1 ضمیمه
بخش دوم آشنایی با ISA Server 2006
بخش دوم آموزش هم آماده شد که لینک دانلود آن را قرار می دهم. بازم از دوستانی که با این نرم افزار کار کردند و به آن مسلط هستند درخواست می کنم که ایرادات را حتما بگن.
نقل قول: کار با ISA Server
بله isa روی domain نصب میکنم brows که میکنک نام server را add میکنم بعد که next
میکنم میزنه
a connection to the specified configuration storage server could not be established
this may be because the local computer needs to be added to the managed isa servers computer set
error code 0*8007203a
the server is not operational
خواهشن کمک کنید
mamnon ke hich kas javab mano nadadddddddd
چرا مبحث ISA را ادامه نمی دهید؟
آقا بی زحمت اینجا را راه بندازید دیگه من که غیر از اینجا با جاهای دیگه که مطالب ISA گذاشتند حال نمی کنم.اینجا مطالبش خیلی مفید و جامع تره از این نظر که به حاشیه نرفته و اصل مطلب ادا شده.
با سلام
من ISA را برای اشتراک اینترنت تنظیم کرده ام اما خطای 403 صادر می شود.
لطفاً راهنمائی کنید.
با تشکر
manam hamin moshkel daram yeki komak kone
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA
با سلام
براي باز كردن آدرس Ftp.azarakhsh.ws پيغام زير صادر مي شود.
با توجه به اينكه تمامي پروتكل ها رو هم Allow كردم.
با تشكر
Explanation: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
Try the following:
<LI id=L_default_6>Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion. <LI id=L_default_7>Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
If you are still not able to view the requested page, try contacting your administrator or Helpdesk.
Technical Information (for support personnel)
<LI id=L_default_11>Error Code: 502 Proxy Error. The login request was denied. The logon account might have been disabled or logon information might have changed. Log on again to verify that the information was typed correctly. If the problem continues, report the problem to the administrator of the Internet server you are requesting. (12015) <LI id=L_default_12>IP Address: 64.92.172.178 <LI id=L_default_13>Date: 2008/10/28 08:06:07 ب.ظ [GMT] <LI id=L_default_14>Server: isaserver.cms.ac
Source: proxy
لطفاً بگيد چكار كنم..... خيلي كارم گيره؟
سلام
اینجا هم منبع بسیار خوبی برای Isa هست :
http://www.isa-server.blogfa.com/
بای
لطفا لینک های آموزش آیزا 2006 رو قرار دهید
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز در مورد این مقالات بسیار مفید
بی صبرانه منتظر سری بعدی این آموزش ها می با شم
اگر امکانش هست میشه اون رو برای من email کنین : parsian_313@yahoo.com
با تشکــــــــــــــــــــــ ـــر فراوان !
بی صبرانه منتظر سری بعدی این آموزش ها می با شيم
fa_ganj@yahoo.com
با سلام خدمت دوستان عزيز.
از اين که اين بحث مورد استقبال قرار گرفته بسيار خوشحالم و بابت غيبت طولاني که دليلش امتحان کارشناسي ارشد بود معذرت خواهي مي کنم و از امروز دوباره با تمام قوا اين بحث را به کمک ساير دوستان و اساتيد گرامي ادامه خواهيم داد. اميدوارم که بتونيم يک کار خوب را به انجام برسانيم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
ramkly
با سلام خدمت دوستان عزيز.
از اين که اين بحث مورد استقبال قرار گرفته بسيار خوشحالم و بابت غيبت طولاني که دليلش امتحان کارشناسي ارشد بود معذرت خواهي مي کنم و از امروز دوباره با تمام قوا اين بحث را به کمک ساير دوستان و اساتيد گرامي ادامه خواهيم داد. اميدوارم که بتونيم يک کار خوب را به انجام برسانيم.
سلام
من تازه آموزش های شما رو خوندم و بسیار کمکم کرد از شما خیلی ممنون هستم.
لطفا اگه وقت دارید دوباره فعالیت در این تاپیک رو شروع کنیم تا همه ی دوستان استفاده کنند.
با تشکر فراوان.
سلام ممنونم از اموزش تون .اگر ممکنه ادامه بدید که بی صبرانه منتظرم . با سپاس
سلام مرسی از زحمتی که میکشید
بعد از isa فکر کنم دیگه باید برید سروقت TMG