سلام به همه ی دوستان,
راستش من خیلی خیلی دلم پر است...
از دست خودم!!!
من از 5 سال پیش(VB6) برنامه نویسی را شروع کردم و حدود 1.5 سال پیش در خدمت آقای کیانی در اصفهان پروژه ای را کار کردیم و C# را اینگونه یاد گرفتم.
از حدود 1.5 سال پیش تا کنون همیشه سعی کردم سطح خودم را خیلی خیلی بالا تر از این ها ببرم ولی متاسفانه از طرفی دانشگاه و درس و از طرفی تنبلی خودم اجازه نمی دادند!
حالا تصمیم گرفته ام واقعا یک برنامه نویس حرفه ای شوم!
دلم نمی خواهم فقط و فقط برای در آوردن پول برنامه نویس شوم چون من واقعا به برنامه نویسی علاقه دارم و بعضی وقت ها کد هایی می نویسم که باورش برای خودم سخت است ولی از طرفی بعضی وقت ها به شـــــــــــــدت خنگ () می شوم و اصلا نمی توانم یک کار ساده در یک برنامه را انجام دهم(فکر کنم به دلیل کم تجربگی باشد...).
تا به حال برای جایی برنامه ننوشته ام ولی معماری سه لایه را بلدم, طراحی پایگاه داده را بلدم ولی متاسفانه فرصت نکرده ام که برای جایی برنامه بنویسم.
البته 1.5 سال پیش پس از یاد گیری C# به حدود 15 مغازه ی کوچک و بزرگ سر زدم و به آن ها گفتم که اگر بخواهند می توانم برایشان برنامه ای بنویسم ولی اکثرا یا خودشان یکی از این برنامه های خوب ایرانی را داشتند و یا اصلا و ابدا حاضر نبودند برای این چیز ها پولی بپردازند!!!! و من حســـــــــــــــــــــاب ی دل زده شدم و 7-6 ماه دست به C# نزدم!!! تا اینکه دو ترم قبل مجبور به استفاده از C# برای درس پایگاه داده شدم و برنامه ی خوبی هم نوشتم و دوباره علاقه ی من به برنامه نویسی برگشت.
حالا از شما دوستان می خواهم که واقعا من را کمک کنید تا یک برنامه نویسی حرفه ای شوم. برای من سطح علمی فعلی برنامه نویسی ام اصلا قابل قبال نیست و خودم را خیلی کم می دانم.
نمی دانم از کجا شروع کنم!
مشکلاتی که فعلا به ذهن خودم می رسند:
-کلاس نویسی را در سطح خوب بلد نیستم!
مثلا من برنامه هایی دیده ام که تقریبا همه ی برنامه داخل یک کلاس نوشته شده است و داخل فرم ها خیلی خیلی ساده از آن کلاس استفاده می کنند(مثل برنامه ای که یکی از دوستان نوشته بودند که تاریخ امروز را نشان می داد داخل System Tray!)
اصلا نمی دانم چطور باید یک شی را برای خودم تعریف کنم و اصلا چطور داخل کلاس کد بنویسم(سه لایه بودن را هم از طریق تجربه یاد گرفتم و تمرین و کار...)
-از Help ه MSDN نمی دانم چطور استفاده کنم و همیشه وقتی چیزی را جستجو می کنم مات و مبهوت به 50-40(حالا کم تر و بیش ترش را کاری ندارم) عبارت مشابه در سمت چپ نگاه می کنم...!
-ایــــــــــــــــن همه NameSpace هست ولی متاسفانه نمی دانم چطور از آن ها استفاده کنم!
و مشکلات کوچک و بزرگ دیگر ...
خلاصه بگویم که می خواهم هر طور هست و هرچه زود تر شروع کنم به برنامه نویسی حرفه ای!
البته این را هم می دانم که اگر کسانی بیایند و با هم تیم شویم (ترجیحا در اصفهان) 100% می توان خیلی خیلی سریع تر از این ها پیشرفت کرد طوری که اصلا مشکلات بالا مسخره باشند و مشکلات بروند سر کار و دستور دادن با سخت افزار و ...
راستی, زبان انگلیسی ام هم تقریبا خوب است.
همیشه دنبال جدید ترین چیز ها در برنامه نویسی هستم و در سایت های مختلف(مخصوصا آن ها که مال Microsoft هستند) می لولم(البته جدیدا دوباره شروع به این کار کردم(با شروع ترم جدید))
اصلا و ابدا قصد تعریف از خودم را ندارم ولی کلا آدم به روزی هستم.
دلم می خواهم از این به روز بودن استفاده کنم و بیهوده هدرش ندهم.
دلم می خواهم زحمات پدر و مادرم را در آینده جبران کنم.
باز هم تاکید می گویم واقعا می خواهم برنامه نویسی را شغل اصلی خودم در آینده انتخاب کنم و برای همین می خواهم پیشرفته شوم!
داخل دانشگاه به تنها درسی که زیاد علاقه دارم برنامه نویسی است و همیشه خلاقیت های خاص خودم را در طول ترم می بینم و خوشحال می شوم ولی در همان لحظه می گویم: "تو که هیچی بلد نیستی, یه برنامه برای جایی ننوشتی, بلد نیستی با CPU و Hardware کار کنی, دلت را به چی خوش کردی؟! به همین خلاقیت جالب که تا وقتی تو یه پروژه ی واقعی درست و حسابی ازش استفاده نکنی کسی نگاهت هم نمی کنه؟!"
و خلاصه خودم را همیشه سرزنش می کنم
کمکم کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــد
پیشاپیش از راهنمایی های شما بسیار بسیار ممنون و سپارگذارم