-
بحث در مورد جام جهانی 2010
دوستان میتونند در مورد جام جهانی 2010 در این تاپیک به گفتگو بپردازند.
:لبخندساده:
خودم اول شروع میکنم.
به نظر من یکی از بهترین تیم ها (از روز اول جام جهانی تا امروز) ، تیم آلمان بود.
بازی خیل خوب و روونی انجام داد.
یکی از پاهای فینال امسال، به نظر من آلمان هستش.
-
نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010
خدایی آلمان هم بازیش قشنگ بود هم مربیش(خوشتیپ :تشویق:)
کلا خوشم میاد از کشوری که بازیکنای تیمش جوون و پر انرژین.
علی رغم اینکه تیم انگلیس رو خیلی دوست دارم اما جای تاسف داره. :ناراحت: به نظر من دلیل افت بازی انگلیس مربیش بود. من هم اگه جای بازیکناش بودم با یه همچین مربی بداخلاق و اخمویی و اون همه صدای شیپور وحشتناک از چهار طرف مسلما کاری از پیش نمیبردم. حالا نحوه برخورد نیمکت نشین ها و مربی آلمان با بازیکناش رو ببینید کلی روحیه گل زنی و تحرک رو افزایش میده. :تشویق:
ایتالیا هم تیم قوی و خوبی هست اما خیلی گوشتشون تلخه :شیطان:
خلاصه هیشکی نفهمید من طرفدار کجام :متعجب:
زیاد جدی نگیرید حالتونو ببرید. :قلب:
-
اگه دوستان موافق باشند؛ یه نظر سنجی هم به این تاپیک اضافه کنیم؛ درمورد اینکه طرفدار کدام تیم هستید.
-
نقل قول:
خلاصه هیشکی نفهمید من طرفدار کجام :متعجب:
مهم نیته:لبخند:
پس فرانسه چی؟
خودم میگم فرانسه درسته بازی اول مساوی کرد ولی همیشه همه ی تیما بازی اول خراب میکنند( آلمان در عوض بازیهای بعدی گند میزنه:لبخند:) در کل فقط فرانسه......
-
فینال اسپانیا -برزیل
سومی انگلیس
اسپانیا تیمش کامل کامله هیچی کم نداره
-
بازی آلمان - استرالیا قشنگ بود اما گزارشگر حالمو بهم می زد:عصبانی++:
پشت سر هم می گفت استرالیا آبروی آسیا رو برد باید تیم اقیانوسیه می موند:قهقهه:
فکر کنم کشورمون ایران با جام جهانی نرفتنش آبروی آسیا را خرید:لبخند:
بازیکنان پیر استرالیا به جام جهانی رفتند ما...
خوش باشید
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
REZAsys
همیشه همه ی تیما بازی اول خراب میکنند
درست مثل هنرپیشه رزمی کار (فرانکی) که اول خوب کتک میخوره بعد طرفو آسفالت میکنه :لبخند:
-
منم از آلمان خوشم اومده
هلند هم بد نيست
-
نقل قول:
علی رغم اینکه تیم انگلیس رو خیلی دوست دارم اما جای تاسف داره. به نظر من دلیل افت بازی انگلیس مربیش بود.
جون تو این جمله رو از پستت حذف کن هر کی بیاد و ببینه خدای نکرده ازت میخنده . خب برادر من انگلیس با کدوم مربی تا این اندازه خوب بوده ؟؟؟ اریکسون ، یا جناب مک دونالد که در بحرانی ترین شرایط انگلیس داشت با دافش زیر چتر صورتی استراحت میکرد . به قول ونگر انگلیس الان داره با نسل طلایی خودش در جام جهانی بازی میکنه . بعد شما میای میگی کاپلو .............
البته فکر کنم شما بازی رو ندیدی . چون توی اون بازی اشتباه وحشتناک گرین دروازه بان انگلیس باعث شد انگلیس گل بخوره . واقعا اگه یکی از بچه های کوچه ی ما رو به جای دروازه بان واسه انگلیس گذاشته بودن اون توپ رو میگرفت . انگلیس همیشه از نداشتن دروازه بان رنج میبره . یه مدت هم قرار بود آلمونیا پاسپروت انگلیسی بگیره که ظاهرا نشده .
نقل قول:
ایتالیا هم تیم قوی و خوبی هست
شک نکن .
نقل قول:
آلمان در عوض بازیهای بعدی گند میزنه
کاملا باهات موافقم . آلمان تو بازی با استرالیا یه بازی یه طرفه رو انجام میداد ولی در مقابل صربستان و مخصوصا غنا محک میخوره . البته آلمان هم شده یه تیم اینترنشنال . اوزیل و خدیرا و کاکائو و پودولسکی و کلوزه و ماریو گومز و و و و و ................:قهقهه:
نقل قول:
بازی آلمان - استرالیا قشنگ بود اما گزارشگر حالمو بهم می زد
پشت سر هم می گفت استرالیا آبروی آسیا رو برد باید تیم اقیانوسیه می موند
فکر کنم کشورمون ایران با جام جهانی نرفتنش آبروی آسیا را خرید
بازیکنان پیر استرالیا به جام جهانی رفتند ما...
خوش باشید
واقعا بهترین نظر تا اینجای تاپیک همین بود .
من که طرف ایتالیا هستم . اسپانیا و انگلیس و از این قبیل هنوز خیلی باید کار کنن تا به ایتالیا برسن .
-
یه چیز جالب،
توی P30World یه نظر سنجی گذاشته بودن که از چه تیمی متنفر هستید؛ فکر میکنید چه تیمی بیشتر رای آورده بود؟
اول آلمان بود بعد انگلیس
:لبخند:
-
نقل قول:
اول آلمان بود بعد انگلیس
البته توی نظر سنجی یه سایت معتبر خارجی آلمان همچنان پیشتاز بود و بعدشم فرانسه بود .
-
تیم فقط هلند
ایتالیا که نهایت از گروهش بیاد بالا دیگه کاری نمی تونه بکنه
فرانسه هم که هیچی
آلمان هم خوب بود به نظرم یه پای فینال همین آلمان باشه
باید دید اسپانیا چه طور بازی می کنه تو کنفدراسیون ها که به آمریکا باخت
تیم خوبی داره ولی من فکر نمی کنم قهرمان شه
-
نقل قول:
آلمان هم خوب بود به نظرم یه پای فینال همین آلمان باشه
من واقعا نمیدونم چرا اینقدر بعضی از دوستان سطحی نگر هستن . آلمان که دوتا گل زد به یه تیم اهل اقیانوسیه ( گرچه اسمش هست که از آسیا اومده ) . دوتا گل هم که بعد از اون اخراج الکی زدن . واقعا مدافعان استرالیا ته خنده بودن . بازیکن مقابلش رو ول میکرد میرفت بازیکن مجاور رو میگرفت . آخه به این میگن تیم خوب .
-
بحث این بازی فقط نیست آلمان تو بیشتر جام ها خوب نتیجه گرفته و تو این جام هم نتیجه خوبی می گیره به نظرم
تو بازی اول هم نشون داد که تیم خوبی داره هرچه قدر هم که استرالیا ضعیف بازی کرده باشه
البته من طرفدار آلمان نیستم و از آلمان خوشم نمیاد
-
هلند 2 ____ دانمارک 0
هلند هم همیشه تیم خوب و لایقی بوده؛فقط شانس نداره.
-
بازی هلند رو دیدم . نمایش خیلی خوبی نداشتن . گل اول هم که با اشتباه مدافعان دانمارک به ثمر رسید .
به نظر نمیرسه هلند امسال شانس خیلی زیادی واسه قهرمانی داشته باشه .
گرچه خودم از همه هلندی ها خوشم میاد و دوست دارم اگه ایتالیا حذف شد هلند قهرمان بشه . ( البته به غیر از کرایوف ) .
-
ژاپن هم حریف خودش رو یک بر صف شکست داد.
این نژاد چشم بادومی، عجب پشت کاری دارند هااااااااا....
خداییش تیم ژاپن به معنی واقعی کلمه یک تیم هستش.
-
:قهقهه: :متعجب: ایتالیا :متعجب: :قهقهه:
واقعا شانس بزرگی آورد به پاراگوئه نباخت.
-
نقل قول:
ایتالیا
واقعا شانس بزرگی آورد به پاراگوئه نباخت.
البته فکر کنم شما نظر ندی بهتر باشه .
میدونی چرا ؟؟؟ آخه در دور مقدماتی همین پاراگوئه ، برزیل و آرژانتین رو شکست داده :قهقهه: . 10 تا بازیش رو هم در دور مقدماتی برده .
پس معلوم میشه شما فقط یه بیننده معمولی فوتبال هستی . حداقل روزانه توی سایت گل و فیفا یه سر برو تا اینجوری سوتی ندی . :قهقهه:
-
-
منم از آرژانتین خوشم میاد . البته بیشتر به خاطر میلیتو کبیر :تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
البته فکر کنم شما نظر ندی بهتر باشه .
اتفاقا چون تیم مطرحی مثل ایتالیا به ریپ ریپ افتاده نظر هر بیننده ای رو جلب میکنه. حتی بیننده معمولی مثل من :قهقهه:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
حداقل روزانه توی سایت گل و فیفا یه سر برو تا اینجوری سوتی ندی .
با اون همه تعریفی که شما از ایتالیا کردین و این بازییکه ایتالیا ارائه داد ، هم شما سوتی دادین هم ایتالیا :قهقهه:
ایتالیا ===> یک مشت فربه مغرور:بامزه:
-
نقل قول:
اتفاقا چون تیم مطرحی مثل ایتالیا به ریپ ریپ افتاده نظر هر بیننده ای رو جلب میکنه
بازم میگم که نظر ندی بهتره .
آخه هنوز منظور منو نفهمیدی . ایتالیایی که به قول خودت به ریپ ریپ افتاده با تیمی مساوی کرده که تونسته برزیل و آرژانتین رو شکست بده .
یه سوال : خداییش چند بار تو عمرت یه مسابقه فوتبال رو تا آخر نگاه کردی ؟؟؟ :متفکر:
نقل قول:
با اون همه تعریفی که شما از ایتالیا کردین و این بازییکه ایتالیا ارائه داد ، هم شما سوتی دادین هم ایتالیا
معمولا ایتالیا جام هایی رو که بد شروع میکنه خوب تموم میکنه .
جام جهانی 1982 ایتالیا با 3 تساوی از گروهش بالا اومد . ولی در پایان هم آرژانتین ، هم برزیل و هم آلمان رو شکست داد و قهرمان شد .
پس خواهشا اول یه خورده در مورد فوتبال کشورهای بزرگی همچون ایتالیا تحقیق کن . دوباره سوتی دادی . :قهقهه:
نقل قول:
ایتالیا ===> یک مشت فربه مغرور
البته شما که زیاد از فوتبال چیزی نمیدونی این لقب رو به بازیکنان بزرگ تیمی همچون ایتالیا میدی .
گرچه ایتالیا همیشه صاحب بازیکنان بزرگی بوده . اگه هم غرور دارن ، حقشونه . آخه قهرمان جهان هستن . :تشویق::تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
بازم میگم که نظر ندی بهتره .
آخه هنوز منظور منو نفهمیدی . ایتالیایی که به قول خودت به ریپ ریپ افتاده با تیمی مساوی کرده که تونسته برزیل و آرژانتین رو شکست بده .
یه سوال : خداییش چند بار تو عمرت یه مسابقه فوتبال رو تا آخر نگاه کردی ؟؟؟ :متفکر:
معمولا ایتالیا جام هایی رو که بد شروع میکنه خوب تموم میکنه .
جام جهانی 1982 ایتالیا با 3 تساوی از گروهش بالا اومد . ولی در پایان هم آرژانتین ، هم برزیل و هم آلمان رو شکست داد و قهرمان شد .
پس خواهشا اول یه خورده در مورد فوتبال کشورهای بزرگی همچون ایتالیا تحقیق کن . دوباره سوتی دادی . :قهقهه:
البته شما که زیاد از فوتبال چیزی نمیدونی این لقب رو به بازیکنان بزرگ تیمی همچون ایتالیا میدی .
گرچه ایتالیا همیشه صاحب بازیکنان بزرگی بوده . اگه هم غرور دارن ، حقشونه . آخه قهرمان جهان هستن . :تشویق::تشویق:
برادر netsky اینجا کسی مخالف italy هست؟
من عاشق ایتایلیام
اما یه حسی میگه امسال ارژانتین
-
نقل قول:
برادر netsky اینجا کسی مخالف italy هست؟
من عاشق ایتایلیام
دمت گرم .
نقل قول:
اما یه حسی میگه امسال ارژانتین
من خودمم روی آرژانتین زیاد حساب میکنم و دوست دارم اگه ایتالیا حذف شد آرژانتین قهرمان بشه .
شاهین یادمه توی تاپیک شیرازیا ( یا شایدم یه تاپیک دیگه ) گفته بودی طرف انگلیس هستی .
ای کلک . نکنه با مسی یا میلیتو بچه محل در اومدین ؟؟؟ :لبخند:
-
-
نقل قول:
مارادونا نه از نظر شخصیتی خوبه نه از نظر فنی
مشکلی که نیست . تو که بزرگترین بازیکن سال های دور فوتبال رو به نداشتن دانش فنی متهم میکنی حتما خودت خیلی از مسائل فنی فوتبال سر در میاری . برو فدراسیون فوتبال آرژانتین بگو من میخام مربی تیم ملیتون بشم . :قهقهه::گیج:
نقل قول:
حیف اون مسی بیچاره که برای آرژانتین بازی میکنه.
اگه تو بری دیگه مسی هم حیف نمیشه . :قهقهه:
نقل قول:
فکر نکنم که اصلا ایتالیا از مرحله اول هم بالا بیاد چه برسه که...
از این به بعد برو به جا حمیدرضا صدر بشین و حرف بزن .
نقل قول:
امسال اسپانیا قهرمان میشه.
به نظر من که قهرمان نمیشه . حالا بزار یه بار هم بشه . بیچاره ها اولین بارشونه میخان قهرمان بشه . http://www.ir-tci.org/forum/images/s...ile%20(37).gif
ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده . اسپانیای بدبخت تازه میخاد اولین بار اونم شاید قهرمان بشه . :قهقهه::قهقهه:
به قول ساسی مانکن :
ماها خیلی بالاییم نیازی پس به کل نیست --------- وقتی ما قهرمان میشدیم شما ریاضی حل میکردید .
برید تلاش کنید شاید در 2000 سال آینده به اندازه ایتالیای حال حاضر تونستید واسه خودتون افتخار و اعتبار دست و پا کنید . :قهقهه::قهقهه:
-
برزيلم كه با اين بازي كردنش واقعا ....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Cybersilent
برزيلم كه با اين بازي كردنش واقعا ....
همش تقصیر این آقای خاص که این ترکیب .... رواج داده
وقتی یه تیم در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان با این سیستم( 9 تا دفاع- 1 حمله(حمله نه هافبک دفاعی) ) بازی می کنه باعث میشه که تیم های ضیعف مثل کره شمالی هم با این سیستم بازی کنند
خلاصه این که من اگه جای مربی برزیل بودم(:لبخند:) همون 30 دقیقه اول کاکا رو تعویض می کردم
در هر صورت دونگا قصدش نتیجه گرفتنه و بس
-
دوستان من طرفدار تیم خاصی نیستم اما در برابر :عصبانی: Netsky :شیطان: موضع گرفتم ببینم این ایتالیا امسال چکار میخواد کنه. :متفکر: :شیطان:
البته به نظرم این تیم های مطرح با این جور بازی کردنشون میخوان افکار تیم های دیگه رو منحرف کنند تا واسشون نقشه نکشن بعد بتونن راحتتر بازی کنن. این ایتالیای موزی هم از اوناست.:لبخند:
:شیطان: همه با هم بر علیه ایتالیا :عصبانی:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
جون تو این جمله رو از پستت حذف کن هر کی بیاد و ببینه خدای نکرده ازت میخنده . خب برادر من انگلیس با کدوم مربی تا این اندازه خوب بوده ؟؟؟ اریکسون ، یا جناب مک دونالد که در بحرانی ترین شرایط انگلیس داشت با دافش زیر چتر صورتی استراحت میکرد . به قول ونگر انگلیس الان داره با نسل طلایی خودش در جام جهانی بازی میکنه . بعد شما میای میگی کاپلو .............
البته فکر کنم شما بازی رو ندیدی . چون توی اون بازی اشتباه وحشتناک گرین دروازه بان انگلیس باعث شد انگلیس گل بخوره . واقعا اگه یکی از بچه های کوچه ی ما رو به جای دروازه بان واسه انگلیس گذاشته بودن اون توپ رو میگرفت . انگلیس همیشه از نداشتن دروازه بان رنج میبره . یه مدت هم قرار بود آلمونیا پاسپروت انگلیسی بگیره که ظاهرا نشده .
شک نکن .
کاملا باهات موافقم . آلمان تو بازی با استرالیا یه بازی یه طرفه رو انجام میداد ولی در مقابل صربستان و مخصوصا غنا محک میخوره . البته آلمان هم شده یه تیم اینترنشنال . اوزیل و خدیرا و کاکائو و پودولسکی و کلوزه و ماریو گومز و و و و و ................:قهقهه:
واقعا بهترین نظر تا اینجای تاپیک همین بود .
من که طرف ایتالیا هستم . اسپانیا و انگلیس و از این قبیل هنوز خیلی باید کار کنن تا به ایتالیا برسن .
وقتی از فردوسی پور که همیشه خوشگل و جذاب گزارش می کنه حالت بهم میخوره
اگه خیابانی باشه واااااااااااااااااااای قیافت دیدنییییییییییه:عصبانی++::ع بانی++:
-
وقتی از فردوسی پور که همیشه خوشگل و جذاب گزارش می کنه حالت بهم میخوره
اگه خیابانی باشه ...واااااااااااااااااای قیافت دیدنیییییییه!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
مشکلی که نیست . تو که بزرگترین بازیکن سال های دور فوتبال رو به نداشتن دانش فنی متهم میکنی حتما خودت خیلی از مسائل فنی فوتبال سر در میاری . برو فدراسیون فوتبال آرژانتین بگو من میخام مربی تیم ملیتون بشم .
ماهم یه تماشاگر هستیم مثل ما بقی تماشاگر ها، هرچی رو که میبینیم میگیم.
هر کس، در مورد کسی یا یه چیزی را حرف زد، باید بهش گفت خودت بیا ببین چه کاره مردی (منطق جدید اینه؟؟!!!!:متفکر:)
ما تو این که مارادونا فوتبالیست خوبی بود شک نداریم (البته همون خوب بازی کردنش هم جای تامل داره - چون اهل دوپینگ و اینجور چیزها بوده و هست)؛ ولی این دلیل نمیشه که حتما مربی خوبی هستش.
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
اگه تو بری دیگه مسی هم حیف نمیشه .
اگه من هم برم، مسی پیش یه مشت مرده خور مثل اون میلیتو ، که مثل کل تیم های ایتالیایی و بخصوص اینتر، که ضد فوتبال بازی میکنند، اون هم بازی میکنه، حیف میشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
از این به بعد برو به جا حمیدرضا صدر بشین و حرف بزن .
اگه آقای صدر و امسال او که به اصطلاح کارشناس هستند و میان فوتبال تیم های اروپایی رو توی این برنامه های تلوزیونی نقد میکنند چیزی بارشون بود، فوتبال ایران به این حال و روز نمی افتادhttp://www.ir-tci.org/forum/images/s...mile%20(2).gif، اگه راست میگن آستین بالا بزنند و به قول شما دست به کار بشن. :قهقهه:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
به نظر من که قهرمان نمیشه . حالا بزار یه بار هم بشه . بیچاره ها اولین بارشونه میخان قهرمان بشه .
ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده . اسپانیای بدبخت تازه میخاد اولین بار اونم شاید قهرمان بشه .
برید تلاش کنید شاید در 2000 سال آینده به اندازه ایتالیای حال حاضر تونستید واسه خودتون افتخار و اعتبار دست و پا کنید .
اگه قهرمان هم نشه، مهم اینه که مثل ایتالیا و امثال ایتالیا، ضد فوتبال بازی نمیکنه.http://www.ir-tci.org/forum/images/s...ile%20(49).gif
مثل این میمونه که بگیم ایران 7 هزار سال پیش، فلان بوده، اما حالا چی هستش.
باید امروز رو دید، نه گذشته رو.
ما فقط از فوتبال قشنگی اون رو میخوایم نه نتیجه رو (حالا مثلا یه تیمی مثل ساحل آج بهتر از ایتالیا بازی میکنه، ما خوشحال میشیم که یه فوتبال قشنگ دیدیم).
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
به قول ساسی مانکن :
ماها خیلی بالاییم نیازی پس به کل نیست --------- وقتی ما قهرمان میشدیم شما ریاضی حل میکردید .
اگه اسم این کل نیست پس چیه؟!!!http://www.ir-tci.org/forum/images/s...ile%20(27).gif
ببین چقدر وضع ما خراب شده، که با وجود این همه فیلسوف و دانشمند و شاعر، جدیدا از قوg ساسی مانکن حرف میزنند.http://www.ir-tci.org/forum/images/s...ile%20(27).gif
کلام آخر:
مرگ بر ضد فوتبال.:لبخند:
-
به من کاملا ثابت شده که تیمایه بزرگ تو بازی های اول اصلا هیچی از خودشون نشون نمیدن و فقط انگار دارن تمرینی بازی میکنن!!!
دیدی که وقتی برزیل دو تا زد بهترین مهره هاشو کشید بیرون و همین طور آلمان هم اینکارو کرد ... تا اونجایی که تیمایه بزرگ بتونن خودشونو برایه بازی های بعدی آماده میکنن و از الان هیچ تصمیمی نمیشه گرفت ...
-
جالب شده... در این نظرسنجی ظاهرا فقط من طرفدار انگلیس هستم :لبخند:
انگلیس پتانسیل قهرمانشدن را داره، کاپلو هم یکی از مربیان با تجربه و با شهامت است. دیدید که در بازی انگلیس - آمریکا، بدون تعارف بازیکنی که کارت زرد گرفته بود و نمیتوانست بخوبی در مقابل آمریکاییها دفاع کند را بیرون کشید و دیدید بازیکنی که بجای او آمده بود هم کارت زرد گرفت و البته به خوبی هم دفاع کرد.
گرین (دروازهبان انگلیس) ۳۰ ساله است و دروازهبان باتجربهتر انگلیس که جیمز نام دارد، ۴۰ سال دارد. شاید کاپلو خواسته به جوانان میدان داده باشد که از گرین به جای جیمز استفاده کرده است، شاید هم گرین واقعا دروازهبان خوبی شده و کاپلو به او اعتقاد دارد (با توجه به اینکه بعد از بازی در مصاحبهاش گفت: «بپذیریم اشتباه دروازهبان جزئی از فوتبال است همانطور که داوران اشتباه میکنند»).
ایتالیا (منظورم تیمی مثل اینترمیلان هم هست!) بعضی وقتها که تصمیم به دفاع محض میگیرند، به خاطر این است که در مقابل تیم حریف ضعیف هستند، باید همگی دفاع کنند تا با ایجاد ترافیک در خط دفاع، فضای مناسب را از حریف بگیرند (اما دیدید که بارسلونا با این وجود ۱ گل به اینترمیلان زد، اگر درست یادم باشد ۱ گل دیگر هم زد ولی متاسفانه پذیرفته نشد (آفساید گرفتند که آفساید هم نبود)).
اما در مورد بازیکنان انگلیس بگویم، شاید نتایج نظرسنجی تغییر کرد :) انگلیس بازیکنان خلاق خوبی دارد همچون جرارد که واقعا نمونه آن در فوتبال کم است، مهاجم آنها رونی که فصل خوبی را پس از رفتن رونالدو پشت سر گذاشت و مهاجمی با قدرتبندی بالا ۶ دانگ در آزاردادن خط دفاع حریف است، لمپارد هم که هافبکی خوش تفکر است، شوتهای او هم که عالی است، جان تری هم که یکی از بهترین مدافعان است، حیف که در این بازیها، خبری از فردیناند در خط دفاع نیست وگرنه زوج فردیناند و جان تری عالی میشد، اشلی کول که یکی از بهترینهای دفاع چپ است (البته بعد از دانیال الوز و میکون و سرجیو راموس). جو کول یکی از جنگندهترین بازیکنان است که در هافبک بازی میکند، بازیکنی پرتلاش و پرتحرک است، از سبک بازی کراچ خوشم نمیآید ولی بهرحال به خاطر قد بلندی که دارد، مطمئناً مهره سودمندی برای بازی هوایی است و البته رایت فیلیپس که بازیکن بسیار سریعی است و برای فرار و ایجاد موقعیت گل برای سایر بازیکنان در هافبک راست قرار دارد.
-
توی خوب بودن تیم انگلیس شکی نیست.
رونی بعد از مسی بهترین بازیکن دنیاست (به نظر من).
ولی خودم شخصا به دلایلی از انگلیس بدم میاد؛
- از سیاست کثیف و زالو مانند انگلیس بدم میاد (که ایران ازش خیلی لطمه خورده)؛
- مثلا از هوادارن انگلیسی که بی ادب، یا بهتر بگم، وحشی هستند متنفرم؛
- از مردم انگلیس بدم میاد چون خیلی نژاد پرست هستند و خودشون رو تو دنیا برترین میدونند؛
- بازیکنان انگلیسی اکثرا از نظر شخصیتی مورد دارند (مثلا همین رونی با اینکه بازیکن خوبی هستش ولی اخلاق خوبی نداره).
- ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Open-Source
- بازیکنان انگلیسی اکثرا از نظر شخصیتی مورد دارند (مثلا همین رونی با اینکه بازیکن خوبی هستش ولی اخلاق خوبی نداره).
- ...
این ها رو هم اضافه کن
جان تری:لبخند:
اشلی کول:لبخند:
-
به نظر شما ایتالیا میتونه از گروهش بالا بیاد. :متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
M.T.P
با شما نبودم. :لبخندساده:
نمی دونم با من بودی یا نه ولی می تونه بیاد بالا جواب شما مثبته
-
نقل قول:
امروز آزادت میکنم .
شما فکر خودتو آزاد کن من ....
چرا فکر می کنی ایتالیا همون ایتالیا چند دوره قبله
میشه بگی الان شماره 10 ایتالیا که یه زمانی ربرتو باجو می پوشید الان تنه کیه ؟این بازیکن تو تیم باشگاهی خودش چه جایگاهی داره؟
لیپی گفته گل پاراگوئه شانسی بود .به نظر شما(ایتالیایی ها ) مربی پاراگوئه نباید اینو می گفت؟
در ضمن شما جواب پست آخرم رو تو تاپیک طرفداران فرانسه رو ندادین
شاید....
-
نقل قول:
نمی دونم با من بودی یا نه ولی می تونه بیاد بالا جواب شما مثبته
دیگه از شاهین جون کسی بهتر رو سراغ داری که به سوالات فوتبالیت پاسخ بده .
چاکریتم شاهین خان . :چشمک:
-
ایتالیا از شکست برابر پاراگوئه گریخت
دو تیم پارگوئه و ایتالیا به تساوی یک بر یک رضایت دادند. لاجوردی پوشان تا دقیقه شصت و سوم بازی یک بر صفر نتیجه را واگذار کرده بودند اما با گلزنی ده روسی از یک شکست تحقیر آمیز گریختند. تیم های ملی فوتبال ایتالیا و پاراگوئه برگزار کننده نخستین دیدار گروه ششم رقابت های جام جهانی 2010 بودند. نیمه نخست این دیدار که از ساعت 23 دوشنبه شب در در شهر کیپ تاون و ورزشگاه گرین پوینت آغاز شد با نتیجه یک بر صفر به سود قرمز پوشان پاراگوئه به اتمام رسید اما در پایان بازی با گلزنی ده روسی بازیکن تیم ملی ایتالیا دو تیم با تقسیم امتیازات به تساوی رضایت دادند تا لاجوردی پوشان در اولین بازی خورد شکست نخورند.
ایتالیا که به عنوان قهرمان دور گذشته در این جام حضور دارد چهره ای کاملا متفاوت پیدا کرده و ترکیب این تیم نسبت به چهار سال گذشته به کلی تغییر یافته است.
تمامی اعضای تیم ملی این کشور هم اکنون در سری A ایتالیا مشغول بازی هستند و "مارچللو لیپی" سرمربی این تیم هنوز ترکیب 11 نفره اصلی خود برای بازی در جام 2010 را مخفی نگه داشته است.
تیم پاراگوئه با ارائه بازی تدافعی و تکیه بر ضد حمله های زهر دار موفق شد توسط آلکاراز در دقیقه 39 با ضربه سر دروازه بوفون را باز کند و برخلاف انتظار، ایتالیا نیمه اول را با شکست به رختکن رفت ؛ اما شاگردان مارچلو لیپی در نیمه دوم برای تغییر نتیجه تلاش کردند و در دقیقه 63 ده روسی گل تساوی را به ثمر رساند و نتیجه یک بر یک تا پایان پابرجا ماند تا مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، در گام نخست متوقف شود.
بنیتو آرچوندیا از مکزیک قضاوت این دیدار را برعهده داشت. وی به کاکرس از پاراگوئه و کامورانزی از ایتالیا اخطار داد.
به عقیده اکثر کارشناسان گروه هفتم این دوره از مسابقات جام جهانی گروه مرگ است و حضور تیم های قدرتمند برزیل و پرتقال مدعی در کنار ساحل عاج قدرتمند و کره شمالی مرموز و ناشناخته راه صعود را بسیار سخت نموده است.
-
نقل قول:
این ادبیات چاله میدونی شما منو اسیر خودش کرده
ایول داره Netsky .... همیشه خاکی باش داداش (مثه خودمی نوکرتم!)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
M.T.P
ایتالیا از شکست برابر پاراگوئه گریخت
دادش خبر دقیق و به جایی بود:تشویق:
-
فيفا:ايتاليا با ضعيف ترين تيم نيم قرن گذشته پا به جام جهاني گذاشته است
سايت بين المللي فوتبال (فيفا) اعلام کرد که تيم ملي فوتبال ايتاليا مدافع عنوان قهرماني جام جهاني، با ضعيف ترين تيم نيم قرن گذشته خود گام به مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گذاشته است.
سايت فيفا در گزارش بررسي تيم هاي حاضر در جام جهاني 2010، اين بار تيم ايتاليا را مورد کنکاش قرار داد و به نقاط قوت و ضعف اين تيم به طور مبسوط پرداخت.
در گزارش فيفا، تيم ايتالياي اين دوره از بازيها، تيمي همراه با نقاط ضعف فراوان و هشدار دهنده توصيف شده است.
براساس اين گزارش، بسياري از مدافعين تيم مثل فابيو کاناوارو، جيانلوکا زامبروتا دوران خوب خود را پشت سر گذاشته يا مثل سالواتوره بوچتي، دومنيکو کريچيتو ولئوناردو بونوچي بسيار کم تجربه هستند.
ايتاليا تعداد زيادي بازيکن مياني دارد اما اين بازيکنان از خلاقيت، مهارت و جنگندگي کافي براي باز کردن تيم حريف برخوردار نيستند.
در ادامه گزارش فيفا آمده است: پنج بازيکن خط حمله انتخابي آنتونيو دي ناتاله، وينچنزو ياکوئينتا، آلبرتو جيلاردينو، فابيو کواگليارلا و جيامپائولا پازيني به طور نگران کننده اي متوسط و بسيار پايين تر از حد مهاجمين تيم ايتاليا در تيم هاي گذشته اين کشور در جام جهاني هستند.
-
این طرز صحبت زشت و توهین آمیز نسبت به هم رو کنار بگذارید. پست های نامربوط حذف شدند.
-
ایول خبرات خیلی دقیقه.........
قابل توجه بعضی ها............
-
اولا از آقای راد و تمام دوستان که با پست هام باعث تنش و ناراحتی شدم معذزت می خوام .
دوما بنده خودم اعلام صلح می کنم و دیگر در این تاپیک پست نمی دهم .هر تیمی که حقشه قهرمان میشه .والسلام
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
ایول خبرات خیلی دقیقه.........
قابل توجه بعضی ها............
اگه فرانسه بخوره به پاراگوئه نابود میشه .