سلام دوستان
ممنون می شم به سوال من پاسخ دهید.
با تشکر
سلام دوستان
ممنون می شم به سوال من پاسخ دهید.
با تشکر
در حالت single user وارد سیستم بشو و از دستور passwd برای تغییر رمز عبور روت استفاده کن.
اگر نمی دونی single user یا single mode چیه، بگو.
بگید چیه ما هم بدونبم.
یک کمی مباحثش که دقیقا چیست، در این مقال نمی گنجه!!!
خلاصه اینکه در grub دکمه e رو بزنید تا خطوط بوت شدن رو بتونید ویرایش کنید... در خط دوم، در پایان خط عبارت single رو تایپ کنید و Enter رو بزنید و حرف b به معنی بوت شده رو فشار بدید.
شما در حالت single mode وارد شده اید و ...
منظور از grub چیه و در این صورت امنیت لینوکس!!!
grub همون بوت لودر لینوکس ِ
این قضیه ربطی به امنیت نداره.... شما به هر سیستمی دسترسی لوکال داشته باشید، می تونید اطلاعات اون رو تغییر بدید، این طبیعی است. چه لینوکس، چه ویندوز، چه ...
چه جوری به grub وارد شیم؟
boot loader می دونی چیه؟؟ همون چیزی که اون اول میاد که می تونی سیستم عاملت رو انتخاب کنی میگن بوت لودر.... لازم نیست تو واردش بشی... خودش وارد میشه!
می دونستم Boot Loader چیه اما من فقط می تونم Linux یا ویندوز را انتخاب کنم و بعد وارد محیط گرافیکی می شیم!
همین یعنی بوت لودر دیگه!!!نقل قول:
اما من فقط می تونم Linux یا ویندوز را انتخاب کنم و بعد وارد محیط گرافیکی می شیم!
یک سوال اگه در یک شرکت بر روی سیستمها لینوکس نصب کرده باشند و نخواهند کاربران از طریق Root وارد شوند جی کار باید بکنند.
با ان حساب که شما گفتید هر کی می تونه Password را تغییر بده!
آره، خوب توی ویندوز هم همینطوریست!! یا هر جا دیگه...
حالا من یه سوال دارم ازت.... اگر اون کارمند یک پیچ گوشتی داشت و هارد رو باز کرد و برد چی؟؟
از پاسخهای شما متشکرم!
تو ویندوز دیگه به اون سادگی نیست.
مثلا تو یک دانشگاه کاربران به سادگی می تونن کلمه ی رمز را عوض کنن اما نمی تونن با پیچ گوشتی به سادگی کامپیوتر را باز کنند!
این هم برای گول مالیدن سر مقدار زیادی از کاربران می باشد... تو اینترنت N تا مقاله در رابطه با برداشتن این رمز وجود داره...نقل قول:
تو ویندوز دیگه به اون سادگی نیست.
می تونی روی Grub رمز عبور بذاری... برای بوت آپ سیستم خودت بری بوت اش کنی!!نقل قول:
مثلا تو یک دانشگاه کاربران به سادگی می تونن کلمه ی رمز را عوض کنن اما نمی تونن با پیچ گوشتی به سادگی کامپیوتر را باز کنند!
یا شاید راه های دیگه ای هم باشه که Customize بودن Grub رو بشه برداشت و اونطوری دیگه کسی نتونه customize اش کنه!!
چاکریم.
چه جوری؟نقل قول:
می تونی روی Grub رمز عبور بذاری... برای بوت آپ سیستم خودت بری بوت اش کنی!!
ما بیشتر!!!نقل قول:
چاکریم.
توی دانشگاه ها عموما ً خود سیستم و مافیها رو میبرند.نیازی به پیچ گوشتی نیست.نقل قول:
ای ول که حرف حساب و شما زدین!نقل قول:
نوشته شده توسط houtanal
از این درگیریها بگذریم! به هر حال جواب و راه کار یافته شد!
منتظر راهنماییهای بیشتر شما دوستان گرامی می باشیم!
ببخشید من کار گفته شده برای عبور به صورت Single را انجام دادم
اما با زدن کلید b کامپیوتر بوت شده وارد محیط گرافیکی شده و دو باره رمز عبور را می خواد!
خط مربوطه باید چیزی شبیه این باشه...
kernel /boot/vmlinuz-2.6.15-27-386 root=/dev/hda12 ro single
توجه کن که فقط آخر خطی که vmlinuz رو لود می کنه باید اینو بنویسی...
بعد از تغییر، حتما چک کن ببین درست تغییر داده باشی.
با سلام خدمتان دوستان عزیز
از اینکه به سوال من جواب دادید ممنونم منو ببخشید که دیر جوابتون رو میدم ولی نمی تونستم وارد سایت بشم هی پیغام خطا می داد بگذریم مشکل حل شد خیلی ممنون.
این روش موقعی انجام میشه که هنگام نصب بر روی admin پسورد نگذاشته باشید مثل نصب win های xp,9x
مطمئنید! آخه من لینوکس را بدون گذاشتن کلمه ی رمز نتونستم نصب کنم!نقل قول:
نوشته شده توسط dj_mesmol
می شه بگی "ادمین" چیه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
این روش موقعی انجام میشه که هنگام نصب بر روی admin پسورد نگذاشته باشید مثل نصب win های xp,9x
هنگام نصب یک قسمت اختیاری هست که اکثرا هم خالی گذاشته میشه و یک account هست
منظورتون تو ویندوزه نه تو لینوکس نه؟
تو جفتش این قسمت هست ولی من برای linux رو دقیقا یادم نیستنقل قول:
نوشته شده توسط dkhatibi
--------------------
تو جفتش این قسمت هستنقل قول:
نوشته شده توسط dkhatibi
نه پس.... صحبت هات اشتباست dj_mesmol....
مشکلی با تغییر اون نیست... توی لینوکس موجود مشخص شده ای به نام admin نداریم و اسمش root می باشد...
خیلی ممنون از شما شرمنده کردید !!!!!!!!! ولی من مثل روز برام روشن که امکان نداره که اگه به اینصورت بود الان linux از نظر امنیت انقدر اسم ورسم برای خودش درست نمی کرد ولی حیف که من الان linux ندارم تا به شما ثابت کنم که با یه تغیر ساده تو kernal لینوکس نمیشه به اون وارد شد (البته میشه تنها در صورتی که admin یا root روش رمز نگذاشته باشیم)نقل قول:
نوشته شده توسط oxygenws
1- این قضایا ربطی به کرنل نداره!!!! توی کرنل تغییری داده نمی شه.نقل قول:
ولی من مثل روز برام روشن که امکان نداره
2- برام جالبه که کاربر root رو می گید admin و تا این حد ادعا دارید...
3- من الان لینوکس دارم و چندین بار هم از همین طریق رمز روت رو تغییر دادم.
4- این قضایا ربطی به امنیت نداره... اگر پست ها رو درست از اول بخونی می فهمی، در این مورد کاملا بحث شده.
5- ممنون میشم قبل از حرف زدن ِ قاطعانه، حداقل اندکی توی اینترنت بگردی!!!
موفق باشید.
1-دقیقا تغیرات تو کرنل انجام میشهنقل قول:
نوشته شده توسط oxygenws
2-الف-برای مهم جالبه که شما به چنین چیزهای که از نظر مفهومی مثل هم هستن گیر می دید
2-ب- به خودم مربوط میشه که حداقل تو این ضمینه حرف برا ی گفتن دارم
3-من هم همینو می گم کار تازهای نکردید ولی در صورتی امکان داره که روی ADMINیا همون root کلمه عبور نذاشته باشیم
4-الف-پس امنیت یعنی چی یعنی اینکه با یک کلمه singale وارد لینوکس بشیم
4-ب-من برای کمک کردن به یک کاربر گرامی وارد این تاپیک شدم و دلیلی ندیدم که پست ها رو بخونم و چیزی یاد بگیرم
5- ممنون میشم برید افرادی رو که تازه با linux آشنا شدن به صراط مستقیم هدایت کنید نه منو که 2 سال پیش باون آشنا شدم و اندازه خودم بلدم
بای
1- :) خیر...
3- هیچ ربطی نداره که گذاشته باشید یا نگذاشته باشید.
4-الف- تا زمانی که پست های قبلی رو نخونی، حرفی برای گفتن ندارم. پیشتر جوابت رو دادم.
4-ب- حداقل من فکر می کنم برای ابراز وجود داری چیزی می نویسی، چون حرفهات کاملا اشتباه می باشد!!
5- من هم 7-8 سال پیش با لینوکس آشنا شدم :) دقیقا زمستون سال هزار و سیصد و هفتاد و هشت!!
physical Access=Kiss Security Goodbye
کافیه یک دیسک Live داشته باشید تا بتونید پسورد ویندوز یا لینوکس را بردارید چه Admin یا root پسورد داشته باشند چه نداشته باشند
1-شما فقط این کلمه رو بلدید "خیر" فرض محال گفته شما در این مورد درست پس کجا رو تغییر می ده یا با چه روشینقل قول:
نوشته شده توسط oxygenws
3-جوابم باز مورد 1 هست
4-ب-بمتاسفم برات با طرز فکر اشتباهت که سخت در اشتباهی
5-واقعا بهتون تبریک می گم ولی دلیل قانع کنندهای نیست چون admin یا همون root از 15سال پیش که در inux ساخته شد همون root هست
خوب حالا من از شما یک سوال دارم و بنظرم زیاد جالب نیست که به اینصورت با هم به نوعی کل کل کنیم که من در اون حد نیستم به قول شما سوادشو ندارم و شما هم براتون خوب نیست با توجه به مقامی که دارید فقط به من بگید که منظور شما اینه که ""پسورد root رو میشه با این روشی که گفتید در همه حال تغییر داد و وارد سیستم شد و تمام اختیارات یک مدیر رو داشت"" در یک کلام
ممنون از شما که حداقل باعث شدید کمی linux رو پیش خودم مرور کنم
اصلا جایی رو تغییر نمی ده...نقل قول:
1-شما فقط این کلمه رو بلدید "خیر" فرض محال گفته شما در این مورد درست پس کجا رو تغییر می ده یا با چه روشی
مهم اینه که وقتی شما به init level شمارهء ۱ وارد می شین، اصلا به این نمی رسه که بخواد کنترل خاصی روی کاربر ها داشته باشه... شما می تونید به راحتی رمز عبور یک کاربر داخل سیستم رو تغییر بدید... حالا اگر به نظر شما ایجاد کاربر یا تغییر روی اطلاعات کاربر ها، یا ورود در init ۱ دستکاری در کرنل به حساب میاد، من واقعا هیچی ندارم بگم!!
خودت تست کن...نقل قول:
3-جوابم باز مورد 1 هست
بله.... این کار رو با هر سیستم عاملی میشه انجام داد!! (همونطور که برادر whitehat فرمودند :) )نقل قول:
""پسورد root رو میشه با این روشی که گفتید در همه حال تغییر داد و وارد سیستم شد و تمام اختیارات یک مدیر رو داشت""
بله دقیقا حق با آقای oxygenws هست و روشی که من گفتم برای win9x,xp هست
به علاوه گفته شد که با گذاشتن رمز روی grub این امکان از بین می رود ولی آیا این رمز را هم می توان برداشت؟
بله، با سی دی بوت میشه برداشت....نقل قول:
به علاوه گفته شد که با گذاشتن رمز روی grub این امکان از بین می رود ولی آیا این رمز را هم می توان برداشت؟
مگر....
۱- دستگاه سی دی درایو نداشته باشه!!
۲- روی setup سیستم رمز عبور گذاشته باشید.
بستگی داره :;) چون با ّّFlash Memory هم میشه یه توزیع لینوکس را بالا آوردنقل قول:
- دستگاه سی دی درایو نداشته باشه!!
چه جوری می شه رمز grub را با cd بوت برداشت؟نقل قول:
نوشته شده توسط oxygenws