سلام
من می خوام توی برنامم خرید و فروش کالا بزارم. می خواستم از اونهایی که برنامه ی حسابداری نوشتم بپرسم که توی مثلا فرم خرید چه چیزهایی لازمه (کد نمی خوام) و توی فرم فروش کالا چه چیزهایی لازمه.
اگر سوالم گنگه بگید تا بیشتر توضیح بدم
ممنون
Printable View
سلام
من می خوام توی برنامم خرید و فروش کالا بزارم. می خواستم از اونهایی که برنامه ی حسابداری نوشتم بپرسم که توی مثلا فرم خرید چه چیزهایی لازمه (کد نمی خوام) و توی فرم فروش کالا چه چیزهایی لازمه.
اگر سوالم گنگه بگید تا بیشتر توضیح بدم
ممنون
سلام
به عنوان مثال اسم کالا ، تعداد کالا ، قیمت واحد ، جمع کل
بازم بستگی داره که برنامه مربوط به چه کاری باشه
تاریخ ، نام شخص (خریدار یا فروشنده) ، کد کالا ، نام کالا ، تعداد ، قیمت واحد ، جمع کل ، جمع کل فاکتور ، توضیحات ، تخفیف ، خدمات ، طریقه تسویه فاکتور(چک ، حواله ، نقدی)
اینها در یک فاکتور ساده فروشگاهی استفاده میشه و برای هر صنفی نصبت به کارهاشون جزئیات کم و زیاد میشه
برنامه ی من یک برنامه حسابداری عمومیه
می خوام بدونم مثلا توی فرم خرید کالا یا ورود کالا چه چیزهایی لازمه. ثبت فروشنده شامل چه چیزهایی می شه؟ نحوه پرداخت ؟ وغیره و فرم فروش یا خروج کالا هم همینطور
اگر جزئیاتش بگید ممنون می شم
سلام
بهتره شما یک برنامه حسابداری که خیلی مورد استفاده قرار می گیره رو ببینی و از روی اون الگو برداری
اینم یه برنامه ی حسابدارینقل قول:
بهتره شما یک برنامه حسابداری که خیلی مورد استفاده قرار می گیره رو ببینی و از روی اون الگو برداری
http://www.iranvig.com/upload/progra...1Hesabdari.zip
اینم یکی دیگه:
https://www.sharemation.com/magicsof...r?uniq=-29167x
بیا این فایل ببین به دردت میخوره
اینم تحلیل اون برنامه اما نه کامله نه خیلی می شه بهش اطمینان کرد
البته لازمه توضیح بدم که این پروژه پایان ترم دوران کاردانی خودم بود
آف تاپیک!!
این حرفا چیه آقا ؟ حالا اگه میخواین به کسی کمک کنین خوبه،عالیه،ولی درست کمک کنید!
برای طراحی نرم افزار های حسابداری و امور مالی و اداری،اینکه بانک اطلاعات چه ساختاری داشته باشه و فرم ها چه شکلی باشن و چه فیلد هایی داشته باشن بستگی به تحلیل و نیازمندی های سیستم شما داره.
مهندسی نرم افزار پس یعنی چی ؟ شما باید سیستم رو تحلیل کنی،ببینی نیازمندی ها چیه،بعد از اون فرم ها و بانک اطلاعات و غیره رو طراحی و پیاده سازی کنی.
اگر هم نیاز به یک فرم کلی از فرم های حسابداری داری،این همه برنامه ارزون و فکستنی تو بازار هست،یکیش رو بخر و فرم ها رو ببین.
ممنون از همه دوستان
برنامه هایی که گذاشتید تا حدی مشکلم رو حل کرد