نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)
سلام...
من یه وب پیج دارم که اون رو تو درایو سی ذخیره کردم ، توسط کنترل وب بروزر کار می کنه .
اما سوالم اینه که اگه فایل به صورت ستاپ بشه اون وقت اون مسیری که من تو کد دادم ارور می ده .
چی کار کنم که این طور نشه یعنی الان به جای مسیر اون فایل که تو کامپیوتر منه چی بدم ؟
ممنون...
نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)
فایلتون رو کنار فایل های برنامتون بذارین(یعنی کنار فایل exe) و از این آدرس استفاده کنید :
Application.StartupPath + "\\test.html";
اینجوری با ساخت ستاپ مشکلی پیش نمیاد و فقط کافیه فایل هاتون کنار exe باشن.
موفق باشید
نقل قول: نوشتن مسیر فایل در کد به صورت پویا (بعد از ساخت ستاپ، کد مسیر نوشه شده ارور نده)
فایل رو که کنار فایل EXE گذشتم و اون کد رو نوشتم درست شد اما این فایل توی پوشه ست یعنی این رو می نویسم ارور می ده که مسیر رو پیدا نکرد:
Application.StartupPath + @"\\FolderName\test.html";
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdi5121
فایل رو که کنار فایل EXE گذشتم و اون کد رو نوشتم درست شد اما این فایل توی پوشه ست یعنی این رو می نویسم ارور می ده که مسیر رو پیدا نکرد:
Application.StartupPath + @"\\FolderName\test.html";
دوست عزیز شما وقتی از @ استفاده می کنید خودش یه کارکتر به کارکتر های رزور اصافه می کنه . الان رشته شما دارای \\\ هست .نه 2 تا .
باتشکر احسان
دو تا هم بزارم این ارور رو می ده :
http://up6.iranblog.com/files/2dCapture.jpg
و اگه به جایی دو تا بک اسپیس @ رو بزارم برنامه اجرا می شه اما می گه فایل رو پیدا نمی کنم.
سلام دوست عزیز به این صورت باید بنویسید:
Application.StartupPath + @"\FolderName\test.html";
یا باید شما از 2 تا \ استفاده کنید به صورت \\ یا اینکه از @ و یک \ استفاده کنید.موفق باشید