-
دوشنبه 29 تیر 1388, 12:27 عصر
کاربر تازه وارد
نقل قول: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان
سلام
خیلی خوشحال بودم که همچین تاپیکی ایجاد شده و مشتاقانه نشستم پستها رو خوندم . متاسفانه بعد از 69 پست هنوز به هیچ نتیجه گیری نرسیدم و در آخر از این پشیمون شدم که چرا وقت گذاشتم و پستها رو خوندم . از این تعجب می کنم که چرا نمی تونیم یه کار تیمی رو به درستی شروع و به پایان برسونیم . من اصلا نمی تونم درک کنم چرا بعضی ها به به کار گروهی که قراره از طریق اینترنت انجام بشه رو به کار بی ارزش می بینن و ارزش های انجام یک کار گروهی رو با حرفهایی که معلومه از رو بی تجربگی و نداشتن دانش در مورد توانایی انجام کار گروهی هست زیر سوال می برن . یکی درد و دل می کنه یکی دیگه این درد ودل رو زیر سوال می بره یکی دیگه میگه این کار هیچ وقت انجام نمی شه یکی میگه من هر 25 پست میام
مفهوم اینها چیه ؟؟؟
یعنی ما نمی تونیم یه کار تیمی انجام بدیم ؟ یعنی اینقد مشکلات شخصیتی داریم که نمی تونیم یه کار ساده که فقط نیاز به همفکری و همکاری جمعی ما داره رو انجام بدیم ؟
تا کی باید این فرهنگ بچه گانه مسخره کردن نظرات دیگران رو ادامه بدیم ؟ چرا بجای تخریب نظرات دیگران نظرات دیگران رو تصحیح و تکمیل نکنیم ؟ اگر این کار از دست ما بر نمیاد حداقل شور و احساس و تفکر دیگران رو با حرفهای صدتا سه غاز خودمون خراب نکنیم !!
من فکر می کنم احترام چیز خوبیه که داره کم کم فراموش میشه .
در آخر فکر می کنم اگه بخوایم یه کار درست و حسابی انجام بدیم اینه که حتما باید یه مدیر پروژه داشته باشیم . برنامه باید مشخص بشه . تو بعضی از پستها صحبت از ماژولهایی شده که می خوان تو سایت داشته باشن . فکر می کنم این که تو سایت از چه ماژولهایی استفاده بشه بحث الان نیست . و الویت اون اهمیت زیادی نداره .
یکی از دوستان صحبت از یه سری استانداردها کرده بود به نظر من این خوبه . من فکر می کنم چیزی که خیلی مهمه وجود یه فریم ورک برای کار هست که هر کسی می خواد از اون در طول اجرای پروژه به تیم توسعه اضافه بشه از این فریم ورک استفاده کنه .
برای این فریم ورک هم باید یه سری قسمتها مثل DataAccess , Configuration,Globalization ,Resource, Logger , Security و ... مشخص شده باشه
حالا این فریم ورک می خواد با هر ورژن از دات نت کار کنه و با هر Database کار کنه این دیگه مربوط میشه به طراحی فریم ورک
بعد از این باید قالب پروژه هایی که می خوایم به عنوان پیاده سازی یک ماژول استفاده کنیم مشخص کنیم مثلا هر پروژه قراره از چه ساختاری برای تولید فرمهای DataEntry استفاده کنه
قراره تو ویور (منظورم قسمت نمایش سایت هست) از چه روشی استفاده کنیم ؟ در قسمت پنل چه راه حلی برای مدیریت ماژولها داریم ؟
بعد از اینکه این قسمتها مشخص بشه اونوقت می تونیم سر اینکه از چه ماژولی برای پیاده سازی شروع کنیم نظر سنجی کنیم و دیگه به نظر من اگه به اینجا برسیم دیگه پیاده سازی یک ماژول خیلی سخت نیست و خیلی راحت می تونیم تصمیم بگیریم .
همونطور که گفتم امیدوارم که کسی بیاد و نظر منم رو در مورد شروع پروژه تکمیل کنه نه اینکه ..
به آرزوی ...
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت