-
بحث و گفتگو در مورد سریال هوش سیاه 2 ، حمایت از برنامه نویسان در این سریال
خب همونطور که همتون میدونید سریال زیبای هوش سیاه 2 که در مورد هک و امنیت و مسائل مربوط به این حوزه هست هم اکنون در حال پخش هست.
در سکانسی از این سریال شاهد حمایت از برنامه نویسان بودیم و گفته شد بخاطر اینکه هزینه برنامه نویس رو هنوز ندادن اونا هم حاضر به ادامه همکاری نبودن.
میخوایم توی این تاپیک کمی تخصصی تر به مسائل رخ داده در این سریال صحبت کنیم.
به نظر شما کارایی که کاظمی تو زندان میکرد تا چه حد قابل قبول و قابل باور بود؟
-
نقل قول: بحث و گفتگو در مورد سریال هوش سیاه 2 ، حمایت از برنامه نویسان در این سریال
خوش به حالت وقت آزاد داري بشيني فيلم ببيني :لبخند:
-
نقل قول: بحث و گفتگو در مورد سریال هوش سیاه 2 ، حمایت از برنامه نویسان در این سریال
نظر شخصی : فیلمی سراسر تخیل و اشتباهات بسیار ...
کجای دنیا رئیس زندان با یه ایمیل زندانی رو تحویل اطلاعات میده خخخخخخخ
کلا هیف وقت و انرژی که ادم بزاره و بشینه این فیلمو ببینه ادم به جاش انگری بردز بزنه خیلی بهتره :)
-
اون خانومه همکار سرگرد که وقتی به سرگرده گزارش میده همش با اون گجت لمسیش ور میره خودش کلی خنده داره:لبخند:
ولی خب برای اینکه اهمیت حوزه نرم افزار رو به جامعه نشون میده فیلم خوبیه
-
من ی لحظه نگا کردم اون طرف ک زندانه رفتو بود پشت سیستم مثلا داشت هک می کرد
نت پد باز کرده بود داشت CSS می نوشت :قهقهه:
===========))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))
کلا فیلم باگ داره :گیج:
-
سلام دوستان ، اتفاقاً تایپیک خوبی زدید .
نقل قول:
در سکانسی از این سریال شاهد حمایت از برنامه نویسان بودیم و گفته شد بخاطر اینکه هزینه برنامه نویس رو هنوز ندادن اونا هم حاضر به ادامه همکاری نبودن.
آره خداییش منم خوشم اومد،
در ضمن به نظر من تنها سریالی یا فیلمی که در کشور در حوزه ITو هک و... (حداقل با این جزئیات )ساخته شده یکیش همین سریاله هوش سیاه هست
ولی یه سری از سکانسها و حرکتها در فیلم خیلی تخصصی هست ، به طوری که حتماً باید یه مهندس کامپیوتر باشی تا از حرفاشون سر در بیاری!:لبخند:
-
دوستان بهتره که از بحث اصلی دور نشیم..
و توی هیچ سایتی بجز اینجا نمیشه تخصصی کارایی که کاظمی میکرد رو نقد کرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dousti_design
اون خانومه همکار سرگرد که وقتی به سرگرده گزارش میده همش با اون گجت لمسیش ور میره خودش کلی خنده داره:لبخند:
ولی خب برای اینکه اهمیت حوزه نرم افزار رو به جامعه نشون میده فیلم خوبیه
اینو خوب اومدی.منم خیلی میخندم.عین این ندید بدیدا میمونه.........
-
خب به نظر من این سریال ... ( نه فیلم! ) مث خیلی از سریال های ایرانی و خارجی ، هم معایبی داره و هم نقات قوت ...
معایبش رو کم و بیش دوستان اشاره کردن ...
ولی از حق نگذریم این سریال تا حدی می تونه به جامعه و به مردم بفهمونه که ما کامپیوتری ها چه کارا ازمون بر میاد .. یعنی یه نفر که با کامپیوتر آشنایی نداره وقتی این سریال رو می بینه می فهمه که کسایی هم که کامپیوتر کار میکنن ، واقعا زحمت میکشن ...
من خودم بابام سن بالایی داره ... تقریبا تا قبل از این سریال خیلی بهم موج منفی میداد! :لبخند: .. .ولی حالا که این سریال رو می بینه کمتر میاد بگه "چقد میشینی پای کامپیوتر ... بسه دیگه و فلان .. " ...
یه جورایی با کلیت دنیای ما آشنا میشه ... هر چند کم .. ولی می فهمه که ما هم زحمت می کشیم ...
البته این نظر منه ... اگه اشتباه میگم به بزرگی خودتون ببخشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
__UFNHGGI_H__
نت پد باز کرده بود داشت CSS می نوشت :قهقهه:
===========))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))
کلا فیلم باگ داره :گیج:
دهنت سرویس .:قهقهه:
آره من هم یادمه اما فیلم با حالیه به آدم انرژی میده.:متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad Salehi
ولی از حق نگذریم این سریال تا حدی می تونه به جامعه و به مردم بفهمونه که ما کامپیوتری ها چه کارا ازمون بر میاد .. یعنی یه نفر که با کامپیوتر آشنایی نداره وقتی این سریال رو می بینه می فهمه که کسایی هم که کامپیوتر کار میکنن ، واقعا زحمت میکشن ...
من خودم بابام سن بالایی داره ... تقریبا تا قبل از این سریال خیلی بهم موج منفی میداد! :لبخند: .. .ولی حالا که این سریال رو می بینه کمتر میاد بگه "چقد میشینی پای کامپیوتر ... بسه دیگه و فلان .. " ...
یه جورایی با کلیت دنیای ما آشنا میشه ... هر چند کم .. ولی می فهمه که ما هم زحمت می کشیم ...
حرف شما درست.ولی کجای دنیا تو دو یا سه روز سیستم کتابداری با اون همه ویژگی و امکاناتی که کاةمی میگفت میشه نوشت؟؟:گیج::گیج::گیج:
در رابطه با رفتار پدر برزگوارتونم بگم که پدر و مادر من از وقتی دیدن طرف تو چند روز سیستم کتابداری نوشت بیشتر از پیش میگن : "کمتر پای کامپیوتر بشین...ایشالله بسوزه و......".
من حدود چند ماهی هست سی شارپ رو در قالب یه ساخت یه آزمونگیر شروع کردم.
به من میگن از تو برنامه نویسدر نمیاد.بچسب به یه کار دیگه.از هوش سیاه یاد بگیر.:عصبانی++::عصبانی++:
-
کجای کار درست بوده این درست باشه
-
-
اقا ولی از حق نگذریم این کاظمی خیلی بازیگر خوبیه :لبخند:
ولی ایده باحالی هم بودا ! من که نفهمیدم چرا کامپیوتر کتابخونه رو میخواست هک کنه اصلا! :دی
ولی اونجا که به شبکه زندان وصل شد دستکاری کرد باحال بود ایده خوبی بود . یادم باشه افتادم زندان وایرلس با خودم ببرم :لبخند:
-
دوستان لطفا در مورد بار فنی سریال نقد کنید.
دوستان برنامه نویس و دوستان شبکه لطفا .
-
در مورد هک زندان با css : توضیح داده شد که css برای نوشتن یه اینترفیس برای برنامه کتاب خونه بوده (هیچ کامپایلری رو سیستم نبوده در نتیجه فکر کنم برنامه کتابداری یه برنامه تحت وب با اینترفیس + یه دیتابیس متنی بوده)
این هم که کامپیوتر میخواست تو کتابخونه اصلا هدفش هک با اون کامپیوتر نبود،یادتون باشه ( طبق توضیحات اقا صالحی ( تا جایی که فامیلشون یادمه صالحی بود،مشاور بخش it و ماه***واره بودن تو این سریال ) گفته بود تو یه مصاحبه اخرین سیستم عاملی که جمشید کاظمی کار کرده بود xp بود و این سیستم جدید و میخواست برای اشنایی با محیط جدید 7 + چک کردن یک سری dll ها و تغییرات
اما در کل سریال با مشکل مواجه هست (احتمالان از قسمت 14 15 نقش هکینگ کمتر میشه)اما برای شروعی بر ساخت این دست فیلم ها و فهموندن اهمیت فضا سایبر و امنیت اون میتونه شروع خوبی باشه
-
تا اونجایی که من میدونم (زیاد وقت فیلم دیدن ندارم) بازیگران جوکی رو برای این کار انتخاب کردن برای این جور ایده های جدید باید از چهره های جدید استفاده بکنند ، این بزرگ ترین اشتباهشون بوده
-
این بخش هم که شکر خدا ویرایش نداره..
میخواستم اضافه کنم که فیلم هم کلاً مشکل داره :دی
-
منظورم از ایده های جدید همون معرفی اهمیت علوم کامپیوتر بود
-
درچند خیلی ابتدایی جلو رفتند ولی برای شروع بدک نیست
علاوه بر استفاده از چهره های جدید باید با تکنیک هایی که مردم باهاش غریبه هستند این دسته فیلم ها رو بسازند
این بحث ها همون طور که اشاره شده مربوط به سینما هست
بخش فنیش هم خیلی بد پیاده شده دیگه ما چی رو تخصصی راجع بهش بحث کنیم؟
-
نقل قول:
به نظر شما کارایی که کاظمی تو زندان میکرد تا چه حد قابل قبول و قابل باور بود؟
اینجا که انجمن فیلم سازی نیست چه با ذوق و شوق راجع به این ها بحث کنیم
از دید من و شما برنامه نویس اصلاً مهم نیست که تا چه حد قابل باور بوده فقط اینکه به نوعی اهمیت علوم کامپیوتر رو داره به تصویر میکشه (افتضاح) باید اهمیت داشته باشه با توجه به اینکه توی ایران زیاد با کار ما آشنا نیستند
حالا با این اوضاعی که اینا فیلم میسازن برنامه نویس رو لکه دار نکن ، معرفی هم نشد مهم نیست
البته ازین زاویه قابل باور بودنش هم مهمه ، که فردا مشتری نیاد از ما انتظار معجزه نداشته باشه (با این چیزایی که این ها نشون میدن :دی)
-
من قبول ندارم که به هر نحوی بخوان فیلماشون رو جذاب کنند... به نظرم بیشتر علوم کامپیوتر رو وسیله کردن تا اینکه به فکرش باشن
بعدش هم دورش میندازن ، فقط به جذب مخاطب فکر میکنن در حال حاضر
-
داداش حالت خوبه داری واس خودت همین طور حرف می زنی :قهقهه:
واسا بقیه هم ی پست بدن :لبخند:
-
نقل قول:
واسا بقیه هم ی پست بدن :لبخند:
نمیبینی این بخش ویرایش نداره؟ وقتی یک حرفی هم زدی چاره ای نیست ، باید کاملش کنی
-
خب مشکلات عمده این سریال :
- خود به خود داره «مفهوم سیستم عامل» رو با ویندوز در ذهن تداعی میکنه (مثلا میگه سیستم عامل سون :لبخند:).
- هکر واقعی از لینوکس ، BSD یا مک استفاده میکنه (همه دیگه از امنیت وین خبر دارند).
- ذهنیت منفی از هکینگ ایجاد میکنه
-
اقا دمتون گرم نظراتونو خوندم خندیدم خوده فیلمو ببینم میترکم ولی امان امان
وقت ندارم :گریه:
ای خدا !!!!!!!!!!!!
نمیشه به این ویژوال فهموند خودش برنامه بنویسه ما بهش دستور بدیم صبح تا صبح نونم بگیره سر راش
اه خسته شدیم این مایکروسافت داره چه غلطی میکنه
-
نقل قول:
نمیشه به این ویژوال فهموند خودش برنامه بنویسه ما بهش دستور بدیم صبح تا صبح نونم بگیره سر راش
اه خسته شدیم این مایکروسافت داره چه غلطی میکنه
مایکروسافت باید چه کار بکنه اونوقت؟
-
با سلام بر دوستان
یک سئوال: چطور میشه با css برنامه کتابخانه نوشت؟؟ یعنی از php هم استفاده می کرد؟؟ از کسی که هوش اش 170 باشه: چنین کاری بر میاد!:متفکر:ولی فیلم اش ادم را جور گیر می کنه!
-
با CSS و HTML و JS می شه سیستم کتابخونه نوشت. اما از اونجایی که یادم میاد وقتی که اجرا کرد برنامه رو توی Browser نبود. البته شاید با Adobe Air اجرا کرده بوده. به هر حال سریال بدی نیست و می شینی پاش ، پا نمی شی، البته اگر وقت بذاره.
-
بهتر از بقیه سریالاست.
بقیه سریالا گریه و زاری.
-
نقل قول:
با CSS و HTML و JS می شه سیستم کتابخونه نوشت
js یعنی چی؟؟ پایگاه داده از کجا اورده؟؟جاوا اسکریپت تحت کلاینت هست و با پایگاه داده در ارتباط نیست!!! حتما ان همه اطلاعات را توی ارایه ذخیره می کنه؟؟ کلا خیلی تعطیل هست این سریال از نظر مباحث برنامه نویسی !!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
youngold
تا اونجایی که من میدونم (زیاد وقت فیلم دیدن ندارم) بازیگران جوکی رو برای این کار انتخاب کردن برای این جور ایده های جدید باید از چهره های جدید استفاده بکنند ، این بزرگ ترین اشتباهشون بوده
کیکاووس یاکیده بازیگر نقش کاظمی دوبلور معروفی هست دوبله های زیادی داشته مثل "کمیسر و رکس"، "باب راس در برنامه لذت نقاشی"، "جرویس پندلتون توی کارتون بابا لنگ دراز" و خیلی خیلی فیلم های سینمایی و سریال های دیگه.در ضمن ایشون نویسنده و شاعر هم هستن. بازم به نظرتون بازیگر جکیه؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mojtaba5
کیکاووس یاکیده بازیگر نقش کاظمی دوبلور معروفی هست دوبله های زیادی داشته مثل "کمیسر و رکس"، "باب راس در برنامه لذت نقاشی"، "جرویس پندلتون توی کارتون بابا لنگ دراز" و خیلی خیلی فیلم های سینمایی و سریال های دیگه.در ضمن ایشون نویسنده و شاعر هم هستن. بازم به نظرتون بازیگر جکیه؟!!!!
بله میدونم ، صدای بسیار قشنگی هم داره
ولی این رو هم مردم میشناسند معمولاً، و زیاد جلوه خوبی برای این کار ها نداره ، شما خودتون خندتون نمیگرفت میدیدین چهره های آشنا دارن این ادا ها رو در میارند؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
youngold
بله میدونم ، صدای بسیار قشنگی هم داره
ولی این رو هم مردم میشناسند معمولاً، و زیاد جلوه خوبی برای این کار ها نداره ، شما خودتون خندتون نمیگرفت میدیدین چهره های آشنا دارن این ادا ها رو در میارند؟
حرف شما درمورد بعضی از بازیگران صحت داره و من الانم که فکر میکنم خندم میگیره.:قهقهه:
اما خدایی کاظمی خیلی قشنگ بازی میکرد و نقش هم بهش میومد.
-
نقل قول:
اما خدایی کاظمی خیلی قشنگ بازی میکرد و نقش هم بهش میومد.
منم موافقم . نمیدونم شما هم احساس کردید یا نه اما این فصل هوش سیاه رو یجورایی خواستن از prison break تقلید کنن . کاظمی هم اسکوفیلده؟ :دی
دوستان یه نکته ای رو گویا اشتباه متوجه شدن. ببینید دوستان , اگه میبینید این فیلم از نظر فنی و تخصصی ایراداتی داره حتما دلیل این نیست که کسی که فیلمو ساخته هیچی از این چیزا بارش نبوده! ساخت برنامه تلویزیونی یه سری محدودیت داره و برای عموم مردم ساخته میشه و باید طوری بسازن که هم جذابیت داشته باشه هم همه متوجه اون بشن. حالا اگه کاظمی عینک میزد میومد با .net کار میکرد و یه مشت الگوریتم و کد برنامه نویسی هم نشون میداد چطوری اون بابایی که هیچی از کامپیوتر نمیدونه جذب این سریال بشه؟
شما خودتون سریال های خارجی رو ببینید. وقتی میخوان کارکرد یه نرم افزار رو نشون بدن یه نرم افزار 3d با کلی امکانات خفن رو نشون میدن که هیچکدوم هیچ جا ندیدیم! مثلا یارو میشینه پشت کامپیوتر مثل خر تند تند تایپ میکنه اخرشم یه سیستم امنیتی خفن تو 1 مین هک میشه! :دی (اونایی که سریال arrow رو دیدن منظورمو میفهمن , مثلا پسره به اون دختره عینکی میگه موبایل فلانی رو هک کن!اونم 4 تا کلیک میکنه کل زندگی طرف میاد رو دایره :لبخند:)کی گفته هک کردن یعنی تایپ سریع؟! اینو منو شما میدونیم اما اون بابایی که هیچی از این چیزا نمیدونه براش جذابه , هرچند بار فنی نداشته باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prpe26
خب مشکلات عمده این سریال :
- خود به خود داره «مفهوم سیستم عامل» رو با ویندوز در ذهن تداعی میکنه (مثلا میگه سیستم عامل سون :لبخند:).
- هکر واقعی از لینوکس ، BSD یا مک استفاده میکنه (همه دیگه از امنیت وین خبر دارند).
- ذهنیت منفی از هکینگ ایجاد میکنه
تو زندان منظورتونه ؟ یگه یه سیستم با لینوکس بدین ؟ پس بگید لطفا Kali بدن backtrack پشتیبانی نمیشه
بیرون زندان هم اون جایی که رفتن یه لابراتور از پیش اماده بود از طرف استکبار (:دی)
مورد سوم درسته،خیلی خوب بود اگه بعد فیلم یه برنامه توجیهی هم حداقل میزاشتن
-
سینمای ایران رو با سینمای خارج مقایسه نکنید
منظور از سینمای خارج اروپا و ... هست که معمولاً کشور های پیشرفته هستند و اصلاً مخاطب هاشون افراط در نمایش تکنولوژی رو نمیپسندند ، در اکثر فیلم ها و دستاورد های سینماییشون به شدت این موضوع رعایت شده (به خصوص برای کارگردان ها و نویسندگان به نام)
هر دستاورد سینمایی هم که در این موضوع افراط کرده شکست خورده (در خارج از کشور)
اما واقع گرا باشیم در حال حاضر ایران اونقدرا پیشرفته نیست...
همین چیز ها رو اینجوری نشون میدن که وقتی یک تکنولوژی جدیدی توی ایران میاد با تهاجم فرهنگی مواجه میشه، یا در استفاده ازش افراط میشه و یا اصلاً نمیدونن چیه! ولی هر حال هر معرفی جدید در رسانه معمولاً در ابتداش زیاد تفریط میشه که چیز عادی هست (درچند کار اشتباهه اما جنبش رسانه ای هست دیگه) پس فعلاً نمیشه در این زمینه قضاوت کرد ، در کار های بعدی باید نظر داد ، فعلاً زوده
در ضمن ما برنامه نویس هستیم و درک خوبی نسبت به این مسائل داریم ، ولی اکثر کسانی که میبینند اصلاً نمیدونن این پست هایی که ما دادیم یعنی چی.
-
چرا کسی ویرایش این بخش رو فعال نمیکنه واقعاً ؟
اصلاح میکنم :
"معمولاً در ابتداش زیاد *افراط میشه"
-
با سلام
من هم تک و توکی از بخش های این سریال رو دیدم و تا حدودی با نظر اکثر دوستان موافقو این سریال در بیشتر جاهاش باگ های فضایی داره که برای امثال شما ها که یک چیزی از کامپیوتر سر در میارید خیلی خنده داره ولی افرادی مثل X که خیلی هم زیاد هستن وقتی این فیلم رو می بینن حسابی شکه میشن و میرن تو فاز اینکه بابا طرف خیلی خیلی وارده مثلا من عموم در مورد قسمت قبلی این سریال میگفت که طرف در یکی از قسمت هاش با یک ماشین که از روی سقفش یک دیش بیرون میومد سرافی ها رو هک میکرده و کلی دلار به جیب زده خوب از نظر اونها این کار خوبه و خیلی سادست و یا حتی یکی از اقوام ما برای عوام گپی اومده بود و میگفت من یکی رو میشناسم که بدون کارت اعتباری از پای عابر بانک پول میکشه بیرون و همه با شنیدن این حرف باورشون شده بود و حسابی کف کرده بودن من هم داشتم بل اجبار به چرت و پرت های اون بابا گوش میدادم و جالب اینجاست که از یکی از اقوام مون که مثلا مدیر مسئول بخش ای تی کارخانه شیر پگاه مشهد هست این موضوع رو دی میون گذاشتم اون گفت شاید شدنی باشه و این حرفش منو به حالتی برد که فقط میگی ستا رشته کابل سفاز بهم وصل کردن چرا ؟ چون اون با داشتن مدرک فوق لیسانس وقتی این حرف رو بزنه از مردمی که از شبکه و امنیت چیزی سر در نمیارن دیگه چه انتظاری میره
یا یکی میگفت طرف با ماشینش به تمامی شبکه های وای فای نفوذ میکنه و اطلاعات اونها رو می دزده البته نمی خوام منکر این بشم چون آمریکا یک هوا پیمای جاسوسی داره که دارای 11 تا انتن وای فایه و کارش نفوذ به شبکه های بیسیم و دیکد اطلاعات و لی این حرف تو ایران کمی قلوه .
ولی در هر حال از زمان قدیم خیلی پیشرف کردیم حدودا چند سال پیش فیلمی رو داشت میگذاشت که طرف برای پیدا کردن مکان شخص مورد نظر موبایلشو اومد چک کنه تا پیداش کنه و باحالیش اینجا بود که طرف وارد منوی استارت و پروگرم و نرم افزار وورد شد بعد از کمی بازی با موس و یک پلان دیگه از فیلم وقتی برگشت تو صفحه مانیتور یک نقشه بود که داشت توش یک نقطه قرمز رنگ چشمک میزد
حالا بنظر شما این خیلی خیته یا هوش سیاه دو که حد اقل طرف از هر 1000000 تا کلمش 2 تاش تخصصیه ؟
-
به نظر من در مورد قسمت های مربوط به هک و برنامه نویسی و نرم افزار هایی که کار میکنن بهتر بود مثل فیلم های روز دنیا از تکنولوژی هایی که ما سر در نیاریم استفاده کنن تا بخوان برای عموم جذاب باشه و با CSS برنامه کتابخونه بنویسن ( البته من قسمت کد نوشتنش رو ندیدم و طبق گفته دوستان میگم CSS ولی اجرای برنامه یه Win App بود به نظرم )
مثلا توی فیلم هایی مثل "معموریت غیر ممکن" از ابزارهایی استفاده میشه که توی تخیلات من هم تولید نشدن ! ( بعضی ابزار ها مخصوصا ! )
ولی قسمت های خوبی هم داشته .
مثلا برای وصل شدن به اینترنت نیومده هک کنه چون به هیچ وجه وصل نبوده. اومده مودم رو ریست کرده که پسوردش به حالت پیش فرض برگرده .
فقط نمیدونم چرا فایل های محرمانه و نامه ها توی Share ریخته بود همینجوری :D
« همیشه برای من سوال بوده که پیدا کردن 4 نفر متخصص برای سریالی که میگن خیلی هزینه داشته یعنی اینقدر سخته ؟ »
-
مگه سریال به کجا چنین شتابان رو فراموش کردید؟؟؟
طرف یه لپ تاپ عهد دقیانوس! رو باز کرده تو DOS دائما دستور DIR رو اجرا میکنه تا یه گاوصندوق کاو که مکانیکیه رو هک کنه! یا یه چیزی تو این مایه ها.
البته اینجا باید به نویسنده فیلم مدرک دکترای ICDL داد که دستور DIR رو بلد بوده! نزده تو ورد چیزی تایپ کنه.
-
بنده که این سریال رو ندیدم ولی تعریف زیاد میشه ازش
و اینجو که بنده فهمیدم سریال بر اساس اینمیشن DeathNote بوده .
و یه چیزه دیگه css جریانش چیه که میگید ؟!
-
یکی از قسمت هاش داشت سی اس اس میزد :) حتی توی نت پد direction: rtl رو هم دیدم داشت تایپ میکرد !!
ولی اغراق توی این سریال سر به فلک میکشه یا مثلا پلیس فتا رو با چنین سیستم های پیشرفته ای نشون میده که ابدا در واقعیت اینطور باشه
البته توی سریالهای خارجی هم همین طور هست مثلا سریال person of interest رو اگر دیده باشید با چارتا کلیک و کد نویسی ماشین طرف رو هک میکنه یا کنار طرف رد میشه موبایلش هک میشه نباید زیاد توی سریالها روی قوانین حاکم بر واقعیت پافشاری کرد به هر حال برای جذابیتربیشتر این کارا لازمه
-
نقل قول:
( البته من قسمت کد نوشتنش رو ندیدم و طبق گفته دوستان میگم CSS ولی اجرای برنامه یه Win App بود به نظرم )
نه خیر! من خودم توی یه سکانس دیدم تحت مرورگر بود!
نقل قول:
فقط نمیدونم چرا فایل های محرمانه و نامه ها توی Share ریخته بود همینجوری :D
اگه باز هم دقت میکردید متوجه میشدید که از طریق rd به سیستم وصل شده بود .
نقل قول:
نباید زیاد توی سریالها روی قوانین حاکم بر واقعیت پافشاری کرد به هر حال برای جذابیتربیشتر این کارا لازمه
منم دقیقا همینو میگم!
من هم زیاد فیلم دیدم هر سریال . اکثرا هم سریال های امریکایی . باید اقرار کنم که سریال هوش سیاه 2 با همه کاستی هایی که داشت بیشتر به واقعیت شبیه بود!واقعا به سازندگانش تبریک میگم چون به شعور مخاطب توهین نکردن. واقعا مسائل علمی رو خوب تحلیل کرده بودن و سعی کرده بودن به واقعیت نزدیک باشه. مثلا اون دستگاه که برای ارتباط با وایرلس زندان ساخت و یا نحوه فرارش که خود زندان بان 2 دستی اونو تحویل خلافکارا دادن! به نسبت بقیه سریال های ساخته شده ایرانی در زمینه تکنولوژی و استفاده اون در دنیای امروز این سریال در حد شاهکار بود
-
آخه مگه میشه یارو با یه مدار بیاد و به وایرلس زندان کانکت شه
یه تاپیک با همین موضوع تو آشیانه مطرح شد همه هکر ها گفتن با یه مدار و اینا نمیشه اینکار رو کرد
در ضمن من یه بار مودمم رو رسیت کردم شبکه ریخت به هم!!!!:لبخندساده:
-
منکه گوشه هایی از فیلمو دیدم.ولی اون زمانی که css زد قبلش داشت با برنامه ی کتابخونش کار میکرد.css و واسه اون نزد.داش یواشکی هم مینوشت:لبخند: دیگه نمیدونم اول فیلم چی بوده.ولی اونایی که فیلمو کامل دیدن نشون داده چجوری برنامشو درست کرده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
منکه گوشه هایی از فیلمو دیدم.ولی اون زمانی که css زد قبلش داشت با برنامه ی کتابخونش کار میکرد.css و واسه اون نزد.داش یواشکی هم مینوشت:لبخند: دیگه نمیدونم اول فیلم چی بوده.ولی اونایی که فیلمو کامل دیدن نشون داده چجوری برنامشو درست کرده؟
بله من هم مطئنم که css رو واسه اون نزد
-
دوستان css الکی نبوده...کمی منتظر باشید تا ببینید میخواسته چیکار کنه...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Cyrus_black
تو زندان منظورتونه ؟ یگه یه سیستم با لینوکس بدین ؟ پس بگید لطفا Kali بدن backtrack پشتیبانی نمیشه
بیرون زندان هم اون جایی که رفتن یه لابراتور از پیش اماده بود از طرف استکبار (:دی)
مورد سوم درسته،خیلی خوب بود اگه بعد فیلم یه برنامه توجیهی هم حداقل میزاشتن
ببینید دوست عزیز ، توی زندان اون بندگان خدا میگفتن «سیستم عامل سون». درسته که سون و ... همه سیستم عامل هستند ، ولی نسخه ای از ویندوز :).
بیرون زندان هم میتونست به اون شاگردش بگه بجای وین 7 براش لینوکس نصب کنه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mojtaba5
دوستان css الکی نبوده...کمی منتظر باشید تا ببینید میخواسته چیکار کنه...
آدرس فایل رو توی نامه جعلیش دیدید؟ احتمالا داشته نرم افزار تحت وبی برای ارسال و دریافت اطلاعات مینوشته.