اکسس دِوِلوپر(exeکردن فایلهای نصب Access)
با این برنامه که لینکشو گذاشتم از اکسس فایل ستاپی میشود گرفت قول بهتون میدهم خیلی خوشتون میآیدوخیلی باحاله(می خواستم در آستانه صدمین پست خود لینکشو بذارم اما بخاطر دوستان خوبم مجبور شدم) فقط یه کمی حجمش زیاده اما برای برنامه نویسای اکسس خیلی ارزشو داره تقدیمش میکنم به تمام دوستانم در تالار Access
ماشاالله فضائلی
دانلودش کنید
2 ضمیمه
Microsoft Access 2003 Developer Extensions
Microsoft Access 2003 Developer Extensions :چشمک:
نقل قول: اکسس دِوِلوپر(exeکردن فایلهای نصب Access)
لطفاً آموزش استفاده از برنامه هم بگذارید
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
mhedie
لطفاً آموزش استفاده از برنامه هم بگذارید
برای آموزش فکر میکنم بدردتان بخورد
1 ضمیمه
این هم برای آموزش شروع کار بد نیست.
سلام دوستان از راهنمایتون متشکرم ولی من بعداز اینکه فایل به نرم افزار معرفی میکنم بعد از ایجاد آن فایلی نصب نمی شه اگر می توانید بیشتر راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
mhedie
سلام دوستان از راهنمایتون متشکرم ولی من بعداز اینکه فایل به نرم افزار معرفی میکنم بعد از ایجاد آن فایلی نصب نمی شه اگر می توانید بیشتر راهنمایی کنید
سلام
بعد از انجام مراحل ویزارد باید فولدری ساخته شود که در روت آن فایل setup.exe وجود داشته باشد.
نقل قول:
نوشته شده توسط
soroush_k12
سلام
بعد از انجام مراحل ویزارد باید فولدری ساخته شود که در روت آن فایل setup.exe وجود داشته باشد.
با سلام
در نمونه آموزشي كه به نام Ready در اي تايپك موجود است در مورد برنامه Hide menu access و shift lock نام برده شده كه اين برنامه ها در نرم افزار Access devloper موجود نيست لطفا" راهنمايي كنيد.:ناراحت::ناراحت:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fatollah_ghazi
با سلام
در نمونه آموزشي كه به نام Ready در اي تايپك موجود است در مورد برنامه Hide menu access و shift lock نام برده شده كه اين برنامه ها در نرم افزار Access devloper موجود نيست لطفا" راهنمايي كنيد.:ناراحت::ناراحت:
در اولین فرصت این برنامه ها رو هم ایجا قرار خواهم داد
منتظریم ها ...........................
:چشمک:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fazaeli
با این برنامه که لینکشو گذاشتم از اکسس فایل ستاپی میشود گرفت قول بهتون میدهم خیلی خوشتون میآیدوخیلی باحاله(می خواستم در آستانه صدمین پست خود لینکشو بذارم اما بخاطر دوستان خوبم مجبور شدم) فقط یه کمی حجمش زیاده اما برای برنامه نویسای اکسس خیلی ارزشو داره تقدیمش میکنم به تمام دوستانم در تالار Access
ماشاالله فضائلی
دانلودش کنید
:گیج:هر کاری می کنم نمی تونم فایل را برای دانلود کردن پیدا کنم .اگر کسی کمکم کنه 1دنیا ممنونش می شم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
MARYAM182
:گیج:هر کاری می کنم نمی تونم فایل را برای دانلود کردن پیدا کنم .اگر کسی کمکم کنه 1دنیا ممنونش می شم.
سلام،
دوباره چک کن-لینکش عوض شد
سلام
دوست عزیز اگه امکان داره برنامه بستن شیفت رو هم قرار بدین
متشکرم
با سلام و تشششششششششششششککککککککککک ککککرررررررررررررر ویژه از تهیه اطلاعات این سایت ، از همه دوستان تشکر می کنم.
اگه میشه این فایل اگزه ساز اکسس رو برای من هم بفرستید.
ah_alijan@yahoo.com
1 ضمیمه
با سلام خدمت دوستان عزیز
فایل مذکور رو من از لینک دوست عزیزمون mehdi906 که تو دو مرحله برای دانلود گذاشته بودن دانلود کردم . ولی برای نصبش یه کد میخواد که تصویرش رو هم ضمیمه کردم . ولی نتونستم کدش رو برای نصب پیدا کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
برو حالشو ببر
s/n: KHCYK-2DXWD-6D4BV-9D9K6-TT9RY
s/n: KHCYK-2DXWD-6D4BV-9D9K6-TT9RY
سلام به دوستان گرامی
ماکروسافت برای توسعه نرم افزار اکسس برای هر ورژن دو بسته ارائه میده
1-access developer extention
2-access runtime
اولی برای تهیه یک فایل خاص جهت اجرا در محیط رانتایم ( این فایل exe نیست)
دومی برای کامپیوتر هایی که اکسس روی اونا نصب نیست
هر دوی اینا در سایت ماکروسافت به صورت رایگان قابل دانلود هستند فقط این نکته رو بگم که اولی روی نسخه 2010 وجود داره و نیاز به دانلود نداره
موفق باشید
سلام به همگی یه نرم افزار می خوام که فایل اکسس 2010 رو به برنامه اجرایی (exe) تبدیل کنه
et.chavoshi@gmail.com
topinformation.usa@gmail.com
merc va mamnon
درضمن می خوام کاملا بصورت مجزا اجرا بشه
یعنی هیچ اثری از access 2010 نباشه
(فرم مورد نظر به صورت تمام صفحه دیده بشه و نیازی به نصب بودن اکسس نباشه و اصلا ویرایشگرای اکسس هم دیده نشن)
آموزش Access Developer2007 کسی نداره؟؟؟
ببخشید بچه ها اگه میشه توی اپلود سنتر ایرانی فایلاتونو اپلود کنید لطفا
باس لام خدمت همه
این به صورت خودکار در اکسس 2007 به بعد وجود داره فقط در Save &Publish بر روی PackageSolution کلیک کنیدو بعد بقیه ماجرا طبق فایل pdf آمورش
یاحق
نقل قول:
نوشته شده توسط
topinformation.usa
سلام به همگی یه نرم افزار می خوام که فایل اکسس 2010 رو به برنامه اجرایی (exe) تبدیل کنه
et.chavoshi@gmail.com
topinformation.usa@gmail.com
merc va mamnon
درضمن می خوام کاملا بصورت مجزا اجرا بشه
یعنی هیچ اثری از access 2010 نباشه
(فرم مورد نظر به صورت تمام صفحه دیده بشه و نیازی به نصب بودن اکسس نباشه و اصلا ویرایشگرای اکسس هم دیده نشن)
سلام برای اکسس 2010 یا به بالا اگه واقعاً امکانش هست میشه برنامه و آموزشش رو بزارید؟؟