لطفا یک قفل مطمئن معرفی کنید
سلام
لطفا یه قفل مطمئن معرفی کنید که تعداد نصب برنامه رو محدود کنه
من یه برنامه نوشتم و باید تحویل بدم ولی کارفرمام قبل از اتمام کار اقدام به فروش اون کردهبدون در نظر گرفتن حقوق من :(
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم دفعات نصب رو محدود کنم یا اگر ÷یشنهاد بهتری دارید ممنون میشم از راهنماییتون
نقل قول: لطفا یک قفل مطمئن معرفی کنید
از درج آدرس ايميل خودداري كنيد
آقا بهتره بری سراغ قفل های سخت افزاری.
و اصلا" سراغ پرولاک نرو ، چون من که هیچی حالیم نیست تونستم کرکش کنم چه برسه به کسی که یه چیزایی حالیش بشه.
اگه می خوای برنامت تو هر کی هر کی کرک نشه فقظ قفل سخت افزاری.
اینم فایل کرک شده قفل نرم افزاری پرولاک
چرا حالا گیر دادی به قفل راکی ، این جور قفل های رو سخت تو ایران گیر بیاری .
ولی به نظر من قفل سخت افزاری رستم و قفل سخت افزاری USB شرکت گام الکترونیک ( نمایندگی انحصاری قفل ) هم بد نیستن.
لا اقل نشنیدم کرک بشن.
من فقط Hefaz Lock پیشنهاد میکنم . نرم افزار جامع امنیت برای Win32 و .Net
اون موقع باید به خدمتتون برسونم که تقریبا" بی خیال شو ، چون فایل اجرائی هر جور محافظت بشه حتما" قفلش میشکنه ، اگه به سورس دسترسی داشته باشی اونوقت می شه کاری کرد که کراکر ها همه تو کف برنامه بمونن.
جناب Nima NT
کاش بیشتر توضیح میدادید؟
خدمتتون عرض کنم که شما برای اینکه بتونی یه فایل EXE کامپایل شده رو محافظت کنی باید از روش Code injection استفاده کنی ، یعنی کد های محافظتی ( مثلا" قفل تلفنی ) رو به فایل اجرایی الحاق کنی ( کاری که قفل نرم افزاری شتاب انجام می ده )
این روش معمولا" زود کرک می شه ولی اگه به سورس برنامه دسترسی داشته باشی می تونی برنامه رو به نحوی محافظت کنی که حالا حالا ها کرک نشه.
می تونم بهت قول بدم که راه درست و حسابی وجود نداره که یه فایل EXE بدی و با امنیت بالای 70 ٪ تحویلش بگیری ، اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.
سلام دوستان
از دوستان كسي با قفل سخت افزاري نوين افزار كار كرده ؟ من براي عرضه برنامه ام نياز به يك قفل سخت افزاري خوب دارم . شركت سازندش كه امتياز بالايي رو براش در نظر گرفته . آيا اين قفل كرك شده يا خير؟ موندم از شگرد استفاده كنم يا نوين افزار ؟
با تشكر از اساتيد
لطفا يكي راهنمايي كنه . من گير يه قفل سخت افزاري موندم
متشكرم
هر دو تا قفل شکسته شدن ولی اگر بخواهید از میان بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید من نوین رو پیشنهاد میکنم
نقل قول:
هر دو تا قفل شکسته شدن ولی اگر بخواهید از میان بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید من نوین رو پیشنهاد میکنم
دوست عزيز فرقش چيه ؟ شما كه مي گيد هر دو كرك شدن !!!
كسي تجربه خريد و استفاده از قفل نوين رو داره ؟ نرم افزارهايي كه از اين قفل استفاده كردن و كرك شدن كدوما هستن ؟
میشه توضیح بدید از کجا میشه فهمید این نمونه شما کرک شده؟ یعنی چی باعث میشه آدم فکر کنه این چیزی که شما ضمیمه کردید یه کرک هست؟ :لبخندساده:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Nima NT
اینم فایل کرک شده قفل نرم افزاری پرولاک
فایل DLL قفل نرم افزاری پرولاک یه پیغام مبنی بر تریال بودن اون نشون میده ، که تو نسخه کرک شده شما اون رو مشاهده نمیکنید ، در ضمن تمامی روالهای Anti Debug و ... قفل پرولاک به نظر من به همون پکر ASPROTECT وابسته هستش ، چون وقتی من فایل DLL رو آنپک کردم ، هیچ روال Anti Debug خاصی توش ندیدم ، اگه خواستین نرم افزار آنپکر اتوماتیک اون رو همینجا ضمیمه کنم.
آقاي كرامتي يك نكته را بايد جهت افزايش امنيت Dll خودتان اعلام كنم .
من به را حتي با مطالعه داكيومنتهاي قفل شما متوجه شدم كه يك برنامه نويس بايد چگونه اطلاعات قفل را جهت بررسي شماره سريال و غيره وارد كند (درون سورس برنامه اش)
و به هما راحتي يك DLL با نام و مشخصات Dll شما با همان توابع ولي با برگرداندن True ساختم و مثل آب خوردن يك Dll را جايگزين Dll شما كردم .
شما در داكيومنتهاي خود حتما اعلام كنيد كه كاربران يك بررسي CrC از DLL شما داشته باشند كه اگر DLL مجازي جايگزين شد و برنامه اجرا نشود و آرام خود زني كند .
موفق باشيد
با سلام
کسی آیا در باره الگوریتم ساخت قفل سخت افزاری اطلاعی داره ؟
از یه حافظه ( میکروکنترلر ) تشکیل شده که برنامه , اطلاعات اساسی برنامه رو تو اون ذخیره و اجرا میکنه
نقل قول:
و به هما راحتي يك DLL با نام و مشخصات Dll شما با همان توابع ولي با برگرداندن True ساختم و مثل آب خوردن يك Dll را جايگزين Dll شما كردم .
شما در داكيومنتهاي خود حتما اعلام كنيد كه كاربران يك بررسي CrC از DLL شما داشته باشند كه اگر DLL مجازي جايگزين شد و برنامه اجرا نشود و آرام خود زني كند .
موفق باشيد
دوست من هم با همین روش قفل Tiny شرکت منشور سیمین رو کرک کرد، یعنی یک ActiveX ساخت و اون رو جای ActiveX اصلی قرار داد و بعد از برگردوندن True به توابع Lock Checking برنامه باز میشه.
حالا میشه راجع به این CRC بیشتر توضیح بدین؟