):
http://delphihaters.blogspot.co.uk/2...elphi-xe3.html
ولی به نظر من از آنجایی که هنوز اطلاعات زیادی در مورد Delphi منتشر نشده زیاد نمی توان به این پستها اعتماد کرد. باید کمی صبر کرد تا این ابهامات رفع شود!!!
ولی طبق جستجوهایی که انجام دادم به یقین رسیدم که فعلاً خبری از Android نیست! :اشتباه:
-
نقل قول:
ببخشید میشه منبعتون رو هم ذکر کنید؟!!!
http://www.deltics.co.nz/blog/?p=1062
http://blogs.embarcadero.com/jtembar...e3-and-beyond/
نقل قول:
Our next generation mobile solutions are still in development
نقل قول:
*Access to mobile beta requires an active XE3 Professional Edition or higher developer license
نقل قول:
باید کمی صبر کرد تا این ابهامات رفع شود!!!
:لبخندساده: کدوم ابهامات؟! ابهامی باقی نمونده.
-
نقل قول:
یعنی حتی این UI موزاییکی هم Native نیست، بلکه شبیه سازی مسخره ای از UI ویندوز هست.
اگر Native نیست یعنی میشه از اون در ویندوز XP و 7 هم استفاده کرد؟ به عبارتی دیگه لزومی نداره که این مدل از برنامه رو حتماً در Windows 8 اجرا کنیم؟
-
-
درود به همه
نقل قول:
عجب ذوق زدگی کاذبی اینجا مشاهده میشه! ما که جز یک مشت اراجیف و وعده وعید های بی سر و ته چیزی در این نسخه مثلا جدید ندیدیم!!
من یکی که با خوندن این یک خط ده سال پیر شدم شما رو نمی دونم.
با این حال چقدر میشه به این نسخه به قول آقای کشاورز جدید امید وار بود ؟؟
-
نقل قول:
با این حال چقدر میشه به این نسخه به قول آقای کشاورز جدید امید وار بود ؟؟
برای مایی که پولی بابتش نمیدیم، چیز بدی نیست، حداقلش یه آپدیت برای دلفی XE2 محسوب میشه؛ چهار تا باگ توش فیکس شده، Live Binding به سلامتی توش مثل بچه آدم کار میکنه. مابقی چیزها هم مثل سابق هست. اون بدبختی که سالی چند صد تا چند هزار دلار بابت این اسباب بازی دور میریزه، باید یه فکری به حال خودش و جیبش بکنه. تازه باید شش ماه دیگه یه پول قلمبه دیگه هم بده که چیزهای وعده داده شده رو تحویل بگیره. البته اگه تا اون زمان اصلا چیزی برای تحویل آماده باشه. اگر هم تحویل داده بشه، باید یارو یکی دو سال دیگه هم برای نسخه های بعدی پول بده، تا شاید در XE4 یا XE5 این قابلیت های جدید قابل استفاده بشند. چون Embarcadero عادت کرده به تحویل قابلیت های جدید غیر قابل استفاده در یک نسخه، و سپس تکمیل اون در نسخه های بعدی (البته با دریافت هزینه)؛ مثل جنریکس، فایرمانکی، لایو بایندینگ، و سایر چیزهای جدیدید که در این چند ساله عرضه کردند. از همه بدتر اینه که این شرکت مشتریان خودش رو "چیز" فرض میکنه، و هر سال سعی میکنه با ایجاد ابهامات مختلف و عدم نشر اخبار شفاف درباره محصولاتش، مشتریان را به نوعی منتظر نگه داره و ترغیب شون کنه که نسخه جدید رو بخرند. مثل همین نسخه XE2 که با وجود تغییرات عمده در امکانات این نسخه و نحوه پیاده سازی آنها، تا چند روز مانده به انتشار نسخه جدید حاضر نشدند حقیقت را به مشتریان بگن. مدیران این شرکت اسکول تر مدیران بورلند خدا بیامرز نباشند، عاقل تر از اونها هم نیستند!
-
سلام به استاد عزیز جناب کشاورز
خوشحال شدیم از اینکه دوباره یه سری زدید .
فکر میکنم با توضیحاتی که دادید و نوع نگاهتون، زیاد با دلفی دیگه حال نمیکنید. حتی ممکنه زبان برنامه نویسی تون رو هم عوض کرده باشید.
اما برام جالب بود : اولین بار بود بعد این چند سال با این نوع ادبیات پست دادید :قلب::خجالت:
...